Perspective asupra unui masaj cu final fericit – varianta ei

 Perspective asupra unui masaj cu final fericit – varianta ei

 

Era o fată destul de obișnuită. La sfârșitul anilor douăzeci, Christina avea două surori, dar ambii părinți erau morți. Era părinte singur, cu un fiu de șapte ani cu care locuia. Copilăria ei fusese ok. Nu avusese lipsuri, dar banii fuseseră întotdeauna puțini, așa că nu existase luxul de care se bucurau mulți dintre prietenii ei de la școală. Standardul ei de viață nu a fost ajutat când ambii părinți au murit la câțiva ani unul de celălalt, când ea era la sfârșitul adolescenței. Nu a existat o moștenire reală pentru cele trei surori.

Surorile nu semănau nici ca aspect, nici ca fel de a fi. E era mare, dar minunat proporționată, cu părul de culoarea castanie minunată, cea mai mare era frumoasă, cu o siluetă superbă, iar cea mai tânără era înaltă și zveltă, cu părul închis la culoare, nici un gram de grăsime pe ea și aproape deloc sâni. Era puțin peste un an diferență între fiecare dintre ele. Pe măsură ce fetele trecuseră prin adolescență, sexul își ridicase capul și ei vorbeau despre asta.

După moartea părinților lor, totuși, ele s-au separat. Cea înaltă și slabă era deșteaptă și avea o diplomă bună și acum lucra ca comerciant de obligațiuni, superba se căsătorise la nouăsprezece ani, acum avea trei copii și locuia în vestul Londrei și era singură, cu un copil și se lupta cu disperare să-i asigure educația pe care ea nu o avusese. Avea o casă în Essex și plătea ca fiul ei să meargă la o școală privată.

Își ura meseria, dar trebuia să o facă pentru a câștiga banii necesari pentru stilul de viață pe care și-l dorea pentru ea și fiul ei. În timp ce sora ei mai mică câștiga o grămadă, dar nu părea să aibă niciodată bani, dar apoi apartamente în partea de sus a West Side și cola sunt foarte scumpe acolo, ea era atentă cu ale ei. Și făcând ceea ce a făcut a avut avantajul de a fi plătită în mare parte în numerar, departe de strânsoarea fiscalului.

*

Erau multe lucruri despre slujba care ea nu-i plăcea. Parada frumuseții, totuși, era, într-o oarecare măsură, cea mai proastă. „Salonul” în care lucra avea această politică de a lăsa clienții să aleagă maseuza pe care o preferau. Prin urmare, fiecare fată și de obicei erau trei sau patru de serviciu, dacă nu cu un client, trebuiau să treacă pe lângă client într-o cameră privată, să facă o piruetă și să se prezinte. I s-a părut jenant și destul de înjositor, dar știa că, dacă vrea să-și păstreze slujba, trebuie să o facă.

Ea știa foarte bine că, firește, clientul o privea în sus și în jos, verificându-i „sânii și fundul” și întrebându-se cum ar fi să i-o tragă. Ea era, de asemenea, foarte conștientă de faptul că parada era șansa ei de a se vinde și, astfel, de a câștiga plusurile care au transformat mizeriile pe care era plătită pentru simplul masaj într-un venit profitabil, fără impozit.

Așa că, atunci când i s-a spus că un nou client dorește o paradă, ea a descheiat un nasture suplimentar în partea de sus și de jos a hainei albe pe care toate fetele trebuiau să o poarte. Acest lucru însemna că ea a arătat mai mult decolteul profund dintre sânii ei plini cupa D și mult mai mult din picioarele ei robuste până la jumătatea coapsei. Anterior, fără să obțină permisiunea proprietarului salonului, a preluat tivul de pe haină, așa că, în loc să fie puțin deasupra genunchilor, era cea mai bună parte de opt centimetri în sus. Cu cei doi nasturi de jos acum desfăcuți, aproape că își arăta chiloții, iar cu cei trei de sus desfăcuți, dezvăluia marginile sutienului și carnea sânilor deasupra. În timp ce trecea pe lângă tipul drăguț de cincizeci de ani care stătea în camera de vizionare, ea și-a subliniat balansul șoldurilor și mișcarea fesei. Ea s-a asigurat, de asemenea, că piciorul ei gol în tocuri înalte cu bretele i-a scăpat de pe haină, s-a întors și s-a aplecat înainte, oferindu-i o vedere minunată asupra fundului ei destul de mare, dar foarte ferm și s-a aplecat puțin înainte, așa că a oferit o privire asupra sânilor ei mari. Zâmbind și dând din cap, ea a arătat că vrea ca el să o aleagă și el a făcut-o.

După ce l-a dus în cea mai mare și mai frumoasă sală de masaj, ea l-a lăsat să se dezbrace și să facă duș, în timp ce își verifica părul și machiajul. Când s-a întors în cameră, l-a văzut rezemat de masa de masaj. Era învelit în prosop, dar ea vedea că avea un corp bun. Zâmbind în sinea ei în timp ce se gândea la vechiul lucru despre acoperirea feței lui și el ar putea avea orice vârstă, nu că ar fi avut ceva împotriva bărbaților mai în vârstă, îi admira fizicul. Îi plăcea, de asemenea, felul în care a vorbit ușor și felul în care se comporta încrezător și sigur, dar nu arogant sau înfățișat.

Așa cum făcea de obicei, ea a confirmat că el nu era acolo din greșeală pentru un masaj direct, „medical”, așa cum se știa, și a întrebat despre suplimente. Ea a fost ușor dezamăgită când el a spus că nu vrea sex, deși asta era destul de obișnuit, La fel ca majoritatea fetelor, ea nu le-a oferit sex complet tuturor clienților, ci doar celor pe care îi plăcea în mod deosebit.

– Da, te rog, a spus ea când el l-a întrebat dacă ar trebui să se întindă în față.

Îi plăcea felul în care pur și simplu își desface prosopul fără să se întoarcă și o lăsa să-l vadă gol. Era aproape ca și cum s-ar fi uitat la ea și ochii ei, deși văzând probabil douăzeci sau treizeci de penisuri pe săptămână, se bucura de vederea bărbăției sale groase și puternice. Ea s-a gândit să aducă din nou în discuție sexul complet, pentru că gândul la acel penis, umflat complet în interiorul ei era destul de atrăgătoare.

Nu și-a grăbit niciodată clienții. A fost răbdătoare și grijulie și creativă și imaginativă. Teoria ei era să ofere un mare serviciu și se vor întoarce și o făceau, pentru că acum avea cel puțin douăzeci de clienți fideli.

Ea i-a făcut mai întâi spatele lat cu ceea ce era aproape un masaj corect, deși, când și-a trecut degetele pe umerii lui, i-a zbătut în părul de pe ceafă și i-a mângâiat urechile, ceva ce citise că îi plăcea bărbaților. Indicând, de asemenea, că acesta era un masaj senzual când și-a alunecat mâinile pe spatele lui, ea le-a lăsat să continue să treacă peste talia lui și pe obrajii tonifiați ai fundului său frumos. Ea îi strânse și mângâia pe fiecare dintre ei.

Mișcându-se în jos, ea a făcut picioarele și mușchii gambei știind că acestea erau părțile cele mai puțin excitante ale corpului unui bărbat. Ea a văzut că brațul lui era chiar pe marginea mesei și „întâmplător” s-a lovit de el de câteva ori. Ea a observat că el nu l-a mișcat și s-a întrebat ce efect avea ea atingerea lui. Cu siguranță i-a plăcut și o dată s-a aplecat înainte și-a apăsat clitorisul chiar pe cotul lui. Asta aproape a făcut-o să mormăie.

Începând de la partea superioară a picioarelor lui, ea a făcut lucrul obișnuit: un masaj destul de rapid pe fiecare parte și apoi o mângâiere mai lentă, în timp ce a mutat concentrația masajului mai sus pe picioarele lui. Acum nu-l masa, ci îi mângâia încet interiorul coapselor cu ambele mâini. Ea l-a văzut strângând patul și capul lui s-a rostogolit de câteva ori înainte să se aplece și să ridice un picior și să se întindă puțin pe o parte, ridicându-și burta de pe pat. Ea știa exact ce înseamnă asta și a fost tentată să-și strecoare mâna sub șoldul lui și să-i apuce penisul, dar a apreciat că era puțin prea devreme pentru asta, deși și-a alunecat mâna pe șoldul lui de parcă ar fi vrut să-i prindă penisul. În schimb, ea s-a întors la interiorul coapselor lui și a mers încet în sus, până când marginile mâinii și degetele ei s-au apropiat din ce în ce mai mult de perechea respectabil de mare de testicule atârnând între picioarele lui. El și-a răscolit puțin corpul și ea a crezut că picioarele i s-au deschis mai mult, probabil ca o formă de invitație sau cerere.

În cele din urmă a considerat că era timpul și încet și-a mișcat mâna în sus și de data aceasta nu s-a oprit și i-a atins testiculele. Răspunsul lui a fost instantaneu, o smucitură din corp și un mormăit din gură. Aproape la fel de repede cum și-a pus mâna pe testiculele lui, ea a scos-o și a coborât înapoi pe picioarele lui, alunecându-și degetele în sus și în jos și tot mai aproape de penisul și testiculele lui. De data aceasta însă, ea nu s-a oprit să-i atingă mingile. Nu, de data aceasta, ea le-a legănat cu grijă într-o mână și a alunecat cu cealaltă pe lângă scrotul lui și a susținut lungimea penisului până la jumătate. Mișcând cealaltă mână în sus pentru a se alătura, ea îl frecă cu ambele mâini. El a mormăit din nou, cu capul rostogolit dintr-o parte în alta, și-a ridicat puțin mijlocul din pat și a început să iasă afară din cavitatea pe care o formau mâinile ei. În schimb, ea îl frecă încet.

Ea a întrebat dacă îi plăcea și, bineînțeles, el a confirmat că da și i-a sugerat să se întoarcă. În timp ce el s-a rostogolit pe spate, ea nu s-a putut abține ca un gâfâit scăzut involuntar să iasă din gură când a văzut penisul lui superb de tare. Asta i se întâmpla din când în când. Știa că uneori se implică prea mult cu clienții ei, nu până la punctul în care acceptase vreuna dintre invitațiile de a face masaj privat sau de a se întâlni cu oricare dintre ei, ci trecând de punctul în care sentimentele și emoțiile ei erau detașate. S-a implicat atât emoțional, cât și fizic cu ei, uneori până la punctul în care timp de aproximativ patruzeci de minute în care au stat împreună, ea a fost prietena lui. Toate celelalte considerații exterioare au încetat să mai conteze și cămăruța a devenit lumea lor și au devenit iubiți. Ea știa că probabil nu era greșit, dar la fel și sărutarea unui parior, ceea ce făcea și ea din când în când.

Știa prea bine că asta i se întâmpla cu el.

Salonul controla timpul petrecut pe fete cu clienții lor și ea știa că după treizeci și cinci de minute va fi o bătaie pe ușă și alta la patruzeci. Dacă nu termina și nu ieșea din cameră în patruzeci și cinci de minute, managerul bătea la ușă și îi spunea să scoată clientul afară sau intra el. Asta i se întâmplase o dată și era hotărâtă să nu facă asta să se întâmple din nou. Acest lucru cerea o bună gestionare a timpului din partea ei pentru a echilibra ceea ce cheltuiește pentru masaj propriu-zis cu cel cheltuit pentru serviciile suplimentare. Și cu acest client și-a dorit să petreacă mai mult timp pe acestea din urmă.

Ea i-a făcut pieptul frumos destul de repede, ajustând ambele mameloane de câteva ori făcându-l să geamă de plăcere și apoi a început partea din masaj care îi plăcea cel mai mult. Masajul abdomenului și tachinarea penisului.

Cu penisul său minunat și gros ridicat pe burta lui surprinzător de plată pentru vârsta lui, ea l-a mângâiat, dar nu l-a masat cu adevărat. Degetele ei i-au atins și au vizitat fiecare parte a abdomenului și a coapselor lui, dar au evitat cu atenție ceea ce atât ea, cât și el și-au dorit cel mai mult să atingă, penisul și testiculele lui. Era un vechi truc de masaj de a mângâia toată carnea sensibilă a abdomenului unui bărbat, lăsând vârfurile degetelor să alunece în masa lui de păr pubian, mângâindu-i interiorul coapselor și apropiindu-se de erecția lui, dar fără a o atinge. A putut vedea că funcționează. Avea ochii strâns închiși, gura puțin deschisă, strângea masa și se zvârcoli ușor la fel de clar că senzația îl mistuia. Ea știa că fiecare parte a minții și a corpului lui își dorea ca ea să-i apuce penisul și să-l mângâie, dar totuși ea a rezistat chiar dacă, acum tocmai asta voia să facă și ea.

Era foarte conștientă de faptul că acest ultim „lucru” al ei, gustul ei intens pentru penisuri ar putea fi periculos și un inhibitor major pentru munca ei de maseuza erotică, dar nu putea face nimic în acest sens. În ultimele luni, când era cu un client pe care îi plăcea, penisul lui  devenea un obiect atât de poftă și de frumusețe, încât cu greu i-a putut rezista.

Ea a fost uşurată şi încântată atunci, când deodată, el a apucat-o de mână şi a apăsat-o pe penis.

Mormăind: 

– M-am întrebat când o să faci asta, s-a delectat cu senzația penisului său gros, tare, cald și palpitant în mână. 

S-a simțit minunat și cu dragoste l-a mângâiat încet.

Și-a arătat plăcerea și entuziasmul prin gemete scăzute care i-au scăpat din gură, fundul său ridicându-se de pe masă și el strângând mai strâns blatul mesei.

Îi plăcea când clienții ei își arătau bucuria și excitarea. Părea să scoată mai mult de la ea și performanța ei avea să reacționeze la a lui. Deci, cu cât bărbatul a dat dovadă de mai mult entuziasm, cu atât ea a oferit un serviciu mai bun și mai cuprinzător. Și el arăta o plăcere considerabilă, așa că ea a răspuns. Ea și-a alunecat vârfurile degetelor de-a lungul lungimii lui, le-a trecut peste glandul ușor umed cu lichid seminal, a luat penisul într-o mână și legănându-i testiculele cu cealaltă,și l-a pompat în mod deliberat. Ca o plăcere suplimentară pentru el, ei bine și pentru ea, și-a trecut unghia pe lângă scrotul lui și pe acea zonă de piele extrem de sensibilă dintre acesta și anusul lui, despre care abia de curând aflase că se numește perineul lui. Ea a zâmbit când i-a văzut corpul sărind și a auzit un geamăt scăzut alunecându-i din gură.

În același timp, corpul ei a sărit și el pentru că îi simți mâna pe spatele piciorului ei gol, chiar lângă tivul hainei. A simțit că o mângâie și o strânge ușor. A fost frumos, parcă se conectau și ea aprecia și avea nevoie de asta pentru că îi era greu să facă sex cu un alt tip, chiar și cu un client, fără să existe o formă de conexiune emoțională așa cum era cu el. De aceea, în timp ce îi mângâia abdomenul, penisul, testiculele și coapsa, nu a împiedicat mâna lui să alunece în sus pe haină și pe fundul ei gol. S-a simțit bine și ea a reacționat mângâindu-i penisul și testiculele mai senzual pentru că și ea se simțea bine.

În timp ce degetele lui se jucau cu chiloții ei, au ajuns aproape să-i atingă păsărica, care, în realitate, era exact acolo unde și-a dorit ea. Cu toate acestea, simțul ei în afaceri a făcut-o să spună despre servicii suplimentare.

Ridicându-se puțin, el a întrebat ce ofertă are și ea a dat răspunsul ei:

– Majoritatea lucrurilor.

În timp ce se uitau unul la celălalt pentru o clipă sau două, el se ridică și punându-și mâinile pe haina ei, desfăcu un nasture. Ea și-a dat seama că el va dori sex. De asemenea, dându-și seama că spera că nu doar pentru banii pe care îi va primi probabil, ci și pentru că acum era atât de excitată.Cum, fără să întrebe, el desfăcu ceilalți nasturi expunându-i astfel sânii din sutien în fața privirii lui, ea a fost puțin dezamăgită când a spus.

– Ce-ar fi să te dezbraci și tu, lasă-mă să mă joc cu tine și mă masturbezi?

Ascunzându-și dezamăgirea, ea a spus că ar fi bine și au căzut de acord asupra unei sume.

Ea și-a scos haina și s-a bucurat de privirea lui care mătura peste corpul ei mare, dar frumos proporționat, mai ales când mâna lui continua să-i mângâie obrazul fesei, iar privirea lui se concentra asupra sânilor ei. Zâmbind, ea și-a desfăcut sutienul și l-a scos. Evident, cu sânii mari, când și-a scos sutienul și l-a lăsat să cadă pe capătul mesei, sânii i s-au lăsat. Cu D-urile duble ca ale ei, nu exista nicio cale de a ocoli asta, dar totuși era puțin jenată, așa cum era întotdeauna când îi dezvăluia cuiva pe care tocmai îl cunoscuse. Cu toate acestea, pofta pură din ochii lui și felul în care aproape că i s-a deschis gura o linișteau, la fel și el, icnind și spunându-i că sunt fantastici.

– Să înțeleg că îți plac sânii? Întrebă ea strângând fiecare sân în timp ce el se ridică și își muta fața aproape de ei.

– Dar și păsăricile, a spus el în timp ce apăsa un set de degete pe partea din față a centurii ei galbene, în timp ce celălalt aluneca în jurul ei și îi mângâia din nou fundul.

Acum era serios trezită și aproape a întrebat dacă nu voia să se răzgândească și să facă sex cu ea. Ea s-a gândit pentru o clipă să-i ofere asta fără niciun cost suplimentar, dar a rezistat cumva tentației.

– Vrei asta? l-a întrebat ea arătându-i tanga, sperând că asta l-ar putea face să se răzgândească.

Întorcându-se, ea s-a aplecat puțin și i-a spus să îl îndepărteze. 

– O, Doamne, Clio, gemu el mângâind ușor un obraz și trecându-și vârful degetelor în cuta adâncă.

– Bine? a întrebat ea.

– Este mai mult decât al naibii de ok, gemu el prinzând ambii obraji și trăgându-i și uitându-se la anusul ei. I-ar fi plăcut să fi spus asta, dar s-a gândit că s-ar putea să meargă prea departe acum, dar dacă s-ar fi întors poate ar putea merge acolo, se gândea în timp ce ea se întoarse încet.

În afară de videoclipurile porno pe care le-a vizionat când Moira era afară sau în pat, nu mai văzuse o păsărică cheală până acum și a fost surprins de cât de excitat era. Avea un mons destul de proeminent și asta accentua tăietura stacojie a celor două buze întâlnite puțin mai sus decât la majoritatea femeilor pe care le văzuse. Fără să se gândească și cu siguranță fără să o întrebe, deși asta nu era necesar, el întinse mâna și își apăsă degetele chiar deasupra locului în care buzele ei se întâlneau. Reacția ei i-a spus că i-a găsit clitorisul pentru că corpul ei s-a smucit și a auzit o respirație puternică.

Se simțea relaxată cu el și, ca urmare, îl lăsa să meargă mai departe mai repede decât făcea cu majoritatea bărbaților. Aruncând o privire la ceas, care era vizibil în fiecare cabină de masaj, a văzut uşurată că mai aveau cel puţin zece minute. Îi trase fața la sânii ei în timp ce a reluat să-l masturbeze. Ea putea simți tensiunea din penisul lui la fel cum își putea simți excitarea crescând rapid. Îi simți degetele alunecând de-a lungul buzelor ei și bâjbâind în ea.

– Mergi mai adânc, mormăi ea.

El a făcut și, de asemenea, a împins mai mult în ea în timp ce, în același timp, i-a frecat clitorisul cu degetul mare. Au început să și-o tragă unul cu celălalt, dar nu în mod tradițional, și a fost fantastic pentru ea.

*

Cu amândoi goi, mâna Christinei s-a înfășurat în jurul penisului lui Guy și degetele lui pompând înăuntru și afară din ea, maseuza și clientul ei au făcut sex. Au avut genul de sex pe care clienții și maseuzele îl au și de care se bucură. Tipul nu a încercat să-i facă nimic fundului ei, deși i-ar fi plăcut așa cum i-ar fi plăcut Christinei să i-o tragă sau să i-o sugă. Era pregătită și gata să facă sex, dar a respectat decizia lui, indiferent de motivul pentru care nu o voia.

De fapt, discutase despre asta cu un client fidel care i-a oferit o logică încurcată, tipic masculină, a unei meserii care nu era considerată la fel de infidelă ca sexul complet. Asta îi permitea bărbatului să se întoarcă acasă nu chiar cu capul ridicat, dar cel puțin știind că se împotrivise să facă sex cu o femeie atunci când acesta era disponibilă pentru el.

– Stai întinsă pe pat, mormăi el.

Gândindu-se că s-ar fi putut răzgândi, ea a făcut ceea ce i-a cerut el. Dar asta nu s-a întâmplat, pentru că cele patru degete ale lui au fost înlocuite și a început să o ia cu degetul din nou.

– Ține-ți sânii, a spus el în timp ce își ținea penisul cu cealaltă mână și începu să se masturbeze.

Christina a început să ejazaculeze și a gemut și a oftat în timp ce senzații minunate au cuprins-o.

– Lasă-mă să ejaculez pe sânii tăi, mormăi el mișcându-se puțin de-a lungul mesei.

Împingându-i împreună în timp ce își ciupi sfarcurile, ea i i-a oferit tocmai la timp pentru a primi primul strop care i s-a împrăștiat pe mâini și pe sâni.

– Lasă-mă să fac asta, a spus Guy, ștergându-i și curățându-i sânii.

– Mulțumesc, a răspuns ea ținând un alt șervețel umed gata să-i curețe penisul. Ai de gând să mai faci un duș? întrebă ea în timp ce își punea tanga și sutienul.

– Da dacă e în regulă?

La duș, Guy s-a gândit la cât de bine fusese sexul cu Christina, așa cum a făcut și ea în timp ce stătea în cameră, așteptând ca el să se întoarcă și să se îmbrace. Ea l-a urmat și el i-a mulțumit din nou.

– Oh, șa dracu, nu am plătit, nu-i așa, îmi pare rău? a ţâşnit el.

I-a dat bancnotele.

– În ce zile lucrezi, Clio?

– Luni, miercuri și vineri, i-a spus ea.

– Aș putea rezerva o ședință de oră săptămâna viitoare?

– Da desigur, dar de ce și oră?

– Pentru că vreau să facem sex.