Masaj senzual

Masaj senzual

Tocmai ai ajuns la salon după o zi lungă și grea de muncă la SAMS Spa unde lucrați ca instructor de aerobic și consilier de exerciții fizice. Fiecare mușchi al corpului te doare.

Pe măsură ce intri pe ușă, pot să văd epuizarea în fața ta. Mi-ai pus brațele în jurul gâtului. Îmi pun și eu brațele în jurul tău și te îmbrățișez și te sărut. Limbile noastre se întâlnesc și dansează împreună. Îți simt inima bătând în sânul meu.

Tu rupi sărutul. Îți îngropi fața în umărul meu și mă săruți pe gât. După un moment sau două, ridici privirea și îmi dai un zâmbet slab care spune „mulțumesc”. Umerii tăi se lasă. Mă uit în ochii tăi. Par obosiți și uzați.

– Șeful tău ți-a dat greu azi? intreb, desi stiu raspunsul.

– Da, și este întotdeauna aceeași bătaie de cap pe fiecare lucru mărunt. Ai crede că șoferul ăla de sclavi s-ar lăsa din când în când, dar…

– Ei bine, nu-l lăsa să ajungă la tine, te întrerup eu. Uită de tiranul ăla. Știu că îți iubești meseria și colegii. În plus, am soluția potrivită pentru acei mușchi obosiți și dureroși ai tăi. Ce zici dacă îți fac un masaj foarte bun? Sunt sigură că te-ar face să te simți mult mai bine. Ți-ar plăcea asta?

– Oh! Mi-ar placea, raspunzi tu linistit. Închizi ochii, permițând beatitudinii să te învingă în timp ce te gândești la masajul întregului corp pe care ți-l fac.

Te conduc în cameră. Îți scot încet toate hainele, sărutându-ți toate zonele erogene pe măsură ce o fac – buzele tale, gâtul, sânii, sfarcurile, buricul și sexul tău. Te sărut de mai multe ori pe părul pubian și îmi șerpuiesc limba prin buclele tale. Închizi din nou ochii și gemi de extaz, bucurându-te de emoțiile care emană din sexul tău trezit. Zâmbesc la gândul că ți se trezesc pasiunile.

Iau un prosop mare de la baie, îl așez pe podea lângă pat și te pun cu fața în jos pe el, cu brațele pe lângă. Îmi scot repede toate hainele și îngenunchez peste tine, călare pe fesele tale. Sexul meu îți atinge fesele; se simte bine. O poți simți și tu. Un mic val de euforie străbate corpul tău și zâmbești. Mă aplec și îți sărut spatele între umeri. Și eu zambesc.

Încep prin a-ți masa mușchii de sus a gâtului. După aproximativ două sau trei minute, sărut locul pe care l-am masat și mă deplasez mai jos pe gâtul tău și încep să frământ mușchii acolo unde gâtul tău se întâlnește cu umerii tăi. După câteva minute, sărut zona pe care am tot masat-o și mă deplasez spre scapula ta dreaptă. Frământ bine cu degetul mare și cu restul degetelor și sărut înainte de a coborî pe brațul tău.

De fiecare dată când sărut locul pe care l-am masat, trebuie să mă aplec înainte; sexul meu și părul pubian se zdrobesc de fesele tale. De câte ori fac asta, îți ridici ușor șoldurile, împingându-ți fundul gol pe sexului meu. Zâmbesc știind că îți fac plăcere. Te sărut pe umăr a doua oară.

Încep să-ți frec partea superioară a brațului, frământându-l de jur împrejur, apoi partea inferioară și în final mâna și degetele. Lucrez ușor și sărut fiecare zonă înainte de a merge mai jos. Îți  sărut dosul mâinii cu evlavie; este bucuria mea să te servesc, să te fac fericit. După ce am frământat umărul, brațul și mâna dreaptă, mă deplasez către umărul, brațul și mâna ta stângă.

Masajul aduce o bucurie fericită și relaxantă mușchilor tăi obosiți în timp ce frământ și sărut fiecare zonă. Îmi dau seama după aspectul de seninătate completă de pe chipul tău că te bucuri de ceea ce fac eu cu corpul tău. Îmi face plăcere să îți ofer acest masaj seducător pe tot corpul.

Imi pun degetele mari pe coloana ta si apas in jos, in timp ce iti framant usor partea superioara a spatelui cu degetele mele. După câteva minute, sărut zona de pe coloana ta pe care am frecat-o și încep să mă mișc mai jos pe spatele tău. Îmi ceri să îți masez partea superioară a spatelui încă câteva minute înainte de a merge mai departe. Așa fac. Îmi mulțumești și îmi spui cât de bine te simți. Te sărut între omoplați. Sexul meu se lovește de fesele tale.

După cinci minute, încep pe mușchii chiar sub umărul drept. Le masez si apoi lucrez umarul stang. Îți sărut umerii și mă duc la mijlocul spatelui tău. Apas puternic, frământând mușchii de acolo. Un oftat de încântare curge din adâncul gâtului tău.

Mă împing mai mult în jos pe picioarele tale până mă încalec pe coapsele tale. Ochii tăi sunt închiși, dar un zâmbet îți luminează fața în timp ce sexul meu și părul pubian încetează să-ți atingă fundul. Îmi pot imagina doar ce gânduri minunate îți trec prin minte. Zâmbesc la propriile mele gânduri erotice și îți sărut mijlocul spatelui.

Îmi trec palmele deschise în sus și în jos pe tot spatele și pe părțile laterale – în sus și în jos pe laterale, în sus și în jos, de la umerii tăi până la vârful feselor. Îți apăs puternic pe carnea ta moale, frământându-ți mușchii.

De fiecare dată când mâinile mele urcă pe spatele tău sau pe părțile tale laterale, sexul meu și părul pubian îți sărută coapsele, provocând valuri de extaz să radieze peste carnea ta. Zâmbești din nou încântat și îmi spui cât de minunat se simte. Și eu zâmbesc din nou, întrebându-mă dacă vorbești despre masaj, despre sexul meu care te mângâie sau despre amândouă. Sunt fericită să te servesc și să aduc bucurie în viața voastră.

Mă strecor mai jos până mă încalec pe picioarele tale. Îți masez partea stângă chiar sub brațe. Te gâdili și te învârtești puțin. Mă aplec și te sărut acolo. Îți frec cu grijă partea dreaptă și apoi te sărut și acolo.

În cele din urmă, îți frământ mijlocul spatelui și apoi te sărut de mai multe ori și acolo. Îmi trec seducător limba pe coloana vertebrală. Văd pielea de găină ridicându-se pe pielea ta. 

Acum încep să-ți masez partea inferioară a spatelui, strângând mușchii între degete. Continui să-ți frământ mușchii în timp ce îmi depărtez mâinile spre părțile inferioare.

După ce ți-am frecat partea inferioară a spatelui și părțile laterale timp de aproximativ trei sau patru minute, strâng pumnul și încep să apăs la întâmplare degetele în spatele tău. Peste toată partea superioară, mijlocie și inferioară a spatelui, îmi împing degetele în carnea ta.

Un geamăt de beatitudine senzuală îți scapă printre buze și mă rogi să nu mă opresc. Continui să frământ și să-ți masez întreg spatele încă trei sau patru minute. Apoi te sărut în partea inferioară a spatelui tău.

Încep să-ți masez fesele. Frec fesa dreaptă și apoi pe cea stângă. Apoi le masez pe amândouă și pe părțile laterale ale șoldurilor.

Te uiți din nou peste umăr cu un zâmbet viclean pe buze. Mă întrebi dacă am de gând să-ți sărut și fesele. Îți ofer un zâmbet seducător și te plesnesc ușor, jucăuș pe fiecare fesă cu ambele mâini în același timp.

Apoi sărut fiecare fesă — mai întâi pe cea dreaptă și apoi pe cea stângă. Îmi apăs sexul în gambele tale.

Mă deplasez în partea stângă a picioarelor tale, ca să-ți pot freca picioarele și tălpile. 

– Depărtează-ți puțin picioarele ca să-ți pot freca tot piciorul, spun.

Îmi mângâi mâinile în jurul coapsei tale și strâng ușor. Apoi îmi trec mâinile de-a lungul părților laterale ale coapsei tale până la picioare; degetele mele ating părul pubian al perineului tău. Devin treptat excitată sexual. Un val de euforie îmi străbate corpul. Zambesc. Îmi trag mâna în jos chiar deasupra genunchiului tău și mă întorc din nou în picioare. În sus și în jos pe coapsă, în sus și în jos, masându-ți coapsa, fac asta de mai multe ori, „masturbându-l”.

Un strigăt de plăcere scapă de pe buze, „Mmmmm”. Oftezi și gemi în extaz.

Zâmbesc din nou știind că și tu devii excitat sexual, că îți ofer plăcere senzuală.

Acum frământ mușchii coapsei tale cu degetele, mișcându-mă încet în sus și în jos, de sub fesă până chiar deasupra genunchiului tău. Stai întins cu partea dreaptă a feței pe prosop. Ochii tăi sunt din nou închiși, dar pot să văd mulțumirea pe chipul tău.

Îți sărut coapsa stângă de câteva ori de sub fesă până chiar deasupra genunchiului. Apoi îți masez coapsa dreaptă, repetând ce am făcut în stânga, strângând-o, frământând-o, masând-o și masturbând-o. Când termin, sărut de prea multe ori coapsa aia, de sub fesă până la genunchi.

În continuare, frec viguros gamba dreaptă, frământând mușchii timp de câteva minute înainte de a o săruta și de a trece la cea stângă. După două sau trei minute în care îți frec gamba stângă, o sărut și încep să-ți masez piciorul stâng și degetele de la picioare. Mă joc piggy wiggly cu degetele de la picioare, trăgând ușor de fiecare în parte. Sărut glezna piciorului tău stâng și mă deplasez spre dreapta. Îi dau o frecare temeinică. De asemenea, trag ușor de fiecare deget de la piciorul drept.

Îți sărut glezna piciorului drept și îți spun: 

– Întoarce-te pe spate. 

Tu faci asta. 

– Mulțumesc, iubitule, spun eu, răsplătindu-te sărutându-ți degetele de la piciorul drept și apoi pe cele de la stângul.

Mă ridic și îngenunchez lângă tine și mă uit în ochii tăi. Privesc corpul tău frumos spre sexul tău. Văd că ești trezit. Îți zâmbesc. Pasiunea mele este și ea aprinsă. 

Dar nu intenționez să mă grăbesc pentru că masajul nu va fi complet. Îți frec partea din față a tibiei, mai întâi pe cea stângă și apoi pe cea dreaptă. O sărut pe fiecare înainte din nou „masturbându-le” și frământându-ți coapsele. o sărut pe fiecare când termin. Mă uit la fața ta. Ochii tăi sunt din nou închiși; fața ta este îmbujorată de plăcere.

Încep încet să frec zona inghinală, trecându-mi degetele prin părul pubian. Îți frec perineul cu degetele. Un geamăt vine adânc din gât, „Ohhhhh”. Îți deschizi picioarele, invitându-mă să-ți mai masez perineul. O fac cu putere.

Oftezi din nou și gemi de încântare în timp ce un alt val de pasiune îți cade în cascadă prin carne. Văzând plăcerea pe care ți-o fac, îmi provoacă și mie un val de euforie prin corp. Mă aplec și îți sărut părul pubian. Își sărut sexul. Îl ling. Închid ochii și respir adânc. Pot să-ți miros dragostea. Sunt extaziată de dorinta pentru tine.

Încalec încă o dată pe șoldurile tale, aplecându-mă în față. Sexele noastre se ating; firele noastre de păr pubian se împletesc. Ignor pe cât posibil emoțiile care iradiază prin corpul meu. Vreau, trebuie să-ți termin masajul ca să mă pot oferi complet ție.

– O, iubito, te rog fă dragoste cu mine acum! tu implori.

– Nu, dragă, trebuie să așteptăm. Ai răbdare, va veni timpul nostru, răspund.

Te resemnezi și gemi în agonie că pasiunile tale nu pot primi satisfacția de care corpul tău are nevoie, după care tânjește carnea ta.

Îți frec abdomenul, împingându-mi degetele mari în buricul tău. Îmi duc mâinile în jos pe lateralele tale și înapoi la abdomenul tău. Îți frământ abdomenul și părțile laterale de mai multe ori înainte de a-ți săruta buricul. Îmi bag senzual limba în gaura lui în timp ce mă uit în ochii tăi.

Apoi, ridicându-mă la pieptul tău, îți masez ușor pectoralul stâng cu mâna dreaptă și pectoralul drept cu mâna stângă. Îmi trec mâinile peste sfarcurile tale; sunt erecte. Le ajustez pe amândouă cu degetele mele. Frec ambii pectorali într-o mișcare circulară — în sensul acelor de ceasornic pe pectoralul tău stâng și în sens invers acelor de ceasornic pe pectoralul tău drept — ciupindu-ți din nou sfarcurile în timp ce o fac.

Din nou gemi de agonie și mă implori: 

– O, iubito, cât mai durează să termini? Am nevoie acum, te rog!

– Aproape am terminat, dragă, doar câteva minute mai durează. 

Te resemnezi din nou cu agonia nevoii.

Dar zâmbesc știind că trebuie să fac un singur lucru înainte de a mă oferi total plăcerii tale. Sărut zona dintre pectoralii tăi, apoi fiecare pectoral și fiecare mamelon. Îți mușc sfarcul stâng și trag de el cu dinții. Îți mijeși ochii și oftezi în timp ce durerea dulce și delicioasă îți umple pectoralul.

Acum îți masez partea din față a umerilor, mâna mea dreaptă pe umărul tău stâng, în timp ce mâna mea stângă ți-l masează pe dreptul. Când termin, sărut ambii umerii.

Ochii tăi sunt închiși; Expresia ta este un amestec de fericire și agonie, plăcere și durere. Te sărut ușor, foarte ușor pe buze. Deschizi ochii. Mă aplec în față, frecându-mi vintrele de picioarele tale, sexul meu de sexul tău. Mă uit în ochii tăi; sunt plini de emoție și dorință. Îți sărut din nou sfarcul stâng și îl trag cu limba. Fac același lucru cu sfarcul tău drept.

Mă întind deasupra ta. Îmi macin sexul în al tău, sânii mei pe pectoralii tăi. Un mormăit îți părăsește gâtul. Te sărut pe gura deschisă. Limba mea se aruncă în orificiul tău. Simt că o sugi. Limba ta se împinge în gura mea. Osug. Rup sărutul. Te sărut pe obrazul tău și pe fiecare dintre pleoapele tale închise. Apoi te sărut pe frunte. Deschizi ochii; Mă uit în ele. Zambesc.

– Iubitule, acum sunt a ta.

Întinzi mâna și mă tragi în jos spre tine. Mă săruți cu gura deschisă pe buze. Din nou, limbile noastre dansează împreună. Mâna mea dreaptă îți masează pectoralul în timp ce stânga mea îmbrățișează partea inferioară a spatelui tău. Brațul tău stâng se înfășoară în jurul umărului meu în timp ce-ți treci mâna dreaptă prin părul meu. Îți zdrobești sexul în sexul meu. Pasiunile noastre se amestecă.