Perspective asupra unui masaj cu final fericit – varianta lui

 Perspective asupra unui masaj cu final fericit – varianta lui

 

Era un tip destul de obișnuit. La începutul anilor cincizeci cu doi copii, Guy Morris avea o slujbă destul de bună, dar totuși destul de obișnuită și o căsătorie stabilă și destul de fericită, dar și destul de obișnuită cu o soție destul de obișnuită. Jucat golf și tenis, se uita la televizor, se bucura de cele mai multe sporturi, avea ocazional o seară la cârciumă și din când în când mergea să urmărească echipa sa preferată de fotbal. El și soția lui Moira luau masa cu prietenii probabil o dată la două săptămâni, mergeau la evenimente la cluburile lor de golf și tenis aproximativ o dată pe lună și făceau sex puțin, dar nu mult mai des. În general, viața lor socială era ok. Nu era nimic special, dar ei bine, erau sociabili. Aveau un grup drăguț, dar destul de mic de prieteni apropiați și o mulțime de cunoștințe la clubul de golf și aveau relații bune cu copiii lor și cu restul familiei lor.

Moira era cu câțiva ani mai tânără decât Guy și fizic nu se împlinse la fel de bine ca el. 

Cu toate acestea, spre deosebire de unii dintre prietenii și cunoștințele lor, ei încă se înțelegeau bine și încă aveau o viață sexuală rezonabilă, deși obișnuită. La fel ca mulți soți, lui Guy i-ar fi plăcut să experimenteze mai mult. I-ar fi plăcut să facă anal cu ea sau să o fi făcut să-l lase să-și dea drumul în gură, dar nici ea nu i-a oferit niciodată astea și când el a încercat ea a refuzat. Nu o forțase niciodată. În acele momente în timpul sexului, când un cuplu are șansa de a vorbi și de a discuta despre fanteziile lor, ea a respins întotdeauna orice sugestie de a include o altă femeie, nu că ar fi cunoscut pe cineva sau bărbat într-un threesome și a refuzat categoric să discute despre alăturarea la un grup de swingeri.

*

– Ulei sau pulbere? Întrebă maseuza surprinzător de atractivă.

– Doar vârfurile tale moi ale degetelor, a răspuns bărbatul.

– Îmi dau seama că vrei un masaj senzual”, a spus fata cu părul castaniu, în vârstă de 20 de ani, uitându-se la clientul care purta doar un prosop în jurul taliei lui, în timp ce se lăsă pe spate cu fundul pe masa de masaj.

– Există alt fel într-un loc ca acesta? a zâmbit, mulțumit până acum de alegerea pe care o făcuse dintre cele trei fete care s-au oferit să-l maseze. Clio, așa cum a cerut să fie numită, era o fată mare, dar era la fel de bine proporționată. Probabil că ar fi putut cântări aproximativ 70 de kilograme, dar părea să aibă puțină carne de rezervă pe corpul ei robust.

– Nu, presupun că nu, a zâmbit ea, plăcându-i destul de mult aspectul bărbatului mai în vârstă și felul în care a vorbit și a acționat. Avea o combinație de ușoară teamă cu o încredere subiacentă. Întotdeauna cel mai bine este să fii de acord cu astfel de lucruri de la început. Vei dori servicii suplimentare?

– Da, bineînțeles, a răspuns el bucurându-se de umflarea pieptului ei mare și de privirea către decolteului ei de unde cei trei nasturi desfăcuți ai hainei albe arătau puțin prea mult sau, cantitatea perfectă, depinde de punctul de vedere.

– Și care ar fi ele?

– Hai să ne apropiem puțin de acest punct, atunci voi decide sau mă vei convinge, a spus el.

– Corect.

– Ca să mă pot gândi ce faci?

– Servicii suplimentare?

– Da?

– Handjob, masaj invers, topless, gol.

– Sex complet?

– Poate.

– Nu că vreau asta, spuse el.

Deși a vizitat destul de regulat locurile de masaj și a plătit fetele să-l masturbe, nu a făcut niciodată sex cu o altă femeie decât soția lui de când s-au căsătorit. A adoptat un fel ciudat de logică tipic masculină pentru a fi infidel.

– Atunci ar trebui să ne înțelegem.

– Mai întâi pe fața mea?

– Da, te rog.

– Prosopul scos? întrebă el trecându-și privirea în josul ei și văzând-i picioarele puternice, dar bine formate, sub tivul hainei albe care se termina la jumătatea coapsei ei.

– Probabil cel mai bine, răspunse ea fără să se întoarcă, remarcă el, așa cum ar face o maseuza „legitimă”, în timp ce el își desfăcea prosopul și îl arunca pe capătul mesei.

Deși nu era nicidecum erect, penisul său a avut un anumit grad de umflare, care, atunci când a fost adăugat la circumferința sa naturală groasă, i-a oferit o ofertă sexuală impresionantă. El știa că era bine dotat și era mândru de corpul lui în general și de penisul lui în special. Ambii rezistaseră bine până la patruzeci de ani și îl slujeau în mod adecvat la cincizeci de ani. Nu era deloc jenat să fie gol în fața străinei și de fapt îl entuziasma să fie gol când ea era încă îmbrăcată. În timp ce s-a întins pe față, a simțit o furnicătură în penis și testicule.

I-a făcut mai întâi umerii și spatele, apoi picioarele și tălpile. De obicei, aceasta era partea plictisitoare a unui masaj, dar ea a făcut asta mai întâi, alunecându-și mâinile pe fundul lui și strângând fiecare fesă. Stătea întins cu brațele lângă corp și erau ușor îndoite, ceea ce înseamnă că îi era cotul chiar pe marginea mesei. Așa că, în al doilea rând, în timp ce ea se mișca înainte și înapoi, masându-l, așa că burta ei s-a frecat de cotul lui. La început a crezut că a fost un accident și s-ar putea să fi fost, dar s-a repetat de câteva ori și același lucru s-a întâmplat când ea s-a mutat în jurul mesei și a făcut celălalt picior. De obicei, se întărea când fata îi făcea partea superioară a picioarelor și uneori avea nevoie ca ea să-i atingă testiculele înainte ca erecția lui să crească. Astăzi, era aproape tare înainte ca ea să înceapă să se apropie de părțile lui sexy.

Terminând sub genunchi, ea a trecut pe părțile superioare. Pe măsură ce degetele ei alunecau din ce în ce mai aproape de testiculele lui, el și-a deschis puțin mai mult picioarele, știind din proprie experiență că în curând mâinile nu se vor opri la o mișcare în sus și că cel puțin s-ar atinge de scrotul lui și el aștepta cu nerăbdare asta. Acea prima atingere a unei maseuze care indica trecerea de la un masaj la unul erotic era întotdeauna un moment interesant pentru el. Gândul la asta și la ce avea să mai vină l-a făcut să înceapă să se întărească. A îndoit un picior la genunchi și l-a împins într-o parte, ridicându-și astfel puțin șoldul pentru a oferi erecției sale în creștere spațiul necesar.

– La naiba, își spuse el în timp ce ea își sprijinea o mână pe talia lui în spate, o alunecă încet în lateral și apoi coborî până la șoldul lui pe partea care era ridicată din pat. S-a oprit chiar pe osul șoldului lui, ceea ce însemna că degetele ei erau atât de aproape de vârful penisului lui. Mergi mai departe, alunecă-l pe lângă șoldul meu și apucă-mi penisul, își dorea el, dar ea nu a făcut-o și s-a întors la coapsele lui.

Era sigur că fata era conștientă de toate semnele și manierele clienților ei și știa probabil că acum era momentul să împingă lucrurile puțin.

Și exact asta a făcut ea.

La următoarea mișcare în sus a mâinilor ei, ea a mers mai departe decât până acum aproape că îi atingea testiculele. Era la fel de conștient de eticheta salonului de masaj și recunoscu semnul pe care îl punea fata. Și-a deschis picioarele mai larg și la următoarea atingere în sus, așa cum se aștepta, mâinile nu s-au oprit. În schimb, degetele zăboveau pe testiculele lui și le mângâiau ușor.

El mormăi și lărgi unghiul coapselor pentru a-i face mai mult loc. În timp ce îi prindea testiculele într-o mână, ea a alunecat pe cealaltă sub el și în sus pe lungimea penisului său respectabil de gros. Ea a frecat asta și i-a rostogolit testiculele în mână, făcând totul încet și cu grijă. El a apreciat asta și a gemut și a oftat puțin în timp ce și-a ridicat fundul de pe masă, încurajând-o să facă mai mult penisului lui. Și-a alunecat mâinile acolo sus și le-a mângâiat cu ambele în același timp. Instinctele lui naturale masculine au preluat controlul și a început să împingă în năvalnicul surogat de păsărică pe care ea îl oferise.

– Grozav? a întrebat ea.

– Da, e minunat, a mormăit el în spate întregul său corp viu, cu sentimente puternice, sexuale.

– Mai bine te-am întoarce, nu-i așa?

El a făcut așa cum a cerut ea, iubind senzația că se uită la penisul lui complet umflat în timp ce se întoarse pe spate.

– Mmmm, arată la fel de bine pe cât se simte, murmură ea mișcându-se de-a lungul mesei și începând să-i maseze, ei bine, să-i mângâie serios, în primul rând umerii, apoi pieptul.

Stătea lângă masă cu vârfurile picioarelor lipite de ea. Privind în jos, văzu că tivul hainei albe era aproape la egalitate cu blatul mesei. Își dădu seama că masa trebuie să o împingă puțin în sus, pentru că putea vedea o fâșie subțire din picioarele ei robuste, frumos bronzate. I se părea foarte sexy și, bineînțeles, voia să o atingă. Dar apoi, extrem de excitat așa cum îl făcuse ea și fără să fi făcut sex cu soția lui sau cu nimeni de peste o lună, a vrut să o atingă peste tot.

În felul în care în ultimii ani îi devenise familiar, ea a început să-și facă drumul în jos. Degetele ei i-au mângâiat buricul, în josul planeității abdomenului lui, în masa lui pubiană stufoasă și întunecată și pe vintre. 

Era bună, se gândea, în timp ce degetele ei vizitau fiecare parte a lui între talie și coapse, cu excepția locurilor în care le dorea cel mai mult, pe penis și testicule. Din experiență, totuși, știa că asta făcea parte din joc, era tachinarea cu care te deranjau fetele mai bune și nu era ca cele mai ales rusești, care până acum l-ar fi masturbat. Acestea fiind spuse, a fost o plăcere chinuitoare, aproape o tortură. Degetele ei alunecau atât de aproape de penisul lui pulsatoriu, dar apoi se îndepărteau și alunecau peste abdomenul lui sau îi alunecau pe coapse aproape atingându-i testiculele, dar apoi se întorceau la dreapta sau la stânga și apoi le ratau.

Acum strângea masa și începu să-și arcuiască spatele pentru a simți până la capăt plăcerea tachinantă din ceea ce ea îi dădea minunat. El nu a mai suportat și s-a întins în jos, i-a prins încheietura mâinii și i-a împins mâna pe penisul lui. Zâmbind ea a spus: 

– M-am întrebat când vei face asta, în timp ce ea își trecu blând și încet degetele în sus și în jos pe lungimea și circumferința lui complet extinse. Ea a mers mai departe decât majoritatea și și-a trecut unghia pe lângă testiculele lui și pe acel petic de piele atât de sensibil din punct de vedere sexual dintre scrotul lui și anus. A fost extaziat.

– Mmmm, asta e superb, gemu el ridicându-și fundul de pe masă și împingându-se mai ferm de mâinile ei.

În timp ce făcea asta, se întinse în jurul ei și își puse mâna pe piciorul ei la jumătatea distanței dintre genunchi și fund. Ea nu l-a oprit, dar a continuat să-i mângâie penisul și i-a lăsat mâna să stea pe piciorul ei.

Încurajat, el și-a alunecat mâna în sus, pe lângă tivul hainei și picioarele ei și pe fundul ei. Obrazul era gol, confirmând că purta un tanga. Degetele lui găsiră alunecarea de material între obrajii plini ai fundului ei mare, dar ferm.

– Poate ar trebui să discutăm despre extra, a sugerat ea.

– Ce oferi? întrebă el ridicându-se puțin și privind-o în timp ce începea să desfacă cei câțiva nasturi ai hainei albe care rămăseseră înfășurate.

– Majoritatea lucrurilor, a zâmbit ea în timp ce haina i s-a desfăcut complet. Inclusiv să-mi desfac haina.

El a zâmbit. 

– Ce-ar fi să te dezbraci și tu, mă lași să mă joc cu tine și apoi mă masturbezi?

– Perfect, a zâmbit ea. O sută, bine?

– Perfect, a zâmbit el, frecându-i partea din față a chiloților ei galben-pal, cu dantelă.

Împingându-și movila pubiană de degetele lui, ea și-a îndepărtat haina și, întinzându-și mâna în spatele ei, și-a desprins sutienul, a dat din umeri și l-a lăsat să cadă pe podea. Avea sâni spectaculoși acoperiți cu aureole întunecate și mameloane foarte proeminente.

– O, Doamne, da, gemu el ridicându-se și trăgând-o spre el. Sunt uimitori, Clio.

– Să înțeleg că îți plac sânii?

– Da, dar și păsăricile, a spus el în timp ce își trecu mâna peste fundul ei plin, alunecându-și degetele pe sub centură.

– Vrei asta, a întrebat ea despre tanga.

– Mmmm te rog.

– Vrei să-l scot de pe mine?

– Hristoase, da, a răspuns el iubind priveliștea în timp ce ea se întoarse și se apleca.

Fundul ei era într-adevăr minunat și înainte de a-și scoate tanga nu a putut rezista să mângâie ambii obraji și să-și treacă degetele între cei doi obraji rotunzi și fermi. Mișcându-și șoldurile știind că asta i-ar oferi un spectacol bun, ea a lăsat tanga să se strecoare pe picioare și apoi s-a întors cu fața la el complet goală. Își trecu ochii în sus și în jos pe corpul ei, observând călușul ei complet chel și buzele roz profund care ieșeau de sub movila ei pubiană.

– Îmi dai voie, spuse el răgușit în timp ce se uita la prima păsărică cheală pe care o văzuse vreodată.

Întinzând mâna și apucându-i penisul, ea a zâmbit și a spus. 

– Ei bine, eu o ating pe a ta.

El a primit mesajul și și-a trecut degetele peste movila ei cheală și apoi a câștigat încredere, în jos mai departe și pe păsărica ei. În timp ce el făcea asta, ea începu să-i pompeze încet penisul. El i-a găsit clitorisul și i-a simțit corpul smucind și a auzit o respirație puternică, deoarece probabil că a fost lovită de o senzație puternică.

– Mmmmm, oftă ea confirmând că așa fusese.

Asta l-a entuziasmat. Mereu se întâmpla când fata de masaj a devenit excitată, dar nu se întâmplat des.

Ridicându-se, el și-a mutat fața aproape de sânii ei. El s-a uitat în ochii ei și, probabil, ghicind ce voia, ea a zâmbit și a dat din cap. I-a lins areola și apoi i-a mușcat ușor mamelonul. A fost drăguț și ea și-a apăsat sânul cupa D înapoi pe el exact când el a încercat și, împingându-și norocul, el și-a alunecat două degete pe păsărică. Spre entuziasmul lui, ea nu a obiectat, ci în schimb a mormăit de plăcere și, prin extensie, de aprobarea ei, în timp ce ea încă îi masa penisul încet.

– Du-te mai adânc, șopti ea deschizându-și piciorul mai larg și ridicând unul, astfel încât genunchiul ei să se sprijine pe marginea mesei.

Nu numai că a mers mai adânc, dar și-a împins trei degete în sus, în timp ce și-a apăsat degetul mare pe clitorisul ei și a început să i-o tragă cu degetul.

Ea a mormăit din nou înainte de a începe pomparea ritmică lentă a penisului lui. Destul de minunat, pentru prima dată împreună, au găsit tempo-urile celuilalt și au coincis mișcările penisului său surogat cu alpăsăricii ei surogat.

– Oh, la naiba Clio, m-ai făcut, a gemut el când și-a simțit penisul pregătindu-se să ejaze.

– Și tu, gemu ea fără să știe dacă asta era adevărat sau dacă era un joc de rol în camera de masaj.