Masaj special

Masaj special la salonum de masaj erotic vip-zone

Masaj special

Masaj special De aproximativ o lună mergeam la sală locală de la centrul de sănătate. Îmi place să rămân în formă, dar viața mea ocupată de muncă a lăsat puțin timp pentru exerciții normale, cum ar fi mersul pe jos, cățăratul și plimbările așa cum aș fi preferat. Am 22 de ani și mă numesc Marcus. Aș vrea să cred că sunt într-o formă destul de bună. Am părul blond și ochi albaștri. Mă bronzez foarte ușor.

Masaj special Mă antrenez la sală de două sau trei ori pe săptămână și am un antrenor personal pe nume Scotty. Scotty e genul de tip pe care toată lumea de la sală îl admiră. Este admirat de femei și invidiat de bărbați. Scotty are 23 de ani, este bronzat și are abdomenul definit. Întotdeauna are părul dezordonat. Ochii căprui indică faptul că este un tip prietenos și se pare că întotdeauna găsim ceva interesant despre care să vorbim în timpul sesiunilor noastre.

Masaj special În timpul unuia dintre antrenamentele în care Scotty mă ajuta în timp ce ridicam greutăți, mi-a spus despre oferta de membru. Calitatea mea actuală de membru îmi permitea accesul numai la secțiunea de sală a centrului de sănătate. Odată plătisem pentru o ședință de șezlong, dar, după cum a spus Scotty, mai erau și alte părți ale clubului pe care nu le explorasem. Scotty a spus că clubul are o afacere specială, în care dacă îmi reînnoiesc abonamentul la sala de sport aș putea câștiga șansa de a folosi gratuit celelalte facilități ale clubului timp de un an. 

– Deci, Scotty, cum sunt aceste alte facilități? am întrebat.

– Ei bine, este o piscină, saună, căzi cu hidromasaj, studio de yoga etc. a răspuns Scotty. 

M-am gândit că probabil merită oricum, deoarece va trebui să-mi reînnoiesc abonamentul de trei luni în cele din urmă. După cum a spus Scotty, abonamentul pe un an avea cel mai bun raport calitate-preț. Și am vrut să continui să mă antrenez, deoarece corpul meu era într-o formă excelentă și părea că am mai multă energie. 

– Oh, amice, am menționat că dacă câștigi, îți vor face un masaj special complementar o dată pe lună.

– Ce este un masaj special? am întrebat.

– Ei bine, nu sunt exact sigur. Personalul are acces la toate facilitățile, dar nu am avut niciodată un masaj. Trebuie să recunoști, totuși sună bine, a explicat Scotty. 

A trebuit să fiu de acord, așa că, la sfârșitul sesiunii, Scotty mi-a procesat formularul oficial de înscriere la un an de membru și la concurs.

Două săptămâni mai târziu am ajuns la ședința mea cu Scotty. Mi-a zâmbit dar în loc să înceapă încălzirea mi-a spus. Masaj special

– Felicitări, prietene. Ești unul dintre cei norocoși. Ai un abonament complet de membru la clubul de sănătate pentru un an.

– Wow, e grozav, am comentat. Masaj special

– Așa că văzând că știu cât de greu este pentru tine să-ți faci timp să ne vizitezi aici, am putea face turul complexului acum. Sau după ședința ta. Nu uita de acel masaj special complementar!Am decis să-mi finalizez sesiunea cu Scotty și apoi să fac un masaj și un tur. Chiar am trecut prin antrenament și am transpirat până la sfârșit. Masaj special

– Mai bine fac un duș, Scotty, apoi arată-mi în direcția masajului.

– Masaj special Poți merge direct la masaj acum prietene. Te va ajuta cu adevărat să te răcorești și să te relaxezii. O să te conduc și eu acolo, răspunse Scotty.

Simțindu-mă puțin transpirat, dar încântat de masaj, Scotty m-a condus pe teren spre sala de masaj. Am trecut pe lângă piscină și am fost surprins să văd cât de liniștit era locul. Scotty mi-a surprins privirea 

– Bănuiesc că sala de sport oferă pâinea și untul local. Dar asta nu înseamnă că ceva este în neregulă cu celelalte servicii ale noastre. 

Piscina părea cu siguranță primitoare. Am ajuns în sala de masaj și Scotty m-a rugat să iau loc în sala de așteptare. S-a întors de pe hol o clipă mai târziu cu o femeie încântătoare de 20 de ani.

– Ea este Kirsten. Kirsten, fă cunoștință cu Marcus.

 Ea și-a întins mâna spre mine și am strâns-o ferm. 

– Pe aici, te rog, Marcus, a răspuns ea. 

Mi-am luat rămas bun de la Scotty, dar ne-a urmat pe hol. Am urmat-o pe Kirsten într-o cameră mare. Vopsită în alb, camera avea două ferestre mari care lăsau să pătrundă o cantitate bună de lumină. Puteai vedea chiar în teren. Am sperat că sticla este doar într-un singur sens. Kirsten a explicat prezența lui Scotty. 

– Masajul special necesită în mod normal două persoane, totuși asistenta mea Mia este bolnavă astăzi. Nu-ți face griji, Scotty are certificatul lui. 

Kirsten mi-a întins un halat de prosop alb și m-a condus către o perdea în colțul camerei.

– Te rog, Marcus să nu lași nimic pe sub halat, a cerut ea. 

M-am strecurat în spatele perdelei și am început să mă gândesc la Kirsten. Arăta uimitor. Părul ei negru era prins într-o coadă de cal în spatele capului. Ochii ei verzi păreau să semnaleze o oarecare emoție. Purta pantaloni scurți de sport, ca Scotty. Asta a lăsat o cantitate bună de picioare grozave la vedere. La fel ca Scotty, ea avea antrenori. Ea a purtat o versiune feminină a mailetului negru de gimnastică a lui Scotty. Sânii ei păreau să se încordeze din vârf. Din sforile adunate în spatele gâtului ei, m-am gândit că poate purta un top de bikini dedesubt. Mi-am scos tricoul. Apoi mi-am dat jos pantofii și mi-am tras pantalonii scurți. Stând așa, m-am simțit puțin jenat. Penisul meu părea să se fi întărit ușor și asta era vizibil prin halat. L-am strecurat. Apoi, înfășurând halatul în jurul meu, am ieșit de după perdea încercând să mă gândesc la altceva.

Kirsten mi-a făcut semn pe banca de masaj. M-am cățărat întins pe burtă. Kirsten mi-a tras halatul de pe umeri, în timp ce Scotty îmi masa picioarele și tălpile. Curând, Kirsten desfăcuse halatul, astfel încât să atârne de fiecare parte a băncii. M-a ajutat să-mi scot brațele de pe mâneci. Acest lucru i-a permis un acces mai mare pentru a-mi masa umerii și gâtul. Tot stresul părea să dispară la atingerea ei. Nu a trecut mult până când Scotty mi-a masat mai departe picioarele și halatul părea să-mi acopere doar fundul.

În tot acest timp nu făcusem o treabă foarte bună de înmuiere a lansetei. De fapt, din felul în care mi-a zvâcnit sub abdomen am avut senzația că devine din ce în ce mai tare. Simțindu-mă mai degrabă fierbinte și jenat, am decis să uniformizez puțin lucrurile. 

– Uau, băieți, faceți o treabă destul de uimitoare. Totuși mă simt fierbinte, dar voi sunteți cei care faceți toată munca. De ce nu vă îndepărtați și voi niște haine? am întrebat.

– Bună idee, de obicei mă dezbrac puțin în timpul unui masaj. Mai ales unul special ca acesta, răspunse Kirsten. Masaj special

Mi-am întors capul într-o parte pentru ca Kirsten să-și scoată bluza. Topul de bikini părea să fie foarte decoltat, iar sânii lui Kirsten aproape că păreau să se reverse din el. 

– Wow, asta este mai impresionant decât lucrul cu Mia. Întotdeauna ajungem să ne facem plăcere una alteia și clientului. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să lucrez din nou cu tine, Scotty. Îmi place abdomenul tău definit și umerii puternici, a comentat Kirsten.

– Mulțumesc, încerc, a răspuns Scotty. Acum să facem acest masaj special. 

Cu asta Scotty a încetat să-mi maseze piciorul și s-a dus să apuce ceva din partea laterală a camerei. Era un fel de loțiune. În curând, Scotty a turnat loțiune pe spate și pe picioarele mele. Și-a pus și niște loțiune pe mâini înainte de a-i da sticla lui Kirsten. Și-a întins niște loțiune pe mâini, apoi a început să-mi maseze gâtul și umerii.

Kirsten îmi masa încet loțiunea în piele în timp ce lucra de la umerii mei pe spate. Am simțit că loțiunea creează o senzație de spumă pe piele. Începând de la picioarele mele, Scotty făcea mai multă spumă în timp ce își masa drumul pe picioarele mele. 

– Știi, prietene, pentru ca acesta să fie un masaj cu adevărat special, va trebui să-ți scoatem halatul de pe fund, a comentat Scotty. 

Înainte de a putea începe să protestez, Scotty îmi scosese halatul. 

– Frumos, nu crezi, Scotty? a întrebat Kirsten.

– Sunt de acord, a răspuns Scotty. 

Nu a trecut mult până când Scotty a masat loțiunea cu spumă în fundul meu. Probabil că aș fi preferat ca Kristen să facă treaba asta. Dar chiar și la atingerea lui Scotty mi se întărea penisul între bancă și abdomen.

Curând, Kristen a schimbat locul cu Scotty și mi-a masat picioarele și fundul. Scotty a avut grijă de gâtul meu, umerii, brațele și partea inferioară a spatelui. Părea că sunt acoperit de spumă liniștitoare. 

– Bine Scotty, cred că am acoperit destul de bine jumătatea din spate. Ar trebui să-l întoarcem? a întrebat Kirsten. 

Cu gânduri despre dezaprobarea lor față de penisul meu acum tare, am implorat. 

– De ce veți putea să vedeți mai mult? Mi-ați văzut deja fundul. Trebuie să fiți fierbinte amândoi până acum. 

Am ajuns să accept să mă rostogolesc pe spate dacă Kirsten și Scotty își scot pantalonii. M-am întors pe spate. Kirsten a zâmbit imediat în timp ce ochii ei s-au fixat pe penisul meu rigid. 

– Ăsta e un monument minunat, nu crezi, Kirsten? 

Kirsten doar a zâmbit la comentariile lui Scotty. Lanseta mea are aproape 20 cm lungime. Recent am început să-mi rad testiculele. Așa că, la fel ca pieptul meu, testiculele mele sunt, de asemenea, fără păr, fără păr deasupra penisului meu.

În curând, în opinia mea, Kirsten și Scotty și-au scos pantalonii scurti de gimnastică. G-stringul lui Kirsten era foarte decoltat ca topul ei de bikini. De asemenea, părea a fi un costum de baie. Mi-aș fi dorit să se întoarcă ca să-i pot vedea fundul. Scotty stătea acum într-un slip negru. Nu a făcut mare lucru să-și ascundă penisul rigid, care părea să iasă la vedere prin material. Kirsten a turnat mai mult din loțiune pe pieptul meu, mergând pe stomacul meu până la penisul meu. Apoi i-a înmânat sticla lui Scotty care a turnat loțiune pe fiecare dintre picioarele mele. Eram sigur că va turna o cantitate bună de loțiune și pe penisul meu.

Cu Kirsten masându-mi loțiunea cu spumă pe brațe și cu Scotty în picioare, am putut doar să ghicesc care dintre ei va ajunge primul la penisul meu. Amândoi păreau să lucreze încet. Curând, Kirsten a ajuns la pieptul meu și Scotty la genunchi. Și-au schimbat din nou pozițiile. Mergând încet până la coapsa mea, Kristen a făcut în curând spumă în jurul testiculelor. Scotty lucra la abdomenul meu. Mâinile lui păreau să treacă peste capul sensibil al penisului meu. Acum atât Scotty, cât și Kirsten îmi masau penisul. Se simțea uimitor să ai două perechi de mâini care se mișcau încet peste penisul tare.

Cu toate acestea, ceva mi-a spus că în acest masaj special există mai mult decât să fiu masat de două persoane cu corpuri perfecte. Știam că nu vreau să ejaculez prea devreme. 

– Marcus, pun pariu că acum lanseta ta se încordează pentru eliberare, mă tachina Scotty.

– Nu poate fi mai rău decât lanseta ta prinsă în slipul acela, i-am răspuns.

– Pot rezolva ambele probleme în curând, băieți, a spus Kirsten. 

M-a condus de mână pe ușă, în hol. Am sperat că nu mai era nimeni în clădire. Ar fi fost destul de ciudat să dea peste un bărbat acoperit cu spumă, de la gât până la picioare. Scotty ne-a urmat aproape. Am ajuns într-o altă cameră vopsită cu același alb proaspăt. În centrul camerei era un spa. 

– Bine, Scotty, de ce nu te desparți de slipul ăla. Nu vrem să se ude. Marcus, în cadă, îmi porunci Kirsten. 

Curând stăteam întins pe spate în spa. Părea să fie o bancă construită în mijloc în acest scop. Stăteam întins doar în aproximativ 15 cm de apă care mă cuprindea pe o parte. Scotty s-a mutat în apă. I-a venit destul de mult peste genunchi. Curând, a ieşit din slip. A avut grijă să nu se ude. Odată dezbrăcat, a dezvăluit un penis enorm. A ieșit cu mândrie în fața lui și trebuie să fi avut aproximativ 25 cm lungime. Era tare și fără păr ca pieptul lui Scotty. Nu e de mirare că a stat încordat sub slip. Aceasta era o latură cu totul nouă pentru antrenorul meu.

Kirsten a zâmbit. 

– Astăzi am oameni norocoși la serviciu, a spus ea. 

Kirsten a intrat în spa și în curând stătea lângă mine cu două găleți mici de lemn. I-a întins una lui Scotty. 

– Bine, Scotty, asigurați-te că speli toată spuma asta. Apoi putem începe adevărata distracție. 

Scotty a umplut găleata cu apă și în curând a turnat pe piciorul meu. Kirsten mi-a turnat mai multă apă pe piept. Apoi Scotty a turnat apă peste lanseta mea, în timp ce Kirsten a frecat-o pentru a se asigura că toată spuma a fost îndepărtată. Acest lucru a continuat o vreme. Apoi Kirsten a ieșit din spa și s-a întors cu o tetieră. M-am răsturnat, punându-mi capul în suport, în timp ce ea și Scotty îmi turnau apă pe gât, spate și picioare. 

M-am dat înapoi pe spate la instrucțiunile lui Kirsten. De curând își scosese topul de bikini. Apoi și-a poziționat sânii mari la doar câțiva centimetri de fața mea. Mi-am mișcat imediat gura în sus, în timp ce i-am ținut sânii în mâini. Curând m-am jucat cu un mamelon în mână, în timp ce îl sugeam celălalt. Kirsten s-a aplecat deasupra mea și în curând a început să geamă. Din câte am văzut, Scotty acorda o atenție deosebită păsăricii ei. Scotty trebuie să îi fi fost lins de păsărică lui Kirsten, dar asta însemna că trebuia să se întindă peste penisul meu. Am simțit că mâna cuiva îmi masează penisul. În timp ce Kirsten îmi tachina acum sfarcurile cu mâinile ei, am știut că trebuie să fie Scotty.

Kristen și-a ridicat sânii din strânsoarea gurii, limbii și mâinilor mele. Ea s-a aplecat spre fața mea, curând ne-am sărutat cu pasiune. Kirsten și-ar fi lăsat limba să-mi alunece în gură. Ea gemu ușor în același timp. Știam că Scotty încă îi linga faldurile păsăricii în timp ce îmi mângâia penisul. Kirsten a rupt sărutul și s-a ridicat. S-a poziționat într-un 69 peste mine. Scotty stătea acum în genunchi la capătul băncii. În timp ce am tras-o pe Kirsten de cur spre fața mea, am putut să văd că ea îi lua penisul lui Scotty în gât.

I-am tras păsărica spre gâtul meu. Curând mi-am pierdut limba în pliurile moi ale păsăricii ei. În tot acest timp mâinile mele cutreierau fundul ei. Apoi am simțit o gură caldă lângă penisul meu. Gura lui Kirsten mi-a cuprins curand capul lansetei. Înainte să-mi dau seama, tot penisul meu dispăruse în gâtul ei. Ea îmi frământa ușor testiculele în mână. Apoi gura ei a ridicat toiagul meu. M-am gândit că repeta procesul cu Scotty. Am continuat să-i ling păsărică și în curând a picurat. Curând, gura lui Kirsten a fost din nou peste penisul meu. Și-a mișcat gura până la testicule, apoi s-a mutat încet înapoi în sus. După ce mi-am eliberat vârful penisului din gura ei, am simțit o senzație ciudată. Kirsten freca capul catifelat al lansetei lui Scotty de capul lansetei mele. 

Kirsten m-a rugat să mă ridic și l-a instruit pe Scotty să se întindă pe banca de la spa, așa cum eram eu jos. În curând, Scotty a lins pliurile moi ale păsăricii lui Kirsten. Ea a gemut din nou, apoi și-a înfășurat buzele în jurul penisului lui uimitor. Începând cu capul, am urmărit uimitor cum toți cei 25 cm din penisul lui Scotty au dispărut încet în gâtul lui Kirsten. Nu am mai putut rezista invitației și mi-am mutat mâinile peste fundul lui Kirsten. 

– Bănuiesc că ar trebui să terminăm și noi lucrurile, a spus Kirsten. 

M-am aplecat spre ea și am început să ne sărutăm. Sânii ei s-au zdrobit de pieptul meu, în timp ce limba ei a alunecat pe gâtul meu. Apoi m-a gonit ușor de pe ea. Ne-am întors în prima sală de masaj, unde m-am îmbrăcat după perdea, gata de turul meu prin club. Apoi am dat drumul spre sala de așteptare. 

– La revedere Marcus, luna viitoare la aceeași oră? întrebă Kirsten.