Distracție la salonul de masaj

 Distracție la salonul de masaj

 

Eram căsătorit de aproximativ 15 ani când am primit un transfer de muncă, iar eu și soția mea ne-am mutat. Cu toate acestea, viața noastră acasă devenise puțin învechită, mai ales în dormitor. Întotdeauna își dorise să se mute și acum că era aici, căldura din pat părea să fie redusă la un foc mic. Sexul era o dată pe săptămână dacă aveam noroc și în poziția misionarului mereu. Practic, se întindea pe spate, își desfăcea picioarele și aștepta să termin, făcând câteva gemete simbolice pentru a încerca să mă păcălească, făcându-mă să cred că îi plăcea. Ea ura oralul (“Nu vreau asta în gura mea, nasol”) și s-a plâns că alte poziții nu sunt confortabile. Odată, ea s-a scăpat și a menționat că sexul era una dintre „datoriile de soție” pe care trebuia să le facă.

Când eram căsătoriți, sexul era destul de bun. Nu era nebună după orală, dar făcea încercarea și încerca alte poziții fără tam-tam. Se părea că aștepta să o duc aici înainte de a pune capăt la majoritatea.

Drept urmare, aș petrece din ce în ce mai mult timp verificând toate deliciile pentru ochi care vin aici în vacanță. Cu toate acestea, nu mă pricep foarte bine la toată chestia cu seducția, așa că ceea ce făceam cel mai mult de obicei era să mă uit.

Am spus de obicei”. Într-o zi, eram atât de excitat încât m-am gândit să vizitez unul dintre saloanele de masaj locale. Auzisem de la un prieten de la serviciu câteva detalii despre aceste locuri și mi-a recomandat unul la care să merg pentru stres. Am găsit locul într-o după-amiază și am intrat. Odată ajuns pe uşă, am fost întâmpinat de o femeie, care m-a dus într-o cameră slab luminată. Am plătit taxa de casă, apoi ea a închis ușa și m-a lăsat singur înăuntru.

Câteva minute mai târziu, ușa s-a deschis și cea mai drăguță fată pe care am văzut-o vreodată a intrat. Era înaltă, o figură drăguță mică, cu niște sâni mari falși. Nu prea îmi păsa dacă erau falși sau nu, arătau grozav. Purta un bikini mic de două piese. S-a prezentat drept Annie și a întrebat dacă vreau un duș. Am spus sigur și m-a ajutat să mă dezbrac. În timp ce ea s-a ghemuit și mi-a împins pantalonii scurți în jos pe penisul meu, care deja începea să se înțepenească, s-a ridicat și i-a lovit bărbia. Ea a râs, a apucat baza penisului și i-a dat un mic sărut pe vârf. Un mic geamăt a forțat să iasă de pe buze. Ea și-a ridicat privirea, mi-a zâmbit, apoi și-a deschis gura și a băgat totul înăuntru și a aspirat ușor. Am gâfâit când am simțit că vârful îi lovește gâtul. A început să se retragă, dar i-am apucat ceafa și am împins-o mai adânc în gură. S-a relaxat și m-a lăsat. S-a simțit minunat. A supt-o câteva secunde, apoi s-a îndepărtat ușor de mine. 

– Mai întâi duș, șopti ea zâmbind. 

Apoi s-a ridicat, mi-a înfășurat un prosop și ne-am dus la duș.

Nu-mi amintesc prea multe despre duș, cu excepția faptului că m-a întins pe o bancă căptușită și m-a frecat cu săpun lichid. Era deosebit de atentă în zonele mele inferioare. După ce am fost curat, ne-am întors în camera unde m-am întins cu un prosop peste mine și ea a plecat un minut.

Când s-a întors, a încuiat ușa și a redus intensitatea luminilor. Ea a venit la mine și mi-a scos prosopul. Apoi a dezlegat partea de sus a bikinilor și a lăsat-o să cadă pe podea. Sânii aceia erau perfecți, mari și rotunzi, cu sfârcurile mici. Ea a zâmbit la expresia mulțumită de pe chipul meu, apoi și-a dat jos rapid pantalonii. M-am ridicat în timp ce ea mergea încet spre mine. Apoi mi-a apucat ceafa și mi-a tras fața în acei sâni delicioși.

Am deschis gura și am supt frenetic mamelonul. Apoi am deschis mai mult până mi s-a umplut gura de sân. L-am prins pe cealaltă cu o mână și fundul ei cu cealaltă. Trecuse atât de mult timp de când nu făcusem ceva sex bun încât nu m-am putut abține. Am tras-o în mine și i-am supt și i-am strâns corpul. Odată, cred că am fost puțin prea dur pentru că ea a încercat să se retragă. I-am dat drumul fundului și mi-am înfășurat brațul în jurul taliei ei și am tras-o și mai tare spre mine.

După câteva minute, i-am dat drumul. Imediat a îngenuncheat în fața mea, mi-a prins penisul și, cu o mișcare rapidă, a luat totul în gură. A supt frenetic, explozia mea anterioară de poftă prinzând-o din urmă și afectând-o. Din nou și din nou am simțit vârful lovindu-i în spatele gâtului. Apoi a făcut un efort și m-a luat pe gât. Senzația de strângere a fost incredibilă. Aproape că m-am pierdut și era să-mi arunc încărcătura chiar atunci. L-a scos, a tras aer în piept, apoi a făcut-o din nou. Și din nou.

Până în acest moment, singurul lucru la care mă puteam gândi a fost să încerc să nu ejaculez. Ea părea să realizeze asta. M-a scos din gură, s-a întins spre un raft și a luat un prezervativ. L-a băgat-o în gură, apoi mi-a luat încet penisul în gură din nou, punând prezervativul. Odată ce a fost pus, mi-a spus să mă întind. După ce m-am întins, ea s-a urcat deasupra mea, m-a poziționat, apoi cu o mișcare puternică, a căzut jos, împingându-mi penisul adânc în ea.

Gura i s-a deschis surprinsă și a icnit când vârful i-a lovit puternic colul uterin. Ea a renunțat la asta, apoi a început să mă călărească serios. Am prins-o de șolduri și am tras-o în jos în timp ce m-am împins în ea. După doar câteva clipe nu am mai putut rezista. Am ejaculat într-o furie explozivă. Niciodată nu am avut orgasmul atât de puternic. Am apucat-o de șolduri și am ținut-o pe loc, fără a o lăsa să se miște. Când orgasmul s-a terminat, am gâfâit, am eliberat-o și m-am întins relaxându-mă.

Ea zâmbea pervers când se cobora de pe mine. A scos prezervativul și a luat un alt prosop, acesta cald și umed cu săpun, și m-a șters. M-am gândit că asta era tot și mă pregăteam să mă ridic și să mă îmbrac când s-a întors și s-a întins lângă mine. Ea mi-a mângâiat penisul și mi-a tras ușor testiculele până când am început să mă întăresc din nou.

– Poți să ejaculezi din nou? a întrebat ea. 

Am clipit surprins, apoi am spus: 

– Cu motivația potrivită..

Ea a zâmbit și s-a ridicat. Mi-a desfăcut picioarele și s-a pus între ele. S-a pus pe mâini și în genunchi și mi-a prins erecția înțepenită. Apoi, cu un alt zâmbet pervers, m-a luat în gură și a început să sugă. Și-a rostogolit limba în jurul lui, a tras de el, l-a scos ca să-l lingă de jos în sus, a aspirat testiculele, apoi l-a luat din nou în gură. Dacă nu aș fi știut mai bine, aș fi crezut că face tot posibilul să îl înghită. Am fost rigid în cel mai scurt timp.

După încă un minut, a coborât de pe mine și a luat un alt prezervativ de pe raft. L-a pus ca înainte și a continuat să sugă. Cred că a vrut să mă sugă, dar aveam alte idei. I l-am scos din gură și i-am spus să nu se miște. M-am ridicat repede și m-am dus în spatele ei. Genunchii ei erau la marginea patului, așa că era într-o poziție perfectă. Am ajuns în spatele ei și mi-am înfipt penisul între picioarele ei. L-a apucat cu o mână și m-a strecurat în ea.

Am prins-o de șolduri și am început să i-o trag cât de tare am putut. Fundul ei s-a plesnit de abdomenul meu când am intrat în ea. A început să se arunce înapoi spre mine, trăgându-se în penis. După un minut, gura i s-a deschis și o gâfâitură înfiorătoare i-a ieșit din gură. Pasarica ei s-a apucat de mine si s-a cutremurat incontrolabil. Apoi am trecut peste margine și am tras încă o încărcătură în ea. Ne-am scuturat amândoi așa câteva clipe, apoi ne-am relaxat. Am alunecat din ea cu testiculele dureroase din cauza a două orgasme dure.

A luat un alt prosop și m-a curățat. M-am îmbrăcat și și-a pus bikini la loc. Ne-am dus la ușă și când am întins mâna spre mâner, ea m-a prins de mână. 

– A fost foarte bine, a spus ea. 

Apoi și-a înfășurat brațele în jurul gâtului meu și m-a tras într-un sărut. Limba ei mi-a deschis buzele și mi-a atins limba. Și-a împărțit trupul în mine. Am întors-o și am lipit-o de ușă. Sărutul s-a adâncit. Uimitor, am simțit că mi se întărește penisul. Am prins-o de fund și am strâns-o. Ea a rupt sărutul și a început să mă sărute pe gât. I-am prins sânul și l-am strâns M-a împins și ne-am întors în pat. I-am dezlegat topul de bikini și ea a dat jos partea de jos. Pantalonii mei au fost următorii apoi cămașa mea. Ne-am întins cu mine deasupra ei, încă sărutând și bâjbâind, oboseala noastră uitată. Ea a rupt sărutul și s-a uitat la raft. 

– Nu mai am prezervative, a spus ea. 

Apoi m-a întors pe spate. Mi-a prins penisul și a început să îl sugă din nou, sugând tare și frenetic. Nu știam dacă aș putea ejacula din nou, dar ea încerca să mă facă. A supt cu furie până am simțit cum se construiește. Când m-a simțit încordat, l-a scos, mi-a prins penisul și a început să pompeze. Un alt orgasm tare a tremurat prin mine, dar a ieșit doar puțină spermă.

Ea a spus: 

– Uau. N-am mai văzut pe nimeni ejaculând de trei ori în așa scurt timp. 

Femeia de la recepție a bătut la uşă şi a spus:

– A expirat timpul. 

Ea a chicotit din nou și m-a ajutat să mă îmbrac.

Când plecam, ea mi-a șoptit: 

– Întreabă de mine când te întorci. Ești cel mai bun.