Cum se face un masaj Lingam

Cum se face un masaj Lingam

Ca femeie, nu știu cum ar fi să ai penisul tău complet adorat și adorat ore în șir – dar îmi imaginez că ar fi destul de fantastic! Se întâmplă să fiu cea care venerează și îmi place să aduc un omagiu la ceea ce, în Tantra, se numește Lingam – care se traduce în mod liber prin „Bagheta de lumină”. În sens fizic, este ceea ce am putea numi penis. Definiția Tantra extinde viziunea asupra organelor genitale masculine dincolo de fizic – masculinul este o rază laser pură de conștiință, energie brută și focalizare cu o singură minte. Un masaj Lingam este despre venerarea acelei conștiințe și oferirea unui bărbat spațiu pentru a se relaxa în corpul său și a-și extinde conștiința pentru a primi o plăcere și mai mare.

Acest tip de masaj poate ajuta, de asemenea, bărbații să treacă prin traume sexuale sau condiționări sexuale negative, dacă i se oferă un partener de masaj cu suficientă răbdare blândă. Orgasmul nu este niciodată scopul masajului Lingam, deși se întâmplă uneori și este adesea mult mai intens decât orgasmele normale. Scopul adevărat este de a masa Lingam-ul, testiculele, perineul și „locul sacru” (mai multe despre asta mai târziu – este echivalentul masculin al punctului G feminin) pentru a încuraja un bărbat să exploreze marginile capacității sale de a primi plăcere.

Pregătire 

Puteți face baie sau duș împreună mai întâi. Asigurați-vă că amândoi ați fost la baie înainte de a începe, deoarece nu veți dori să întrerupeți fluxul dacă unul dintre voi trebuie să folosească baia.

Ai nevoie de un spațiu liniștit, de preferință întunecat, cu un pat, sau o saltea pe podea, sau chiar doar perne. Poți pune peste ele o cearceaf, pentru cazul în care veți varsta vreun ulei. Temperatura din cameră ar trebui să fie puțin mai caldă decât în ​​mod normal, deoarece amândoi veți fi nud, așa că poate doriți să măriți căldura. Aprinderea multor lumânări în cameră ajută, de asemenea, la generarea căldurii și la menținerea în lumină a încăperii. Veți dori să vă asigurați că aveți un interval de timp deschis în care nu veți fi deranjat, de preferință câteva ore. Nu uitați să vă opriți toate telefoanele iar dacă locuiți cu alții, puteți chiar să puneți un semn „Nu deranja” pe ușă.

Muzica este bună pentru a crea starea de spirit, dar asigură-te că este ceva în care toate melodiile sunt potrivite. Nu există nimic atât de supărător ca o piesă muzicală discordantă care se redă brusc atunci când încerci să te relaxezi. Asigurați-vă că playlist-ul are o funcție de „repetare”, astfel încât să nu trebuie să vă opriți pentru a apăsa „play” din nou și din nou.

Lubrifianții și uleiurile ar trebui să fie undeva la îndemână. Încearcă să obții sticle rezistente la scurgeri și folosește mai degrabă plastic decât sticlă. (Răsturnarea unei sticle de ulei de masaj și spargerea acesteia face o mizerie uriașă și duce mult la distrugerea stării de spirit!)

Dacă oferi acest masaj, ar trebui să-i amintești partenerului că comunicarea lui cu tine este cheia. Asigură-te că se simte confortabil să facă cereri sau comentarii. Ar trebui să știe că este vorba despre confortul și plăcerea lui, iar dacă are nevoie de o pauză, sau dacă camera este prea fierbinte, sau atingerea este prea ușoară sau prea dură, poate și ar trebui să vorbească și să spună ceva. Îl poți încuraja adesea întrebând „Este prea tare?” sau “Temperatura este ok?”

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să respirați împreună. Respirația este modul în care facem dragoste cu divinul. Uitați-vă unul în ochii celuilalt și respirați, adânc în abdomen. Ar trebui să stați față în față (sau în picioare, dacă preferați). Vă puteți ține de mână sau vă puteți ține unul de celălalt, orice vă face să vă simțiți bine amândoi.

Masajul Lingam 

Masajul începe cu bărbatul întins pe spate, de obicei cu ceva sub șolduri pentru a le ridica puțin – o pernă (acoper-o cu un prosop). El poate pune o pernă sub cap dacă îi place sau nu, oricum se simte mai confortabil. Asigură-te că este relaxat și cu adevărat confortabil înainte de a începe, pentru că va fi în această poziție mult timp.

Ar trebui să stai între picioarele bărbatului, cu picioarele încrucișate, cu picioarele depărtate, genunchii sus și ușor îndoiți. Ar trebui să continui să te uiți în ochii lui și să respiri cu el. Amintește-i, adesea, de respirația lui. Dacă descoperi că își ține respirația, poți să-ți așezi mâna pe abdomenul lui inferior și să-i amintești să respire din acel spațiu, să-și „umple burta” cu respirația. Practicați acest lucru de câteva ori înainte de a începe.

Masajul Lingam începe cu un masaj lent, senzual, al celorlalte părți ale corpului. Masează-i picioarele, pieptul, abdomenul, brațele. Acesta este un proces lung, lent. Înaintează masajul încet spre interiorul coapselor și pelvisului, până când respiră profund din burtă, iar corpul său nu mai are tensiune și este complet relaxat.

Atunci, și numai atunci, ar trebui să te apropii de Lingam. Acesta este un act sacru și unul puternic. Ar trebui să-i ceri permisiunea de a-i atinge „Bagheta de lumină”. Poți spune pur și simplu cuvintele: „Pot să-ți ating Lingam-ul?” sau poți întreba mai formal: „Pot să-ți ating Bagheta de Lumină?” Orice reacție sau răspuns are este normală. Trateaz-o cu grijă, oricum ar fi.

Dacă îți dă permisiunea, toarnă o cantitate mică de ulei de masaj de foarte bună calitate sau lubrifiant pe bază de apă pe Lingam și testicule. Calitatea uleiului este importantă. Această zonă a corpului este foarte sensibilă, iar pielea se poate irita rapid dacă uleiul nu este de înaltă calitate. Freacă uleiul în piele și apoi începe în partea de sus a interiorului coapselor, în pliul în care picioarele lui se întâlnesc cu baza pelvisului. Lucreazăi de-a lungul osului și mușchilor care le leagă, eliberând tensiunea pe măsură ce înaintezi. Petrece mult timp aici, frecând uleiul în piele. Folosește mișcări lente și constante.

Amintește-ți, de asemenea, să-l întrebi ce simte – este prea tare, prea moale? Prea repede, prea lent? Lasă plăcerea lui să-ți fie ghid. Nu este nevoie să aveți o conversație (și probabil nu ar trebui – s-ar putea să-l scoată din atmosferă), dar cu siguranță continuă să comunici în timpul masajului. Privește-l în ochi și continuă să respiri cu el.

Apoi, masează deasupra Lingam-ului, pe osul pubian. Plimbă-ți mâna peste acest loc, simțind osul de sub mușchi și piele. Apoi, treci la scrot, ușor (și când spun ușor, vreau să spun foarte ușor!) trăgându-i și frământându-i testiculele. Va trebui să acorzi o atenție deosebită răspunsurilor lui aici și să-l încurajezi să îți spună ce este potrivit pentru el. Unii bărbați sunt mai sensibili decât alții în această zonă și nu suportă deloc să li se atingă testiculele, în timp ce alții necesită o atingere mai puternică. Experimentați, pornind ușor și mărind intensitatea, mai degrabă decât invers.

Apoi, mișcă-ți mâna în jos pentru a-i masa perineul. Aceasta este zona dintre testicule și anus și poate fi foarte sensibilă. Acordă o atenție deosebită aici, încercând și trăgând de țesuturi. Aceasta este o parte foarte trecută cu vederea și neglijată a anatomiei masculine și majoritatea bărbaților simt o mare plăcere când este stimulată. Poți folosi mișcări în jos de la Lingam la anus sau o mișcare circulară. Variază viteza și modelul și cere feedback des.

Acum poți să-ți miști mâna pentru a-i atinge Lingam-ul. În timp ce faci asta, imaginează-ți că faci dragoste cu un zeu, cu o ființă divină, iar aceasta este sursa energiei și luminii lui, acest penis dur din mâna ta. Venerează-l când începi să mângâi arborele cu presiune și viteză diferite. Lasă-l să simtă tot devotamentul și dragostea ta în mișcările tale. El este zeul tău aici pe Pământ și aceasta este ocazia ta să-i arăți asta.

Dacă, în orice moment, bărbatul tău pare aproape de ejaculare, trebuie să te retragi imediat și să lași lucrurile să se liniștească înainte de a începe din nou. El va trebui să fie mai conștient de propriile sale senzații corporale în acest timp și ar trebui să îți ofere feedback. Dacă crede că este aproape de ejaculare, ar trebui să îți spună, ca să-ți poți încetini mișcările. Dacă trece de punctul fără întoarcere, e ok. Dacă este foarte aproape, dar nu chiar acolo, s-ar putea să-i poți reține ejacularea strângând vârful Lingam-ului său între degetul mare și arătător. Trebuie să strângi foarte ferm și să ții timp de aproximativ treizeci de secunde. Încurajează-l să respire adânc pe burtă în timp ce faci acest lucru și îl poate întârzia.

Acum, în timp ce masezi penisul, începe să-i strângi ușor Lingam-ul la bază cu mâna dreaptă și trage în sus, alunecând complet. Apoi fă același lucru cu mâna stângă – strângeți Lingam-ul la bază și trageți în sus, alunecând complet. Apoi fă acest lucru din nou cu dreapta, apoi cu stânga și așa mai departe. Apoi, după un timp, schimbă direcția – gliseză mâinile alternativ de sus în jos spre bază.

Ar trebui să acorzi o atenție deosebită vârfului sau capului Lingam-ului său. Ține-i Lingam-ul de vârf și scutură-l ușor înainte și înapoi. Apoi masează bine capul, ținându-l în palmă și făcând o mișcare de „stoarcere” (ca și cum ai stoarce o lămâie sau o portocală) de jur împrejur.

Un alt lucru despre masajul Lingam – pentru că nu este neapărat despre atingerea orgasmului, este posibil să nu fie complet în erecție tot timpul. Este perfect normal, iar în Tantra, este de fapt de preferat. Femeile experimentează aceeași creștere și scădere a excitației, de asemenea, în valuri – pur și simplu nu are măsurători atât de tangibile. Lasă-l să se înțepenească sau să scadă, pe măsură ce plăcerea lui crește sau scade. Cu cât face asta mai mult, cu atât va fi mai în ton cu propria sa excitare.

Treci de la Lingam la testicule la perineu și înapoi din nou, acordând o atenție deosebită răspunsului său. Un bărbat poate învăța să-și stăpânească ejaculările mai eficient prin această tehnică, pe măsură ce îl masezi și el învață să identifice indiciile pe care le trimite corpul său că orgasmul este iminent. Amintește-ți să continui să te retragi dacă se apropie prea mult de ejaculare, mutându-ți mâinile într-o zonă mai îndepărtată, cum ar fi perineul sau chiar coapsele pentru un timp.

Următorul loc de explorat este „Locul Sacru” masculin. Puteți face acest lucru în două moduri. Prima modalitate este de a localiza locul la jumătatea distanței dintre testicule și anus, care creează o mică adâncitură, aproximativ de dimensiunea unei monede. Ar trebui să fii blândă, aici, (la început blând, și crește presiunea după cum îi place, asta este întotdeauna o regulă bună) dar începe să împingi înăuntru cu degetul. Va simți un fel de presiune și poate fi chiar dureros la început.

Cealaltă modalitate de a accesa locul sacru este prin anus. Unii bărbați sunt sensibili cu privire la introducerea a ceva în anus și nu doresc să fie stimulați astfel, și asta e în regulă. Dacă este deschis, poți introduce degetul arătător de la mâna stângă (folosește lubrifiant!) încet și ușor în anus la aproximativ un cm sau cam asa ceva. Apoi îndoaie degetul într-un gest de „vino aici”, și vei simți prostata. Acest lucru se simte bine atunci când este masat, iar unor bărbați le place să li se maseze Lingam-ul în același timp.

La fel ca punctul G al unei femei (locul ei sacru), acesta poate păstra emoții puternice care pot fi eliberate în timp ce îl masezi. Indiferent ce apare, este normal, doar lasă-l să experimenteze valul de emoții fără a încerca să-l consolezi sau să-l salvezi. Continuă să apeși acolo, permițându-i să elibereze tot ce are nevoie.

Punctul sacru masculin este, de asemenea, o altă modalitate de a ajuta la controlul ejaculării. Dacă începe să se simtă aproape, poți scădea stimularea pe Lingam și crește stimularea în locul sacru, fie anal, fie pe perineu, și ar trebui să contribuie la scăderea nevoii sale imediate de orgasm.

Dacă vrea să ejaculeze la sfârșitul masajului, e în regulă. Dacă nu o face, e în regulă și asta. Dacă alege să ejaculeze, reamintește-i în continuare să respire adânc și profund, chiar și în timpul orgasmului. Va fi probabil mai intens decât majoritatea orgasmelor pe care le-a experimentat. Când se simte complet, îndepărtează-ți încet mâinile. Cere-i feedback-ul – unor bărbați le place să se ghemuiască după aceea, dar unii preferă să treacă într-o stare meditativă. Lasă-l să facă ce vrea.

Îmi place să mă închin Lingam-ului unui bărbat, dedicându-mă în întregime plăcerii lui, simțind puterea din el pe măsură ce învață să-și stăpânească propriile ejaculare. Sper că poți să-i oferi bărbatului tău devotamentul și dragostea ta prin acest masaj și să-i arăți cât de mult te închini lui și „Baghetei lui de lumină”.