Masaj erotic la domiciliu

Masaj erotic la domiciliu În timp ce te întinzi în pat pe burtă, mă urc, goală, pe spatele tău, corpul meu așezându-se peste șoldurile tale și călare pe șoldurile tale, picioarele mele apăsând de talia ta, părul meu gâdilându-ți ușor spatele și fundul.Mâinile mele calde se deplasează ferm pe umerii tăi, frecându-se și strângând încet. Ele se mișcă în cercuri lente peste pielea ta fierbinte, degetele mele atrăgându-ți mușchii. Mâinile mele se mișcă .Masaj erotic la domiciliu.

Masaj erotic la domiciliu Masaj erotic la domiciliu peste umerii tăi și în jos până la brațele tale, strângând mușchii încordați și frământându-ți carnea. Mișcându-se înapoi peste umerii tăi, degetele mele se deplasează spre gâtul tău dur, frecându-l ușor, degetele mele trec sub părul tău mișcându-se în sus în timp ce se flexează și masează. Mă aplec și îmi ating ușor buzele pe ceafa ta. Simt cum tremurul curge pe lungimea spatelui tău, unde se conectează cu carnea abdomenului meu, trimițând un fior prin mine.

Îmi trec limba de-a lungul gâtului până la urechea ta, mâinile încă lucrând peste umerii și gâtul tău și îți sug ușor lobul urechii în gură. Îl lovesc ușor cu vârful limbii și îl trec încet în crestele interioare, lingându-ți ușor interiorul urechii.Masaj erotic la domiciliu. Din nou, te înfioră… iar eu mă înfiorez. Sfarcurile mele se freacă ușor peste spatele tău dur, iar pielea ta se face ca de găină oriunde se ating.

Mă așez ușor pe spate, mișcându-mi șoldurile pentru a mă așeza mai intim peste ale tale, firele de păr gâdilându-te. Mâinile mele încep să se miște pe spatele tău până la talie, mișcându-se în cercuri lente îndoite în jurul mușchilor încordați. Aplecându-mă din nou, în timp ce degetele mele trec pe pielea ta și îmi trec încet limba în jos de-a lungul coloanei tale. Îți ridici ușor capul de pe brațe, cu ochii închiși și gemi în liniște. Buzele mele te sărută în sus pe aceeași cale ca și limba mea.

Coborându-ți de pe șolduri pentru a mă așeza între picioarele tale întinse, mâinile mele încep să lucreze pe coapsele tale dure, frământându-le și strângându-le ferm. Îmi aplec capul în jos și îți sărut partea din spate a coapselor și îți ling de la genunchi până la testicule pe interiorul picioarelor tale. Gemi din nou, mai tare de data asta, în timp ce buzele mele îți ating ușor testiculele. Limba mea se aruncă să le lingă ușor, gustându-ți aroma cu nerăbdare. Simt că tresari ușor în timp ce gura mea se deschide pentru a le lua pe deplin în gură, mâinile mele încă frământându-ți coapsele. Mă ridic și încep să-mi lucrez degetele în mușchii gambelor tale, buzele atingându-te ușor acolo unde fuseseră deja mâinile mele. Întinzându-mi unghiile pe spatele picioarelor tale, mâinile mele se așează pe fesele tale, frământândule și strângându-le ferm. Mă aplec și o sărut pe fiecare ușor.

Stând în picioare și făcându-ți semn să te răsucești, te întorci încet pe spate. Penisul tău stă drept ca dovadă a efectului erotic al masajului. Trecându-mi mâinile și unghiile pe vârful coapselor tale, ele se întind inofensiv peste șolduri până la abdomen. Mă ridic și mă așez în poala ta, cu păsărica mea caldă și umedă pe pielea ta. Întinzi mâna spre mine, făcându-mi semn să cobor la tine, dar îți împing mâinile în mod nevinovat. 

– Încă nu e timpul, iubitule… în curând. 

Încep să-ți frământ abdomenul cu vârful degetelor, cu carnea fierbinte și încordată sub mâinile mele. Mâinile mele își încep călătoria pe corpul tău pentru a se așeza pe pieptul tău. Îți frământă ferm mușchii pectorali, sfarcurile tale devenind pietricele dure. Ambele mameloane alunecă între degetele mele și sunt ciupite în timp ce mâinile mele strâng ușor.

Mă aplec și iau unul în gură, lingându-l și sugându-l pentru a atenua durerea ușoară. Apoi gura mea trece la celălalt, copiind aceleași mișcări, mâinile mele lucrând peste pielea de pe părțile laterale ale corpului tău. Sfarcurile mele îți trec pe burta, devenind niște noduri tari și încordate. Îmi mișc ușor umerii, făcându-i să se miște în cercuri mici peste pielea ta. Masaj erotic la domiciliu Trăgându-le în sus pe corp, se așază greu pe pieptul tău, în timp ce buzele mele se deplasează de la mamelonul tău la gâtul tău. Buzele mele ating ușor pielea ta fierbinte în câteva sărutări mici. Îți simt mâinile calde și aspre mișcându-se peste propriul meu spate, pielea înfiorîndu-se acolo unde ai atins. Îmi ling drumul în jurul gâtului tău până la urechea ta, sug încă o dată lobul urechii în gură, mișcându-l cu limba.

Masaj erotic la domiciliu Mișcându-mă în sus pentru a-ți atinge ușor buzele cu ale mele, îți sug cu nerăbdare limba în gură, limbile noastre mișcându-se entuziasmate una în jurul celeilalte. Îți întinzi mâinile între noi, cuprinzându-mi sânii cu mâinile tale fierbinți și îmi ciupești sfârcurile cu vârful degetelor. Ciupindu-le ferm între vârfurile degetelor tale, gem liniștită în gura ta. Îți pot simți penisul lung și dur cuibărit între picioarele mele, apăsând ferm pe păsărică și clitoris. Îmi mișc șoldurile. Tu tresari usor… eu tresar. Te sărut încă o dată, mă așez pe spate și îmi mișc gura pe corpul tău. Mâinile mele frământă pielea ta ferm în timp ce mă așez în genunchi între picioarele tale.

Aruncându-mi capul pe spate ca să-mi scap tot părul lung din drum, îți iau penisul în mână și încep să mângâi ușor, mâna mea strângându-te ferm. Îți simt mâinile pe umerii mei, una mișcându-se pentru a-mi mângâia maxilarul, cealaltă frecându-mi pielea. Îți strângi mâna în părul meu. Continui să-ți mângâi ferm penisul în timp ce ochii mei se mișcă încet în sus pe corpul tău și îi întâlnesc pe ai tăi. Mă uit adânc în ochii tăi. Ochii mei sunt încă blocați cu ai tăi în timp ce îmi las capul în jos și iau penisul tău complet în gură. Îl înghit în întregime până când simt capul apăsat fierbinte pe ceafă. Te aud gemând tare. Încep să măsor lungimea ta centimetru cu centimetru lung cu buzele mele în timp ce mă trag încet înapoi. Buzele mele se opresc în capul penisului tău, limba încă în jurul lui și încep să sug capul umflat. Mâna mea te mângâie ferm, mâna ta strânsă fierbinte în părul meu. Din nou, te iau pe toată lungimea în gură, mâna mea mângâindu-ți lungimea în fața gurii. Pe măsură ce gura mea fierbinte și umedă începe să se balanseze în sus și în jos pe penisul tău, mâna mea mângâie ferm acolo unde tocmai fusese gura mea, mâna și gura mișcându-se la unison. Îmi răsucesc și îmi mângâi mâna în jurul grosimii tale, în timp ce aceasta continuă să te mângâie. Gem în timp ce gura mea se desfată cu penisul tău, te aud și pe tine gemând Mișcându-mi gura și mâna în sus și în jos penisul tău tare, pot să simt mâna ta trăgându-mă de păr.

Timp de câteva minute lungi, continui să mă înfrupt din delicatesa ta. Mișcându-mă din ce în ce mai repede și mai greu, pot simți că punctul culminant începe să curgă în cascadă prin corpul tău. Împingându-te pe spate, mă mișc în sus și în jos mai repede. Îmi direcționezi din nou mișcările cu mâinile tale pe capul meu. Pe măsură ce începi să ejaculezi, mă ridic ușor. 

După ceea ce pare o veșnicie, îmi așez corpul peste al tău, trupurile noastre încă conectate intim. Îmi înfășori brațele puternice în jurul spatelui și mă tragi aproape de tine. Când pot să respir din nou, îmi ridic fața să mă uit în ochii tăi. Îmi zâmbești dulce și mă tragi în jos să te sărut profund. Mulțumită, oftez și îmi las obrazul pe pieptul tău puternic.