Două maseuze sexy

Două maseuze sexy

 

Tocmai venisem de la cabinetul medicului. Mă durea umărul și îmi era greu să mă mișc. Terapia a fost lentă și mi-a sugerat un masaj. A recomandat un loc la mică distanță de biroul lui. El a remarcat în glumă că probabil că aș putea avea un final fericit acolo. Am râs de asta fără să mă gândesc că ar putea fi adevărat. Am fost acolo si am fost intampinat de o femeie de vreo 40 de ani. I-am explicat ce vreau și ce mi-a recomandat medicul. Ea a zâmbit și mi-a spus să mă dezbrac și să mă întind pe burtă, apoi să mă acopăr cu un prosop. Camera era mică și luminată cu o lumină foarte plăcută, aproape romantică. Masa de masaj avea destul loc pentru a se mișca în jurul ei. Era un scaun și un suport pentru a-mi agăța hainele. M-am dezbracat si m-am acoperit cu prosopul.

Ușa s-a deschis și a intrat o femeie care avea vreo treizeci de ani și s-a prezentat drept Kim. Kim era mai tânără decât femeia care mă primise. Nu am observat cât de atrăgătoare era, din moment ce tot ce îmi doream cu adevărat era alinare de durerea din umăr. Masajul a început de la gâtul meu, mi-a acoperit tot spatele și apoi a lucrat pe umărul meu timp de aproximativ 10 minute. La început m-a durut, dar apoi durerea s-a ameliorat până la punctul în care am crezut că s-a vindecat. M-a descoperit și mi-a făcut fesele și picioarele. Apoi Kim mi-a cerut să mă întorc. Mi-a masat fesele, scalpul, gâtul, pieptul și apoi mi-a întins mâna spre penis.

– Vrei să o fac? Întrebă ea în timp ce își mișca mâna într-o mișcare în sus și în jos, fără a lăsa îndoieli cu privire la ceea ce oferea.

– Nu, mulțumesc.

Apoi i-am dat un bacșiș și am început să mă îmbrac.

Săptămâna următoare m-am întors după programarea la medic pentru un alt masaj. De data aceasta femeia mai în vârstă m-a dus în cameră și s-a întors după ce m-am dezbrăcat să mă maseze. Numele ei era Sue și masajul a fost și mai bun dacă era posibil și umărul meu s-a simțit grozav după aceea. De data aceasta, când m-am întors pe spate, Sue m-a masat și apoi, fără să întreb, a început să îmi facă un handjob. I-am spus că nu este necesar. I-am spus că o găsesc atrăgătoare, dar nu vreau să simtă că am venit acolo pentru asta. I-am spus că am putea merge la o întâlnire sau împreună în altă parte decât aici. Un loc în care ea ar face asta ca ceva ce și-ar dori să facă, nu ca parte a muncii ei, nu aș opri-o. I-am dat un bacșiș și am plecat așa cum am făcut săptămâna anterioară.

Săptămâna următoare Mei a fost acolo și Sue m-a salutat și m-a trimis în cameră să mă dezbrac. Masajul a fost atât de bun încât începeam să amețesc când deodată mi-am dat seama că erau 4 mâini care mă masau. Am simțit un sărut moale pe gât când două mâini au început să-mi mângâie sacul scrotal.

– Nu suntem obligate să facem asta.

Apoi din partea cealaltă.

– Asta vrem să facem.

Două seturi de buze m-au sărutat pe umerii, apoi unul a dispărut. Cealaltă a plecat, când prima s-a întors, doar că de data aceasta sânii goi, cu sfarcurile înțepenite, au fost lipiți de spatele meu în timp ce ea mă săruta pe gât. Apoi, cealaltă s-a întors cu sânii ei goi strânși în cealaltă parte.

Un chicot și o șoaptă.

– Întoarce-te te rog.

M-am întors exact când Mei și-a lipit buzele de ale mele și și-a împins limba în gura mea. Am simțit că limba lui Sue începe să-mi lingă penisul pe măsură ce se întărea. Apoi o păsărică udă goală s-a așezat peste fața mea. Am început să ling piersica oferită în timp ce Mei se așeza pe fața mea pentru o plimbare cu limba. Penisul meu era acum tare ca o piatră. Ea a început încet să maseze cu mușchii ei din gură în timp ce își freca clitorisul cu o mână. Păsărica lui Mei îmi înmuia fața și am auzit-o gemând în timp ce avea un orgasm și a coborât de pe fața mea. Ea s-a aplecat și a început să mă sărute, lingându-mi fața în timp ce Sue îmi începea orgasmul. Când Sue a coborât de pe Mei a început să mă curețe cu gura.