O vizită la salonul de masaj erotic

O vizită la salonul de masaj erotic

– Câți ani ai? a intrebat ea.

– Treizeci, am spus.

Stătea lângă mine, cu ochii ațintiți asupra unei liste pe care o pusese lângă locul unde stăteam eu pe masa de masaj, în timp ce își punea o pereche de mănuși negre din latex. Hârtia s-a așezat pe partea laterală a cutiei toracice goale, iar lovitura blândă pe care mi-a dat-o când a pus-o jos m-a făcut și mai conștient de nuditatea mea în fața ei. Eram acoperit doar cu un prosop alb peste talie. 

– Ați mai făcut vreodată masaj erotic de stimulare a prostatei?, a întrebat ea.

– Nu, am spus. 

Vocea îmi tremura ușor.

– Sunteți interesat să faceți astăzi un masaj la prostată?

Am făcut o pauză și ea sa uitat dezinteresată pe lângă mine. După un interval suficient de lung, ea a clarificat:

– Doar cu degetele mele. 

A așteptat, apoi a spus: 

– Domnule, puteți spune nu.

– Putem încerca, uhh, da, putem încerca data viitoare, poate, m-am bâlbâit.

Ea se uită scurt la mine, apoi se uită înapoi la lista ei de verificare. Citea la lumina unei lămpi de birou obișnuite, de genul celor pe care le folosesc studenții. Era așezată pe masa de lângă umărul meu stâng și lumina camerai întunecată într-o strălucire leneșă. Ateriza ușor pe pielea ei palidă. Era îmbrăcată într-un sutien sport negru și pantaloni verzi de yoga. Părul ei castaniu era ondulat și înfășurat în jurul unui coc strâns pe ceafă, care amenința să-i smulgă firul părului de pe scalp.

– Când ai ejaculat ultima dată?

– Acum vreo trei zile, am spus, strângându-mi fața într-un facsimil slab de gândire profundă, de parcă nu mi-aș fi amintit că mi-am aruncat o grămadă de spermă pe stomac chiar în acea dimineață, în timp ce aveam fantezii despre cum ar putea decurge această conversație.

-Trei zile? spuse ea, neconvinsă.

– Da, cam așa ceva, chiar nu-mi amintesc să fi fost o săptămână plină la muncă și… 

M-am oprit. S-a uitat la mine peste ochelari cu ochi mari căprui înainte de a ofta adânc și a clătina aproape imperceptibil din cap înainte de a se întoarce la lista ei de verificare. Privirea ei nu s-a apropiat de cortul în creștere de sub prosop din fața ei. În timp ce decența mea acoperea inițial totul, de la buric până la genunchi, acum a fost ridicată încet și adunată, în timp ce penisul meu s-a prins de ceea ce urma să se întâmple.

– Cât de des ejaculezi de obicei?

– O dată sau de două ori pe zi, am spus. Ea dădu din cap într-un mod care spunea că acesta era răspunsul pe care îl aștepta.

Cu încă un oftat de monotonie, își ridică mâna și își luă ochelarii de pe față și îi puse pe un birou în spatele ei. Aproximativ un minut s-a agitat cu alte articole pe care nu le-am putut vedea pe acel birou și apoi a spus: 

– Bine, atunci hai să mergem mai departe cu procesul. 

Se întoarse și întinse mâna după prosop. Acum stătea comic de pe talia mea și se legăna în sus și în jos, implorând atenție.

Fără să ezite, a luat prosopul și l-a așezat pe masă lângă mine. Penisul mea erect a sărit liber într-un salut entuziast, în timp ce și-a acoperit mâinile înmănușate cu lubrifiant din sticla de la centură. Lubrifiantul mirosea puternic a dezinfectant pentru mâini și se simțea rece când mi l-a întins pe testicule. 

– Testiculele tale au început să fugă în momentul în care am scos prosopul, a râs ea. Sper că le este frig și că nu se tem de mine.

Nu am avut niciun răspuns, deoarece tot sângele din corpul meu se repezi acum spre penisul meu în continuă expansiune. Mâinile ei au călătorit încet de la testiculele mele în sus, învârtindu-se într-un loc și în altul pentru a răspândi lubrifiantul în fiecare zonă și colț al pielii mele. Când a ajuns la capul meu trandafiriu și circumcis, a acordat o atenție deosebită vârfului cu degetele de la ambele mâini. Am început să gemu și să-mi împing penisul în sus, implorând-o fizic să mângâie tot axul. Ea nu băgă de seamă; ochii ei se uitau pe fereastră la parcarea scăldată în lumina după-amiezii târzie, iar mâinile ei se răsuceau și pompau în sus și în jos doar pe capul meu sensibil și acum complet erect.

După aproape treizeci de secunde de stimulare, am început să-mi arcuiesc spatele de pe masa de examen și sperând în tăcere că mă va privi în ochi, ca să poată vedea cât de aproape eram de punctul culminant și poate să încetinească puțin ritmul. În cele din urmă, fără să încetinească deloc, și-a tras privirea de la fereastră și și-a concentrat ochii chiar pe organele mele genitale expuse în mâinile ei. Imediat când ea se concentra asupra sarcinii în cauză, mi-am simțit corpul tremurând și testiculele mele strânse la baza scrotului meu. M-am uitat în jos, sperând să văd un jet curajos de sperma tâșnind din penisul care pulsa. În adâncul minții mele, speram că s-ar putea lansa suficient de departe încât să-i lovească corpul, sau chiar fața, dacă ar fi îndreptat corect.

Organele mele genitale meu a zvâcnit pe masă cu forța orgasmului meu. Penisul meu a vibrat în mâinile ei și a început să elimine spermă într-un râu pulsat și energic. Respirația mea era superficială și rapidă și am privit cu fericire fizică și ușoară frustrare cum sperma i se prelingea pe mâna ei înmănușată, care încă se răsucea și se strângea într-un ritm strâns chiar în capul penisului meu.

Ea și-a încetinit răsucirea peste glandul meu și, în cele din urmă, și-a încetinit mișcarea mâinilor până la oprire, ca o mașină cu abur care ajunge la destinație. Am aspirat adânc aer și l-am lăsat să iasă încet cu un zâmbet, în timp ce ea ridică privirea și în cele din urmă mi-a întâlnit ochii. 

-Trei zile pentru încărcătura asta, nu? spuse ea cu un zâmbet ușor.

Fără un cuvânt, a luat un sul de prosoape de hârtie de pe masă de lângă ea și mi l-a întins. S-a apropiat de coșul de gunoi din colț și și-a scos mănușile de latex cu două zgomote considerabile și s-a dus la birou pentru a mai scrie câteva note pe lista ei de verificare. Am rupt un singur prosop de hârtie și mi-am luat penisul care se micșora din mica băltoacă de sex de pe abdomen, astfel încât să pot curăța mizeria. În timp ce îmi ștergeam încărcătura, ea și-a pus pixul jos, și-a luat lista de verificare și a spus: 

– Bine domnule, vă mulțumesc pentru vizită și asigurați-vă că verificați la recepție dacă sunteți interesat să programați o altă întâlnire.