Masaj erotic cu Tiberiu

Masajul erotic cu Tiberiu

Masaj erotic cu finalizare sau fără finalizare cu Tiberiu o vizită pe Ranya la salonul de masaj erotic de aproape doi ani. Deși nu locuia în București, el petrecuse suficient timp acolo prin călătorii prelungite pentru a cunoaște bine orașul. Masaj erotic cu Tiberiu a fost prima dată la salonul de masaj într-o vizită anterioară în oraș, în timp ce pregătea pentru una dintre primele sale angajamente profesionale acolo. Un colegiu îl recomandă ca un serviciu de masaj erotic de ultimă generație. Din întâmplare, Tiberiu a fost servit de Ranya la prima sa vizită. Masaj erotic cu Tiberiu Ranya, o blondă mică de 28 de ani, era o maseuză talentată, cu o mare personalitate; Tiberiu vizitase de multe ori salonul de masaj în ultimii doi ani, dar nu fusese niciodată clientul nimănui, în afară de al Ranyei. Recepționera la întâmpinat pe Tiberiu și la salutat pe nume. Salonul era preferat de clienți precum și vizitatorii Tiberiu pentru calitatea și discreția sa. Odată înăuntru, o fată la întâmpinat pe Tiberiu și la dus în camera lui pentru programarea din acea după-amiază. Ranya așteaptă deja în interiorul camerelor, care să aibă grijă de observatorul obișnuit semăna mult cu o cameră mare de hotel. Mocheta moale și arta de perete cu iluminare slabă ofereau un mediu relaxant. O masă de masaj stătea lângă un perete, lângă masă cu prosoape și lenjerie de pat curate.

Tiberiu o salută pe Ranya și se așeză pe canapea. O a doua fată a adus o tavă cu băuturi pentru Tiberiu și Ranya și a pus-o pe masă în fața canapelei, lângă vaza cu flori proaspete. Acesta era un ritual care data de la prima vizită a lui Tiberiu cu mult timp în urmă, când a acceptat băutura fără să știi la ce să aștepți. În timp ce relația dintre Tiberiu și Ranya era în mod clar una de afaceri, ei s-au bucurat reciproc de compania celuilalt și au vorbit confortabil câteva minute.

T iberiu se ridică de pe canapea și se apropie de scaunul din fața băii private. Ranya ia luat hainele în timp ce se dezbracă pentru duș; aveau să fie împăturite cu grijă pentru el când ședința lor se va termina. Tiberiu se simțea complet confortabil gol în fața lui Ranya. Cu siguranta, nu existau secrete corpul lui pentru ea După duș, ea a luat halatul de baie de pe el, iar el sa întins pe masă, cu fața în jos.

—————————————————- ————–

Ranya a fost o maseuza excelenta. Ea a început cu spatele lui Tiberiu pentru a atenua tensiunea de la prea multe ore în fața computerului lui de lucru. Când Ranya era gata să-i maseze fesele și picioarele, mai întâi avea să desfășoare picioarele lui Tiberiu cât mai larg posibil. Tiberiu sa bucurat întotdeauna de senzația de ușoară vulnerabilitate care a venit cu asta, mingile lui ușor expuse chiar și în această poziție cu fața în jos. Ranya ia masat energic fesele și interiorul coapselor lui Tiberiu, dar și-a lăsat și vârfurile degetelor să urmeze ușor pe corpul lui când în când. Lui Tiberiu îi plăcea să simtă contracțiile din scrot când Ranya făcea asta. Tiberiu și Ranya erau atât de familiarizați unul cu celălalt, care gemetele lui neîngrădite aveau să-i ghideze munca; între ei sedezvoltă o anumită înțelegere prin multe vizite.

Odată ce Ranya îl întorcea pe Tiberiu pe spate, îi măsoară brațele și capul pentru a începe. Îi plăcea în mod deosebit de senzația de a sta întins dezbrăcat pe masă. El a rugat-o cu mult timp în urmă pe Ranya să-l lase complet descoperit, penisul întinzându-i răbdare pentru atrage atenția. Ranya începe procesul de excitare sexuală a lui Tiberiu în timp ce-i masa pieptul, făcând o scurtă pauză pentru a-și strânge sfârcurile pentru câteva momente. Călătorind până la stomac și buric, Tiberiu simțea că penisul începe să se miște spre o stare de excitare. Nu era nicio grabă, Ranya a dezvoltat un proces care la încetarea lui Tiberiu spre o erecție completă timp de câteva minute. Ranya a încorporat indicii verbale în acest proces, cu comentarii de genul, „ești gata să-l faci pe Tiberiu greu” și „cât esperma ai pentru mine astăzi”. Cu siguranță nimic din toate acestea nu a făcut parte din prima experiență lui Tiberiu cu Ranya și nici nu a făcut parte, probabil, din serviciu, în afară de cei mai loiali și cei mai vechi bani. Uneori Tiberiu răspunde la întrebările lui Ranya, iar uneori rămânea tăcut… totul făcea parte din proces.

Odată ce Tiberiu era complet erect, Ranya aplica mai mult ulei pe penis și mingi. Ea știa foarte bine, lui Tiberiu îi plăceau lucrările lui de mână lente, alunecoase și zgomotoase. Lui Tiberiu îi plăcea să asculte sunetul lui Ranya care îl mângâia, vorbirea ei ușoară și murdară pe un fundal de zgomot alunecos și umed nu făcea decât să-i sporească plăcerea. Ranya la adus întotdeauna pe Tiberiu în pragul orgasmului de mai multe ori înainte de al lăsa să se vireze. În timp ce primele vizite ale lui Tiberiu o văzuseră pe Ranya smulgându-l repede, probabil tratamentul standard al clientului până în prezent, Tiberiu a repetat vizite de-a lungul a doi ani și sfaturile generoase au dus la o experiență diferită.

Tiberiu mu în timp ce Ranya geținea baza penisului cu o mână, trăgându-și prepuțul învățat, în timp ce îi este masa capul penisului cu ceaaltă mână. Lui Tiberiu îi plăcea senzația lui Ranya pe penis și pe corpul lui. Deși a fost diferit de ceea ce a experimentat cu iubiții săi, a fost extrem de plăcut. Tiberiu și-a folosit de fapt sesiunile cu Ranya pentru a exersa abilități de respirație profundă pentru a-și mări orgasmele și pentru a-și înțelege mai bine corpul, pentru a se bucura de un sex mai bun cu iubiții lui. A savurat sentimentul de putere pe care Ranya la exercitat asupra lui… mai bine controlul respiratiei sau nu, ea a hotarat cand va veni Tiberiu.

Când Ranya era gata să-l lase pe Tiberiu să aibă orgasm, îi stimulează mingii cu o mână și îl mângâia cu ceaaltă, aplicând presiunea potrivită. Tiberiu venea întotdeauna cu forță în timpul vizitelor lui la Ranya. Odată ce începe să ejaze, ea continua să-l mângâie , zgomotos, până la ultima explozie. Ea stătea apoi fără zgomot, cu mâinile blând pe Tiberiu pentru câteva clipe, în timp ce el recăpăta respirația. Aceste momente imediate post-orgasm au fost întotdeauna confortabile și pașnice pentru Tiberiu, în timp ce stătea întins pe pat, hiperconștient de esperma care a aterizat pe piept și pe stomac, uneori picurând în lateral. După câteva minute, Ranya îl ștergea rapid și eficient. Ea și-a încheiat apoi sesiunea cu câteva minute de lucru post-orgasmic pe picioarele lui Tiberiu, concentrându-se pe gleznele lui. Indiferent de motiv, să-și frece gleznele după un orgasm a indus cel mai incredibil sentiment de calm în Tiberiu, care a fost aproape la fel de plăcut ca și orgasmul în sine. Pentru Tiberiu, acesta a fost finalul fericit.