Masaj energizant

masajerotic, masaj energizant, masaj vipzone

Masaj energizant

Ajunși în cameră, ne-am dezbrăcat pentru a ne pregăti, ceea ce a inclus un duș rapid. L-am întins mai întâi pe pat și mi-am trecut mâinile pe corpul lui în timp ce îi aplicam cremele, astfel i-am descoperit mușchii și celelalte zone erogene. Cu el cu fața în jos, i-am frământat tâmplele, obrajii, ceafa, umerii, axilele, tricepșii, coatele, antebrațele, încheieturile, palmele și degetele lui, pentru a merge înapoi în ordine inversă, până la umerii lui și a continua către omoplați, coloana vertebrală, coaste, talie, șolduri și fese. Pe acestea, le-am mângâiat repede și i-am promis:

– Mă voi întoarce aici foarte curând.

La care el e a răspuns frumos:

– Te voi aștepta.

I-am frecat puternic coapsele, iar apoi am continuat să îi masez genunchii, gambele, gleznele, tălpile și degetele de la picioare. Mi-am urmărit întoarcerea la pelvisul lui cu degetele abia plutind peste pielea lui și apoi i-am mânuit fesele fără rușine, de parcă mângâiam o femeie. M-am așezat în genunchi, pentru a-l prinde și i-am brăzdat perineul pentru a-l aduce la un mic orgasm, când am reușit, am devenit sadică și am început să-i mângâi anusul apăsând în el cu vârfurile degetului meu arătător și a celui mijlociu. Acest lucru l-a alarmat, pentru că acest lucru este interzis pentru el și asta a reprezentat o amenințare pentru ultima sa fărâmă de mândrie macho și homofobie. M-am sprijinit de el, făcându-l să-mi simtă sfârcurile pe spate și pe fese și l-am liniștit, spunând:

– Tati, nu vreau să-ți înjosesc bărbăția, dar în masajul erotic, orice merge, atâta timp cât nu este dureros. Te rog, deschide-te pentru mama!

Intenția mea a fost să-l infectez cu febra orgasmelor multiple și m-am apropiat de acel obiectiv, deși le-a atins cu câteva minute de distanță. În cele din urmă, după mângâieri, cuvinte iubitoare și mult mai multă cremă, s-a relaxat și mi-am băgat degetul înăuntru. Mi-a făcut plăcere morbidă să-l lipsesc de respect în acest fel. L-am dilatat putin cate putin, pentru a ajunge mai adanc cu unul sau doua degete. I-am şoptit batjocoritor:

– Cum se simte fata mea frumoasa, femeia mea?

Intrând pe deplin în jocul meu, el a răspuns:

– De parcă ar fi prostituata ta.

L-am mângâiat înăuntru și în afară, entuziasmat de puterea mea asupra lui și de căldura pe care cavitatea lui o iradia în degetul meu. Am putut chiar să-i găsesc prostată și am folosit tehnica mea pentru a-i oferi o versiune masculină a orgasmului punctului G, așa cum fac homosexualii cu sodomia. Când a ejaculat, vocea lui a fluctuat sălbatic în volum și înălțime, iar când s-a calmat, am exclamat:

– Ești cu adevărat curva mea!

În orice altă circumstanță, aceasta ar fi o insultă gravă pentru el, care l-ar putea face să se simtă prost, dar după un orgasm atât de puternic, s-a simțit fericit că l-am dezonorat așa.

L-am întors și l-am liniștit cu aceste cuvinte:

– Îți voi reda acum bărbăția, bărbatul meu mare și puternic!

I-am dat un sărut trecător pe buze și după ce l-am spălat și turnat cremă proaspătă, i-am mângâiat craniul, fruntea, pomeții, maxilarul, gâtul, umerii, claviculele, axilele, bicepșii, în interiorul coatelor, antebrațelor, încheieturilor, palmelor și degetelor, iar apoi m-am întors, s în ordine inversă, la umeri, și apoi pe sternul lui până să ajung la sfarcurile lui, pe care le-am mângâiat până să scot un alt orgasm, încă un pic de iluzie feminină. 

Am continuat până la coaste și i-am masat în continuare compulsiv abdomenul, plină de fascinație, mergând spre „mânerele dragostei” din jurul taliei, parcă încercând să le reduc. I-am mângâiat abdomenul și i-am urmărit penisul și testiculele, promițându-i din nou că le voi acorda o atenție specială mai târziu. Am continuat din nou cu coapsele lui, genunchii, gambele, gleznele, tălpile și degetele de la picioare. Mi-am trasat calea de întoarcere către perineu și i-am înconjurat testiculele și penisul cu ambele mâini. Mi s-a părut mai lung și mai tare decât oricând și l-am masturbat frenetic, alternându-mi mâinile, dorind binecuvântarea spermei lui fierbinți.

– Simte asta, omule…!

Stropul abundent de material seminal m-a uimit. Lucrul magic la masajul erotic este că nu ia nimic din vigoare de la cel care îl primește, așa că a fost gata să-mi întoarcă favoarea. Mi-a făcut tot ce-i făcusem, dar adăugând atingerea lui specială, masculină, urgentă. M-am delectat cu „răzbunarea lui anală”, pentru că atunci când mi-a pus degetele în anus și rect, m-a condus la un orgasm care m-a făcut să aștept cu nerăbdare eventuala lui penetrare, iar când mi-a lucrat partea din față, orgasmul meu prin intermediul sânilor m-a lăsat în delir, iar degetele lui pe labiile mele, pe clitoris și apoi în interiorul vaginului (nu uitați, băieți și fete, ne spălam pe mâini înainte de a lucra pe față) m-au înnebunit. Am fost, de asemenea, energizată și nu epuizată, deși el mi-a stimulat punctul G și am avut o ejaculare feminină chiar mai puternică decât a lui.