Masaj încântător

Masaj încântător

 

Mi-am făcut o programare pentru un masaj la 8:30 și am reușit să stau până la cină. Cel puțin toate femeile sexy îmi vor lua gândul de la durerea mea.

Mi-am găsit drumul până la sală și am intrat. O femeie foarte bine pusă la punct a ieșit și a spus că este o problemă. S-a prezentat, numele ei era Leanna. Jack, maseurul la care eram programat, a avut o urgență în familie și a trebuit să plece. Politica hotelului era de a nu permite femeilor să facă masaj bărbaților.

M-am prezentat și i-am explicat situația, exagerând în mare parte și implorând-o să mă ajute. I-am oferit 50 de dolari în plus pentru necazul ei dacă ar face-o.

Ea a decis că o va face, dar pentru a se asigura, a întrebat dacă m-ar deranja dacă ar pornit camera de securitate pentru a se proteja de orice răspundere (și probabil pentru a fi sigură că nu am făcut nimic). Căutând doar un simplu masaj în acest moment, am fost de acord.

M-a îndrumat să fac duș, apoi să mă întind cu fața în jos pe masă și să pun prosopul peste mine. Avea să se întoarcă în câteva minute.

Am făcut ceea ce mi-a cerut ea, camera era atât de caldă, capul de duș era de tipul de masaj și mi-a relaxat mușchii spatelui, iar camera mirosea atât de frumos, că de fapt am dat din cap. Ușa s-a deschis câteva minute mai târziu și luminile s-au stins.

– Doar relaxează-te… și ține ochii închiși și bucură-te… a spus Leanna cu o voce care era de fapt destul de senzuală.

Nu trebuie să-mi spui de două ori, doar am închis ochii și mi-am amintit de partida de sex cu Alicia mai devreme azi.

Mâinile ei erau spectaculoase. Ea a început de la partea inferioară a spatelui meu și a mers până la umerii mei… ea masa toată durerea. Mi-a masat atât de bine brațele încât am simțit că nu le-aș putea mișca și, în timp ce mi-a masat picioarele, m-a simțit atât de bine încât am simțit că mă întăresc.

Este aproape imposibil să nu faci cu o femeie care îți freacă interiorul coapselor așa cum făcea ea. Ea a coborât fiecare picior și corpul meu s-a simțit ca gelatina, cu excepția penisului meu, care a simțit că vrea să spargă masa.

Ea a spus că este timpul să mă întorc și am ezitat.

Am spus:

– Uhhhhhhh, nu sunt atât de sigur…………. și ea m-a oprit.

Râzând puțin, ea a spus: 

– Este în regulă, Harry, se întâmplă tot timpul, acesta este unul dintre motivele pentru care politica companiei este în vigoare. Dacă nu ai avea o erecție, nu mi-aș face treaba făcându-te să te simți bine Ține-ți ochii închiși și întoarce-te încet. Mă voi asigura că rămâi acoperit. Am mai văzut o mulțime de penisuri înainte… al tău este diferit de toate celelalte?

Am făcut cum a spus ea. Ea a continuat să-mi maseze tot corpul și, pe măsură ce s-a apropiat de penisul meu, nu m-am putut abține să nu mă mișc puțin și să scot un mic geamăt…….

– Vezi Kara, este aproape imposibil ca un bărbat să NU reacționeze la atingerea ta…, am auzit-o pe Leanna spunând.

– HUH… am spus și am ridicat privirea……..

Leanna a spus:

– Shhhh, relaxează-te Harry, și mi-a explicat că Kara era nouă și a vrut să-i arate la ce să se aștepte dacă s-ar afla vreodată în această situație.

M-am întins pe spate, indiferent ce aș fi crezut… În nici un caz nu voi da ALȚI 50 de dolari totuși. În timp ce ea a continuat, se apropia îngrozitor de testiculele mele….

– Nu atinge niciodată aici…, a spus Leanna.

Cu asta, i-am simțit mâna ei caldă pe testicule și penisul mi-a tresărit.

– Vezi ce se întâmplă, a căzut prosopul… 

Acum stăteam întins acolo gol, complet culcat, cu cea mai mare erecție pe care am avut-o în ultimul timp. Mirosul, o femeie care mă atingea în timp ce alta mă privea și gândurile despre sexul grozav de mai devreme au avut un efect sporitor asupra mea.

Am simțit că o a doua mână mă atinge de cealaltă parte………

– Chiar aici? 

Am auzit ceea ce trebuie să fi fost vocea lui Kara.

Penisul mi-a tresărit din nou. Ce voce frumoasă avea ea și ce atingere moale pe testicule.

– Totuși, este un penis frumos, Leanna… nu crezi?

– De fapt, da… Pot să-l sărut, Harry?

– Te rog, simți-te liberă, trebuie să-i arăți totul lui Kara acum, nu-i așa?

Nu eram idiot……orice jenă pe care am simțit-o acum o clipă a dispărut.

Mi-am ridicat privirea și am văzut-o pe Leanna sărutând vârful penisului meu tare. În timp ce ea s-a îndepărtat, un filament fin de lichid seminal mi-a ținut penisul atașat de buzele ei pline.

În același timp, Kara și-a dus buzele pe o parte a penisului meu. Străluceam de la ulei, uitându-mă la două femei care își trec acum buzele în sus și în jos pe penisul meu palpitant……era un pic de lichid seminal și strălucea din nou pe vârful penisului meu, care a dispărut când buzele lor s-au întâlnit la vârf. Fiecare avea o mână pe burta mea și cealaltă pe testicule… și-au împletit încet degetele și au început să mă mulgă în timp ce limbile se aruncau acum în jurul capului și dansau una cu cealaltă.

Asta nu a durat foarte mult, în câteva minute am simțit că mi se strângeau testiculele. Și-au grăbit loviturile și limbile le-au dansat pe rând în jurul penisului meu. Și-au alunecat fiecare câte o mână până la sfârcurile mele și au început să le rostogolească între degete. Asta a fost prea mult pentru ca un bărbat să suporte și am explodat cu un mormăit, pe tot pieptul și abdomenul……. Mi-au tot dat mișcări lungi și lente și au alternat între linsul spermei de pe piept și săruturi profunde. 

După câteva minute în care am urmărit această scenă, am simțit că penisul mi-a trecut de la semi-erecție, pentru a se stinge din nou.

Leanna i-a spus lui Kara că părea că nu eram încă relaxat. Fără ezitare, Kara m-a călărit într-un mod pe care nu l-am mai văzut până acum. Avea piciorul stâng între picioarele mele și piciorul drept pe partea stângă. Acest lucru i-a expus păsărica lui Leanna, care a început rapid să se joace cu ea. În timp ce a făcut-o, s-a întins în jur și mi-a prins alternativ testiculele și fundul lui Kara, în tot acest timp sărutând-o profund. Kara era ocupată să se joace cu sfârcurile ei cu o mână, în timp ce cealaltă ei era ocupată să frece păsărica Leannei.

M-am bucurat de senzații și de priveliște o vreme. Kara îmi ținea doar capul în acea păsărică umedă strânsă, mișcându-mă doar cât să mă facă să am orgasme minuscule iar și iar. Din când în când, ea aluneca pe toată lungimea și gemea puțin. Am văzut că era pe cale să explodeze într-un orgasm, deoarece corpul ei strălucea acum de transpirație, sfârcurile ei erau tari, respirația ei devenind mai profundă. Leanna și-a mutat acum gura spre păsărica lui Kara, ceea ce a făcut-o pe Kara să explodeze și să sară mai tare asupra penisului… fundul ei îmi bătea în testicule în timp ce cădea înapoi pe brațele ei, sucurile ei curgând în jos pe testiculele mele bărbierite.

Kara a coborât de pe mine, iar Leanna m-a îndrumat să cobor până la capătul mesei. Picioarele mele atârnau acum de margine, picioarele abia reușind să atingă podeaua. Leanna m-a îndrumat să mă întind pe spate, iar Kara era pe partea laterală, mișcând ceva. Leanna m-a montat în stilul cowboy invers și a început ușor să-și rostogolească șoldurile, ceea ce a făcut ca penisul meu să se simtă grozav în interiorul ei. Kara mi-a sprijinit capul cu o pernă, iar acum am putut vedea că a mutat o oglindă în poziție, astfel încât să-mi pot vedea penisul adânc în interiorul Leannei.

Kara s-a mutat acum la capătul mesei și a început să-mi frece testiculele, apoi și-a alunecat încet mâna pe penisul meu și pe clitorisul Leannei. Ea a continuat să facă asta în timp ce Leanna și-a tot rostogolit șoldurile. După câteva minute, Leanna începea să se miște mai repede și să respire adânc….Kara a îngenuncheat la capătul mesei și lingae acum la fel cum se mișca mâna….întâi un cerc în jurul fiecărui testicul, apoi de la zona moale chiar de la baza punisului-ului meu, în sus pe ax și peste clitorisul Leannei. Nu a fost nevoie de prea multe treceri înainte ca Kara să se concentreze asupra clitorisului Leannei, lingându-l ca o femeie posedată, iar Leanna a explodat cu un geamăt și mi-a împins penisul mai adânc. Acest lucru m-a făcut să las a doua mea încărcătură să se desprindă adânc în ea. Am ejaculat și am ejaculat, pompând până la ultimul strop adânc în ea. Ea s-a rezemat pe pieptul meu și Kara mi-a lins penisul și păsărica Leannei.

S-au îmbrăcat amândouă în timp ce eu stăteam acolo, complet epuizat.

Leanna s-a întors spre mine și mi-a spus că trebuie să mă îmbrac, următoarea programare va fi acolo în scurt timp și trebuie să curețe camera.