Masaj tantric

Masaj tantric la salonul de masaj erotic VIP-ZONE din București.

Masaj tantric

Masaj tantric Am dat peste un anunț pentru masaj tantric în zonă. Am sunat și am vorbit cu o femeie minunată pe nume Akasha. Ea s-a descris ca fiind o tânără de 40 de ani care  practica tehnici de masaj senzual în metoda Tantra. Ea oferea, de asemenea, instrucțiuni în tehnicile de reducere a stresului și va oferi un masaj pentru a le învinge pe toate celelalte. Am programat pentru ziua următoare.Masaj tantric 

Masaj tantricA venit ziua de luni și am condus până la locația lui Akasha. Eram puțin nervos, deoarece indicațiile ei m-au trimis la un hotel „Inn Suites”. Am parcat în fața numărului camerei, am bătut la ușă și am fost întâmpinat de Akasha. Era îmbrăcată într-un caftan lung și alb, cu părul blond strâns într-o coadă de cal. Ne-am strâns mâinile și ne-am sărutat ușor pe obraz. Chiar dacă camera era o cameră de hotel, Akasha a decorat camera cu niște lumânări, tămâie și statui indiene de elefanți. Ne-am așezat pe o canapea și am discutat despre de ce eram acolo și ce poate ea să-mi ofere. Mi-am împărtășit experiența familiei mele și tensiunea în care eram. Ea m-a asigurat că tehnicile de respirație, împreună cu masajul ar ajuta lucrurile. I-am plătit onorariul convenit la telefon, apoi m-am dezbracat. Akasha a continuat să-și scoată caftanul și să coboare luminile din cameră. Corpul lui Akasha era decorat cu niște tatuaje frumoase peste sânul ei stâng, împreună cu ambele mameloane fiind străpunse cu mrene. I-am admirat corpul și i-am complimentat pentru designul ei. Ea a zâmbit și m-a dus la masa ei de masaj, pe care a aranjat-o să fie în mijlocul camerei. Masaj tantric

M-am așezat pe masă și Akasha a început să mă instruiască despre câteva tehnici de respirație Tantra. A fost greu, dar în sfârșit am înțeles. M-a învățat și sărutul taoist, care este foarte senzual și îmi pare rău, dar am uitat cum se face! Poate data viitoare, îmi voi aminti mai bine! Akasha m-a sărutat pe buze și apoi m-a pus să mă întind pe burtă pentru a-mi începe masajul și, în propriile ei cuvinte, „lasă-mă să lucrez la fundul tău grozav!”

Pe măsură ce mă simțeam confortabil pe burtă, Akasha mi-a mișcat picioarele spre exterior pentru a ajunge la interiorul coapselor și nu numai! A început să toarne o cantitate bună de ulei pe piciorul meu drept și mi-a masat fesa dreaptă. Pe măsură ce a urcat, mi-a intrat între picioare și mi-a masat penisul (în termeni indieni, lingam). Sentiment foarte minunat. Ea a coborât înapoi până la degetele de la picioare când mi-a luat piciorul drept și a început să-mi maseze degetele de la picioare cu sânul ei (senzație foarte interesantă) și apoi a început să îmi sugă degetele de la picioare. Mai târziu am aflat că Akasha are un fetiș al picioarelor și mi-a plăcut să-mi maseze picioarele. Nu m-am putut plânge nici măcar de tehnica ei! Ea a continuat să lucreze la piciorul meu stâng și a urmat aceeași tehnică ca și pe partea mea dreaptă. Și-a petrecut un timp lucrând la fesele mele, masându-le înainte și înapoi. A fost un sentiment atât de minunat pe care cuvintele nu pot descrie fericirea în care intram.

Akasha s-a mutat în capul mesei și a început să lucreze la spatele meu. Ea îmi explica câteva puncte pe spatele meu, cunoscute sub numele de chakre și semnificația lor. În acest moment, sunt în rai și doar gem în acord cu ea. În timp ce lucra pe spatele meu, ea a început să se aplece și să-și folosească sânii străpunși pentru a lucra pe spatele meu. NU-MI VINE SĂ CRED! Ce sentiment!

După spatele meu, ea a început să lucreze asupra brațelor mele, întinzându-le și lăsându-le să se odihnească pe sânii ei, pe care aveam voie să-i mângâi și să mă bucur de ei. După ce mi-a terminat brațele, s-a întors la fesele mele și a lucrat la ele din nou și apoi până la degetele de la picioare. Apoi mi-a șoptit la ureche să mă întorc (o provocare majoră, dar am făcut-o). M-am întors să-i găsesc sânii disponibili pentru mângâiere. Ce deliciu minunat! Masaj tantric

M-am așezat și Akasha a început să-mi maseze pieptul, acordând mare atenție sfarcurilor mele. Ce senzație cerească! Ea coboară pe pieptul meu pe abdomen și apoi spre zona inghinală. Ea explica cum se practica masajul genital cu ani în urmă, dar apoi „noii victorieni” l-au considerat „murdar” (cum au putut)! Apoi începe să folosească mult ulei pe penisul meu și începe să mă maseze cu mișcări frumoase și uniforme. Încep să mă ridic de pe masă și apoi Akasha începe să mă facă să ejaculez producând un volum mare de spermă! Apoi îmi masează testiculele și penisul împreună și sunt trimis în alt loc în timp! În acest moment, cuvintele nu pot descrie sentimentele pe care le am.

Masaj tantric După ce mi-a terminat testiculele, Akasha folosește o cârpă caldă pentru a mă curăța și apoi folosește o cantitate bună de alcool pentru a-mi termina masajul. După câteva minute, sunt adus înapoi pe Pământ și ea mă ajută să mă ridic. Încep să devin conștient de locul în care sunt și o îmbrățișez pe Akasha și dau un sărut profund pe buze pentru serviciul ei minunat. Îi ofer apoi un masaj, deoarece mai este timp până la următoarea ei programare. Ea este de acord și continuă să se întindă pe spate. Masaj tantric 

Încep masajul lucrând la picioarele ei, acordând atenție degetelor de la picioare, frecându-le și sugându-le. Apoi merg până la fundul ei și zona ei vaginală (în termeni indieni, yoni-ul ei). Îi înconjor fundul și apoi cobor să-i masez buzele yoni. Îi place fiecare minut! Apoi lucrez la celălalt picior, la fund și apoi termin pe buzele ei yoni. Din nou, aud sunete plăcute de plăcere de la ea. Îi părăsesc zona inferioară și trec la lucru pe spate și brațe, terminând în jos pe fundul ei. Ea începe să se joace cu lingam-ul meu și nu mă pot plânge deloc! Termin pe spate și apoi îi cer să se întoarcă.

Masaj tantric Akasha se așează pe spate și încep să lucrez la tălpile, picioarele ei și terminând la frumoasa ei yoni. Am uitat să menționez că și-a bărbierit yoni-ul pentru un masaj mai bun. Acest lucru este ceresc pentru mine! Lucrez la piciorul ei opus și de data aceasta mă îndrept spre pieptul ei și încep să-i masez sânii și încep să fiu atent la sfarcurile ei. După ce le masez, apoi le sug și ea doar toarce ca un pisoi. Continui să lucrez la sânul ei cu o mână și apoi cobor la yoni-ul ei pentru a încheia masajul.

Îmi pun mâna pe yoni-ul ei și îmi pun o grămadă de ulei peste mână. Apoi încep mișcări lungi pe buzele ei yoni și să-i masez interiorul. În timp ce face acest lucru, Akasha începe să respire din ce în ce mai greu. După câteva minute, își ridică șoldurile, continuă să respire greu și apoi se așează pe masă. Este într-o stare de fericire și îmi mulțumește pentru un masaj minunat.

O ajut să se dea jos de pe masă și ne îmbrățișăm pentru o eternitate! Ea pregătește dușul pentru el în timp ce se îndreptă spre bucătărie să ne toarne niște cafea. După dușul meu, ne savurăm cafeaua și discutăm despre următoarea noastră întâlnire, care va implica un masaj de prostată. Acest lucru va fi mult mai bun decât ceea ce primesc la cabinetul medicului.