Jurnal de masaj erotic

Jurnal de masaj erotic din cadrul salonului de masaj erotic Vip Zone.

Jurnal de masaj erotic

Jurnal de masaj erotic Am învățat arta masajului de la J., o femeie new age care a studiat la Easalen, în California de Nord. J era mai în vârstă, înaltă, slabă și fpcea masaje foarte bune, foarte senzuale. J. și-a menținut stilul de viață făcând masaj privat și majoritatea clienților ei erau femei; Cred că prin alegerea ei. Avea și clienți bărbați, dar, deși o plăteau mai mult, nu părea să-i placă atât de mult să lucreze la ei.

Jurnal de masaj erotic Prima dată când J mi-a făcut un masaj, a fost prima mea experiență de a primi un masaj profesional și am devenit extrem de excitat. J nu a fost deloc tulburată de vederea penisului meu erect, nu a făcut nicio mișcare pentru a-mi acoperi erecția și nici nu a spus nimic negativ. Spre surpriza mea, ea a reținut acea excitare făcându-mi una dintre cele mai bune blowjob-uri pe care le-am experimentat vreodată.

Jurnal de masaj erotic nu s-a grăbit în timpul masajului, tachinand și atingându-mi ocazional penisul până când eram gata să explodez, trăgându-l până când eram gata să o implor să-mi atingă penisul tare. J a fost pricepută și, în culmea poftei și frustrării mele, ea s-a aplecat și mi-a luat penisul adânc în gură și gât. Ea a coborât până la bază, înghițind în timp ce îmi dădea adânc în gât până la mâner, apoi sugea și trăgându-și buzele înapoi până la gland. Jurnal de masaj erotic A fost un punct culminant incredibil și aproape că am leșinat din cauza intensității acestuia. Privind în urmă acum, cred că ea mi-a transmis o parte din puterea și stăpânirea ei a artei masajului în acel moment, asemănător cu felul în care i-am auzit pe Maeștrii yoghini transmitând cunoștințele lor studenților lor.

La salonul de masaj erau bărbați care lucrau pe bărbați, femei care lucrau pe femei de aproximativ 20 de ani. La începutul anilor 90, câțiva terapeuți au schimbat lucrurile. Ei au cerut permisiunea să facă masaj încrucișat. A atras atenția operatorilor hotelieri și a fost adoptată o legislație care permite masajul încrucișat pe bază de probă.

La început, am fost foarte conștient de întreaga chestiune între sexe, bărbați și femei și am făcut tot posibilul să fiu profesionist. Cu toate acestea, a fost ceva în atingerea mea, ceva care a stârnit femeile, indiferent dacă aceasta era intenția mea sau nu. Poate că era antrenamentul lui J, poate că erau doar hormonii mei, dar eram conștient că femeile erau creaturi exotice și nu doar bucăți de carne. Le-am masat cu o atitudine de devotament, de parcă mi s-ar oferi o oportunitate specială și am folosit cea mai bună combinație de presiune, muzică și tehnică pe care am putut-o. Clientele mele ar răspunde la acest lucru și am primit mai multe solicitări decât majoritatea celorlalți terapeuți.

Indiferent de motiv, majoritatea femeilor la care am lucrat răspundeu sexual.

Prima dată când s-a întâmplat acest lucru în hotel a fost în timpul unui masaj de jumătate de oră, la scurt timp după ce am început să facem cross-gender. Nu-i mai amintesc numele, doar fața, părul și trupul ei rafinat. O voi numi M.

M era o fată uimitor de frumoasă, care fusese majoretă. Părul lung, castaniu închis, pielea măslinie și un tonus muscular frumos — prezența ei era tăgăduitoare. Era atât de atractivă din punct de vedere fizic, încât aproape că mi-a tăiat răsuflarea când am intrat în sala mică de masaj. Tot ce am putut să fac a fost să bâlbâiesc instrucțiunile pentru ca ea să se dezbrace și să monteze pe masă.

Pentru că a fost doar un masaj de 1/2 oră, am început cu M întinsă cu fața în sus, pe spate. I-am pus un suport sub genunchi, desfăcându-i ușor picioarele, apoi i-am pus un prosop rulat sub cap, dorind să o fac cât mai confortabil pe masă.

I-am început masajul cu mișcări lente și ferme, lucrând sub gâtul și umerii ei, trăgând și frământând mușchii lungi ai spatelui de dedesubt. M a scos mici zgomote de plăcere și am observat că sfarcurile ei păreau erecte sub prosopul gros. I-am lucrat umerii și apoi puțin pe partea din față a pieptului și a pectoralilor, având grijă să nu las mâinile mele fierbinți și uleioase să alunece până departe în pieptul ei. Pielea ei era măslinie, cu pori fini, care o făceau mătăsoasă și o bucurie la atingere. Inima îmi batea în viteză și m-am abținut să nu-mi alunec mâinile sub prosop și să nu țin acești sâni mari și fermi.

M trebuie să fi simțit dorința mea de a o atinge pentru că, fără nici un avertisment, a tras prosopul drapat în jos pe burta ei plată, expunând complet acei doi sâni delicioși. Erau frumoși, fermi, cu aureole mari maro și complet erecte, mameloane mari. Am crezut că inima îmi va exploda și am fost în conflict de o varietate de sentimente. Simțul meu de „profesionalism” spunea: „Este greșit” , esența mea de bărbat spunând: „Totul este bine”.

Adevărat, după ce am avut ani de zile să reflectez la asta, nu am avut puterea să trag acel prosop înapoi și să-i acopăr sânii. „Moscul” ei feminin era prea puternic și nu aveam puterea de a rezista la ceea ce mi se oferea.

Mi-am coborât mâinile până la sânii ei și s-au simțit chiar mai bine decât păreau. Am inspirat adânc, am stropit niște ulei de migdale în palmă, l-am încălzit frecându-mi palmele și am procedat să-i masez sânii extraordinari. Erau fermi și am fost blând în timp ce îi frământam carnea în mâini, încercând să înghit fiecare sân cu ambele mâini. Atingerea mea a fost blândă și fermă, cu doar puțină presiune în plus pentru a vedea dacă va răspunde la o ușoară cantitate de durere. Nu a făcut-o, așa că mi-am înconjurat palma în jurul sfarcurilor ei și am simțit presiunea cărnii ei erecte pe mâna mea.

I-am simțit inima bătând cu repeziciune și, observând cum respirația ei i-a accelerat, am coborât rapid până la picioarele ei, conștient de timp. Aveam doar o jumătate de oră și nu am vrut să dau peste timp sau să nu depășesc timpul,– asta ar provoca suspiciuni din partea însoțitoarelor care o salutau pe M când se întorcea în porțiunea pentru femei a spa-ului. S-a adăugat la tensiune și plăcerea mea de a atinge această creatură frumoasă și senzuală și nu am vrut să se termine experiența.

Am întors-o pe M. și i-am lucrat mușchii gambelor și coapselor, folosind mișcări lungi și lente și presiunea profundă pe care o învățasem atât de bine de la fosta mea profesoară. M a răspuns strângându-și pelvisul pe masă, felul ei de a-mi spune în tăcere că totul a fost bine S-a mișcat la unison cu mângâierea mea, în timp ce mâinile mele au urcat de la gambe la coapse, ea își strângea șoldurile pe masă cu o mișcare circulară. Camera era plină de un aer de sexualitate fierbinte și umedă și puteam vedea o strălucire subțire de transpirație pe umerii ei și pe spate. Prosopul căzuse neobservat pe podea și simțeam vag mirosul sexului de femeie curată, o aromă slabă, de carne trezită și păsărică udă.

Dorința mea de a o pătrunde pe M a fost acerbă, a fost nevoie de un control enorm pentru a nu-mi desface fermoarul pantalonilor și s-o trag înapoi pe masă, înapoi de unde puteam să-mi iau penisul palpitant la păsărica ei udă și moale. Totuși, nu am făcut-o, nu aveam cum să îmi permit să îmi iau acea libertate cu corpul ei.Jurnal de masaj erotic  În schimb, am continuat să-i masez spatele coapselor, iar M a continuat să-și îndese pelvisul în masă, smucindu-și fundul în aer, în timp ce a avut orgasm într-o serie de împingeri și smucituri, corpul ei experimentând un punct culminant puternic.

M-am aplecat și i-am șoptit: 

– Ești o femeie foarte frumoasă și ai o sexualitate frumoasă. Îți mulțumesc că mi-ai permis să împărtășesc asta cu tine. Jurnal de masaj erotic

M nu a răspuns nimic și am ieșit din cameră, spunând că o voi aștepta în hol când va fi gata să se întoarcă la spa.

În timp ce așteptam în afara camerei, o mie de gânduri mi-au trecut prin minte. Nimeni nu aștepta în afara ușii. Penisul meu revenise la o stare mai gestionabilă. Lenjeria mea a împiedicat lichidul seminal să se arate pe pantaloni. M-am simțit bine, vital, sexual și foarte viu.

Când M a pășit din cameră, trebuie să fi simțit la fel, în ochii ei se simțea o strălucire uluitoare, un zâmbet minuscul și era perfect calmă. Nu s-ar fi zis că cu doar cinci minute înainte, aceeași femeie frumoasă se zvârcolea în orgasm pe masa mea de masaj.