Masaj studențesc

 Masaj studențesc

 

– Îmi pare rău, sunt rezervată săptămâna aceasta, dar am pe cineva la care vă pot trimite, vocea aspră a urlat în telefon.

Am auzit de această maseuza de la un prieten. Ea era descrisă ca un topor de luptă tocit, dar cu puterea superioară a corpului capabilă să frământe orice tensiune. Mă durea și simțeam că vine o altă migrenă, trebuia să o îndepărtez. Am notat numele și numărul și i-am mulțumit bătrânei.

Numele mi s-a părut cunoscut, dar nu îmi dădeam seama de unde. Totuși, aveam nevoie de eliberare, așa că am sunat la numărul ei.

– Naturalapathy, Jennifer la telefon, a răspuns o voce mai tânără.

Ughh, m-am gândit în sinea mea. Acest oraș era plin de spiritiști homeopati, herbalisti, mascați în doctori. Nu credeam în nimic din prostiile alea. Ei ar încerca, fără îndoială, să-mi vândă niște tâmpenii despre terapia cu cristale sau altele asemenea. Dar aveam nevoie de ceva, așa că am decis să încerc.

– Bună, doamna Zoey m-a îndrumat la tine, ea a spus că iei o parte din programările ei? Faci… masaje?

– Sigur, împărțim clienții tot timpul. Când ai vrea să vii?

– Imediat, i-am spus, am un nod în gât și simt cum vine o migrenă, am adăugat.

– Ei bine, ai noroc, am un post deschis într-o oră și am un leac special pentru durerile de cap, a răspuns ea cu încredere.

– Grozav, o oră atunci? am întrebat.

– Sigur, numele tău?

– Steve Labord, i-am răspuns.

– Bine, a urmat o pauză, știi unde mă aflu? a întrebat ea.

Am primit adresa ei și am închis. M-am asigurat că am haine curate și apoi m-am îndreptat spre biroul ei.

Am ajuns acolo în jurul orei 18, era întuneric, cu excepția unui birou luminat, am bănuit că toți ceilalți plecaseră acasă. M-am gândit că afacerea cu masaj necesită ore mai îndelungate decât majoritatea. Am sunat la sonerie și ușa s-a descuiat. Am intrat în foaier și m-am uitat la diferitele reviste și fotografii de pe perete. Erau ceea ce mă așteptam, amulete psihice, ordine religioase, tăieturi din ziare despre vindecarea miraculoasă. Am gemut în interior și am sperat că era o maseuză competentă.

Ușa s-a deschis și a apărut o tânără cu aspect familiar, în vârstă de nu mai mult de 22 de ani. Avea părul blond lung, un corp atletic, îmbrăcat în pantaloni de trening largi și o jumătate de tricou care îi scotea la vedere buricul străpuns. Avea sâni mari și doar puțină grăsime corporală. Din nou, era ceva foarte familiar la ea, dar îmi puteam da sema exact.

– Domnule profesor Labord? remarcă ea oarecum șocată.

Asta era. Jennifer Stanley, a fost la cursul meu de gândire critică. Nu s-a descurcat chiar așa de bine, uitându-mă în jurul pereților la parafenaliile ei mistice, nu am fost surprins. Nu mi-am amintit că arăta așa, dar în clasă mulți elevi erau îngropați sub straturi de îmbrăcăminte sau ascunși în spatele cărților.

– Bună Jennifer. Ce coincidență, am spus stânjenit.

– Hmm, asta va fi puțin ciudat, a spus ea.  Dacă vrei, pot vorbi cu doamna Zoey, ea poate găsi pe altcineva, a adăugat.

– Dacă știi ce faci, chiar nu-mi pasă. Tu vei fi prima și singura…, am adăugat, studentă de-a mea care să mă vadă dezbrăcat totuși. 

Am râs inconfortabil. Imediat am regretat că am spus-o. Nici măcar nu a spus că mă voi dezbrăca, doar am presupus.

Se uită gânditoare în jur și păru că luase o decizie. 

– Sigur, cred că nu este nimic prea ciudat, nu este ca și cum aș fi în continuare studenta ta. A, și vei fi încântat să știi că sunt mult mai bună maseuză decât filozof.

 Ea a râs ușor și și-a aruncat părul pe spate. Efectul i-a pus sânii în mișcare, era evident că nu purta sutien. Am înghițit în sec și am încercat să rămân concentrat.

M-a invitat să intru și mi-a cerut să mă dezbrac în timp ce ea a părăsit camera. Când s-a întors, eram ascuns în siguranță sub cearșaf.

Am arătat spre unul dintre posterele prinse de perete. Arăta o fată tânără lângă o bătrână. 

– Despre ce este vorba? am întrebat.

– Aceea sunt eu, a spus ea veselă. Când eram mică am descoperit că am capacitatea de a vindeca oamenii. Am vindecat artrita acelei femei, spuse ea emoționată. Nu am menționat niciodată asta când eram studenta ta. M-am gândit, ca gânditor critic, că vei fi sceptic. Probabil că nu crezi în vindecarea prin credință.

– Cred în rezultate. Dacă poți cu adevărat să vindeci oamenii, ei bine, mi-ar plăcea să văd asta, am remarcat cu încredere. De fapt, durerea mea de cap se înrăutățește. Sper că o poți vindeca.

 Am glumit, dar era adevărat, migrena îmi începea, deși era încă devreme. Am sperat că, dacă nu altceva, un masaj va slăbi mușchii și va reduce durerea de cap.

Eram destul de conștient de nuditatea mea, dar mai făcusem multe masaje înainte, așa că nu eram prea îngrijorat. Încă se simțea greșit să fiu atât de vulnerabil chiar și lângă o fostă studentă. Mi-am dat seama că ea însăși era emoționată.

– Dacă mă lași, aș vrea să încerc să-ți vindec durerea de cap, știu o tehnică specială care funcționează întotdeauna, s-a aventurat ea.

– Întotdeauna, acesta este un raport destul de bun, am spus eu suspicios.

– Nu neapărat, a răspuns ea. Depinde de tine.

– Ce am de pierdut? am răspuns. Și relaxat pe masă.

Ea a început ceea ce părea un masaj normal. Mi-a lucrat picioarele și tălpile, brațele și mâinile și, în cele din urmă, trunchiul. M-am simțit bine, dar senzația de furnicături care însoțește uneori un astfel de masaj se combina cu durerea de cap și mă facea puțin nociv. Am încercat să-mi ascund disconfortul, dar nu eram deloc bun la asta.

S-a oprit și s-a uitat la mine, de parcă m-ar măsura.

– Bine, o să o fac, a declarat ea și cu asta s-a poziționat lângă capul meu și și-a mutat mâinile lângă bărbia mea. 

Ea mi-a legănat capul între sânii ei și m-am simțit bine pentru o clipă. Am început să-mi fac griji cu privire la cearșaful subțire în care erecția mea ușor întărită obținea mai mult sânge acum. Dar înainte de a putea să-mi fac prea multe griji, ea mi-a tras capul ferm. Durerea era intensă. Am tresărit și am încercat să nu strig.

– Doare? a întrebat ea. S-ar putea să doară puțin, dar apoi va dispărea, promit, a spus ea.

Cu asta, ea a aplicat o presiune puternică pe capul meu exact acolo unde îmi era atașat de gât. A durut foarte mult, dar am crezut că uneori durerea se poate transforma în vindecare, mai ales când vine vorba de masaje.

După ceea ce păreau câteva minute, ea și-a eliberat strânsoarea.

– Iată, acum cum te simți? întrebă ea încrezătoare.

Mă simțeam îngrozitor. Îmi era rău de la stomac și durerea de cap era mult mai rea decât am experimentat vreodată. În același timp, faptul că ea a fost cândva eleva mea și nu am vrut să o dezamăgesc, m-a făcut să încerc să zâmbesc. Aproape că am vomitat și am căzut cu spatele pe masă. Aveam lacrimi în ochi și respiram greu.

– Îmi pare rău, Jennifer, este mult mai rău, foarte rău. Poate pentru că nu cred în asta, am adăugat pentru a încerca să nu o fac să se simtă prost.

Părea înfricoșată și rușinată.

– Îmi pare atât de rău domnule profesor Labord, a funcționat întotdeauna înainte să jur, jur.

– E în regulă, nu e vina ta, am spus încercând să fiu convingător, dar a trebuit să recunosc că simțeam că ea este în parte de vină.

– Pot să fac ceva ca să ajut? a implorat ea. Îți voi da banii înapoi, s-a oferit ea.

– Nu, nu chiar, am spus în timp ce încercam să mă trag de pe masă. Chiar pot să fac doar unul din două lucruri, să mă zvârcolesc în pat câteva ore sau să încerc să-mi distrag atenția. Sper doar să ajung acasă cu bicicleta mea, am adăugat.

– Să îți distragi atenția? Ce vrei să spui? m-a întrebat încercând să mă ajute să mă ridic.

Nu voiam să discut asta cu o studentă. Adevărul era că există o singură modalitate de a-mi distrage atenția atunci când mă confrunt cu o migrenă, și aceea era angajarea într-o masturbare serioasă. De obicei, aș putea să mențin asta suficient de mult timp și să generez suficiente endorfine pentru a anula o durere de cap dacă o prind suficient de devreme. Aveam îndoieli în privința asta. Era atât de intensă.

– Umm. Nu prea pot explica. 

Am simțit că mă cuprinde un alt val de greață

– Dar nu sunt sigur că mă pot descurca cu bicicleta. Pot să mă odihnesc puțin aici? 

M-am oferit în timp ce mă întindeam pe spate pentru a nu cădea de pe masă.

– Desigur, ai fost ultima mea programare. Și poate te pot ajuta, cum îți distragi de obicei atenția? s-a oferit ea. Mă simt atât de responsabilă. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum. Poate că eram emoționată pentru că ai fost profesorul meu, nu știu ce am greșit. Chiar sper că nu am făcut niciun rău.

Mi-am dat seama că era sinceră și părea atât de disperată să mă ajute, încât am decis să merg înainte și să risc. 

– Ascultă Jennifer, dacă pot, știi… să mă exciți, m-am înroșit, uneori anulează durerea. Nu funcționează întotdeauna, dar este cel mai bun lucru pe care l-aș putea face. Dacă nu ai am niște morfină ascunsă pe aici.

Arăta puțin confuză, apoi și-a dat seama ce spuneam și s-a înroșit puțin. S-a uitat în jurul biroului gol și apoi s-a întors spre mine punându-și mâna pe coapsa mea.

– Poate te pot ajuta cu asta, s-a oferit. Vreau să o fac.

Nu eram pe cale să spun nu acestei femei drăguțe cu mâna ei la câțiva centimetri de penisul meu întărit. M-am lăsat pe spate și am închis ochii în tăcere.

I-am simțit mâna mișcându-se pe cearșaf până a ajuns la penisul meu. Era precaută, mișcându-se atât de încet și blând încât abia o simțeam. Dar chiar și cu durerea de cap, partea inferioară a corpului îmi răspundea. Mi-am arcuit spatele atât de ușor, încât penisul i-a apăsat mâna. L-a strâns puțin și a început să-l frece ușor prin cearșaf.

– Se simte bine, am gemut printre dinți.

Cu asta a căpătat mai multă încredere și a tras cearceaful de pe corp. Ea a înțeles bine penisul meu acum complet erect. Părea puțin surprinsă de mărimea lui. S-ar putea să nu am cel mai lung penis din lume, dar este gros, așa că unele femei s-au plâns de fapt că au încercat să bage asta în interiorul lor. Ea nu s-a plâns însă.

Cu o mână ea a început să-mi mângâie penisul chiar și cu mișcări artistice. Nu am fost dezamăgit. Talentele ei de masaj nu s-au pierdut la acest efort. Părea să știe exact cum să-și miște degetele, cât de ferm să apuce, când să se relaxeze, când să se contracte. Plăcerea începea să eclipseze durerea din capul meu. Apoi s-a aplecat peste masă și a luat capul penisului meu în gură. Limba ei era caldă și umedă și am scos un alt geamăt.

– Îmi pare rău, spuse ea trăgându-se.

– Nu, nu. Mă simt bine, nu te opri, am șoptit cu o voce răgușită.

– Ești atât de mare, a chicotit Nu știu ce aș fi făcut dacă aș fi știut asta când eram în clasa ta, a zâmbit ea.

Mi-am lăsat picioarele să se desfacă puțin în timp ce ea și-a întors gura pe penisul meu. A intrat în gura ei caldă și mă simțeam ca în rai. Evident că nu era cea mai experimentată, dar a compensat prin entuziasm. Avea ceva de dovedit și a reușit să-mi împingă o mare parte din penis adânc în gură. Îi simțeam buzele încordându-se ca să bage totul în gură.

Mi-am mișcat puțin mâna dreaptă și am simțit materialul topului ei pe mâna mea. Am întins mâna și am simțit că materialul cedează carnea rece. Ea a scos un mic scâncet când mâna mea i-a atins carnea goală. Am continuat să-mi mișc mâna în sus până când am simțit curba moale a părții inferioare a sânului ei gol. Din nou a oftat și a început să-mi sugă mai energic penisul. I-am ciupit mamelonul lung în timp ce își continua blowjob-ul agresiv.

Ea chiar intra în asta, iar eu începeam să-mi uit durerea de cap. Era încă acolo în fundul minții mele, dar toată atenția mea era concentrată pe „celălalt” cap al meu. Se legăna în sus și în jos și își folosea o mână pentru a-mi pompa penisul în ritm, cu buzele ei mișcându-se în sus și în jos. Cealaltă mână îi strânsese în jos pantalonii de trening largi și îi apăsa adânc în picioare.

Mi-am mutat cealaltă mână la capul ei și am prins o mână de păr blond. L-am încolțit în jurul mâinii mele și am lăsat mișcările ei să-mi ghideze mâna în sus și în jos. Cealaltă mână a continuat să-i exploreze pieptul amplu. I-am strâns sânii și am ciupit sfarcurile ușor, dar ferm. De fiecare dată când făceam asta, scotea un mic gâfâit.

Până acum aerul devenise gros de mirosuri și sunete de sex. Șoldurile ei se învârteau pe mâna cuprinsă între masă și corp. Respiram sacadat. Am început să o trag de păr pentru a controla viteza gurii ei, pompând penisul meu fierbinte. Cealaltă mână a părăsit sânul ei și a mângâiat-o până la șold și până la fundul ei rotund în formă de inimă. Era ferm și puternic. I-am simțit mușchii încordați în timp ce își apăsa păsărica în mână. 

În timp ce i-am frecat corpul cu mâna mea liberă, mi-am lăsat degetele să se prindă în talia ei, am început să-i trag pantalonii în jos peste fundul ei alb. Snururile pantalonilor ei erau încă legate, iar pantalonii se puteau trage în jos doar câțiva centimetri. Dar când ea a simțit eforturile mele, și-a retras repede gura de pe penisul meu, dar a păstrat o mână mângâindu-l, apoi a tras în sus și, cu pofta în ochi, m-a privit rugător.

– O, Doamne, da! a implorat ea în timp ce își folosea mâna liberă pentru a-și trage șnururile pantalonilor. 

Pe măsură ce s-au slăbit, am tras bine de ei și au căzut pe podea. Ea a apucat de chiloții înmuiați uzi în care se afla și i-a tras pe picioare. Într-o clipită era goală de la brâu în jos. Înainte să pot face ceva, ea s-a ridicat pe masa căptușită, călare pe picioarele mele și gâfâind. Și-a arcuit spatele și și-a tras cămașa peste cap. Sânii ei au fost trași în sus cu tricoul, apoi au sărit în jos, sărind în acel mod încântător în care numai sânii pot.

Aproape că a mârâit la mine în timp ce se îndrepta cu centimetri înainte și își poziționa păsărica udă deasupra penisului meu. Am prins-o de șolduri și am tras-o înainte, ea și-a desfășurat picioarele mai larg și a întins mâna la penisul meu ghidându-se în gaura ei udă. A existat o oarecare rezistență inițială. Cum am spus, sunt destul de gros. Dar era atât de fierbinte și udă încât m-a legănat în gaura ei aburindă.

Mi-am mutat mâinile la sânul ei dulce și ferm și i-am strâns frumos. Și-a arcuit din nou spatele și a început să se miște încet în sus și în jos, înainte și înapoi. Legănându-se pe și de pe penis, ea m-a călărit ca un bronco. O pompam în sus și în jos, ridicându-i corpul de pe masă, în timp ce îmi înfigeam penisul adânc în ea. A existat un ultim moment de rezistență, apoi penisul meu a găsit locul dulce și a alunecat până la capăt în ea. Ea a țipat tare.

A trebuit să continui să intru în ea când a început să se tragă ușor înapoi. Ea cânta încet într-un ton înalt. Simțeam că orgasmul ei se apropia. Am continuat, crescând încet ritmul, atât de încet. Am vrut ca asta să dureze și am vrut ca ea să ajungă la punctul culminant înaintea mea. Se legăna înainte și înapoi purtată de mișcarea mea. Își mușca buza de jos și avea ochii închiși. M-am ridicat cu o lovitură lungă și apoi aproape că m-am tras repede. Pe măsură ce corpul ei a început să coboare de la împingere, mi-am arcuit spatele și mi-am înfipt penisul cât am putut de adânc. 

În timp ce făceam asta, am simțit că mușchii ei vaginali încep să facă spasme pe penis. Era ca o criză, corpul ei tremura pe dinăuntru și pe dinafară. Gâfâia după aer și tremura pe loc. Nu am mai suportat și cu o serie finală de pompe rapide care evocă scâncete tăcute din partea ei, mi-am împușcat încărcătura adânc în ea.

M-am prăbușit pe masă, ea a căzut deasupra mea, zdrobindu-și sânii mari în pieptul meu. Eram amândoi îmbibați de sudoare și ardeam. Între timp, mi-am dat seama că durerea de cap a dispărut. Aveam un zâmbet larg pe buze când am adormit cu ea în brațe.