Masaj cu 4 mâini?

Masaj cu 4 mâini?

 

Îmi place un masaj bun. Este o șansă pentru corpul și creierul meu să se relaxeze și să se elibereze. Fără gândire, fără planificare, doar să fii în momentul de față. Aerul rece și mâinile calde îmi alunecă pe piele. Muzica ritmică liniştitoare dansează încet din difuzoare. Mirosuri de ulei floral plutesc în jurul meu. O experiență complet senzorială, un răsfăț personal, o plăcere nu atât de vinovată.

Robin este maseuza mea obișnuită. Are mâini bune și un al șaselea simț în a găsi nodurile în umerii mei și în partea inferioară a spatelui. Își face magia cam o dată pe lună, ținându-mi îndoielile la minimum. Suita ei de masaj este într-o clădire clasică victoriană, transformată în birouri, care se adaugă la atmosferă. De obicei îmi fac masajele după serviciu, așa că ceilalți chiriași au plecat de mult.

Iubitul meu Brian a fost mereu curios în legătură cu masajul. S-a întâlnit cu Robin de câteva ori, dar încă nu s-a înscris pentru un masaj. Are mâini grozave: mâini bărbătești puternice care mă freacă corect. Frecțiile pe umeri și pe spate sunt terapia perfectă după o zi stresantă la serviciu. Și masajele sale mai intime ale sânilor, coapselor și părților mele femeiești sunt plăcute. Îmi place să-i simt mâinile pe pielea mea — oriunde pe pielea mea.

Masajul de săptămâna trecută a fost cel mai bun. Am condus la apartamentul lui Robin după muncă. Seara rece de iarnă era clară și senină. Ușa de la intrare s-a deschis scârțâind, iar căldura caldă uscată m-a întâmpinat. Robin m-a strgat de la ușa ei:

– Jennifer, tu ești?

– Sunt eu, moartă de frig! am răspuns, desfăcându-mi fularul și scoțându-mi mănușile. 

În timp ce mă îndreptam spre zona de recepție, Robin selecta câteva CD-uri și scotea uleiurile de masaj. 

– Ce parfum vrei în seara asta? a întrebat ea. 

– Hmmmm, hai să încercăm tuberoza, ceva exotic.

– O alegere bună, puțină inspirație tropicală pentru această noapte de iarnă, a spus Robin. 

– Abia am scos cearșafurile din uscător, așa că sunt foarte calde. Intră acolo și bucură-te de căldură cât poți. Voi bate în câteva minute și vom începe.

Ideea cearșafurilor de flanel calde era prea bună pentru a rezista. Sala mare de masaj era slab luminată cu lămpi mici și lumânări. După ce am închis ușa, m-am dezbrăcat repede și m-am strecurat goală între straturile de flanel. 

– Ahhhhhh. 

Căldura mi-a pătruns în piele. Seara geroasă și lumea reală au fost o amintire vagă în timp ce mă desfășuram.

Nu am idee cât a trecut până când Robin a bătut la uşă. Mintea mea plutea liniştită în camera întunecată. Ea a pornit muzica, astfel încât să se audă încet în fundal. Ceva vag celtic și foarte ritmic. Am crezut că voi adormi în cel mai scurt timp.

Robin mi-a dezlipit încet cearceaful de sus până la talie, dezvăluindu-mi umerii și spatele. Aerul din cameră era un contrast rece cu cearșaful încălzit. Am auzit-o mergând lângă mine. Și-a pus mâinile calde și unse pe spatele meu și le-a alunecat încet în sus și în jos. Mușchii spatelui meu s-au încălzit încet și s-au relaxat. În timp ce Robin îmi lucra în sus și în jos pe coloana vertebrală, am plutit într-o stare liniștită de somnolență. Mi-am amintit vag de ea mergând spre capul mesei pentru a începe să lucreze pe umerii mei.

Nodurile de acolo au început să se dezlege când Robin se scuză pentru o clipă. Nu sunt sigură ce a spus eram ocupată să fiu semi-conștientă. Puțin mai târziu, am auzit ușa deschizându-se și închizându-se în liniște. Statutul meu de somnolemță mental a revenit rapid, la fel ca mâinile calde pe umerii mei. Se simțeau bine și am alunecat înapoi în senzațiile masajului.

Mâinile mi-au întins spatele de la umeri până la talie. Alunecând cu un strat de ulei de tuberoză, mi-au trecut peste coaste și mi-au trecut înapoi până la gât. Sus si jos. Sus si jos. Unele mișcări au trecut pe sub marginea cearșafului, oprindu-se în partea inferioară a spatelui meu. Altele s-au scufundat de-a lungul lateralelor mele, scuturându-mi umflăturile sânilor. „Asta e plăcut”, a fost tot ce puteam să mă gândesc.

După încă câteva minute de masaj cu relaxarea spatelui, am simțit cearceaful pliat de la picioare până în vârful coapselor. Materialul era acum redus la un mic dreptunghi care îmi acoperea fundul. Picioarele îmi erau calde, aerul era rece, dar mâinile lui Robin aveau să le frece în curând, încălzindu-le în timp ce ea lucra.

Începând de la glezna mea, și-a apăsat mâinile în sus pe spatele gambei mele și din nou în jos. Ambele picioare în același timp și apoi individual. Ea a îndoit fiecare picior la genunchi, masând din nou gambele. De fiecare dată își punea mâna sub genunchiul meu în timp ce îmi desfacea piciorul, mișcându-se ușor pe fiecare spre marginea mesei. Chiar nu am înțeles la momentul respectiv; Mă bucuram de moment.

Mâinile ei s-au mutat pe coapsele mele. Din nou, loviturile au trecut de la genunchi la fund – mișcări puternice și ferme. Presupun că, avînd în vedere că stau mult pe scaun, fundul meu are nevoie de un masaj bun. Trebuie să recunosc că s-a simțit întotdeauna bine ca Robin să-mi maseze fesele. Știam că asta urmează.

Pe măsură ce anticipam masajul fundului, nu am observat complet mâna care se apropia din ce în ce mai mult de păsărică până când degetele îmi tachinau buzele. Norul meu de relaxare a dispărut și m-am întrebat ce se întâmplă. Robin fusese întotdeauna foarte profesionistă. Dar apoi indiciile mi-au fulgerat împreună în cap: mi-a acoperit doar fundul cu cearșaf, nu jumătatea corpului la care nu lucra. Mi-a depărtat genunchii în timp ce îmi masa gambele. S-a apropiat suficient pentru a-mi simți păsărica.

Mi-am ridicat capul și am spus:

– Robin? într-un ton de “ce se întâmplă?” 

Niciun raspuns. M-am întors și m-am uitat peste umăr. Acolo era iubitul meu sexy Brian. Mâinile unse ușor, cu un rânjet malefic pe față. Și era gol.

– Tu nu ești Robin! m-am bâlbâit. Amuzată și imediat trezită, m-am lăsat înapoi pe masă. Am vrut să mă bucur de fiecare minut din surpriza sexy a lui Brian.

-Ai dreptate, nu sunt, m-a tachinat el în timp ce îmi lucra coapsele și fundul. 

– Robin s-a dus acasă… suntem doar tu și eu și uleiul și masa. 

Mi-a scos cearceaful de pe fund și m-a mângâiat jucăuș. 

– Nu vei mai avea nevoie de asta… Îmi place prea mult fundul tău ca să-l ascund.

 Mâinile lui m-au masat cu seriozitate acum, frământând și răspândind cu degetele lui. M-am gândit că îl să ajut puțin și mi-am răscolit coapsele mai departe. Amândoi știam că nu va rezista șansei de a-mi pune degetul în păsărică.

Brian și-a trecut mâinile peste fundul și coapsele mele, de fiecare dată alunecându-și degetele mari peste buzele mele. Clitorisul mi-a pulsat pe masă; și sfarcurile mele erau tari. 

– Hai, am implorat eu. Treci la lucrurile bune.

– Oh, asta nu e bine? s-a întrebat el cu voce tare când și-a alunecat degetele între buzele păsăricii mele pentru prima dată. 

Buzele mele s-au înfăşurat în jurul lor. Degetele lui erau calde și groase, zvârcolindu-se în interiorul meu. 

– Asta e foarte bine, am gemut. 

M-a masat mai mult cu degetele și eu am tors mai mult. Brian mă făcea udă și excitată. Voiam mai mult.

În timp ce îmi masa cu degetele păsărica, Brian mi-a sărutat coloana vertebrală până la gât. În timp ce făcea asta, șopti:

– Ești gata să te întorci? Vreau să pun mâna pe cealaltă parte. 

Asta era o ofertă pe care nu am putut-o refuza, deși el îmi tachina clitorisul. Mi-am împins coatele în sus, în timp ce îmi strângeam păsărica în jurul degetelor lui, ținându-le pe mine cât mai mult timp posibil.

M-am întors spre Brian și m-am odihnit pe șoldul drept. Penisul a ieșit spre mine și am întins mâna să-l mângâi. În timp ce i-am pompat axul gras, el s-a aplecat și m-a sărutat. Limba lui mi-a tachinat gura în timp ce mâna mea a zăbovit pe penisul lui mare. Mmmmmmm….

Brian mi-a apăsat umărul pe spate, așa că eram cu fața în sus pe masă. Desigur, asta înseamnă, de asemenea, sânii sus și păsărică sus pe masă. 

– Ai sâni grozavi, murmură el. 

Le-a luat cupele în mâini, urmărindu-i cum se revarsă peste degete. I-a zguduit. Mi-a atins cu degetul mare sfârcurile. Gura lui flămândă ronțăia și sugea și lingea pe fiecare din nou și din nou. Când mi-a atins sfârcul, mi-a furnicat clitorisul.

În timp ce îmi săruta sânii, mâna lui s-a întors la păsărica mea. Peste burta mea moale, rotindu-mi în jurul buricului, alunecând peste movila mea goală. Curând, degetele lui au ajuns din nou acasă între buzele păsăricii mele. Mi-am arcuit spatele ca să-mi pun mai mult sânii în gura lui și i-am apăsat mâna cu a mea de păsărica mea. Împreună ne-am lovit de clitorisul meu și mi-am frecat buzele umede. Auzeam umezeala suculentă pe care o trezise surpriza lui.

– Mmmm Brian, am tors eu. Vreau penisul tău.

– Penisul meu mare și fierbinte? mârâi el.

– Da, penisul tău mare și gros, am respirat printre dinți. 

Gura și mâna lui mă înnebuneau, iar penisul mă aducea la limită.

– Răbdare, draga mea, chicoti el.

– Ohhhhh… am scâncit. Nu vreau să am răbdare.

– Atunci ia-mi penisul, m-a îndrumat el. 

S-a dus la umărul meu. Penisul lui gros și suculent era la doar câțiva centimetri distanță. M-am întors la dreapta către el. Mâna mea a fost atrasă de penisul lui ca un magnet și l-am înconjurat cu pumnul. Alunecând în mâna mea, axul lui gros era acoperit de capul lui incredibil.

Penisul lui Brian era în gura mea, pompat și tras, legănându-se și desenând. Lichidul lui seminal mi-a picurat pe limba. L-am lins și i-am luat în gură zgomotos penisul înțepenit. Vizionarea și ascultarea în timp ce penisul lui este în gura mea îl face pe Brian și mai excitat.

– Îți place să vezi și să mă auzi că-ți sug penisul? am mormăit, cu gura plină.

Penisul i-a tresărit în gura mea în timp ce gemea:

– Da.

Mi-a izbucnit respirația într-un „ohhhhhhhhh” când am ajuns la orgasm. Am auzit și un „grrrrrrr”, iar apoi Brian a ejaculat. A ţâşnit în gura mea, cald şi gros.

– Bărbat sexy și smecher, l-am tachinat pe Brian. Cum ai făcut asta?

Mâinile lui Brian mi-au masat fundul în timp ce mă săruta din nou.

– Simplu, murmură el. Am sunat-o pe Robin și am întrebat-o dacă voia să aibă seara liberă. Și voia.

L-am plesnit peste fund jucăuș și l-am sărutat.