La salonul de masaj erotic

 La salonul de masaj erotic

Am devenit rapid un fan al saloanelor de masaj. Asta s-a întâmplat cu mult înainte ca acestea să devină bordeluri prost deghizate, nu se punea problema de sex propriu-zis, ci doar de un masaj minunat de la o tânără sexy și de șansa de extra, care nu erau oferite niciodată, trebuia să întrebi.

Pe lângă faptul că toate acele călătorii lungi au lăsat un băiat încărcat cu testosteron, iar dacă masturbarea nu era înșelat, atunci nici a fi masturbat, m-am gândit, nu era.

În acele vremuri, serviciile suplimentare se construiau din primele zile ale de la un handjob rapid până la standardul trei. Cele trei standarde erau atunci, handjob, handjob topless și nud complet.

Îmi făcusem drum de la handjob la topless, dar încă nu am optat pentru nud complet. Întregul proces a început întotdeauna în același mod. O saună, de obicei cu reviste pentru bărbați împrăștiate pentru a pune clientul în atmosferă.

Odată ce era însuflețit, mergea în salon și vorbea cu o selecție de maseuze, dacă avea noroc, și alegea una de care să fie masat. Apoi îl conducea într-o cameră mică, cu o lumină slabă și o mulțime de oglinzi care înconjurau masa.

Conversații lejere aveau să pregătească scena și apoi i s-ar cere să se pregătească în timp ce ea cobora pentru câteva secunde. Își lăsa prosopul de la saună, apoi se întindea cu fața în jos pe masă și-și punea un prosop proaspăt peste fund. Gata, se va întoarce.

– Ulei sau pudră? Era întrebarea zilei, uleiul era opțiunea mai sexy. Masajul se desfășuraa apoi cu toată cuviința, începând pe spate apoi trecând la picioare. Mișcările deveneau de obicei din ce în ce mai ample până când degetele ei îi atingeau „în mod accidental” pubisul într-un mod sugestiv.

Obiectivul, destul de clar, era să ofere clientului o erecție. După aceea, era evident ce urmărea și îi era mai ușor să pună întrebarea pe măsură ce masajul ajungea la final.

– Faci ceva extra? 

Fata își enumera apoi serviciile și bacșișul așteptat, scotea cantitatea necesară de îmbrăcăminte și continua cu handjob-ul. Uneori clientului i se permitea să atingă zonele pe care le dezvăluise, sânii, fesele sau chiar în foarte rare ocazii, păsărica.

La asta mă așteptam atunci când am intrat în „The Oasis”. Mi-am plătit sauna și o jumătate de oră de masaj. O fată destul de încântătoare, cam de vârsta mea, poate ceva mai tânără, mi-a făcut turul obligatoriu. Era scundă, avea curbe minuate, cu o coafură interesantăi și o personalitate cu adevărat plină de surprize. Fusta ei, destul de scurtă, plisată, nu-i dezvăluia prea bine chiloții, dar sutienul ei era clar vizibil prin materialul subțire al bluzei ei strâmte.

Mi s-au arătat vestiarul, dulapurile și așa mai departe, sauna și dușurile normale.

– Când ești gata, vino în salon și te duc la masaj. 

Aceasta era una dintre unitățile care aloca o maseuză la sosire. Captivant!

M-am îndreptat spre saună, i-am salutat pe cei care erau deja acolo și am luat o revistă pentru bărbați. Am devenit din ce în ce mai fierbinte în ambele sensuri ale cuvântului. Știam, până atunci, că anticiparea era jumătate din distracție, așa că nu m-am grăbit și am avut grijă să nu-mi ating erecția.

După mai multe combinații de saună, duș, am avut un ultim duș rece, mi-am lăsat penisul să se umfle, mi-am înfășurat un prosop în jurul taliei și am plecat spre lounge.

– Gata? spuse micuța domnișoară, cu un rânjet obraznic și un chicot răutăcios. 

Ne-am îndreptat spre sala de masaj. Era absolut standard, muzică, lumini, oglinzi. Măsuța din colț conținea ulei, bun; șervețele umede, foarte bine; și un semn care striga tare FăRĂ SERVICII SEXUALE. Mi s-a oprit inima, sigur nu citisem greșit semnele? Sigur indiciul era în revistele de la saună?

Ușurarea mea a fost absolută când domnișoara a încuiat ușa, s-a îndreptat direct spre semn, l-a întors cu fața spre perete și a ciripit: 

– Atunci nu ne vom face griji pentru asta!

Știam că suntem pe aceeași pagină, că erau servicii în plus oferite, asta era evident. Îmi plănuisem de mult următoarea mișcare odată ce am stabilit că mă aflam în locul potrivit. Anticiparea, așa cum am menționat, este cel puțin jumătate din distracție, dar în acele vremuri formatul era să ceri serviciile suplimentare la sfârșit.

Apoi și-a scos hainele necesare și a început handjob-ul. Două minute mai târziu, aproximativ, totul s-a terminat și s-a terminat și cu șervețelele umde, plata și la revedere. Îmi doream mai mult, în special anticipare, așa că mi-am plantat fundul pe capătul mesei și am spus.

– Mă simt un pic dezavantajat, nu am haine pe mine și ești complet îmbrăcată.

– Ei bine, nu ești tu obraznic? spuse ea, înclinând capul provocator într-o parte și anunțând sfatul așteptat pentru un nud complet. S-a convenit și ea s-a apropiat și s-a aplecat spre urechea mea și a spus.

– Atunci ar fi bine să-mi deschei bluza. 

Am făcut-o, încet, ea a scos-o dezvăluind un sutien bine umplut.

– Acum desfă-mi fusta. 

Respirația ei fierbinte de pe obrazul meu a încărcat și mai mult atmosfera. Am desfăcut cele două catarame din lateral, a căzut pe podea și ea a ieșit din fustă. Îmbrăcată acum doar în sutien și chiloți, ea a întins mâna în spatele ei și a eliberat acei sâni fantastici din închisoarea lor de bumbac cu un zâmbet sclipitor.

– Îți plac sânii mei?

– Îmi plac foarte mult sînii tăi.

Și m-am întins pentru a-i mângâia sfârcurile. Ea a chicotit, s-au înțepenit. A făcut un pas înapoi, și-a prins degetele mari în părțile laterale ale chiloților, s-a uitat direct în ochii mei și a început să-i dea în jos. Pubii ei erau tăiați într-o bandă de aterizare deasupra vaginului ei, dar buzele ei erau complet goale.

– Și păsărica mea?

– Frumoasă!

– Acum cine este dezavantajat? Aruncă prosopul ăla și du-te pe masă cu fața în jos. 

Masajul a fost cel mai erotic, urmărindu-mi forma goală mișcându-se în oglinzi. În timp ce stătea în capul mesei, mi-am lăsat mâinile să-i mângâie fesele, Doamne erau ferme.

Nu a fost nicio atingere accidentală a pubisului meu, trecusem deja de acea etapă și eram bine și cu adevărat erect când era timpul să mă întorc.

– Mișcă-te puțin. 

M-am supus și această fată goală, plină de încredere, iubitoare de distracție, s-a urcat pe masă lângă mine. Și-a trecut mâinile peste tot corpul meu, concentrându-se pe fundul meu și pe penis și m-a încurajat să fac același lucru. Nu a fost nici un sărut și cu siguranță nicio partidă de sex, dar în rest, asta a fost cât se poate de plin. Mâinile mele rătăceau peste acele fese ferme delicioase, în jurul sânilor ei magnifici. A fost foarte pricepută să mă recunoască pe punctul de a ajunge la punctul fără întoarcere. Ea a făcut o pauză, a lăsat tensiunea să se diminueze și a început din nou, dar rezultatul nu a fost niciodată pus la îndoială. Când am început să gâfâi și mușchii mi se încordau, ea și-a pus obrazul pe al meu, mi-a suflat aer fierbinte în ureche în timp ce șoptea:

– Dă-ți drumul, dă-ți drumul pentru mine ……… știi că vrei ……… doar Imaginează-ți că ai penisul tău minunat care palpitează adânc în mica mea păsărică strâmtă.

Ea s-a strâns mai tare, a făcut niște magie pe partea inferioară a penisului meu și am explodat. Ea scoase un chicotit murdar. Timpul pentru șervețelele umede.