GO TO ENGLISH VERSION

MASAJ EROTIC BUCURESTI - JADE PALACE

Soapte tandre, atingeri fierbinti, nuditate, senzualitate... clipe de placere... toate intr-o vila invaluita in pasiune, unde gasesti cele maimisterioase domnisoare dornice sa te cuprinda in mrejele lor din care cu siguranta nu vei dori sa evadezi. Masajul erotic este o comunicare fara cuvinte, un miraj al atingerilor si al mirosurilor exotice. El iti reda buna dispozitie si vigoarea iar prin intermediul unei maseuze pricepute vei intra intr-o lume a senzualitatii si a erotismului.

O sedinta de masaj erotic in Bucuresti este benefica pentru orice barbat si cuplu. Masajul erotic este una dintre cele mai apreciate metode de refacere si recuperare a energiei atat psihice cat si fizice.

Maseuzele, din cadrul salonului de masaj erotic Jade Palace sunt special intruite sa-ti faca trupul sa murmure de placere, sa faca fiecare particica din tine sa doreasca fiecare atingere pe care ea ti-o ofera. Iti vei dori cu siguranta sa ai parte in fiecare zi de un masaj erotic special.

20 de maseuze frumoase te astepta la salonul de masaj erotic Jade Palace pentru a- ti da frau liber imaginatiei tale erotice si a ti arata gustul fructului interzis.

O sedinta de masaj erotic va incepe intotdeauana cu un dus, urmat de masaj de relaxare, body masaj si intr-un final masaj erotic cu una sau doua finalizari.

Un masaj erotic reprezinta o tehnica orientala care ajuta la trezirea simturilor si la eliberarea energiei din organism, astfel incat sa va simtiti mai viu, mai pasional si in perfecta armonie cu propria persoana.

Prin tehnicile de masaj erotic se elibereaza canale energetice ajutandu-va sa obtineti placeri intense de lunga durata, senzualitate, sexualitate si potenta.

O sedinta de masaj erotic bucuresti poate fi foarte bine savurata si in cuplu, fiecare partener avand cate o maseuza cu ajutorul careia va atinge noi nivele de placere.

Este bine de stiu ca salonul de masaj erotic Jade Palace ofera doar servicii de masaj de relaxare si masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj erotic, fara contact sexual. Va rugam sa va relaxati si sa invatati sa PRIMITI fara sa insistati asupra maseuzelor pentru ca acestea sa va ofere sau sa va permita mai mult decat este ceea ce este legal in Romania.

Va garantam ca senzatiile traite in cadrul unei sedinte de masaj erotic sunt mult mai intense decat va puteti astepta!!!

Masaj Erotic Bucuresti


Descriere tipuri de masaj
INCHIDE

7. Masaj cu bambus
In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energie vitala, longevitate si fertilitate. Masajul cu bambus este o tehnica antica chinezeasca utilizata pentru relaxare, dar si pentru reducerea celulitei. Masajul este unul viguros, cu puternice caracteristici de bio-stimulare, special creat atat pentru corp, cat si pentru fata. Tehnica masajului este una simpla: betele de bambus de diferite dimensiuni se reluaza pe corp pentru a indeparta senzatia de tensiune. Aceste bete trebuie sa fie manuite cu miscari din inchietura mainii, mai exact prin miscari de rotatie repetitive (rotatie si alunecare), aceasta fiind o tehnica diferita comparativ cu alte tipuri de masaj.
Urmariti-ne pe:
Masaj erotic Bucuresti