Masajul datorat

 Masajul datorat

 

Scott a bătut la ușă și a așteptat.

– Tu ești Scott?

– Da, Cora. ​​Sunt eu.

– Ok. Intră, mă bag la duș, vin imediat. De ce nu te întinzi pe saltea?

Cora era terapeută de masaj în timpul ei liber, ceea ce recent, nu era prea mult. Lui Scott, un vechi prieten, îi datora de mult unul dintre masajele ei fabuloase, dar nu părea să aibă niciodată șansa de a colecta. Astăzi era ziua lui norocoasă.

Scott și-a scos cămașa cu nasturi și și-a lăsat doar tricoul subțire de Thanes pe el. Covorașul de masaj de pe podea era ferm, dar confortabil. S-a întins, pe burtă, cu brațele în lateral, și a închis ochii. Muzica blândă „new age” suna ca niște clopoței de vânt, apă care picură și niște acorduri de chitară. Încet, a început să se relaxeze puțin.

A auzit dușul oprindu-se și ușa deschizându-se. Nu s-a obosit să deschidă ochii. La urma urmei, se relaxa.

– Nu te ridica. Voi fi chiar acolo, şopti Cora.

– În regulă, oricum nu mă ridicam, mormăi Scott, pe jumătate în salteaua de masaj. 

O clipă mai târziu, i-a simțit coapsele în jurul lui, în timp ce ea îi călărea pe spate. Căldura pielii ei l-a liniștit și i-a făcut mușchii să se elibereze puțin mai mult.

Ea a început în cercuri mici pe partea inferioară a spatelui lui, unde spatele lui a muncit atât de mult ca să-l țină drept toată ziua. Mișcându-se încet și sus pe spatele lui, ea a făcut noduri în mușchii lui și i-a mângâiat pielea cu grijă. Tricoul nu a cooperat. S-a înghesuit, s-a răsucit și a ieșit în cale.

– …Deci va trebui dat jos. Te voi ajuta, a ordonat ea. 

Prea relaxat pentru a opune rezistență, el și-a mișcat brațele și a tras în sus. Acum era gol de la brâu în sus. Acest lucru nu a fost incomod, doar puțin neobișnuit. El a observat cât de plăcut și mai netede i se simțeau picioarele pe spatele lui, fără cârpa dintre ele. A început să lucreze din nou. Aspru și dur, de parcă ar fi lucrat cu lut rigid. Apoi moale, senzual ca și cum ar atinge un iubit adormit. Eliberându-i și ultima urmă de stres, ea i-a lucrat umerii, gâtul și brațele.

– Lasă-mă să-ți masez puțin mai bine spatele. 

Ea şopti din nou. În timp ce încă era foarte relaxant, ceva din vocea ei i-a trimis furnicături pe coloana vertebrală. Ea alunecă, târându-se peste el, până când stătea pe el, cu fundul pe omoplați. Scott îi simțea coapsele moi și cărnoase pe el și se bucura profund de asta. Ea a început să-i maseze din nou partea inferioară a spatelui și a lucrat spre picioarele lui.

Curând, ea a masat talia și a centura lui. A masat de mai multe ori, de parcă ar fi încercat să treacă pe lângă ea. Scott a acceptat sugestia și și-a desfăcut cureaua și pantalonii de sub el.

– Mulțumesc. 

Din nou șoapta ei blândă. Acum i-a împins pantalonii la jumătate peste fund și a început să se miște liber înainte și înapoi. Cora părea să se apese toată ea în el, nu doar mâinile ei. După câteva clipe, și alte câteva lovituri în cureaua lui, ea a întrebat: 

– De ce nu îi dăm jos de tot?

– Sigur. 

Un răspuns uluit. Cu o singură mișcare, pantalonii au fost dați jos, iar el era gol, cu o femeie frumoasă care îl mângâia. Corpul îi furnica de masaj senzual și tensiune sexuală.

– Și… de vreme ce acum ești dezbrăcat… 

Ea deschise o sticlă mică și i-a stropit cu ulei pe corp. Cu mișcări lungi de effleurage, ea a întins uleiul. Mirosea a migdale dulci și lemn de santal.

Scott era într-un extaz liniștit. Pe lângă relaxarea fizică intensă, pielea lui era entuziasmată de atingerea ei și de ceea ce atingea. Mâinile ei se plimbau pe spatele, fundul și picioarele lui, de parcă ar fi fost obișnuită să mângâie oamenii peste tot. Lucrând la coapsele și gambele puternice, i-a șters ultima urmă de stres. Mușchii lui erau complet relaxați.

Acest lucru s-a schimbat când, pe drumul ei înapoi în sus pe picioarele lui, ea a întins mâna între picioarele lui și i-a prins ferm membrul semi-erect. Ochii i s-au deschis în cele din urmă. A început să se întoarcă, când ea a urcat din nou. Acum pe spatele lui, ea îi prinsese erecția între ei. În cele din urmă, a putut să se uite la ea.

Părul ei desfăcut, moale și încă umed de la duș, îi atârna senzual pe față. Purta o cămașă de noapte de mătase cu bretele spaghetti, neagră cu dantelă maro, cu bretele abia atârnându-i pe umeri, drapându-i mătasea peste clavicula. Se întindea superb peste sânii ei mari și până în vârful coapselor. Sfârcurile ei se ridicau vizibil prin țesătură. Ornamentele ușoare din dantelă ieșind ușor pe picioarele ei liniștite. În spate, atârna lejer, drapată peste fundul ei rotund. Mâinile lui i-au mângâiat instinctiv coapsele, în sus și în jurul fundului acela frumos. Sub degete, tot ce simțea erau curele subțiri și pielea moale, tânără. Se simțea la fel de bine precum arăta.

– Acesta este un masaj al naibii de bun, Cora, şopti el.

– Acesta este doar începutul Scott….

Ea se opri în timp ce se aplecă și îl săruta. Buzele ei groase și pline erau o plăcere ca nicio altă plăcere. Umede, moi, dăruitoare și primitoare. Cora sugea ușor, trăgându-i limba în gură, atrăgându-l într-un sărut cutremurător. Nu mai era doar semi-erect, iar ea se sprijinea ferm de unealta pulsatilă a lui Scott. Alunecând pe corpul lui, ea i-a sărutat gura, obrazul, bărbia și gâtul. Scott a avut întotdeauna o sensibilitate pentru locul în care gâtul lui se întâlnește cu umărul și ea știa totul despre asta. Valuri de senzație au radiat din sărutările ei și l-au făcut să tremure.

În timp ce Cora continua să se miște în jos, Scott a vrut să o țină aproape de el și să-i simtă corpul. Dar când mâinile lui i-au atins părțile laterale ale sânilor ei plini, ea i-a prins încheieturile, le-a împins înapoi și l-a prins în jos.

– Nu… Stai întins acolo. Trebuie să-ți fac ceva mai întâi… 

Vocea ei, încă o șoaptă, părea mai tandră, mai erotică și mai incitantă. Nevrând să riște să strice momentul, a cedat în fața ei.

Mâinile ei se învârteau acum în jurul abdomenului, zonei inghinale și picioarelor lui, de parcă ar fi trebuit să-l atingă mai întâi pe restul. Erecția lui Scott zvâcni de anticipare, până când ea o apucă și o ținu nemișcată, în palma ei. Uleiul de masaj de pe mâinile ei moi feminine i-a oferit suficientă alunecare pentru ca ea să-i tachineze axul. Și-a mutat fața în jos spre el și, ca o felină, frecându-și fața de el. Piciorul lui Scott începu să tremure în timp ce își deschidea genunchii mai larg pentru ea. Mai întâi un sărut blând, doar pe vârf… Apoi o scurtă lingere… Ea a făcut asta… Când, în sfârșit, și-a strecurat vârful în buzele umede, Scott a scos un geamăt adânc.

Cora își ridică privirea. Era sfâșiat de tensiune, o tensiune sexuală pe care era pe cale să o elibereze. Cu o ultimă mișcare, ea și-a desfășurat buzele în jurul ei, sorbind-o ușor, și s-a deplasat până la capătul lui, până la testicule. Ea a împins adânc în gât, strângându-se ușor pe carnea lui. A fost atât de intens pentru Scott încât degetele de la picioare i s-au încordat, iar mâinile s-au răsucit în pumni, și tot corpul i s-a convulsionat. În timp ce se trase înapoi, l-a supt puternic. Îl auzea mormăind profund. Ea atingea ceva primordial. Odată întors la capul lui îngrădit, ea s-a împins din nou pe el. 

Era încântată de efectul pe care îl avea asupra lui. Se simțea ciudat de puternică, să-l facă să-și piardă controlul în acest fel. Îi plăcea chiar și senzația de a-l suge, de a-i înghiți penisul și de a se sufoca pentru el. Cora nu i-ar refuza nicio plăcere, în niciun fel, iar momentan, Scott nu se putea gândi la ceva mai bun. De trei ori… de patru ori… Întregul corp îi trecu spasme în timp ce ea îi făcea plăcere. Opt… Nouă… De zece ori… A încetat să mai numere în timp ce se mișca din ce în ce mai repede.

Mintea lui Scott era în ceață. Nu putea avea nici măcar un gând coerent. Gura ei îi supsese partea rațională din el. Mâinile ei, scărpinându-i picioarele, trăgându-l de scrot și tachinandu-l, nu au făcut decât să-i accelereze punctul culminant iminent.

Ea a lucrat ca o femeie nebună, jucându-se cu ea în timp ce îl termina pe Scott. Era aproape de un orgasm propriu. În cele din urmă, l-a auzit pe Scott mormăind…

– O să ejaculez… o să ejaculez… o să…

 În loc să se ferească de asta, Cora l-a încurajat și l-a împins pe Scott peste margine spunând:

– Dă-mi, vreau. Pune-mi în gură, vreau să te înghit… 

Cu penisul încă pe jumătate în gură. Asta a fost. Nu s-a mai putut abține. Întinzându-și mâna și trăgându-i capul în jos, penisul lui a erupt. Ea a căzut ușor, dar când mâna lui s-a eliberat, ea s-a împins înapoi pe ea. Ea a înghițit cât a putut, dar încă avea niște stropi pe față și sânii mari înainte ca el să termine.

Scott s-a prăbușit, acum s-a răsucit pe jumătate de pe covorașul de masaj. Întregul său corp era în stare de șoc. Cora se întinse deasupra lui, cu capul pe burta lui, încă picurând cu sămânța lui. Era mândră de ea însăși. Între bufături de aer, ea îl auzi spunând:

– Acesta este modul perfect de a scăpa de stres…

Iar Cora a zâmbit.