Afaceri sau plăcere?

Afaceri sau plăcere?

Săptămâna fusese grea pentru Dylan. Mai multă muncă și mai puțin somn însemnau timp pentru nimic altceva în viața lui. Și pentru că nu avea timp de pierdut, soția lui l-a lăsat fără sex. Și ea muncea din greu, dar încă avea un apetit sexual puternic.

Dylan a plecat devreme de la muncă. Stresul a început să îl cuprindă, iar el voia să îl elibereze. Și-a închis ușa biroului și a anulat toate întâlnirile din ziua respectivă. Secretara lui a privit cum Dylan iese. Ea știa cât de mult muncea el și și-ar fi dorit, de asemenea, să poată face ceva pentru a ajuta, chiar dacă asta însemna sex. Faptul că Dylan, sau domnul Mandrake pentru ea, era căsătorit, a împiedicat-o să se deschidă și să-i spună ce simțea.

Întrucât străzile din centrul orașului erau aglomerate aproape 24/7, au fost mai puține taxiuri care au oprit. În timp ce fluiera, un șofer de taxi a oprit lângă el și Dylan a pășit înăuntru.

– Unde mergem? a întrebat șoferul.

– Vip Zone, a răspuns Dylan.

– Ah, da, foarte bine, a răspuns șoferul, apoi a pornit spre destinație.

Dylan s-a gândit la soția lui. Se gândi să-și ia o săptămână liberă și să se concentreze pe satisfacerea nevoilor ei. Să meargă pe o insulă sau să se bucure de o cină elegantă. Poate să meargă la lac și să stea într-o cabană departe de aglomerație. Să se bucure de sex semnificativ, fără grabă. Mintea îi era inundată de toate posibilitățile. Căsnicia lui de șapte ani însemna încă atât de mult pentru el.

Șoferul a încetinit și a tras de-a lungul trotuarului de lângă o clădire care avea un mic semn pe gazonul din față pe care scria: „Vip Zone”. Rândul de dedesubt scria: „Plăcerea noastră este finalul tău fericit”.

– Poftim, prietene, îi spuse șoferul lui Dylan. În total cinci cincizeci.

Dylan i-a întins bărbatului un zece și i-a spus: 

– Păstrează restul, mulțumesc.

– Să te distrezi. E un loc bun, i-a spus șoferul lui Dylan, apoi a plecat.

În timp ce Dylan ridică privirea spre clădire, i s-a amintit că era de fapt o casă veche care fusese transformată într-un refugiu terapeutic. Iarba era verde și proaspăt tăiată. Florile au crescut în fața verandei pentru a-i oferi o senzație primitoare. Era un loc frumos. A urcat treptele din față și a intrat pe ușă. Drept înainte era biroul de recepție.

– Bună ziua, domnule Mandrake, cu ce vă putem ajuta astăzi? l-a întrebat o femeie mai tânără, pe jumătate asiatică, pe jumătate caucaziană. Purta o bluză albă subțire cu nasturi, iar butonul de sus era lăsat deschis. Arăta elegantă și profesionistă. Personalitatea ei spunea: „Sunt aici să te servesc și îmi pasă de tine”.

– Cred că astăzi vreau să am tot pachetul. Sunt foarte stresat și aș vrea să mă relaxez.

– Foarte bine, domnule Mandrake. Vă putem găzdui, îi spuse ea.

Frumoasa proprietară a coborât pe scări și i-a spus uneia dintre doamne: 

– Ami, cred că astăzi îl voi găzdui pe domnul Mandrake.

Doamna l-a recunoscut și l-a escortat pe Dylan în camera lui. 

– Am ajuns, domnule Mandrake. Dezbracă-te și întinde-te pe spate sub acest cearșaf. Maseuza ta va intra în doar câteva minute. Tânăra doamnă a părăsit camera, închizând ușa în urma ei.

Dylan se uită prin cameră. Un panou de sine stătător era în dreapta lui, doar în cazul în care cineva trebuia să se îmbrace sau să se dezbrace în privat. Un mic stereo stătea pe o masă minusculă. Culorile erau pământești și îți dădeau o senzație caldă, nu rece.

Maseuza a intrat și prezența ei l-a încântat imediat pe Dylan. Avea 1.60 m înălțime și era slabă, dar atletică. Tonusul ei muscular îi accentua curbele sexy. Purta un halat subțire care se îmbrățișa senzual pe corpul ei și era suficient de lung pentru a-i atinge aproape vârful genunchilor. Profesionistă, dar foarte sexy. 

– Ce pot să fac pentru dumneavoastră, domnule Mandrake? a întrebat ea.  A trecut ceva vreme de când nu ai mai fost pe aici.

– Da, Kumi, a trecut. Astăzi vreau doar să mă relaxez, i-a răspuns el.

– Pot să te ajut, a răspuns ea, apoi a zâmbit. Astăzi, îți ofer un masaj de relaxare extra special.

– Sună minunat, Kumi, mulțumesc.

Kumi și-a frecat mâinile pentru a crea o senzație de căldură pe palme. A întins mâna după uleiul de corp și l-a picurat ușor pe pielea lui. Înainte de a începe, ea a montat cearceaful, astfel încât să acopere doar secțiunea mijlocie. Cu palma dreaptă, apoi cu stânga, îi frecă uleiul de-a lungul pielii. Mâinile ei s-au strâns și i-au masat brațele, mișcându-se în timp ce ea a tras ușor continuând să-i frece degetele până la vârfuri.

– Deci, Dylan, la ce te gândești? întrebă Kumi, începând o conversație ușoară.

– Munca. Mereu la muncă. Ei bine, nu întotdeauna. Îmi e dor să fiu acasă.

– Ce îți lipsește de acasă? a continuat ea.

Mâinile lui Kumi au alunecat de-a lungul pieptului lui, iar ea a coborât încet până la picioarele lui.

– Cu siguranță îmi este dor de nevastă-mea, a răspuns el.

– Ești foarte dulce, a zâmbit Kumi.

Mâinile ei au alunecat pe picioarele lui și ea a picurat mai multe uleiuri pe pielea lui.

– Ești pregătit pentru un masaj de relaxare deosebit, domnule Mandrake? întrebă Kumi.

– Sunt gata.

Kumi a îndepărtat ușor cearceaful care îi acoperea secțiunea inghinală. Ea și-a picurat ulei pe palme și a început să-i mângâie penisul, făcându-i erecția groasă și lungă. Ea a ținut palmele în jurul lui, în timp ce îi mângâia cu ușurință penisul, răsucind ambele mâini în direcții opuse pentru a spori efectul.

– Îți ofer, domnule Mandrake, timp plăcut aici. Mergi acasă mai târziu și fă-ți timp pentru soție, i-a spus Kumi lui Dylan.

– Bine, a fost de acord.

Kumi a alunecat cu o mînă în sus pe penisul lui, îmbrățișând vârful și continuând în jos.

Dylan întinse mâna și simți interiorul coapselor lui Kumi. Mâna lui a ajuns în zona dorită și a simțit aproape buzele ei umede. Degetele lui s-au cuibărit în micul petic de păr pubian negru, iar el și-a introdus încet degetul arătător între movila ei. În timp ce el a alunecat în umezeala ei, Kumi a smucit mușchiul penisului lui Dylan, simțind venele și privind lichid seminal curgând din vârful penisului. Ea se duse aproape și linse aromele dulci ale sucurilor lui, asigurându-se că nimic nu scapă.

– Trebuie să ejaculezi în gura mea, domnule Mandrake, șopti Kumi suficient de atre pentru a putea fi auzită. Dylan a înțeles că nu voia ca el să facă mizerie. Ea i-a mângâiat penisul cu o mână, apoi cu ambele, masând mai mult, dar nu atât de repede. Ea se aplecă, știind că el urma să ejaculeze în curând. Nu după mult timp, s-a strâns, apoi s-a relaxat în timp ce a eliberat câteva fluxuri groase și satisfăcătoare de spermă în gura deschisă a lui Kumi. Și-a înfășurat buzele umede în jurul vârfului și a înghițit până la ultima picătură pe care i-a dat-o Dylan. A gemut. Își lăsă degetul să alunece din gaura ei deschisă.

– Acesta a fost un masaj special, i-a spus Kumi lui Dylan, lingându-și sucurile rămase de pe buze.

Dylan a rămas relaxat.

– Deci, domnule Mandrake? Kumi a câștigat atenția lui Dylan.

– Da, doamnă Mandrake? i-a răspuns el.

– Chiar vrei să petreci mai mult timp cu mine? a întrebat ea, nu ca maseuza, ci pentru că era soția lui de șapte ani.

– Mai mult decât orice, a răspuns el, fără ezitare.

– Ia-ți o săptămână liberă de la serviciu. Du-mă în vacanță. Hai să facem mai mult sex, i-a spus ea clar ce vrea.

– În seara asta. Tu. Eu. Timpul pentru soție.

Zâmbetul lui deveni larg de fericire.

– De acord. Acum du-te. Surprinde-mă, i-a spus ea. 

A luat mașina soției sale și a plecat. A avut grijă să se țină de cuvânt cu orice preț.

În acea noapte, au făcut dragoste înainte de a-și lua o vacanță de o săptămână în Bahamas.