Cu soția la masaj

Masaj senzual este unul dintre serviciile VIP-ZONE masaj erotic.

Cu soția la masaj

O clientă de-a soției mele i-a dăruit vouchere cadou de la un salon de masaj ca și cadou de sărbători. Niciunul dintre noi nu fusese vreodată la un masaj, dar ne-am gândit că cu stresul de la muncă și toate celelalte, ar fi relaxant. Am sunat și am făcut programare pentru weekendul următor în jurul orei 15, când am fi plecat amândoi de la serviciu. Întotdeauna fusesem curios când era vorba de masaje; Am citit multe povești pe care oamenii le-au scris despre primirea unui final fericit în timpul unui masaj. În general, părea foarte erotic să ai mâinile cuiva frecându-ți tot corpul. Pe măsură ce săptămâna a trecut, m-am trezit că mă gândeam din ce în ce mai mult la asta. Chiar mă masturbeam cu gândul la ce s-ar putea întâmpla când mergeam acolo. Mă tot întrebam dacă te puneau să te dezbraci complet sau dacă păstrai un articol de îmbrăcăminte pe timpul masajului. Auzisem că în majoritatea locurilor, chiar dacă erai complet dezbrăcat, te puneau să te întinzi și să-ți acoperi corpul cu un cearșaf. M-am întrebat dacă m-aș excita în timpul masajului și aș avea penisul meu tare expus oricui mă masează. M-am tot întrebat ce s-ar întâmpla dacă maseuza ar observa că sunt tare; ar fi ea profesionistă și doar se preface că nu a observat sau și-ar înfășura mâna în jurul penisului meu tare? Nici măcar nu eram sigur dacă eu și soția mea ne facem masaj în aceeași cameră, deoarece soția mea sunase pentru a face programarea.

Când a venit ziua de sâmbătă, abia mi-am putut stăpâni entuziasmul în așteptarea a ceea ce s-ar putea întâmpla. După dușul meu obișnuit de dimineață, am coborât în ​​bucătărie să mă alătur soției mele la micul dejun. Am vorbit puțin în timp ce am gătit niște ouă cu pâine prăjită. Destul de curând, conversația noastră s-a îndreptat către subiectul masajelor noastre și la ce să ne așteptăm. Mi-a spus că una dintre fetele de la serviciu a întrebat-o dacă era îngrijorată că sunt atins de o altă femeie. Ea mi-a spus că nu este îngrijorată pentru că locul unde mergeam era profesionist. Nu era ca unul dintre acele locuri tipice de masaj umbrite, cu semne cu neon în fereastră. Am râs când a spus asta, dar în fundul minții mele speram că poate s-a înșelat. În timp ce mă uitam la soția mea, am observat că arăta deosebit de sexy în această dimineață în cămașa ei de noapte de mătase. Materialul s-a lipit de corpul ei și i-a arătat foarte frumos curbele. Îmi plăcea să mă uit la fundul ei, deoarece materialul stătea întotdeauna atât de aproape de el încât uneori chiar i se împingea între fese. Am văzut-o cum se aplecă peste chiuveta din bucătărie și începea să spele vasele de la micul dejun. Am început să mă uit intens în timp ce curbele moi ale fundului ei treceau prin material, cred că după câteva minute a observat că mă uitam pentru că și-a întors capul să se uite la mine. I-am urmat ochii în timp ce ei se uitau direct în jos la pantalonii mei de pijama de acum în formă de cort.

În timp ce o priveam, întinse mâna înainte și opri apa, apoi ochii mei i-au urmărit mâinile în timp ce se îndreptau spre fundul cămășii ei de noapte. Ea a încetinit ridicarea materialului peste fese, lăsându-l să alunece până la partea inferioară a spatelui ei. Până atunci, mâna mea coborase la pantalonii mei de pijama și îmi mângâiam penisul tare. Am văzut că una dintre mâinile ei a dat drumul cămașei de noapte să alunece între corp și blat. Mi-am tras încet pantalonii jos, lăsându-mi să iasă penisul în timp ce talia pantalonilor îmi aluneca pe coapse. Soția mea a început să se masturbeze în timp ce se uita la mine, mângâindu-mi penisul devenind din ce în ce mai greu. M-am apropiat de ea cu mâna încă înfășurată în jurul penisului meu și am început să-i sărut ceafa. Ea și-a întors capul puțin mai mult spre mine și gura noastră s-a întâlnit într-un sărut profund limba noastră rostogolindu-se una peste a altora. 

Apoi i-am simțit degetele ieșind de printre picioarele ei și întinzându-se spre penisul meu, apoi au început încet să se înfășoare în jurul lui. Degetele îi erau calde și umede cu sucul de la păsărică. Ea și-a alunecat degetele în sus și în jos, făcând penisul alunecos cu umezeala ei. 

După ce ne-am reluat amândoi respirația, am urcat pe scări și am intrat la duș. După ce ne-am uscat și ne-am îmbrăcat, mi-am luat soția și am început să-i dau un sărut lung. Când ne-am despărțit, s-a uitat în ochii mei și a spus zâmbind:

– Bănuiesc că ți-a plăcut faza din bucătărie.

Apoi i-am simțit mâna coborând până la penisul meu, care încet-încet începea să devină din nou tare. Mi-a spus că speră să nu fiu la fel de excitat după ce am făcut ejaculat dimineața. Am întrebat-o ce vrea să spună și mi-a spus că nu vrea să mi se întărească în timp ce fac masaj. Am râs când i-am spus că asta nu se va întâmpla niciodată, deși în fundul capului mă gândeam că s-ar putea, pentru că eram din nou foarte tare. Soția mea mi-a spus că atunci când voi fi masat, voia să-mi țin lenjeria pe mine chiar dacă există un cearșaf care să mă acopere. Am fost de acord, deși nu știam dacă mă voi ține de fapt de acea promisiune sau nu. Aproximativ o jumătate de oră mai târziu ne-am urcat în mașină și eram în drum spre salonul de masaj.

Era situat la doar câțiva km de casa noastră, pe o stradă rezidențială liniștită. În timp ce parcam în față, m-am uitat la semn, apoi în fața clădirii. Arăta ca o casă veche victoriană din exterior și avea o verandă frumoasă. Am coborât din mașină și am urcat treptele din lemn din față până la ușă și am intrat. Am observat că în stânga noastră era un birou și o bancă în față lângă perete. O fată tânără s-a ridicat din spatele biroului să ne întâmpine dându-ne ambele mâini în timp ce ne făcea semn să luăm loc pe bancă. Ne-a spus că o cheamă Sarah. Avea aproximativ 25 de ani, cu o constituție atletică și sânii drăguți, care erau vizibili clar prin maioul ei albastru deschis cu bretele subțiri. Avea, de asemenea, pantaloni de antrenament din bumbac negru, care erau strânși pe corp și îi arătau fundul foarte frumos. Am încercat să nu mă uit în timp ce ea s-a aplecat înainte, dându-ne amândurora un clipboard cu un formular atașat. Formularul era destul de standard și includea completarea informațiilor despre tine, împreună cu zonele pe care ai vrea să fii lucrat. Spatele meu mă deranja, așa că am decis să îl plasez ca principală zonă de atenție pe care doream să mă lucrez. Când soția mea și cu mine am terminat de completat formularele, i l-am înmânat fetei care le-a luat, apoi am început să se îndepărteze, spunând că se va întoarce imediat. Era un hol mic lângă birou pe care a mers ea și, în timp ce așteptam, am auzit-o vorbind cu o altă fată. Câteva minute mai târziu, Sarah s-a întors cu o altă fată lângă ea. Cealaltă fetă se numea Rebecca; avea aproximativ aceeași vârstă și tip de corp, dar avea părul brunet în loc de blond.

După câteva minute am aflat că soția mea va fi masată de Rebecca, în timp ce eu urma să merg cu Sarah. Am fost conduși amândoi pe hol, soția mea și Rebecca au intrat pe prima ușă, în timp ce eu și Sarah am intrat pe a doua. Când am intrat în cameră, m-am uitat în jur și am notat tot ce se afla în ea. Lângă uşă era un CD player pe un raft, iar lângă acesta era un dulap lung cu diferite uleiuri de masaj şi lumânări pe el. De asemenea, în mijlocul camerei era o masă lungă de masaj căptușită, cu un prosop întins în mijloc. Sarah a explicat că avea de gând să aprindă niște lumânări și să pună muzică, apoi să iasă din cameră în timp ce eu mă pregătesc. Mi-a spus că trebuie să-mi scot toate hainele și să mă întind cu fața în jos pe masa de masaj, acoperit cu prosopul de la spatele până la picioare. Nu eram sigur dacă am auzit-o bine când mi-a spus să-mi scot hainele, așa că am decis să întreb dacă voia să mă dezbrac complet. Ea mi-a spus că cel mai bine ar fi să nu port deloc îmbrăcăminte, astfel încât să nu fie niciun material în cale în timp ce ea mă masa. Acest lucru părea să aibă sens, așa că, atunci când ea a părăsit camera, am început să-mi scot hainele și să le pun pe podea lângă masă. În timp ce m-am urcat pe masă, am observat că eram semi tare și am fost plin de mulțumire că mi-a spus că stau pe burtă. Mi-am tras prosopul peste jumătatea mea inferioară și apoi am stat întins așteptând câteva minute înainte de a auzi zgomotul pașilor ei venind spre uşă. A deschis-o încet, pășind înăuntru, asigurându-se că o închide în liniște în urma ei.

S-a dus la cd player și a apăsat play în timp ce se îndrepta spre uleiurile de masaj. Mi-a spus să-mi las capul în tetiera de la capătul mesei și în curând va începe. La început, ochii mei erau deschiși privind în jos la podea, am văzut cum picioarele ei stăteau acum în fața mea. Ea a început prin a-mi freca gâtul și umerii, apoi a mers încet pe spatele meu. Degetele ei au alunecat lin pe pielea mea, împingându-mi adânc în mușchi. Începusem să devin mai relaxat și îmi închisesem ochii când ea a ajuns la partea inferioară a spatelui meu. Când nu a mai putut ajunge de unde stătea în capul mesei, mi-a pus un deget pe partea dreaptă și a început să se plimbe în jurul mesei. Am aflat mai târziu că este o practică personalizată în timpul unui masaj să ai mereu contact cu clientul tău, chiar dacă este doar cu un deget. Când a ajuns în partea dreaptă, a început să-mi maseze din nou partea inferioară a spatelui. Am observat că în acest moment se afla la aproximativ trei centimetri de locul unde începea prosopul. Pe măsură ce ea masa mai jos, am început să simt vârfurile degetelor ei alunecând ușor sub prosop. La început nu m-am gândit la nimic până când a început să împingă mai jos, mișcând prosopul. Vârfurile degetelor ei masau acum acolo unde partea inferioară a spatelui meu și partea superioară a feselor se întâlneau. Îi simțeam vârfurile degetelor începând să se apese pe fesele mele și începea să mă excite puțin.

Acest lucru a continuat câteva minute până când mâna ei a alunecat înapoi sub cearșaf întorcându-se în spatele meu. În cele din urmă, ea mi-a spus că o să coboare până la tălpile mele. În timp ce se deplasa pe masa de masaj, i-am simțit degetele apucând partea de jos a prosopului unde îmi acoperea picioarele. A început încet să-l tragă în sus, expunându-mi picioarele și jumătatea inferioară a feselor. Ea a împăturit prosopul pe fundul meu, apoi s-a mutat în jos la piciorul meu și a început să-l maseze. A urcat pe piciorul drept până la fundul meu, apoi s-a întâmplat ceva ciudat. Mâna ei mi-a atins accidental testiculele în timp ce a început să-mi maseze interiorul coapsei, înainte de a coborî înapoi la tălpi. După câteva minute pe picior, a trecut pe partea cealaltă. Ea și-a făcut din nou drum în sus și din nou am simțit o atingere ușoară foarte scurtă a testiculelor, de data aceasta a provocat o senzație de furnicături în penisul meu. M-am întrebat dacă asta a fost întâmplător. După un minut, s-a îndreptat înapoi la piciorul meu. Ea mi-a terminat piciorul, apoi am simțit mâinile ei urmărind mușchii ambelor picioare până la fundul meu. De data aceasta a fost însă diferit, deoarece mâinile ei au mers mult mai sus și chiar sub prosop. Ea și-a tras degetele pe crăpătura fundului meu și mi-a atins ușor fundul. Am tresărit puțin de la contactul neașteptat. Mi-a plăcut să-mi frece fundul, este un loc foarte sensibil și, ocazional, în timpul sexului, soția mea își strecoară chiar și un deget, lucru care mă făcea mereu să ejaculez tare.

Mâinile lui Sarah au continuat să alunece pe spatele meu până la umerii, în timp ce a început să le frece adânc din nou. Ea a continuat să frece, coborând până la spatele meu. Nu îmi trecuse prin minte atunci, dar ea nu a tras prosopul înapoi peste picioarele mele, așa că cea mai mare parte a fundului meu era încă expusă. Ea a coborât până în vârful feselor mele și a început să maseze încă o dată, lăsându-și vârfurile degetelor să alunece departe sub prosop. Am simțit că prosopul era împins și mai mult în jos atunci când degetele și mâinile ei mi-au prins acum ferm fesele. În timp ce ea făcea masaj, a început să le despartă încet și am simțit că îmi era dezvăluit fundul. Degetele ei au început să se apropie mai mult de crăpătura fundului meu și chiar mai aproape de anusul meu. Când degetele ei au ajuns în sfârșit în fundul meu, a început să frece ușor. În timp ce ea îmi freca fundul încrețit, am simțit că am scos un geamăt. Camera părea să fie mai tăcută și am simțit-o pe Sarah că nu își mai mișcă mâinile pentru câteva secunde. Apoi degetul ei s-a apăsat mai tare pe fundul meu și a început chiar să împingă puțin. Am simțit că încep să devin tare în timp ce ea se juca cu micuțul meu anus. Începeam chiar să împing înapoi pe degetul ei, făcându-o să împingă puțin mai adânc. Apoi a părut că a făcut o pauză de câteva secunde și și-a aplecat capul lângă urechea mea și a întrebat.

– Îți place asta? în timp ce îmi trecu un deget în jurul fundului meu.

Am răspuns cu un mic geamăt spunând „umm hmm”

– Ai vrea să frec în continuare aici o vreme? a întrebat ea, tachinandu-mi un pic anusul cu degetul.

Nu am spus nimic, ci doar am gemut din nou, cred că asta era toată încurajarea de care avea nevoie. I-am simțit degetul apăsând pe fundul meu expus și m-am împins puțin înapoi pe el. Apoi și-a împins degetul încet, începând să-l strecoare în fundul meu strâns până când a intrat aproape complet. În timp ce degetul ei a alunecat adânc în mine, am simțit că cealaltă mână a început să alunece sub mine și m-am ridicat puțin de pe masă pentru a permite un acces mai bun. Mâna ei s-a înfășurat în jurul penisului meu tare și a început încet să mângâie, deoarece degetul ei era acum îngropat în fundul meu. Ea a început să mă frece în timp ce mă masa cu degetul în fund, făcându-mi penisul mai tare cu fiecare mișcare. Așa că acolo eram cu fundul ridicat de pe masă, împingându-mă de degetul lui Sarah în timp ce mi-a tras fundul. Apoi am auzit-o pe soția mea începând să vorbească din camera de lângă mine.

– Iubitule, ce mai faci acolo?

Am înghețat cu fundul în aer, degetul lui Sarah adânc în mine și mâna ei s-a înfășurat în jurul penisului meu tare. Apoi o aud pe Sarah vorbind.

– Se descurcă bine, cred că l-am adormit.

Soția mea părea mulțumită de acest răspuns pentru că tocmai am auzit-o spunând oh, apoi a tăcut din nou. În acest moment, mi-a fost foarte greu să mă gândesc la faptul că eram în genunchi, cu degetul lui Sarah in fundul meu strâns în timp ce ea mă freca. În tot acest timp, soția mea era în camera alăturată, fără idee ce se întâmplă. Sarah și-a crescut ritmul și a început să-mi maseze fundul cu degetul, în timp ce început să mă frece mai repede. După încă câteva minute am putut simți că penisul meu se pregătește să ejaculeze. În patru picioare pe masa de masaj, cu degetul lui Sarah adânc în fundul meu, penisul meu a început să pulseze în mâna ei. Apoi am simțit cum cum a început să stropească pe masa de masaj, iar anusul meu strângea degetul lui Sarah. După ce am terminat orgasmul, i-am simțit degetul alunecând și mâna ei mi-a dat drumul penisului. Am rămas în genunchi pe masă în timp ce ea s-a apropiat și a apucat un prosop pe care l-a întins sub mine și mi-a șters sperma de pe masă. Apoi s-a dus să pună prosopul într-o grămadă de lângă uşă în timp ce mă întindeam pe masă. Ea mi-a spus să nu mă grăbesc să mă îmbrac și să ies când termin. După ce a părăsit camera, am stat acolo câteva minute, gândindu-mă la ce tocmai se întâmplase. M-am coborât de pe masă și mi-am pus hainele la loc, apoi am ieșit din cameră. Când m-am întors la biroul din hol, soția mea era deja acolo și m-a întâmpinat cu un sărut în timp ce mă așezam. M-a întrebat cum a fost și am vorbit puțin cu fetele înainte de a pleca. Nu i-am menționat niciodată soției ce s-a întâmplat, dar mi-ar plăcea să mă întorc cândva.