GO TO ENGLISH VERSION

MASAJ EROTIC BUCURESTI - JADE PALACE

Soapte tandre, atingeri fierbinti, nuditate, senzualitate... clipe de placere... toate intr-o vila invaluita in pasiune, unde gasesti cele maimisterioase domnisoare dornice sa te cuprinda in mrejele lor din care cu siguranta nu vei dori sa evadezi. Masajul erotic este o comunicare fara cuvinte, un miraj al atingerilor si al mirosurilor exotice. El iti reda buna dispozitie si vigoarea iar prin intermediul unei maseuze pricepute vei intra intr-o lume a senzualitatii si a erotismului.

O sedinta de masaj erotic in Bucuresti este benefica pentru orice barbat si cuplu. Masajul erotic este una dintre cele mai apreciate metode de refacere si recuperare a energiei atat psihice cat si fizice.

Maseuzele, din cadrul salonului de masaj erotic Jade Palace sunt special intruite sa-ti faca trupul sa murmure de placere, sa faca fiecare particica din tine sa doreasca fiecare atingere pe care ea ti-o ofera. Iti vei dori cu siguranta sa ai parte in fiecare zi de un masaj erotic special.

20 de maseuze frumoase te astepta la salonul de masaj erotic Jade Palace pentru a- ti da frau liber imaginatiei tale erotice si a ti arata gustul fructului interzis.

O sedinta de masaj erotic va incepe intotdeauana cu un dus, urmat de masaj de relaxare, body masaj si intr-un final masaj erotic cu una sau doua finalizari.

Un masaj erotic reprezinta o tehnica orientala care ajuta la trezirea simturilor si la eliberarea energiei din organism, astfel incat sa va simtiti mai viu, mai pasional si in perfecta armonie cu propria persoana.

Prin tehnicile de masaj erotic se elibereaza canale energetice ajutandu-va sa obtineti placeri intense de lunga durata, senzualitate, sexualitate si potenta.

O sedinta de masaj erotic bucuresti poate fi foarte bine savurata si in cuplu, fiecare partener avand cate o maseuza cu ajutorul careia va atinge noi nivele de placere.

Este bine de stiu ca salonul de masaj erotic Jade Palace ofera doar servicii de masaj de relaxare si masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj erotic, fara contact sexual. Va rugam sa va relaxati si sa invatati sa PRIMITI fara sa insistati asupra maseuzelor pentru ca acestea sa va ofere sau sa va permita mai mult decat este ceea ce este legal in Romania.

Va garantam ca senzatiile traite in cadrul unei sedinte de masaj erotic sunt mult mai intense decat va puteti astepta!!!

Masaj Erotic Bucuresti


Descriere tipuri de masaj
INCHIDE

9. Masaj dominant
Sadism, masochism, bondage Daca ai o mica idee despre ce inseamna si te incita ideea de a incerca, iata cateva tehnici soft de dominare: Costume si jocul de roluri Jocul de roluri si costumele apartin fetisurilor, practicilor sadomasochiste si bondajului pentru ca: multi barbati au fetisul latexului, fustelor mini, desuurilor sau incaltamintei cu toc inalt; in functie de rol, poti folosi obiecte care provoaca durere, usturime, tensiune pe o anumita zona a corpului; unele roluri implica legarea partenerului. Sau daca preferati costume de scolarita obraznica, politist/a, doctor, asistenta, paznic, domnisoarele se pot costuma conform dorintelor voastre. Esarfele Domnisoara/domnisoarele alese te vor lega garantat iti vei mari gradul de excitatie daca te lasi legat la ochi. Palmuirea Lasa-o sa te palmuiasca pe fese si coapse. Incearca si afla daca iti place! Senzatia este unica! Penetrarea adanca O practica sadomasochista este aceea de a provoca placere prin durerea penetrarii adanci. O astfel de placere din durere este posibila in pozitia misionarului, pozitia roaba, pozitiile in care stai cu spatele la ea si, mai ales, in timpul sexului anal. De asemenea, desi nu provoac durere ci mai degrab senzatia de sufocare, este posibila in timpul sexului oral profund - deepthroat. Faci o incercare? Nu uita ca merita sa experimentezi senzatii noi si domnisoarele se vor opri in orice moment dumneavoastra doriti.
Urmariti-ne pe:
Masaj erotic Bucuresti