Masaj senzual

 Masaj senzual

 

Zgomotul moale al motorului ventilatorului de tavan este singurul sunet, lamele tăind languide aerul moale, tropical. Mirosul de plajă și al florilor de hibiscus înflorite este împins prin aer în timp ce lamele de bambus își croiesc drumul circular neîncetat prin aerul umed și cald.

Corpul tău este o viziune a frumuseții acolo, peste pat. Întinse cu brațele deasupra capului, pe deplin întinse peste cearșafurile de bumbac egiptean, și un contrast atât de puternic între carnea întunecată de soare și cearșafurile de in. Te întinzi și gemi și îți strângi șoldurile în perna de sub șolduri.

Apăs butonul de redare de pe cd player și vin în lateralul patului. Sticla de ulei de masaj de lavandă este acolo, încălzită într-un vas cu apă fierbinte. Îmi picur puțin ulei pe palmă și îl pun în ea, apoi îmi pun mâinile pe partea inferioară a spatelui tău, chiar deasupra cărnii albe goale a feselor tale. Împing cu fermitate pe lungimea spatelui tău, uleiul permițând mâinilor mele să alunece peste pielea ta. Pe ceafă și apoi înapoi în jos pe linia coloanei vertebrale, până în vârful crăpăturii fundului tău și înapoi pentru o călătorie de întoarcere. Din nou și din nou traseul este reluat, sunetele blânde ale flautului plutesc încet prin aer, sincronizarea muzicii monoton de lentă, la început, dar cu un sentiment de urgență grevat adânc în ea. Boleroul lui Revel, ce senzație muzicală perfectă pentru a freca carnea goală.

Mai mult ulei în mâinile mele, omoplații tăi venind sub vraja degetelor mele calde și lubrifiante, apoi gâtul tău. Brațele tale superioare și umflarea cărnii care se revarsă în sânul tău amplu. Și tot mai jos și în jos, coapsele și apoi gambele. Tălpile tale și linia grațioasă a gleznelor tale.

Și tot timpul intensitatea muzicii crește, uleiul curge pe pielea ta, parfumul de lavandă pătrunde în aer și știu că trebuie să fac mișcarea acum. Mergând repede în jurul patului, trec frânghia moale neagră în jurul încheieturilor tale și le fixez rapid de stâlp. Văd sclipirea de îngrijorare în ochiul tău și îți spun, atunci, să nu-ți faci griji, că voi face din toate acestea o experiență foarte plăcută pentru tine.

Rămâi cu fața în jos pe pat, cu șoldurile ușor ridicate pe pernă, iar eu mă întind și întind fesele tale frumoase. Văd părul ridicându-se în partea inferioară a spatelui tău, pielea de găină urcându-ți pe fese, aplecându-se înăuntru. Îmi plasez partea plată a limbii în crăpătura fundului tău și ling. Și apoi o fac din nou, și din nou, nevoia limbii de a-ți cerceta fundul, de a-ți mânca fundul mă copleșește și știu că geamătul pe care îl aud de la tine când fac dragoste cu fundul tău cu gura mea înseamnă că și tu simți la fel.

Am un dildo Pyrex pe masă, și el în oala cu apă fierbinte și îl scot și îl așez la deschiderea sexului tău. Mă aplec și îmi așez gura lângă urechea ta, cu limba izbitoare, lingându-ți urechea și îți șoptesc: 

– O să ți-o trag cu acest penis de sticlă. Te rog să-mi spui când ai orgasm. 

Și cu asta introduc încet toți zece centimetri ai falusului de sticlă în tine încet și cu multă deliberare.

Am auzit spunându-se că a avea un penis de sticlă încălzit introdusă în tine este o experiență nemaipomenită. Sper cu siguranță că aceasta va fi o experiență magnifică pentru tine. Vreau să ți-o trag încet, la început, să văd cum creșterea și scăderea respirației tale vine mai repede și cu mai multă urgență și nevoie. Vreau să te văd încordându-te, puțin, împotriva legăturilor care te leagă de plăcerea pe care o voi simți asupra ta. Înăuntru și afară, o fac să meargă. Găsesc o nouă profunzime și o multitudine de locuri noi, găsesc noi unghiuri și le exploatez, până la marginea nebuniei și înapoi și apoi iar, și iar și iar. Și când sfârșitul este oh, atât de aproape, gemetele tale și zvâcnirile tale făcând evident clar, vreau să-mi împing fața în păsărica ta, limba mea să te mănânce sălbatic, cunoscând nectarul dulce și delicios al fructului tău copt. Știu că, spre marea mea bucurie, te-am adus în prag și acum te-am forțat peste margine. În fericirea amorțitoare a minții. Țipi și eu zâmbesc pentru că știu că am făcut ravagii asupra ta pe care mi le-am dorit de atâta timp.