Atenție la cântecul sirenelor

Masaj relaxare la vip-zone. ro

Atenție la cântecul sirenelor!

L-au legat la ochi și a simțit că ea își flutură mâinile înaintea feței lui pentru a verifica dacă chiar nu putea să vadă. Jason se simțea ciudat. Fiind nu numai legat la mâini, ci și legat la ochi, era și mai la mila acelor două fete ciudate. Dar cumva era mai curios decât era de fapt îngrijorat? Dar, din câte știa, aceste două fete ar putea fi criminali în serie, cărora le face plăcere să-și tortureze victimele; sau să le transfprme în sclavii lor sexuali înainte de a continua… a încercat să alunge aceste gânduri alarmante, ascuțindu-și simțurile în schimb la ceea ce se întâmpla în jurul lui.

Nasul îi simți un miros delicios cu o ușoară nuanță de trandafiri, apoi simți patru mâini răspândind ceva ușor gras pe corp. Hmmm….se pare că Thel și Agla îi răsfățau corpul cu un tratament după soare extrem de plăcut, deși în acel moment nu ar fi putut să-și dea seama dacă îl frecau cu loțiune sau cu ulei.

Începuseră cu picioarele lui, masându-i tălpile. În mod uimitor, fetele au reușit să facă acest lucru fără să-l gâdile (iar aceasta era o zonă în care Jason era extrem de ușor de gâdilat). Dimpotrivă, sentimentul i-a fost extraordinar de plăcut și, deși nu putea vedea, a simțit că penisul lui reacționează la masajul acestei zone erogene particulare.

Dându-și seama că Agla și Thel probabil nu erau pe cale să pună în practică o fantezie îngrozitoare în care el urma să joace rolul victimei, Jason a fost în sfârșit capabil să se relaxeze, în timp ce Agla și Thel se îndreptau spre partea superioară a picioarelor, masând fiecare parte cu sârguință, fără a lăsa deoparte un singur deget de la picior. Acum îi lucrau amândouă picioarele, aplicau puțină presiune, îl frecau și îl masau cu ambele mâini. Fără a se grăbi, i-au lucrat la tibie (nu știuse niciodată că și aceasta era o zonă erogenă), iar senzația care îi străbătea corpul era atât de plăcută încât nu se putea abține să nu înceapă să geamă încet.

Fetele au reacționat la gemetele lui intensificându-și masajul, ignorând încercările lui de a le îndrepta atenția către penis, ridicându-și șoldurile atât cât îi permiteau legăturile. Agla și Thel, lucrând în perfectă armonie, ajunseseră acum în regiunea din jurul genunchilor lui. Cu grijă, au masat zona din jurul lor, înainte de a continua cu partea superioară a coapselor.

Când au ajuns în interiorul coapselor lui, a început să se simtă aproape dureros de excitat. Doamne, s-a simțit atât de bine și pentru că nu putea nici să vadă, nici să intervină în vreun fel, dorința i s-a stârnit și mai mult. Cu sârguință, Agla și Thel i-au frământat coapsele, folosind ambele mâini, aplicând din când în când puțin ulei (da, era destul de sigur acum că era niște ulei de masaj cu care îl frecau).

Mâinile lor se mișcau în sus și în jos, încet, când apăsând, când mângâind, făcând pielea ca de găină să i se ridice pe tot corpul. Pielea de găină nu era, desigur, singurul lucru care se ridicau și anticipa cu nerăbdare momentul în care ele, sau una dintre ele, va ajunge la ceea ce el considera punctul principal al unui masaj decent pe tot corpul. Gemetele lui deveneau din ce în ce mai puternice și simțea că asta le ademenea pe fete să-și intensifice masajul.

Și-ar fi dorit să le poată arunca o privire; voia să știe cum arată fețele lor în timp ce îi tratau corpul atât de luxos. Zâmbeau? Oare fețele lor dădeau semne de poftă, de dorință, în timp ce mâinile lor se mișcau încet, dar inevitabil în sus, spre picioarele lui?

Din când în când, simțea că o mână aproape că îi atingea testiculele.

A decis să încerce. Sentimentul său de poftă era mai puternic decât orice reținere din cauza căreia s-ar fi simțit obligat să se supună mai devreme.

– Oh, da, gemu el, vă rog să-mi atingeți testiculele.

Mâinile s-au oprit. A urmat o pauză.

– Ce, am spus ceva greșit? a intrebat el.

– Ce crezi? Ar trebui să cedăm în fața cererii lui? o auzi pe Thel întrebând-o pe Agla în linişte.

– Păi de ce nu? răspunse vocea prietenoasă a Aglei.

– Ai grijă ce îți dorești, spuse Thel, aparent adresându-se lui. Ești sigur, Jason, că vrei asta cu adevărat? Că poți accepta asta cu adevărat?

Bineînțeles că ar putea, ce credeau ele?

– Da, sunt cu adevărat, într-adevăr, foarte sigur, rugăciunea din vocea lui era clar audibilă.

Apoi a simțit că o mână îi atingea cu grijă testiculele. Fericire! Se întinse cât îi permiteau legăturile din jurul gleznelor și încheieturilor, împingându-și șoldurile în sus. Mâna îi trăgea ușor capătul inferior al testiculelor, apoi le acoperea în întregime, presând, frământând și mângâindu-le pe rând. Nevoia îi creștea și mai mult. Își simțea penisul dansând, în mod evident încercând să sară în mâna care îî masa testiculele, sau în orice mână, de altfel, dar niciuna dintre mâini nu i-a îndeplinit această dorință.

A gemut din nou. 

– Oh, da, asta este incredibil, a oftat el. – Poți să mai atingi puțin?

Mâna s-a oprit. 

– Ce este acum? 

Vocea lui Thel suna ușor nerăbdătoare.

– Hmmm… ceea ce îmi faci este foarte bine… dar cred că omulețul din mijloc îndeamnă la un mic tratament de mângâiere…

Fetele au început să chicotească.

– Ai vrea să nu-ți mai mângâi testiculele atunci? a întrebat vocea Aglei.

– Îmi vei lucra în schimb penisul? întrebă el, cu vocea răgușită de o așteptare pofticioasă.

A urmat din nou o scurtă pauză, apoi, fără niciun alt comentariu, toate cele patru mâini și-au reluat lucrul pe corpul lui, alunecând peste șolduri („Da!”, a gândit, „În sfârșit!”), și pe burtă și au continuat fără să se atingă de testiculele sau penisul lui.

Corpul lui Jason era tensionat acum de dorință sexuală și frustrare reținută. A decis să-și schimbe tactica.

– Îmi pare rău dacă am fost prea impertinent acolo, începu el, penisul legănându-se sălbatic în timp ce fetele se mișcau mai sus pe burta lui.

Le-a auzit din nou chicotind.

– Nu erai impertinent, i se adresa Thel încet. Doar puțin – nerăbdător. Va trebui să te învățăm să ai răbdare și poate puțină obediență, a adăugat ea.

 

– Ahhh… gemea din nou pe jumătate când mâinile lor se apropiau de pieptul lui și începură să-i mângâie blând sfârcurile până când trebuie să fi ajuns la vârf ca niște mici înțepături.

Deodată a simțit ceva nou. Două trupuri fierbinți s-au întins lângă el. Două păsărici moi și umede s-au apăsat pe coapsele lui și două guri i-au ciugulit sfarcurile. Din când în când, o limbă îi lingea jucăuș în jurul sfarcurilor, făcându-l să ofteze. Două mâini au continuat să-l mângâie pe burtă, gâdilându-l ușor în jurul buricului și atingându-i din neatenție penisul, dar refuzând totuși să-l atingă definitiv acolo unde simțea că își dorește, nu, unde avea cea mai mare nevoie.

În schimb, acele două femei diavolești l-au tachinat și mai mult, mișcându-și coapsele de-a lungul picioarelor lui, lăsând urme umede pe coapse și scoateau din când în când un geamăt.

Jason și-a simțit penisul picurând, dar temându-se că Thel și Agla își vor opri aproape tot masajul corporal, nu a îndrăznit să spună nimic, limitându-se la comunicarea nonverbală, mișcându-și șoldurile și dând voce, dar ocazional geamăt. Fără să-și miște trupurile, fetele l-au sărutat în sus de la pieptul lui, ajungând în cele din urmă la gâtul lui. L-au sărutat pe gât. Sărutările au fost urmate de linsuri blânde, care la rândul lor au fost urmate de mușcături blânde.

Trupul îi tremura. Simțea că era pe cale să izbucnească de poftă, dorința lui de a-i atinge penisul, indiferent cum, aproape ucidendu-l.

Le simți coapsele alunecând peste ale lui și pentru o clipă se aștepta ca una dintre fete să-l călărească în sfârșit. El stătea complet nemișcat, plin de așteptări ca o păsărică caldă și umedă să-i alunece peste testicule și în sus. Dar Thel și Agla au rămas acolo unde erau, frecându-se de el, gemând încet, continuând să-l sărute, să-l lingă și să-l muște de gât. În cele din urmă a simțit cele două mâini care-i mângâiau burta coborând puțin mai jos și, în cele din urmă, una dintre ele i-a luat penisul.

Jason a fost atât de surprins, pofta lui fiind forțată să se abțină în așteptarea supărătoare a acestui moment, încât a crezut că va ejacula într-o clipă, dar s-a abținut cât de bine a putut. I-au plăcut mișcările de mângâiere, lucrându-i cu experiență penisul („În sfârșit!” s-a gândit el), mângâindu-i capul și răspândindu-i lichidul seminal pe tot penisul.

Din nou a gemut și, judecând după mișcările fetelor și suspinele lor, nu era singurul care se simțea incredibil de excitat.

– Ai grijă acum, gemu el simțind că era pe cale să ejaculeze.

Mâna care îl mângâia s-a mișcat puțin mai ușor și s-a retras de la cap pentru a se concentra să-i mângâie penisul.

Apoi Thel și-a mutat corpul de lângă al lui, în timp ce Agla a continuat să-i mângâie penisul. Simți mâna lui Thel alunecând peste fața lui, gura ei se apropie de a lui și ea îl sărută. Limba lui a căutat-o ​​pe a ei. Ea a cedat și a admis limba lui în gură, sugând-o viu. Nu voia să-i mai dea drumul vreodată, iar când Thel încetă să-i suge limba, încercă cu nerăbdare s-o prindă pe a ei, luând-o în gură, sugându-i limba într-un sărut lung și pasional. În cele din urmă, gura lui Thel a mers mai departe, sărutându-l pe nas.

Apoi a simțit-o întinzându-se în jurul capului lui. Ea i-a scos legătura de la ochi. Amețit de lumină, își ridică privirea. Thel s-a mișcat în jurul lui și a atras-o ușor pe Agla spre ea.

Până în acest moment, Agla îl mângâia, având grijă să nu-l facă să ejaculeze… încă.

– Ce faci? a întrebat Jason, puțin dezamăgit, încă excitat ca naiba, penisul stând drept și rătăcit deasupra burticii, cu capul acoperit cu un amestec strălucitor de lichid seminal și ulei de masaj.

– Rămâi pe fază – spectacolul va continua în orice moment, i-a spus Agla cu un rânjet răutăcios.

Apoi au întins pătura pe care o aduseseră, iar fetele s-au așezat pe ea chiar în fața ochilor lui, asigurându-se că îi oferă o vedere bună asupra trupurilor lor luxuriante. Și apoi au început să se sărute.

Jason putea să le vadă limbile împletindu-se, corpurile lor tremurând de dorință. Gurile lor dulci s-au atins, iar și iar, limba lor atingându-se, mișcându-se înăuntru și ieșind una din gura celeilalte, acum Thel sugându-i-o pe a Aglei, apoi Agla sugându-i-o pe a lui Thel, pe rând într-un sărut pasional aparent nesfârșit. Jason a crezut că aproape că le simte limbile în gura lui, care începuse să lase apă la unison cu penisul lui, acum curgând și mai mult lichid seminal decât înainte.

Gurile li s-au despărțit și fetele s-au privit cu dorință și dragoste în ochi. Agla i-a șters gura lui Thel cu degetul și și-a băgat degetul în propria gură ca să-l lingă, oferindu-i lui Jason un rânjet răutăcios în timp ce făcea asta. Nenorocita știa prea bine că această priveliște îl făcea și mai excitat, dacă mai era posibil (era, așa cum se va dovedi într-o clipă).

Thel a început să-i sărute pe gâtul Aglei. Agla gemu. 

– Thel… știi că nu am nicio reținere când îmi faci asta!

– Bine, aproape șopti Thel, dar suficient de tare pentru ca el să audă. Nu vreau să te rețin, iubito! Vreau să te excit – o, atât de mult. Vreau să-ți pierzi mințile!

Monologul ei a fost întrerupt doar de săruturile în care a acoperit gâtul Aglei în timp ce trupul Aglei se mișca, mânat de poftă.

Sfarcurile Aglei se întăriseră și erau în vizorul lui Jason, excitându-l și mai mult. Agla și-a arcuit spatele, ridicându-și șoldurile astfel încât să se întâlnească cu ale lui Thel. Thel a continuat să o sărute pe Agla, în timp ce Agla și-a înfipt unghiile în spatele lui Thel.Thel a coborât încet de la gâtul Aglei. Limba ei înconjura acum sfârcurile dure și ascuțite ale Aglei, lingându-le. Bifurcația lui Thel s-a frecat puternic de coapsa dreaptă a Aglei.

Jason gemu. Penisul începea să picure și avea mare nevoie să fie atins. Credea că nu mai poate suporta.

– Te rog, eliberează-mă, măcar o mână, mă omori!

Neimpresionat de rugămințile lui Jason, Thel a continuat să lucreze sânii Aglei. Ea a trecut de la a le linge la a le lua în gură, în timp ce se asigura că Jason nu va rata nimic din asta. Gemetele Aglei au devenit mai puternice și a încercat să-și strângă șoldurile de Thel. S-au mutat mai în jos, sărutând-o pe Agla pe burtă, din când în când mușcând-o ușor, până când a ajuns în partea superioară cărnoasă a păsăricii Aglei. A muşcat-o uşor, înainte ca capul ei să dispară între coapsele Aglei. Judecând după gemetele Aglei, Thel îi lingea acum păsărica, buzele și clitorisul în mișcări rotunde. Jason nu putea să vadă, dar imaginația lui era suficient de puternică pentru a-și imagina în mod viu ce se întâmpla.

Jason a crezut că va ejacula chiar acolo și atunci. Era atât de excitat încât a crezut că penisul lui nu va avea nevoie de atingere, dar, da, tânjea după ea. Nici măcar nu știa că acest grad de dorință este măcar posibil.

– Așteaptă! Agla exclamă exasperată: 

– Sunt pe cale să am orgasm. Hai să împărtășim cu el.

Capul lui Thel apăru, buzele ei acoperite de sucurile Aglei, un rânjet răutăcios întinzându-se de la o ureche la alta.

Era gata să împărtășească. Fetele s-au apropiat de el, din nou.

-Vrei să gusti din Agla? l-au întrebat pe Jason.

Jason dădu din cap nerăbdător. Orice, dacă doar i-ar alina dorința arzătoare!

Thel s-a apropiat de fața lui și a început să-l sărute. A fost aproape prea mult pentru el. A gustat sucurile Aglei pe gura lui Thel, sugându-i cu nerăbdare limba pe care i-a oferit-o acum cu o bunăvoință surprinzătoare. A gustat atât dorința ei, cât și a Aglei și asta l-a înnebunit.

Agla se coborâse între picioarele lui.

– Hmmm… acesta este un lucru incredibil de drăguț, a șoptit ea, apoi a început să-i lingă testiculele.

Ea le sugea cu nerăbdare, în timp ce penisul lui părea să danseze din nou sălbatic, murind de nerăbdare să fie atins. Dorința lui nu se diminuase de când ea îl atinsese înainte. Dimpotrivă, lipsa atingerii ei îi făcuse pofta să ardă mai puternic. Agla nu s-a grăbit, mergând încet în susul lui, unde lichidul seminal se prelingea. Agla l-a lins ca pe un cornet de înghețată, încă fără să-i atingă capul, în timp ce limba lui Thel continua să se joace cu cea a lui Jason.

Jason gemu din nou.

– Dumnezeule! a exclamat când Thel și-a retras limba: Voi, fetelor, mă ucideți!

Ambele capete îi pulsau. Thel s-a întors, îngenunchind peste burta lui Jason, întinzându-și păsărica spre el îmbietor. Ea s-a coborât suficient pentru ca el să poată ajunge la ea cu limba, inspirând și gustând-o. Corpul lui Thel a tremurat când a început să o exploreze și apoi a simțit că i se linge capul penisului. Tremura. Era atât de incredibil de excitat încât simțea că va exploda în orice secundă. Apoi, penisul i-a dispărut, probabil în gura lui Thel, în timp ce Agla îi lingea axul, din când în când scufundându-se puțin mai jos pentru a-i lucra testiculele.

În timp ce Jason și-a intensificat linsul păsăricii lui Thel, limba lui, care îi înconjura buzele și clitorisul, a pătruns în cele din urmă în ea. Ca răspuns, Thel îl sugea cu o intensitate din ce în ce mai mare, încercând să-l aducă și mai adânc. Limba ei se juca cu capul lui. Când simțea că ejaculează, gemetele lui au devenit mai puternice. Thel a simțit fiorii trecând prin corpul lui și prin penisul lui, iar ea a încetat să sugă.

Ea s-a întors și a clătinat din cap. 

– Nu, nu încă! aproape că îl certa.

Capul penisului lui era atât de mare și de roșu, curgând, lichidul seminal prelingându-se peste tot.

– Vă rog! gemu el, cu greu reușind să se abțină.

– Dar Agla? l-au întrebat.

– Da, ce zici de mine? întrebă Agla, capul ei apărând între coapsele lui.

Lui Jason îi era greu în stare să gândească clar, capacitatea lui de a face acest lucru era serios afectată de gradul de excitare pe care îl experimenta.

– Ei bine, ce ziceți dacă mă lăsații să vă fac fericite pe amândouă? a intrebat el. Dar, poate că ar fi mai ușor dacă m-ați elibera…?

Fetele s-au uitat una la alta, rânjind. Apoi Thel a pus cea mai serioasă față pe care o putea avea în aceste circumstanțe.

– Crezi că te descurci cu asta, Jason? întrebă ea, aruncându-i o privire serioasă.

Agla chicoti, care a fost întâmpinat instantaneu cu o privire mustrătoare din partea lui Thel.

Jason a încercat să mențină o față serioasă, ceea ce nu era ușor, cu penisul său excitat și erect și două fete goale, la fel de excitate, stând pe sau lângă el.

Agla a reușit să-și recapete calmul, întrebându-l solemn: 

– Și tu, Jason, promiți că nu vei încerca să fugi sau să te angajezi în alte acțiuni necredincioase atunci când vei fi eliberat de frânghiile tale?

Jason, încercând să pară cât se poate de serios, dădu din cap nerăbdător.

– Bine, atunci, a declarat Thel în cele din urmă, te vom elibera. Dar, îi aruncă ea un alt rânjet răutăcios, comportă-te frumos!

Agla slăbi legăturile din jurul gleznelor. Când a terminat, ea s-a urcat pe el, păsărica ei fierbinte și udă atingându-i testiculele.

– Doar ca să te asigur că nu vei fugi, spuse ea zâmbind.

De parcă ar fi vrut! Dacă acesta era iadul, cu siguranță era locul lui!

Acum Thel i-a scos legăturile din jurul încheieturilor și uitându-se adânc în ochii lui Jason, ea l-a mai îndemnat încă o dată: 

– Comportă-te frumos și fii băiat bun!

Jason dădu din cap. Când Thel a terminat să-i scoată legăturile, ea și-a reluat locul, întorcându-și spatele și păsărica spre fața lui, picioarele ei călare pe gâtul lui.

Acum că mâinile lui Jason își recăpătaseră libertatea, era hotărât să le folosească. El a lucrat păsărica lui Thels cu degetele, explorând-o, mângâindu-i buzele, în timp ce limba lui și-a reluat călătoria în adâncurile crăpăturii ei delicios de umede. Thel a gemut și și-a mișcat corpul, îndreptându-l spre locul în care dorea să fie atinsă și linsă.

În cele din urmă, Jason a simțit-o pe Agla, care și-a frecat păsărica de testiculele și de penisul lui, mișcându-se mai sus, făcându-l să alunece în ea. Ea a început să se miște, lăsându-l să alunece înăuntru și să iasă din ea, la început încet și ușor, apoi din ce în ce mai tare și mai repede.

Jason gemu din nou, alăturându-se la incantarea poftitoare a fetelor. Da, gemetele lor sunau ca un cântec dulce de poftă pură și, pe măsură ce mișcările Aglei și ale lui Thel deveneau mai rapide, linsul și suptul lui s-au intensificat. Unul dintre degetele lui s-a apăsat pe anusul lui Thel, ceea ce a făcut-o să se blocheze un moment, savurând atingerea degetelor lui.

Jason simțea că nu se va mai putea abține mult. Pofta lui dorea să izbucnească de ore în șir, sau așa i se părea, dar nu voia să fie cel care strica petrecerea. Voia să simtă că măcar una dintre fete are prima orgasm, așa că a încercat să se abțină (care era trucul ăla? Ah, da, să mă gândindesc la rețete de gătit – 2 căni de făină, 1/ cană de zahăr, două ouă .. .).

– Jason! Thel gâfâi: Unde ești?

– Îmi pare rău, gemu el, sunt chiar aici. A trebuit doar să mă concentrez ca să mă abțin!

Și a reluat să o lingă și să o mângâie pe Thel, în timp ce simțea că Agla se apropia. Foarte aproape.

– Oh Doamne! ea gemu tare: Sunt… oh… ahhhh….

Jason și-a simțit penisul strâns strâns de mâinile Aglei. 

– Ei? gemu el.

– Nu te opri! Thel a implorat.

Nu era nevoie să-i spună, nu se putea opri, nu dacă viața lui depindea de asta. Simțind-o pe Thel aproape de orgasm, îl adusese la limită, iar acum cădea de pe ea.

– Ahhhhhh ….. orgasmul i-a provocat un cutremur ca niște tremurături prin tot corpul, iar degetele îi tremurau în Thel și în jurul ei.

Ea însăși tremura, tremurând acum când orgasmul ei a început. Picioarele ei aproape i-au rupt gâtul, dar Jason a continuat să lingă, savurând sucurile ei care se prelingeau peste bărbia lui, până când tremurul i-a încetat.

Agla și Thel au alunecat de pe el. Thel se întoarse, frecându-și trupul de al lui, cu capul sprijinit de pieptul lui. Agla ocupă locul din dreapta lui. Ea s-a târât până să ajungă la fața lui și l-a sărutat, gustând atât pe el cât și pe Thel.

– Hmmmm…, a zâmbit ea. Gustos!

– Deci, spuse Thel slab, era pe gustul tău acum, Jason?

El dădu din cap, la fel de obosit.

– Hmmm… de fapt, aș putea face mai mult din asta! reuși să spună.

Agla rânji. 

– Ai grijă ce îți dorești! Și ferește-te de cântecul Sirenelor!

Chicotind, s-au ghemuit lângă el.