Aventura de masaj

Aventura de masaj

Cu câțiva ani în urmă, fiind într-o căsnicie nefericită, începusem să mă întâlnesc cu o altă femeie în paralel. Numele ei era Tanya, era și ea căsătorită și eram amândoi pe la 40 de ani. Ne-am întâlnit online și am fost la câteva concerte împreună, savurând băuturi după aceea și sărutări înainte de a ne grăbi la fiecare dintre casele noastre.

Într-o sâmbătă, ea și cu mine am aranjat să mergem împreună la un masaj în cuplu. Nu am mai făcut asta până acum și este întotdeauna plăcut să încerc ceva nou. Merg adesea la concerte de muzică seara, așa că nu a fost nicio problemă să ratez un concert și să ne întâlnim pentru un masaj.

Am ajuns la locul de masaj din centru și am așteptat în zona de la intrare. Câteva minute mai târziu a sosit Tanya, ne-am îmbrățișat și ne-am sărutat rapid. Era îmbrăcată în blugi și un top lejer, care se potrivea perfect cu silueta ei subțire. Am fost conduși în camera noastră. Era mică, dar cu spațiu pentru un scaun, măsuță și două mese de masaj. Însoțitoarea ne-a dat câteva minute să ne pregătim singuri. Tanya și cu mine ne-am dezbrăcat, ușor stânjeniți, deoarece era prima dată când ne vedeam goi. Avea picioare subțiri, fine, sâni minunații și un bronz uniform.

Amândoi ne-am simțit confortabil pe mesele noastre, întinși pe față cu un prosop care ne acoperea fundul. Arăta frumos întinsă acolo și am stat de vorbă în timp ce așteptam.

La scurt timp după ce au intrat cele două însoțitoare și după o prezentare foarte scurtă, au început să lucreze la spatele meu și al Tanyai. Am lăsat capul în jos și m-am instalat să mă bucur de masaj. Masajul a fost ferm – lucrându-mi pe gât, spate și apoi pe picioare și chiar pe tălpi.

Când a venit timpul să mă întorc, am surprins o privire a Tanya relaxată și bucurându-se și ea de masaj. Când maseuza a început să-mi maseze picioarele, a împins prosopul în sus. Maseuza mea era o femeie asiatică de vârstă mijlocie și mi-a masat picioarele mai sus și le-a depărtat ușor pentru a-și pune mâinile în coapsele mele. Poate că mi-am depărtat prea puțin picioarele, pentru că senzația mâinilor ei pe interiorul coapsei începea să-mi întărească penisul. Știind că ea poate să-mi vadă testiculele și baza penisului mă excita. Am simțit că mă tachina și părea că-i face plăcere. Am sperat să petrec ceva timp singur cu Tanya, așa că asta a fost o surpriză și m-a făcut foarte excitat și tare.

După masajul nostru, ambele maseuze și-au luat rămas bun și ne-au lăsat să ne relaxăm. Eram din nou singuri. M-am ridicat cu prosopul în jurul taliei și m-am mutat la masa Taniei și m-am așezat pe margine. Văzând-o pe jumătate goală, m-am dus să o sărut.

A trebuit să fim liniștiți, deoarece se auzea ceva zgomot din zona de la intrarea din față. În timp ce ne sărutam, m-am întins cu mâna și i-am simțit exteriorul păsăricii cu degetele. Era deja umedă. Tanya era netedă și bărbierită.

După ce am sărutat-o ​​ușor pe gât, până la sâni și burtă, mi-am schimbat poziția pe masa îngustă de masaj și am coborât pe păsărică, mai întâi lingându-i încet clitorisul și apoi introducându-mi ușor degetul în ea. Era din ce în ce mai umedă și îi auzeam geamătul blând.

De asemenea, mai auzeam oameni în sala de așteptare a locului de masaj și m-aș fi bucurat dacă Tanya mi-ar fi supt penisul, dar amândoi eram din ce în ce mai agitați.

M-am mutat în sus să-i văd ochii frumoși căprui și să o sărut din nou. Prosoapele noastre erau până acum pe podea și trupurile noastre ferme unul lângă celălalt. În timp ce ne sărutam adânc, mi-am frecat penisul lung de-a lungul păsăricii ei ude. M-am oprit pentru a-i spune Taniei că aveam un prezervativ în jachetă pe scaunul de peste cameră. Încă cu penisul meu frecându-se de-a lungul buzelor păsăricii ei, mâna ei s-a mișcat în jos, a apucat penisul meu tare și a mutat capul mai aproape pentru a intra. Chiar abia aștepta și, cu o singură apăsare a șoldurilor mele, m-am strecurat cu ușurință înăuntru. Pur și simplu am făcut sex natural, fără prezervativ, în acel moment pur și simplu nu ne-a păsat.

Cu Tanya întinsă pe spate, picioarele ei desfășurate și împingându-mi penisul din nou și din nou până la capăt în ea, după doar câteva minute, am intrat în ea. Mi-ar fi plăcut să fi rezistat mai mult, dar nu puteam sta prea mult în această cameră. Am stat întinși un minut și apoi am realizat că ar trebui să ne îmbrăcăm și să plecăm!

Plătisem deja pentru masaj, așa că, odată îmbrăcați, am ieșit repede. Tanya a fost timidă când am plecat, dar i-am mulțumit personalului și i-am spus noapte bună!