Masaj de la prietena soției mele

 Masaj de la prietena soției mele

 

Spatele mă durea de ceva vreme. De fapt, totul mă durea de ceva vreme. Cu toate orele nebunești pe care le lucrasem, nu mai făcusem mișcare de luni de zile și simțeam totul terminat. Mă trezeam încordat ca un nod și fiecare zi de inactivitate fizică nu făcea decât să înrăutățească lucrurile.

Nici faptul că nivelul meu de stres era în afara topurilor nu a ajutat. Compania mea trecea printr-o tranziție, care dublase efectiv volumul de muncă al tuturor. Cel mai rău dintre toate, soția mea era în mijlocul unei schimbări de carieră și, cu noul ei program nebunesc, ne vedeam doar câteva ore pe zi în cel mai bun caz.

Mi-a sugerat de ceva vreme să programez un masaj cu prietenal ei Bryn, spunând că mi-ar face bine. Mi s-a părut o idee bună, dar am fost puțin ezitant. M-am accidentat la gât cu câțiva ani în urmă și mi-a fost oarecum frică ca cineva să mă manipuleze prea dur. Dar soția mea a continuat să insiste că prietena ei este cu adevărat bună (i-a făcut soției mele câteva masaje în timpul scurt de când erau prietene), așa că în cele din urmă am cedat și acum mă duceam la casa lui Bryn pentru o oră. 

Bryn m-a întâmpinat la uşă cu un zâmbet. (După soția mea, i-am cunoscut pe Bryn și pe soțul ei la o petrecere anul trecut, dar sigur nu-mi aminteam să fi făcut asta). Era destul de înaltă, cu părul castaniu și un ten întunecat pe care nu puteam să-l identific; nu greacă, nu italiană, aș fi ghicit un fel de amestec asiatic. Purta un trening voluminos, cu aspect scump, de culoarea castanului și o pereche de șlapi.

Mi-am întins mâna:

– Bună, sunt…

M-a întrerupt, râzând.

– Știu cine ești. Nu-ți amintești că ne-am întâlnit la petrecerea lui Dave anul trecut?

Nu îmi aminteam, dar m-am gândit că ar fi nepoliticos să spun asta, așa că am mers cu asta. 

– Oh, da, acum îmi amintesc!

Ea a râs. 

– Hai înăuntru. Spa-ul este în spate.

– Oh, scuze, nu stiam…

– Nu, e în regulă. Are intrare proprie în lateral, dar putem trece prin subsol. 

M-a condus înăuntru și am mers prin bucătăria ei și am coborât în ​​subsolul ei. De acolo erau doar câțiva pași până la o ușă pe care ea a deschis-o pentru a dezvălui un spa acasă, cu pereți vopsiți în culori închise, lumânări, iar în centrul camerei, o masă de masaj.

– Pot să-ți aduc ceva? a întrebat ea. Cafea? Ceai? Apă?

– Nu, sunt bine, am răspuns.

Făcu un semn către un mic scaun de lângă peretele din spate. 

– Ok, bine, atunci de ce nu avem o discuție rapidă despre ceea ce vom face astăzi și apoi vom începe. Sună bine?

– Sigur. 

Am fost de acord și am luat loc. Ea s-a așezat lângă mine și a vorbit direct cu mine, lăsându-mă să mă uit bine la trăsăturile ei. Era de fapt foarte drăguță; cu ochi adânci și intenși, un nas mic și un set complet de buze roz închis.

– Deci, Susan îmi spune că nu ai mai făcut niciodată un masaj?

– Asta e corect.

– Vreun motiv anume pentru care nu ai făcut?

– Hm, nu chiar, pur și simplu nu am făcut. M-am accidentat la gât cu câțiva ani în urmă, probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care nu am făcut-o. Mi-am făcut griji că cineva ar fi prea dur cu asta.

– Atunci voi avea grijă să fiu atentă când voi lucra la gât. Alte motive?

– Uh, nu, nu chiar…

– Doar că unii băieți sunt puțin incomozi să se lucreze la ei.

– Serios? De ce?

– În mare parte din jenă. Un masaj implică multă atingere, evident, cu care majoritatea băieților nu sunt obișnuiți. Apoi mai este faptul că ești mai mult sau mai puțin gol în fața unui om total străin. Multor băieți le e greu să se relaxeze din cauza asta, iar dacă nu ești relaxat în timpul masajului, nu te vei bucura de asta.

Nimic din ceea ce spunea ea nu mi-a trecut prin minte înainte de a menționa, dar acum că a menționat asta, cred că am început să mă simt puțin anxios. Am încercat să râd. 

– Cred că voi fi bine.

Ea a zâmbit. 

– Ești sigur?

– Da. Nu-i mare lucru, nu?

– Corect! Nu există nici un motiv să fii jenat, dar o mulțime de băieți sunt.

 Ea și-a dat ochii peste cap și a clătinat din cap. 

– Ca atunci când te doare spatele. De cele mai multe ori, nu spatele este sursa problemei, ci picioarele și fesele. Așa că, pentru a elimina încordarea, acești mușchi trebuie să fie lucrați.

– Ei bine, asta sună bine, am spus.

– Nu-i așa? Dar nu pot să-ți spun câți tipi, odată ce le spun că va trebui să lucrez la fundul lor, ceea ce înseamnă de obicei că trebuie să-l văd … devin ciudați.

Bănuiesc că puteam să văd de ce asta i-ar speria pe unii tipi, deși nu am văzut care este marea problemă. 

– Cui îi pasă? Toată lumea are unul, nu? Ai văzut unul, le-ai văzut pe toate!

– Corect! a fost ea de acord.

– Trebuie să te avertizez, totuși, al meu nu este un loc drăguț!

Am râs din nou.

– Deci, ești de acord cu asta, nu? Vreau doar să mă asigur.

– Da. Nu e mare lucru.

– Bine, atunci de ce nu începem? Du-te și dezbracă-te, întinde-te pe masă cu fața în jos, cu capul în suport și trage prosopul peste fund.

– Chiar dacă o să-l vezi mai târziu, nu? am glumit.

– Corect! a râs ea . Du-te înainte și pregătește-te și mă întorc imediat.

Ea a ieșit, închizând ușa în urma ei. M-am dezbracat repede, m-am intins pe masă și am tras prosopul peste mine. M-am zvârcolit puțin, așezându-mi fața corect în tetiera, când am auzit-o bătând la uşă.

– Gata? a întrebat ea.

– Gata, am răspuns.

Am auzit-o venind înapoi și închizând ușa. Fiind cu fața în jos, nu puteam vedea nimic acum decât podeaua, dar am observat când a stins luminile o clipă mai târziu. Am auzit-o fredonând încet pentru ea însăși și mișcând ceva în jur.

– Îți este suficient de cald? a întrebat ea, deodată chiar lângă mine.

– Da, sunt bine.

– De obicei am ceva liniștitor, cum ar fi sunete ale pădurii tropicale. E în regulă?

– Da, sigur, e în regulă.

Am auzit-o plecând, apoi câteva secunde mai târziu, am auzit niște sunete foarte liniștitoare de pădure tropicală pornind. După aceea, am auzit un zgomot și mi-am dat seama că folosea o brichetă electrică pentru a aprinde toate lumânările din cameră. Am închis ochii și am respirat adânc și am auzit-o din nou vorbind.

– Ok, o să încep cu gâtul tău, relaxează-te, voi fi foarte blândă.

Și a fost. A început încet, folosindu-și palmele de-a lungul gâtului meu, apoi apăsându-și ușor vârfurile degetelor în ceafă.

– Ce zici de asta? a întrebat ea.  Nu e prea tare?

– Nu, este perfect, i-am răspuns.

A făcut asta timp de aproximativ cinci minute, doar lucrând mușchii, iar și iar și iar. Privind în jos prin tetiera, am observat două lucruri; în primul rând, că și-a scos șlapii și, în al doilea rând, că avea picioare foarte frumoase. Erau mici și întunecate, cu o manichiură franțuzească perfectă.

Apoi mi-a lucrat umerii, făcând mișcări largi, circulare, cu ambele mâini. Ea a apăsat cu podul palmei, lucrând adânc în mușchi, dar fără să măcine deloc în os. Apoi a fost pe spatele meu, mâinile ei lucrând adânc în mușchi și atacând fiecare nod.

Am gemut când a lovit o zonă deosebit de dură și ea a râs. 

– Multă tensiune acolo!

– Oh da, am răspuns.

– Doar relaxează-te, lasă-mă să rezolv totul.

A mai făcut vreo zece minute de spate înainte să o aud spunând:

– Ok, voi muta puțin prosopul în jos și voi lucra puțin la fundul tău. Ok?

– Ok, am spus.

Ea a tras prosopul înapoi și mi-a masat fundul cu aceeași intensitate cu care mi-a făcut umerii și spatele. La început m-a durut ușor, dar după un minut sau două a început să se simtă grozav.

Ea  frământa cu adevărat din toată puterea, muncea cu adevărat din greu, și o auzeam respirând din ce în ce mai greu cu cât se înțepa mai mult. De fapt, la un moment dat, i-am simțit brusc respirația pe spatele meu și m-am încordat.

Ea s-a oprit. 

– Îmi pare rău, te-a durut?

– Nu, doar o zvâcnire, știi. Mă simt încordat în zona aceea!

– Știu, e ca un nod solid! Susan a spus că ai fost supus mult stresului în ultima vreme.

– Așa e, între muncă și ea la școală atât de mult…

– Ei bine, acum este șansa ta să te relaxezi și să lași tot stresul să dispară. O să cobor puțin acum. 

Ea a pus o mână pe fiecare fesă. Mi-a pus degetul mare chiar acolo unde coapsa și fundul meu s-au conectat și a frământat, echilibrându-și mâinile pe spatele coapselor mele. Presiunea era fermă, dar se simțea grozav, atât de bine, de fapt, încât chiar începeam să ațipesc! Dar ceea ce s-a întâmplat apoi m-a trezit în grabă!

I-am simțit mâinile lucrând din ce în ce mai jos și i-am simțit degetele mari îndreptându-se treptat spre interior pe coapsele mele, până când în cele din urmă au atins locul. Știi care, cel de sub testiculele mele! Ea a apăsat puternic cu ambele degete mari, iar eu am gemut în ciuda mea.

– Te-a durut? a întrebat ea.

– Nu, tocmai invers, am spus.

– Ok, doar anunță-mă. Știu că este o zonă sensibilă.

Habar n-avea! Aproape că pufăiam printr-un amestec de durere intensă și plăcere de netăgăduit. Nimeni, nici măcar soția mea, nu mai atinsese acel loc până acum. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc, ar trebui să-l atingă acum? Adică, nu a fost deloc foarte sexual (probabil din cauza părții dureroase), dar totuși…

Probabil că a simțit ce mă gândeam, pentru că a spus: 

– Știu că aceasta este o zonă sensibilă, dar dacă poți, încearcă să nu te încordezi când fac asta. Cel mai bun lucru este să încerci să-ți relaxezi corpul cât mai mult posibil. 

– OK dar…

– Dar?

Eram pe cale să o întreb dacă credea că acest lucru este potrivit, dar apoi mi-am dat seama că trebuie să fie, din moment ce făcuse o afacere atât de mare ca oamenii să fie jenați și toate astea. În plus, ea chiar nu îmi atingea penisul sau testiculele, doar acea zonă de dedesubt, care era într-adevăr la fel de mult pe picior ca orice altceva. Așa că am lăsat-o și am încercat să mă relaxez.

– Nimic, e doar sensibil, așa cum ai spus.

– Acest loc este întotdeauna sensibil. Există un întreg grup de mușchi între picioarele tale și fund și partea inferioară a spatelui, care nu fac niciodată exerciții fizice, așa că sunt întotdeauna într-un singur nod mare. În plus, această zonă aici…, a continuat ea din nou în același loc, Acesta este unul dintre chakrele tale.

– Ce anume?

– Chakra ta. Corpul tău are șapte puncte principale în corp de unde provine energia, numite „Chakre”. Sunt un fel de centre nervoși, în diferite locuri ale corpului tău. Când ies din atac, simți asta.

– Nu glumeşti, am spus.

Ea a continuat să lucreze zona cu degetele mari, mai întâi în cercuri, apoi în mișcări drepte, în sus și în jos, din ce în ce mai tare și, în final, din ce în ce mai încet.

– Coapsele tale par să fie locul unde ai cel mai mult stres. O să lucrez puțin la picioarele tale, iar apoi vom face mai multe pe partea din față a coapselor tale mai târziu.

– Sună bine, am gemut.

Nu mi-am mai lucrat niciodată picioarele, dar m-am simțit aproape la fel de bine ca atunci când ea lucrase acel loc dintre picioarele mele. Mi-a săpat în tălpi, mi-a lucrat călcâiele și m-a tras de degetele de la picioare pentru ceea ce părea o veșnicie. Eram în rai și de data asta chiar am ațipit.

M-am trezit când ea șoptea lângă urechea mea. 

– Ok, am să te pun să te întorci acum.

Somnoros, m-am răsucit. Mi-am ridicat privirea spre ea și am observat că își scosese treningul și purta acum un tricou minuscul și o pereche de pantaloni scurți. A fost prima privire reală pe care am primit-o la silueta ei și a trebuit să recunosc că era bine. Acele tălpi drăguțe susțineau niște picioare perfect bronzate, iar tricoul ei se încorda să țină ceea ce părea a fi cel puțin un set de cupe C.

Mi-a zâmbit, apoi s-a întins și și-a turnat o mână proaspătă de ulei. Apoi și-a luat cealaltă mână și mi-a îndoit capătul prosopului în sus, expunându-mi mare parte din picioare, aproape până în vârful coapselor. S-a aplecat peste mine și și-a pus o mână pe fiecare coapsă, la aproximativ 2 centimetri deasupra genunchiului, cu degetele mari spre interior, cu degetele îndreptate spre exterior. Degetele ei s-au înfipt în interiorul coapselor mele în timp ce degetele ei au lucrat vârfurile. Mi-a muncit încet picioarele, ridicându-se încet, dar totuși în sus.

Am simțit-o ajungând la marginea prosopului, unde mi-am gândit că se va opri, dar și-a alunecat mâinile dedesubt și a continuat să lucreze în sus. Într-o secundă, mâinile ei au fost mai mult sau mai puțin prinse în jurul testiculelor mele și și-a înfipt degetele mari în zona de sub ele și a împins înăuntru, frecând zona iar și iar într-o mișcare circulară. Presiunea era intensă, aproape dureroasă, dar se simțea grozav în același timp, la fel ca atunci când făcuse același lucru pe cealaltă parte.

S-a oprit, s-a ridicat drept și și-a frecat nasul cu dosul mâinii. 

– Ok, um, pentru următoarea parte, trebuie să merg puțin mai sus. E bine?

Mă simțeam atât de bine încât nici nu puteam să înțeleg ce întreabă ea. 

– Mai sus?

Ea a zâmbit și și-a strâns puțin mâinile. 

– Da.

 Ea a ridicat din umeri. 

– Trebuie să-ți frec un pic testiculele. E în regulă?

Ce as putea sa spun? Adică, desigur că am vrut să o facă, dar asta trebuia să depășească limita, nu? 

– Ei bine, e în regulă, doar că zona aceea este puțin, uh, familiară, știi?

– Știu. Doar că ai o grămadă de stres acolo jos, și încerc să rezolv până la capăt. Dar dacă nu te simți confortabil cu asta, putem sări peste acea zonă.

– Sunt confortabil cu ea, doar că zona respectivă se califică drept „doar o altă parte a corpului”?

Ea a dat din cap. 

– Sigur că da. Amintește-ți, totul este doar mușchi, asta este doar un masaj, doar ameliorarea tensiunii musculare. Este ca și cum ai merge la medic.

Dacă ar fi ajuns la asta într-un mod diferit, probabil m-aș fi oprit acolo. Dar nu era nimic sexual în abordarea ei. Ea părea cu adevărat, sinceră să ajungă la asta dintr-un punct de vedere strict profesional. Așa că am cedat.

– În regulă.

– În regulă? a întrebat ea .

– Da, sunt ok cu asta.

– Bine. Promit că voi fi blândă.

Și-a întins mâna sub prosop și nu știu la ce mă așteptam, dar omule, a mers la băieții mei cu toată puterea! Mi-a așezat o mână de fiecare parte a scrotului, a luat câte un testicul în fiecare mână și a început să le rostogolească între degetul mare și degetele ei, frământându-le într-un mod destul de dur.

S-a uitat la mine. 

– Nu e prea dur, nu? a întrebat ea .

Era, dar m-am simțit ciudat să spun așa, așa că am răspuns doar: 

– Nu, e în regulă.

– Ok, doar anunta-ma.

M-a tras ușor de scrot, puțin într-o parte, apoi în cealaltă, apoi înapoi la frământare. Apoi a întins o mână, mi-a apăsat scrotul și mi l-a rostogolit cu palma. Pe de o parte, a cam durut, pe de altă parte, a fost cea mai bună durere pe care am simțit-o vreodată. Și pentru prima dată pe parcursul întregului episod, am început să simt ceva care se mișcă. Am închis ochii și am încercat să mă gândesc la orice, în afară de fata fierbinte care îmi făcea un masaj la testicule, dar nu a fost de folos și am simțit că încep să devin tare.

Nu a ajutat faptul că mâinile ei au mers treptat din ce în ce mai sus, până când ea a fost chiar în locul în care scrotul meu îmi întâlnit penisul. Poate că aș fi putut rezista doar la asta, dar acum degetele ei trebuiau să împingă axul în sus.

Ce fac acum? m-am gândit. Îmi țin ochii închiși și mă prefac că nu se întâmplă? Îmi cer scuze? Am deschis ochii și m-am uitat la prosop. Nu se putea nega; erecția mea crease un cort de dimensiuni destul de bune.

Mi-am ridicat privirea spre ea și mi-am dat seama că a observat.

– Îmi pare rău, i-am spus, sfios.

Ea clătină din cap. 

– Să nu îți pară. Este o reacție perfect naturală, a zâmbit puțin. Doar relaxează-te și lasă să se întâmple orice s-ar întâmpla.

A durat un minut pentru ca asta să se afunde. Încerca ea doar să mă împiedice să mă simt jenat sau, de fapt, mă încuraja să devin tare? Poate doar spunea că, dacă s-a întâmplat să se întâmple, nu era mare lucru? Nu am putut spune!

Și avea de gând să-i spună lui Susan? M-am îndoit de asta, dar totuși, dacă s-a dovedit că ea încearcă să fie profesionistă, iar eu m-am îndrăgostit… și Hristos, nu avea ea un soț sau ceva de genul ăsta? Oare avea să vină explodând pe uşă?

– De fapt, m-am concentrat foarte mult, încercând să nu se întâmple asta! am spus eu.

Ea a zâmbit. 

– Nu-ți face griji pentru asta. Lasă-te doar să te relaxezi complet. Lasă natura să-și urmeze cursul.

Ok, m-am gândit, nu era „Lasă orice se întâmplă, să se întâmple”, era o încurajare! Asta era ea care m-a încurajat să devin tare! 

Am cântărit situația în cap o clipă, apoi m-am gândit că voi merge înainte și voi întreba. Mai bine să nu ai neînțelegeri! 

– Vrei să spui: „Dacă se întâmplă, se întâmplă”? Sau spui „Mergi înainte și lasă să se întâmple”?

Ea a răspuns repede. 

– Spun „hai înainte și lasă să se întâmple.

– Lasă-l să devină… tare? am întrebat.

Ea a dat din cap. 

– Da. Relaxează-te și dă-i drumul.

– Doar că nu am vrut să te sperii sau altceva, știi, din moment ce totul ar trebui să fie nonsexual.

– Este încă nonsexual, a răspuns ea, trăgându-și mâinile. Vezi ce am făcut, este că am alungat toată tensiunea din corpul tău până la acest singur loc, de la umerii tăi până la picioare, și apoi înapoi în această zonă. Acesta este lucrul frumos la această tehnică, este că putem să centralizăm totul într-un singur loc și apoi să îl rezolvăm complet.

– Are sens, am spus. (Hei, a făcut-o!) Nu am vrut să fiu nepotrivit sau altceva. Adică, știu că ești căsătorită… și am avut viziuni despre tine luând prânzul cu Susan și zicând: „Știi ce a făcut soțul tău pervers?

Ea a râs. 

– Nu, este normal. Nu te lupta. 

Ea a zâmbit ușor. 

– M-am gândit că trebuie să te fi reținut. Adică, cu excepția cazului în care ai vreo problemă sau ceva de genul acesta, de obicei nu există nicio posibilitate ca asta să nu se întâmple, odată ce acea combinație specială de locuri a fost atinsă atât de mult timp. Dar te înțeleg. Ai fost stresat în ultima vreme.

Grozav, m-am gândit. Acum ea crede că sunt impotent! 

– Nu, crede-mă, a fost nevoie de multă concentrare ca să nu se întâmple!

Ea a chicotit. 

– Asta explică totul, spuse ea, degetele ei mișcându-și puțin mai mult în sus. Dar acum am nevoie să te relaxezi. Și ceea ce se va întâmpla este că totul, tot stresul tău, va curge chiar acolo.

Ei bine, gata, m-am gândit. Nu devine mai clar de atât. Am stat nemișcat și am încercat să mă relaxez și să las „orice s-ar întâmpla să se întâmple”, dar de îndată ce am făcut-o, am simțit că mă înmoi! Am inspirat adânc și am încercat să mă relaxez, dar tipul meu încă se micșora!

– Aici, spuse ea oprindu-se. Asta ar trebui să te ajute. 

Și cu asta, și-a încrucișat brațele la talie și și-a tras tricoul în sus și l-a dezbrăcat, dezvăluind ceea ce trebuiau să fie cei mai perfecți doi sâni pe care i-am văzut. Fals, evident, dar încă incredibil; două cupei C perfect rotunde, perfect solide.

– Ce faci? am întrebat, aproape fără aer.

Și-a lăsat tricoul pe jos, apoi mi-a scos prosopul și mi-a apucat penisul cu ambele mâini. 

– Shhh. E în regulă. Ia și uită-te la pieptul meu. Asta ar trebui să te ajute să te întărești.

Credea că am nevoie de ajutor? Nu știa cât de greu îmi fusese să nu devin tare! Dar, îți voi spune, de îndată ce mâinile ei mi-au strâns penisul și am aruncat o privire la acele țâțe perfecte, toate pariurile au fost oprite și am simțit că penisul începe să-mi crească din nou.

– Asta e, spuse ea. Vezi? Ştiam că te-ar ajuta.

– Nu este că am nevoie de ajutor… am început.

– Oh, nu vreau să spun așa. Vreau să spun doar, ei bine, știi, de obicei nu există nicio posibilitate ca un tip sănătos să nu vadă niște sâni și să se excite.

Era atât de greșit, mi-am spus. Sau nu era? Nu era doar un masaj? Mi-am ridicat privirea spre tavan, brusc foarte vinovat.

– Continuă să te uiți chiar aici, a spus ea, luând o mână de pe penisul meu și punând-o pe sânul ei stâng. Nu te lupta cu asta. Lasă-te să devii tare.

A te uita la acel piept avea să te facă să fii tare și să rămâi tare destul de ușor! Trebuie să fi fost evident în privirea mea, pentru că ea a chicotit: 

– Știu la ce te gândești și da, sunt falși.

– Sunt frumosi, am mormăit.

– Mulțumesc, a răspuns zâmbind.

Acum nu mai era cale de întoarcere, ea avea ambele mâini ferm în jurul penisului meu și îi făcea lucruri incredibile; mișcări mână peste mână, mișcări lungi cu două mâini, lente și puternice, apoi moi. Am închis ochii, (oricum nu vedeam bine) și am scos un geamăt adânc.

– Asta e, doar lasă-ți tot stresul să plece, a spus ea.

M-am ridicat puțin, mi-am deschis ochii și m-am uitat direct în ai ei, care erau întunecați și fioroși. Ea respira la fel de greu ca și mine în acest moment. M-am uitat din nou la acei sâni uriași, apoi m-am uitat înapoi la ea și apoi m-am lăsat înapoi pe masă.

Nu am vrut ca experiența să se termine, dar începeam să simt tremurul… Mi-am pus mâna pe a ei. 

– Stai, oprește-te.

– Să mă opresc, a întrebat ea.

Abia puteam vorbi. 

– Dacă continui… să faci asta… ceea ce vreau să spun este… poate ar trebui să… merg în cealaltă cameră și… știi…?

– Shh, a spus ea. Nu, e în regulă. Când ești gata, mergi înainte și dă-i drumul.

Asta era prea mult! Chiar spunea…?

– Tu… vrei să… să ejaculez? am întrebat.

– Mm-hm. De fapt, aici, spuse ea, oprindu-se și trăgându-și părul înapoi după cap într-o coadă de cal. 

M-a prins din nou, apoi s-a aplecat astfel încât fața și sânii ei să fie la doar un centimetru distanță de penisul meu.

– Când ești gata, continuă și eliberează-ți tot stresul asupra mea.

Aproape am strigat! 

– Vrei să spui…. vrei să… să ejaculez pe tine?

Ea a dat din cap, punându-mi o mână pe testicule, în timp ce continuă să-mi lucreze cu cealaltă penisul. 

– Mm-hmm. Să ejaculezi după un masaj este probabil cel mai bun calmant al stresului pe care îl poate obține un bărbat, mai ales dacă ejaculează pe cineva. Combinația dintre atingere și vederea vizuală de a-ți transfera tot stresul către altcineva o face să fie cea mai bună experiență posibilă.

Ea încă vorbea, dar nu auzeam niciun cuvânt. M-am simțit pe punctul de a exploda. M-am agățat, am mormăit și am privit cum o grămadă uriașă de spermă albă groasă ieșea pe gâtul lui Bryn și i se scurgea pe sânii. Aș fi continuat să mă uit, dar nu mai aveam nimic și am căzut înapoi cu o bufnitură.

Ea a continuat să-mi lucreze axul pentru încă câteva minute, din ce în ce mai încet, apoi s-a oprit și a folosit prosopul pe care-l luase de pe mine pentru a-și șterge gâtul și pieptul. L-a pus pe marginea mesei și a început să-mi frece burta cu ambele mâini într-un mod foarte moale. În cele din urmă, și-a ridicat privirea la mine și a zâmbit.

– Te-a ajutat asta să eliberezi tot acest stres? a întrebat ea.

Am dat din cap. 

– Oh, da, am mormăit eu. Asta… este o tehnică comună?

Ea a ridicat din umeri. 

– Hm, depinde. Unii oameni nu se simt foarte confortabil cu asta. De obicei, probabil că nu aș face-o, de obicei depinde de cât de bine îl cunosc pe client și de nivelul lui de stres. În acest caz, o cunosc pe Susan, te știu pe tine și am putut vedea cât de stresat erai, așa că, știi, nu e mare lucru. 

S-a mutat în fața mesei, deasupra capului meu, și a început să-mi maseze scalpul.

Un val de vinovăție m-a lovit brusc. 

– Cred că probabil nu ar trebui să-i spun asta lui Susan, nu?

Ea a zâmbit. 

– Uh, o să las asta în seama ta. Dar nu îți faceți griji; n-am de gând să menționez asta sau altceva.

– Ok, a spus ea, apucându-și tricoul de pe podea și trecurându-l înapoi pe ea. Am terminat.

 Ea și-a pus mâna pe umărul meu și mi-a zâmbit larg. 

– Stai atâta timp cât ai nevoie și apoi ieși pe ușa din spate, bine? Și spune-i lui Susan că am salutat-o!