Masaj fericit

 Masaj fericit

 

Sunt încântat să primesc un masaj de la prietena mea, Latanya, la care nu am mai fost de luni de zile.

Devenisem prieteni de-a lungul timpului în ultimii doi ani. Am primit destul de multe masaje de la ea, pentru că muncea ore în șir să-și ia licența. În vara trecută, am încetat să merg din anumite motive, nu-mi amintesc de ce și nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme. M-a sunat într-o zi și m-am bucurat să aud de la ea. Ea m-a întrebat dacă aș vrea să programez un masaj și i-am spus:

– Da! A trecut mult timp și mă doare foarte tare. Trebuie să-mi eliberez nodurile de pe coapse pentru a scăpa de crampele din miezul nopții.

– Oh, o să notez asta. Ce zici de duminică după-amiază?, a răspuns ea.

– Duminică este grozav! Urmează o furtună în acest weekend și ar fi bine să beneficiez de un masaj cald într-o zi ploioasă.

Abia așteptam asta. De-a lungul timpului în care am primit masaje, m-am simțit din ce în ce mai confortabil în preajma ei, fiind nud. Nu e ca și cum aș fi umblat nud, în jurul ei, dar, ei bine, lasă-mă să-i explic configurația biroului.

Biroul este destul de mic și este doar o cameră. Este atașat altor birouri în care baia este comună într-un hol interior care trece între ele. Duminică, nimeni altcineva nu s-ar afla în niciunul din celelalte birouri. În spațiul ei, are câteva mese pe care ține lucrurile, prosoape calde și apă, și uneori cu pietre fierbinți, și alte electrocasnice și computerul ei pentru muzică. Are un scaun de masaj mare care este prea mare pentru spațiu, într-adevăr. Tot acolo îmi pun hainele. Apoi este masa de masaj de-a lungul unui perete gol. Are spumă cu memorie și suportul pentru față, ceea ce o face super confortabilă. Așa că, pentru ca clienții ei să se dezbrace, ea se așează pe un scaun și se întoarce și așteaptă să ajungă pe masa de masaj. Există suficient spațiu pe podea pentru a pune o altă saltea pe jos, în cazul în care dorește să facă masaj thailandez. Mi-a făcut asta de câteva ori. Ea m-a pus să port lenjerie intimă pentru asta. Așa că mi-am purtat boxerii negri subțiri, care nu oferă mult sprijin, dar permite multă mișcare, așa că a fost distractiv, dar e o poveste pentru altă dată.

Întotdeauna a fost o excitare totală să mă dezbrac așa, cu ea la doar câțiva pași distanță. Simt că se strecoară pe furiș pentru a vedea (dacă sunt gata) să mă privească gol. Mă rușinez de fiecare dată când se întâmplă asta și la fel și pentru a mă îmbrăca din nou, după masaj.

Am lucrat sâmbătă și furtuna a întrerupt curentul devreme. Am rămas și am făcut ce am putut, dar m-am dus acasă devreme. Am făcut multe acolo, curățând și antrenându-mă, făcând spațiul de acasă frumos. M-am abținut de la orice eliberare sexuală pentru a acumula cât mai multă tensiune posibilă pentru masajul meu. Nu am nicio speranță ca ea să facă ceva sexual, dar tachinarile și erecțiile prelungite pe care le obțin din masaj și exhibiționism sunt pură beatitudine de la sine.

Vine duminica.

Mă trezesc devreme și cresc căldura în casă. Am decis să mă pregătesc cu adevărat pentru acest masaj. Am primit recent un aparat de ras electric nou, pentru a-mi epila corpul, am deschis cutia și l-am pus la punct. Mi-am bărbierit tot corpul, cu excepția brațelor și a capului, care are deja o tunsoare scurtă. Am acordat o atenție deosebită fundului și vintrelor mele, curățând cât mai mult păr posibil și făcând totul neted. Mi-am tăiat unghiile și mi-am albit dinții. Am găsit chiar niște colonie uimitoare și mi-am pus puțină pe spate, așa că atunci când eram întins cu fața în jos, ea o simțea. După toate acestea, am început să fac mișcare (gol desigur). Doar niște chestii de pilates pentru mijlocul meu și niște gantere pentru partea superioară a corpului meu. Masajul meu era la 3:00, așa că pe la amiază am luat și niște suplimente naturale pentru bărbați din plante pentru a-mi facilita starea de excitare.

Sunt într-o formă destul de bună pentru 53 de ani, dar nu sunt niciodată pe deplin mulțumit de mine și încerc mereu să rămân tânăr și în formă. Majoritatea oamenilor spun că am vreo 40 de ani în zilele noastre. Când aveam 40 de ani, oamenii credeau că am 30. Gene bune, îmi spun oamenii. În realitate, poate face parte din asta, dar stilul meu de viață sănătos este mai important. De asemenea, îmi place să fac drumeții nud și să vizitez plajele nud și izvoarele termale. Campingul nud este cel mai bun, dar este greu să găsești locuri unde să faci asta pe aici și nu este chiar un lucru de făcut în timpul iernii.

Mi-am pus un cock ring pe care îl port mult sub haine. Este plăcut și confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Când mă îmbrac, îmi pun niște pantaloni de jogging gri noi, cu niște boxeri subțiri. În oglindă am putut vedea clar conturul penisului meu prin material. Acestea sunt super confortabile, iar mișcarea de sub materialul subțire îmi gâdilă penisul și îl menține umflat, mai ales fiind întins puțin cu inelul pentru penis.

La momentul potrivit, am condus la biroul ei. Am deschis ușa de afară ca să intru și ne-am salutat. Am văzut-o lăsând privirea în jos. Ea se joacă timidă. Am adus aici o pungă de mandarine și i le-am făcut cadou. Asta a făcut-o să zâmbească. E frumoasă când zâmbește. Vorbim puțin și spunem ce am mai făcut. În timp ce stau acolo, îmi flexez un pic penisul meu moale, dar plin, și o văd încercând să-și ascundă privirea în jos, cu conversație și mișcare. Ea pornește un alt încălzitor pentru a încălzi cu adevărat în interior. Mă îndrept spre scaun în timp ce vorbim și încep să-mi scot pantofii.

Deodată spune că a uitat să-și încuie mașina și începe să-și caute cheile. Ea spune că nu le poate găsi și spune că crede că le-a lăsat în mașină și că iese să verifice. Când pleacă, mă dezbrac complet. Eram pe cale să sar pe pat, dar m-am gândit că ar fi o oportunitate grozavă pentru ea să mă vadă complet gol. Penisul meu este plin, dar nu se ridică. Aștept lângă haine și de îndată ce ea deschide ușa, mă duc gol spre pat și mă întind pe spate, trăgând pătura de la picioare pentru a mă acoperi, încet. Nu mă uit în sus, așa că ea se simte liberă să se uite. Ea spune ceva despre cheile ei și despre mașină iar eu nu ascult. Odată ce ridic pătura, mă întind o secundă, realizând că trebuie să fiu cu fața în jos. În timp ce mă întorc, las pătura să cadă din nou, apoi mă întind în jos și o ajustez peste spate, oarecum stânjenitor. Îmi îndrept penisul tare în jos, astfel încât să fie între picioarele mele. Nu sunt sigur cât de mult se vede, dar știu că se vede pentru că simt când pătura este peste el. Am aproximativ 20 cm dur și foarte gros. Poate că nu este cel mai lung, dar o compensează în zona circumferinței.

În câteva minute începe masajul. Ea începe cu pătura care mă acoperă, doar să mă relaxeze și să se obișnuiască cu corpul meu, așa cum numește ea. Se încălzește frumos în micul birou. Ea nu spune prea multe. Muzica și aroma lavandei sunt îmbătătoare. Chiar încep să mă relaxez.

Apoi trage pătura în jos, de pe spatele meu, până sub fundul meu. Doar să-mi arăt fundul musculos mă excită. Merg mult și încerc să-l mențin în formă. Acest lucru face, de asemenea, noduri în el care trebuie rezolvate. Mă unge bine, apoi începe pe umerii mei, deși tot spatele meu este expus. Mă întreb dacă doar se uită la asta. E profesionistă, nu? Am văzut unul, i-am văzut pe toți. Probabil e în capul meu.

Când se mișcă pe spatele meu, face mișcări lungi de la umerii mei până sub fundul meu, sub pătură. De fiecare dată se simte că pătura este împinsă mai în jos. Devin complet tare, iar hardon-ul meu simte că se întinde în jos când ea îmi împinge fundul. Sunt destul de sigur că testiculele mele sunt cel puțin expuse în acest moment. Am unele mari. Cred că devin mai mari cu vârsta. Cu fundul meu ras complet împreună cu penisul și testiculele mele, nu există nimic care să ascundă ceva.

După ce a lucrat pe spatele meu pentru un timp, ea se concentrează pe fesierii mei. Când începe pe una, ea mai mult răstoarnă pătura de pe acel picior și lateral, lăsând-o abia pe celălalt picior. Știu că poate vedea totul acum. Îmi place tachinarea și limitele de la exhibiționistul din mine. Acțiunea de a-mi antrena fesierii îmi lucrează și penisul peste tot. Sunt bine făcut. Ocazional, testiculele mele sunt ușor atinse atunci când degetele ei îmi masează piciorul de sus. Îmi împinge și trage fundul pentru a înlătura nodul din el. Își pune cotul în el și, în timp ce o face, își lasă cealaltă mână și braț pe piciorul meu. În timp ce îmi frământă fundul cu cotul, simt că o unghie îmi atinge ușor vârful penisului la fiecare mișcare spre interior. Încă nu sunt sigur dacă ea observă, dar cu siguranță o face!

După primul picior, ea se deplasează pe partea cealaltă pentru a face celălalt picior. La început, ea răstoarnă pătura pe ea însăși, umplând spațiul dintre picioarele mele. Când lucrează la fundul meu, continuă să ajusteze pătura. În mintea mea mă gândesc, doar scoate-o, nu ai nevoie de ea. Parcă aș încerca să-i spun telepatic. În cele din urmă o răstoarnă peste primul picior, lăsându-mi penisul la vedere, din ceea ce pot simți. Apoi ia piciorul și îl îndoaie, ridicându-mi genunchiul în lateral. Penisul meu se simte complet expus și extins în acest moment.

Ea lucrează la coapsa mea așa de ceva vreme. Sunt atât de fericit încât văd stele în capul meu. Simt că lucrează în același loc atât de mult timp pentru că se bucură de priveliște, ceea ce mă excită și mai mult. Apoi îmi împinge piciorul în sus pentru a-l întinde și îmi aduce călcâiul în centru, lăsându-l așa. Practic este o jumătate de poză a broaștei. Ea se întoarce pe cealaltă parte și, fără grijă, răstoarnă pătura subțire înapoi pe acel picior, din nou, lăsându-mi penisul expus privirii ei și apoi continuă să miște acel picior în sus, genunchiul în afară, astfel încât să poată lucra la coapsa aceea, cu întinderea. Știu că îmi curge penisul și mă întreb cât de aproape se apropie și dacă poate vedea.

Din nou, ea lucrează la coapsa aceea pentru o vreme, frecând același loc care are un nod, iar și iar. Fiecare frecare îmi face penisul să se rostogolească înainte și înapoi, înainte și înapoi, înainte și înapoi…

Apoi face toată întinderea, împingându-mi piciorul în ipostaza completă a broaștei, cu ambele picioare acum și penisul meu îndreptat spre sud. Începe să-mi vină ideea că ar fi grozav să am un videoclip cu asta ca să-l pot retrăi în zilele în care nu primesc un masaj. Ah, și că probabil ar câștiga și niște bani pe site-ul potrivit.

Apoi îmi trage piciorul în jos și îl ridică cât de sus poate, expunându-mi și mai mult penisul și testiculele. Sunt cu toții acolo acum. Pătura este doar un pretext în acest moment, cred. Îl lasă jos, larg, apoi întinde celălalt picior și îl ridică și pe el, întinzându-l cât de mult poate, apoi îl lasă și pe el să cadă.

Ea ia pătura și o întoarce, acoperindu-mă din nou. Merge din cap până în picioare, peste tot corpul meu, cu mișcări lungi peste pătură.

În mod normal, nu mă mișc când primesc un masaj, preferând să-l las pe maseur și să-mi plaseze membrele. Ea a tras un braț, ușor, de sub pătură și mi-a pus încheietura mâinii pe spate înainte de a-mi masa brațul.

Când mi-a pus mâna înapoi în jos, mi-a lăsat cotul ieșit în lateral. În timp ce mi-a masat umărul cu brațul meu așa, s-a mișcat astfel încât cotul meu să fie plasat în picioarele ei la nivelul picioarelor. 

– Acea umiditate o simt?, mă gândeam în sinea mea.

– Ok, fragă… E timpul să mă întorc acum, îmi spune ea.

Sunt destul de năucit când mă întorc. Pătura subțire mi se prinde puțin în picioare și ea lucrează la reglarea ei, dar se oprește și merge să ia ceva.

Nu seamănă cu niciuna din ședințele anterioare, când ea ține pătura și așteaptă să mă întorc, apoi aruncă pătura peste mine. Ea mi-a lăsat pătura grămadă în jurul picioarelor mele și tot penisul meu este scos și pulsează furios în fiecare bătaie a inimii mele. Mă întreb dacă ar trebui să aranjez singur pătura sau să mă bucur de fericirea mea, mă trezesc. Nu mi-am deschis niciodată ochii în timp ce mă întorceam, în cazul în care ea căuta să vadă dacă vedeam cum m-a lăsat. Am stat așa 6 sau 7 secunde. Am simțit că aș putea să eliberez mâinile dacă nu făceam ceva, așa că mi-am folosit mâna stângă pentru a trage puțin pătura, prefăcându-mă că fac ceva semnificativ pentru a mă acoperi, lăsând doar vârful în afară și pulsand deasupra burții mele.

Știam că oricum se va adapta când va termina orice altceva făcea. Îmi place cât de departe a mers asta și nu am vrut să stric lucrurile. La urma urmei, terapeutul are controlul.

Cred că a căutat perna, pentru că se întoarce în capul meu, ridicând-o și așezând perna sub el. Apoi se așează pe scaunul ei și continuă să îmi frece fața, capul și gâtul. În tot acest timp, îmi pot simți penisul pulsând, cu doar capul lui pulsând în sus odată cu bătăile inimii. Nu o simt pe burta mea. Simt pătura mișcându-se ușor pe ax, cu fiecare puls. Ea trebuie să vadă ceea ce simt eu. Mi-ar plăcea să văd priveliștea ei asupra mea. Știu că este puțin egoist, dar îmi place să-mi văd propriile videoclipuri și să retrăiesc experiențele pe care le am prin ele.

Simt că ea petrece aproximativ cinci minute pe capul și pe gâtul meu. După care ia mult ulei și mi-l picură pe tot pieptul și pe piciorul expus. Atunci ea ajustează în sfârșit pătura de pe celălalt picior, trăgând pătura peste penisul meu expus. Face mișcări lungi și ferme în sus și în jos pe ambele părți ale corpului meu, folosind antebrațele și coatele, împreună cu mâinile.

În trecut, ea a experimentat să-mi frece pieptul și abdomenul, dar părea să devină destul de agitată să se ocupe de eventuala mea erecție.

Mișcările lungi se apropie de linia mea centrală în timp ce ea mă lucrează. Tocmai când cred că va trebui să-mi împingă penisul din drum, se oprește și răstoarnă pătura peste mine din nou. Apoi se ridică la picioarele mele și răstoarnă partea de jos a păturii în sus, din nou, chiar mai întâmplător decât înainte, sus peste pieptul meu, lăsându-mi ambele picioare la vedere. Penisul meu este în calea ei, deoarece acum este îndreptat spre nord, dar sunt destul de sigur că testiculele mele și partea de jos a penisului meu sunt descoperite. Mă bucur că am bărbierit totul acolo jos. Mi-am pus și niște colonie CK. Ea a menționat cât de bine miroseam.

Așa că, cu ambele picioare expuse, ea continuă să le maseze pe fiecare, pe rând, lucrând cu adevărat peste gambele și coapsele mele. Toată mișcarea îmi face penisul să se frece sub pătură, făcându-l să se gâdile. Sunt destul de sigur că și testiculele îmi sar înainte și înapoi. Se ridică apoi pe masă cu genunchii între picioarele mele și face mai multe mișcări lungi pe ambele părți ale mele, de la genunchi până la piept, sub pătură. Ea face acest lucru puțin și, pe măsură ce se apropie de testiculele mele pe șolduri, încetinește ca să fie atentă, dar, făcând asta, îi permite să se apropie foarte mult de testiculele mele. La următoarea glisare în sus, ea merge în exterior și coboară din nou, mai mult pe pieptul și burta mea, permițându-i degetele mari să treacă sub penisul meu. Îi simt degetele mari mai jos de penis, până la baza acestuia, înainte de a le lăsa să-mi urmeze testiculele, înainte de a continua în interiorul picioarelor mele.

Sunt atât de fericit încât nici măcar nu-mi dau seama până când, după acel accident, trebuie să ridice pătura suficient de mult pentru a mă vedea în totalitate, când mângâie atât de departe, cu fața la doar câțiva centimetri de penisul meu. Ea face din nou aceeași mișcare, de data aceasta mai încet. În cursa în jos, îmi flexez greu penisul și se ridică la un unghi de 45 de grade față de burtă. Îmi împinge cu putere abdomenul și îmi mărește flexia penisului. Ea se oprește în ceea ce cred că sunt puncte de presiune de fiecare parte a testiculelor mele, unde există o glandă de fiecare parte, punând presiune acolo și menținând-o. Simt că sunt pe cale să izbucnesc în orice moment, dar nu am reușit niciodată să obțin o ejaculare fără mâini.

Ea ține presiunea timp de 6 secunde înainte de a continua din nou mișcarea în jos în jurul testiculelor mele. De data aceasta, trăgându-și degetele în josul meu, punând presiune sub testicule, apăsând în ceea ce eu numesc cusătura mea, (lol), înainte de a coborî, apoi din nou în interiorul picioarelor mele.

Apoi se dă înapoi de pe masă, iar penisul și testiculele îmi simt încă expuse și pregătește prosopul fierbinte. Ea mă șterge cu prosopul fierbinte și îl simt trecând peste penis și testicule la fiecare trecere. Apoi răstoarnă pătura în jos și îmi face pieptul, frecându-mi din nou sub penis cu prosopul de data aceasta. Apoi mă acoperă cu pătura din cap până în picioare, asigurându-se că sunt uscat, apoi mă mângâie.

– Uf! ea a spus. OK, asta e tot pentru azi. Puțin peste o oră.

– Doamne, ai putea face asta încă o oră dacă vrei, am răspuns. 

Am vorbit puțin despre părțile tehnice ale masajului în timp ce eram întins acolo. În sfârșit m-am ridicat și am mai vorbit puțin. I-am spus despre ideea mea de a filma masajele pentru două lucruri. Un set de fotografii în care ea mă masează (cu acoperire adecvată, desigur) cu logo-ul ei stratificat pe sau în spatele nostru, pentru a fi folosit în reclamele Facebook și un videoclip care arată tehnicile ei pentru a-l pune pe YouTube (sau alt site). 

– Da, oamenii câștigă mulți bani, mai ales cu videoclipurile pe care le place să le redea din nou și din nou.

M-am ridicat și am dat să mă îmbrac, am văzut-o întorcându-se când m-am ridicat, dar nu până la capăt. Erau perne și pături îngrămădite pe hainele mele, așa că am stat acolo gol, luând câte un lucru din grămadă până am ajuns la haine. Nu mi-am văzut lenjeria și a trebuit să o caut. Era pe dos, așa că am întors-o fără grabă și am tot vorbit despre ceva ce nu-mi amintesc. În cele din urmă, mi-am îmbrăcat și apoi pantalonii de jogging, arătând clar conturul penisului și al capului meu prin material. Am spus „ok”, iar ea s-a întors complet înapoi. Am ajuns puțin la subiectul căzilor cu hidromasaj. I-am spus că ar trebui să o încerce pe a mea înainte de a cumpăra una.

În timp ce plecam, am menționat din nou videoclipul și i-am spus că îl pot configura în timpul masajului meu, iar ea a spus că nu, ar vrea să facă videoclipul o dată separată, ca să-mi fac masajul să fie al meu. 

– Este tare. Cred că ar fi distractiv de făcut. Am deja tot echipamentul, am spus.

Ea a venit pentru o îmbrățișare și a spus: 

– La aceeași oră duminica viitoare?

– Oh, da, cu siguranță! Și gândește-te la videoclip. O pot face în orice după-amiază, seară sau weekend. Nu ies prea mult, am răspuns.

Va urma….