A doua mea poveste de masaj la hotel

A doua mea poveste de masaj la hotel

 

Planificam această călătorie de întoarcere în București de câteva luni. M-am întrebat dacă vreau să o contactez pe Amy, femeia care m-a servit ultima dată. Mi-a cerut să-i aduc niște produse cosmetice.

Ea a promis că îmi va plăti pentru articole, dar întotdeauna m-am gândit că o vom rezolva noi altfel. Nu mi-a dat niciodată numele exact al produselor cosmetice pe care le dorea, așa că i-am trimis un mesaj. I-am amintit de cererea ei, apoi porțile de inundații s-au deschis. Ea cerea haine, pantofi și produse cosmetice… Planul meu real era să-i spun că aduc produsele cosmetice și să-i iau ceva sexy de la Victoria’s Secret. 

Dar apoi textele și cererile ei au continuat să vină. Tot ce aveam nevoie era ca soția mea să vadă aceste texte. Așa că, cu multă precauție, i-am trimis un mesaj și i-am spus că călătoria mea a fost întârziată. Am spus că o voi contacta când va fi reprogramată. Ea a răspuns că așteaptă cu nerăbdare, apoi i-am șters numărul și am blocat-o.

M-am gândit că voi găsi o altă maseuză, când am ajuns în București. Și am făcut-o.

În prima mea noapte, o tânără pe nume Susan m-a oprit pe stradă și m-a întrebat dacă vreau un masaj. Era mult mai tânără și mai frumoasă decât Amy și, cel mai bine, lucra singură – fără parteneră. Eram prea obosit să fac masajul în acea noapte, dar am discutat cu ea despre termeni și tarife. Tariful era ieftin, dar știam că îmi va stoarce mai mulți bani odată ce începem.

Eram prea obosit de la zbor, așa că i-am spus că o voi suna mai târziu în cursul săptămânii. Mi-a dat cartea de vizită cu informațiile ei de contact.

Apoi m-am gândit că o voi angaja într-o conversație.

Am întrebat:

Eu – Cât durează masajul?

Susan – O oră

Eu – Cum îl faci? Goală?

Susan – Nu, Topless.

Eu – Poți sa te dezbraci?

Susan – Da, dar pentru mai mulți bani…

Eu – Ai include un blowjob la sfârșit? (Nu sunt niciodată atât de direct, dar m-am gândit că dacă nu risc, nu câștig.)

Susan – Ea a răspuns râzând și folosindu-și mâna prefăcându-se că mă masturbează.

Eu – Am zâmbit și i-am spus: „Nu Susan, vreau să-ți folosești gura” Și mi-am luat degetul arătător și am atins ușor marginea zâmbetului ei frumos.

Susan – S-a prefăcut surprinsă și a spus: “Gura mea?”

Eu – “Da. Vreau un blowjob, nu un handjob.

Susan – “Bine, hai.”

Eu – “Sunt prea obosit în seara asta, ce zici mai tarziu în această săptămână.”

Susan – “Ok, sună-mă când ești gata.”

Așa că în ultima mea noapte în București am sunat-o. Era chiar în fața hotelului meu. La început a spus că trebuie să cobor să o escortez înăuntru. Eram agitat din cauza asta. Aveam trei colegi de muncă în clădire, împreună cu șefa mea.

Când mă pregăteam să părăsesc camera, ea bate la uşă. Presupun că s-a sustras de la securitate.

A intrat și a început să mă ajute să mă dezbrac. M-a lăsat la boxeri și apoi am început să o dezbrac. Aici a început să dea înapoi.

A început să spună că va fi topless mai târziu, dar i-am reamintit că ne-am hotărât să facem un masaj nud. Mi-a permis să-i scot tricoul. Cred că a crezut că vin pentru o îmbrățișare, când i-am desfăcut sutienul, pentru că a țipat de surprindere când l-am scos.

Sutienul trebuia scos. Părea să fie din anii 1950. Opusul sexy. Dar sânii de dedesubt – frumoși. Avea cel puțin o cupă C plină și s-au ridicat mândri. Erau foarte plini la atingere cu sfârcurile drăguțe.

Am lăsat imediat o mână să mângâie sânul stâng, în timp ce gura mea mergea spre dreptul. M-a lăsat să fac asta aproximativ un minut, apoi mi-a lăsat lenjeria în jos, ca să putem trece la masaj. Am oprit-o în timp ce mă conducea spre pat, ca să pot să-i pot scoate pantalonii.

Nu era în favoarea ca eu să-i scot pantalonii și nu m-a lăsat să-i scot chiloții. Am cedat și am trecut la masaj cu ea doar în chiloții ei de bunică.

M-am întins pe burtă în mijlocul patului. Înainte de a mă culca, mi-am poziționat penisul întărit în jos, între picioare. Ea a crezut că e amuzant, dar i-am spus că vreau să fac accesul cât mai ușor posibil.

Ea s-a ocupat de asta. Cu fiecare masaj lung pe spate, îmi apuca penisul și îl mângâia de câteva ori. Nu a trecut mult până când am fost complet tare. A petrecut aproximativ 10 minute făcându-mi un masaj pe spate. Fără ulei de masaj, așa că ar putea fi doar cât de cât bun.

După 10 minute a trecut la picioarele și la fundul meu. A fost destul de abilă aici și îmi lua penisul ori de câte ori era lângă el și se juca puțin cu anusul meu. În general, masajul nu a fost groaznic.

Așa că suntem la 20 de minute de masaj și mi-a cerut să mă întorc pe spate. Toată atenția ei a făcut ca eu să fiu cât se poate de tare și să stau drept. Mi-a fost teamă că vom termina în cinci minute, așa că am început să amân pentru a mă asigura că se merită.

Am continuat să mă ridic, apoi m-am pus în genunchi în fața ei. Apoi am avut acces deplin la sânii ei și să-mi las mâinile să treacă sub chiloții ei, pe fundul ei. Ea s-a așezat surprinsă pe spate, iar eu am mers înainte și m-am poziționat între picioarele ei.

Nu aveam nicio intenție să i-o trag, dar cine știe unde ducea asta. Am început să o apuc de părțile laterale ale chiloților și să încep să-i trag în jos. În acest moment am observat că avea o serie de vânătăi negre și albastre pe coapse. Am decis că în acel moment ea va rămâne chiloții, nu aveam nevoie de ea să mă acuze de viol.

M-am dat puțin înapoi și i-am reamintit că am fost de acord cu un blowjob, nu pe un handjob. Ea începe să o facă pe proasta cu mine, dar eu am spus cu o voce calmă: 

– Nu, Susan, ai promis să-ți folosești gura, nu mâinile, pentru asta am plătit.

În sfârșit, înțelege și se poziționează lângă mine pentru a ajunge în poziție pentru un blowjob. Ea începe foarte provizoriu. Are o mână pe baza penisului meu și mă mângâie în timp ce are capul în gură. Aceasta este un blowjob  de la cineva care nu vrea să facă un blowjob.

De obicei sunt destul de supus și nu-mi insist mult când primesc un masaj erotic. De obicei, dacă îmi țin penisul tare, ele dețin tot controlul.

Dar de data asta am încercat să  joc diferit. Am lăsat-o să continuie cu blowjobul ei mediocru pentru câteva minute. Apoi am început să-i ghidez puțin capul. Nu cred că am fost atât de puternic, dar am început să încerc să-i îndrept capul mai în jos. Dintr-o dată a sărit din pat și a alergat la toaletă de parcă ar fi vrut să vomite pentru că m-am împins până în gâtul ei. Asta a fost teatru. Sunt de origine irlandeză, mi-aș dori să fiu suficient de mare ca să fac ceea ce se plângea ea.

Am urmat-o și am continuat să-i vorbesc cu o voce calmă. 

– Hai Susan, știi cum să faci un blowjob, cu asta ai fost de acord și pentru asta am plătit. 

Ea s-a ridicat în cele din urmă și a fost de acord să continue. Dar mai întâi a vrut să fac un duș. Crede-mă, nu era necesar, am făcut un duș înainte să o sun.

Dar m-am bucurat să intru la duș. Am încercat să o conving să intre cu mine, dar nu a vrut să-și scoată chiloții. Așa că am stat acolo în spatele geamului transparent și am făcut un duș în timp ce ea privea. Nu știa ea că exact asta îmi place la aceste situații. Ea era în mare parte goală și mă supraveghea în timp ce făceam duș și mă asiguram să-mi mângâi penisul tare pentru ea. Trebuia să mă asigur că este curat până la urmă.

Când am terminat, am pus-o să mă usuce cu un prosop și apoi ne-am întors în dormitor. M-am așezat pe marginea patului, cu insistența mea îndreptată în direcția ei. Am pus-o să vină la mine și am ghidat-o să îngenuncheze între picioarele mele pentru a intra într-o poziție de blowjob. 

S-a resemnat să facă blowjobul și a îngenuncheat în fața mea. Am lăsat-o să facă toată treaba. Nu am vrut să-i împing limitele și să-mi forțez penisul mai adânc în gura ei. În general, se descurca mult mai bine decât înainte. Am continuat vreo cinci minute în felul acesta și eram pe punctul de a sfârșit când, dintr-o dată, ea a sărit din nou și a fugit la baie de parcă i-aș fi apăsat butonul automat de vomitare în fundul gâtului.

Știam că asta era doar mai dramatic, așa că am urmat-o. I-am ținut părul pe spate în timp ce ea pretindea că va vomita. Am stat și eu acolo recuperându-mă de la aproape a ejacula.

Am continuat să vorbesc calm cu ea, spunându-i:

– Hai Susan, ai promis un blowjob și ți-am plătit în plus pentru asta.

Apoi am împins limitele și i-am coborât chiloții și am început să-mi frec penisul între fesele ei și între coapse, sub păsărică. Acest lucru a fost de fapt foarte plăcut, dar ea m-a oprit după câteva minute și m-a condus înapoi în pat.

În acest moment, știam că o muie bună nu era în meniu. M-am întins pe spate și am lăsat-o să înceapă să-mi facă un handjob. Atunci mi-a venit o idee. Ea stătea lângă tăblia patului și ajungea cu ușurință și mângâia penisul meu. Mă apropiam, dar voiam să o împing dincolo de limitele ei. La urma urmei, ea a promis un blowjob, iar eu i-am plătit banii în plus pe care i-a luat de la mine.

Așa că am lăsat-o să meargă mai jos, mângâindu-mi penisul. M-am ridicat în genunchi. Apoi m-am aplecat înăuntru, așa că pluteam deasupra ei. Ea a alunecat puțin înapoi și a continuat să mă mângâie. Eram acum pe cale să ejaculez și îndreptându-mi penisul direct spre fața ei. M-am gândit că aș putea simți că nu am fost furat dacă aș putea să ejaculez pe fața sau pe sânii ei.

Ea a continuat să mângâie, bucuroasă că nu mai făcea blowjob. Apoi a fost evident că mă apropiam. Și-a dat seama că era în linia de foc. Am văzut-o întinzând mâna și trăgând un prosop mai aproape de ea. Ea l-a ținut lângă ea, așteptând până când sunt gata să termin.

Am lăsat-o să continue să mângâie, în timp ce eu îmi țineam penisul îndreptat spre fața ei. Mi-am atins în sfârșit limita și eram pe punctul de a exploda. Ea a luat prosopul și l-a mutat spre penisul meu, sperând să-mi prindă încărcătura. Nu se aștepta să încerc să prevenim asta, așa că a fost dezinvoltă.

Am întins mâna după prosop și l-am smuls. A fost surprinsă și a început să protesteze când încărcătura mea a lovit-o direct în nas. Ea a închis gura și a încetat să se plângă și a absorbit lovitura. I-am aruncat două lovituri în față, apoi am îndreptat ultimele două focuri spre sânii ei. Nu-i plăcea să-i murdăresc sânii, dar era mai bine decât pe fața ei.

Ea nu a fost fericită, dar bucuroasă că nu i-am ejaculat în gură. S-a ridicat și s-a curățat și apoi a început să îmi facă lobby să o sun din nou data viitoare când voi veni în București.

Mă gândeam că cel mai bine ar fi să o scot din camera mea. Am rămas gol, plimbându-mă prin cameră în timp ce ea se curăța și se îmbrăca. Ea a încercat să mă facă să mă conectez cu Facebook-ul ei, dar am tot spus: 

– Susan, de ce aș face asta când nu ți-ai respectat promisiunile? 

În cele din urmă și-a pus pantalonii înapoi și s-a așezat în poala mea, împingându-și sânii în fața mea. Ea a continuat să îmi facă lobby pentru a intra în legătură cu ea.

În cele din urmă, mi-am dat seama că cel mai bun mod de acțiune era să fiu de acord cu ea