Poveste de la salonul de masaj

Poveste de la salonul de masaj

 

După 30 de ani am ajuns la o concluzie certă… afacerea cu mașini este una dintre cele mai stresante ocupații de pe pământ. Întotdeauna există un manager care te stresează pentru a vinde mai multe mașini sau pentru a câștiga mai mulți bani. Și dacă ai o cursă bună, ești un erou la sfârșitul lunii, dar o zi mai târziu nu mai ești nimic. Și uită de viața de familie. Dacă vrei să fii în fruntea listei, nu ai timp pentru prostii în familie. Probabil de aceea la 50 de ani am trecut prin trei soții și niciunul dintre cei patru copii ai mei nu mă cunoaște. Lucrul grozav al afacerii este capacitatea de a câștiga o mulțime de bani. Și recent am găsit o modalitate grozavă de a cheltui o parte din ei.

Aveam două zile într-o promoție de trei zile. Cinci dintre dealerii locali s-au unit pentru a avea o vânzare uriașă la târg. A fost criminal. Zilele erau de șaisprezece ore, în picioare și alergând tot timpul. Cu cât vorbești mai mulți oameni, cu atât există mai multe oportunități de a vinde. Aveam vânzări grozave! După două zile vândusem 14 mașini și știam că până la sfârșitul lunii voi câștiga o mulțime de bani. Sâmbătă seara, la ora nouă, aveam 500 de dolari numerar în buzunar. Era o tradiție obișnuită ca reprezentantul de vânzări al zilei să cumpere băuturi după serviciu, dar eram obosit și mi-a fost din ce în ce mai dificil să țin pasul cu mulțimea mai tânără de după orele de lucru. Jake era directorul general și era cam de vârsta mea. Ne-am înțeles foarte bine. El știa că sunt întotdeauna bun pentru partea mea de vânzări, la sfârșitul lunii și l-a ținut pe managerul de vânzări departe de mine în cea mai mare parte. Jake a intrat cu mașina cam în momentul în care eram gata să plec și mi-a făcut semn să vin la mașina lui.

– Mac, spuse el. Faci o treabă grozavă. Când ai de gând să te gândești mai bine și să fii manager pentru mine? Am nevoie de experiența ta la vârf.

– Oh, Jake, am răspuns. Am trecut de faza asta de prea mult timp. Nu am nevoie de presiuni suplimentare.

– Asta am crezut că vei spune. Treci, fac cinste în seara asta, a ordonat el.

Chiar nu voiam să ies, știind că a doua zi va fi la fel de grea, dar uneori politica este la fel de importantă ca și performanța. 

– Sigur, am spus. Dar să fie scurt. Unii dintre noi trebuie să lucreze mâine.

Jake a plecat cu mașina în maniera lui obișnuită de maniac, aruncând pietriș pe un rând de mașini ale unui dealer vecin. Dar în loc să se îndrepte spre oraș, a făcut un ocol, îndreptându-se spre vest. 

– Barurile sunt în direcția aia, am spus, arătând în spatele nostru. 

Jake a zâmbit, dar a continuat în tăcere. Aproximativ zece minute mai târziu a virat pe un drum de pământ în zona parcului industrial. S-a transformat în drumul a ceea ce odată a fost o casă, dar acum a citit „Salon de masaj” într-un mic semn de neon pâlpâit. Pe partea laterală a casei era o clădire mare de metal cu o uşă înaltă. Ușa s-a deschis când a tras în sus, pe un fel de senzor de mișcare. Farurile străluceau în întunericul total. A intrat, cunoscând evident terenul. A parcat și am ieșit amândoi când ușa scârțâia în jos. La ușa din spate a răspuns prompt o fată superbă, care părea să aibă vreo șaisprezece ani. Ea purta un kimono și ne-a introdus într-un hol slab luminat, apoi într-o sufragerie mare unde ardea tămâie și abajururile lămpilor de mătase aruncau o nuanță de roșu.

– Domnilor, mă numesc Kim, a început domnișoara.

Jake a întrerupt-o: 

– Kim, e în regulă. Acesta este prietenul meu și îmi doresc tot ce este mai bun din casă pentru el. Putem renunța la formalități, dar îți mulțumesc că îmi protejezi identitatea.

– Domnule Jake, ești amuzant, a chicotit Kim. 

Kim m-a condus într-o cabină mică dotată cu o masă căptușită cu cearșafuri albe, un șezlong mic și un suport cu o altă lampă cu umbrire roșie. O scrumieră curată, un castron cu mentă și o cutie de șervețele zăceau pe suportul de lângă lampă. Kim mi-a întins un prosop și mi-a spus: 

– Dă-ți jos hainele și mă întorc. 

Fără a o mai lungi, Kim s-a înclinat și m-a lăsat în pace. M-am dezbrăcat, îngrijorat de banii din buzunar, dar m-am asigurat rapid că este în regulă. În câteva minute ușa s-a deschis și a apărut o doamnă izbitoare într-un chimono scurtat. S-a prezentat ca fiind Angie și m-a rugat să o urmez. M-a condus printr-o multitudine de holuri până la o saună. Urmând instrucțiunile ei, am intrat în camera cu aburi, și m-am așezat pe banca de lemn. 

– Mă întorc curând, a spus Angie și m-a lăsat din nou cu gândurile mele. Atârnată de un cârlig în interiorul saunei era o pereche de chiloți albi. Mintea mea s-a întrebat cum au ajuns acolo. Deși nu m-am considerat niciodată pervers în acest mod, am scos chiloții din cârlig și i-am pus la nas, dorind să simt mirosul de sex. Tocmai în acel moment, Angie a reapărut. Rușinea a fost copleșitoare, dar s-a grăbit să mă liniștească. 

– Îți plac chiloții? Îți arăt mai mulți mai târziu, a spus ea. Te rog vino cu mine.

 Încă o dată, Angie m-a condus prin labirintul de holuri până la o cameră mică sigilată cu o ușă de duș de sticlă. În cameră era o masă din oțel inoxidabil, o cuvă cu apă și un furtun atașat la un robinet de apă. Camera era în întregime placată cu gresie, cu un canal de scurgere în centru. Era un mediu steril. Angie mi-a spus să mă întind în față pe masă. Ea a scos prosopul și înainte să-mi dau seama ce se întâmplă, m-a stropit cu găleți cu apă fierbinte. Apoi a scos un burete mare și a început să curețe fiecare centimetru, colț și crăpătură a corpului meu. Trebuie să recunosc că, în cei cincizeci de ani ai mei, nu am avut niciodată o femeie să mă frece în fund. Apoi mi-a cerut să mă întorc. Pentru a doua oară în noaptea aceea m-am trezit stânjenit. Între anticipare, apa fierbinte și spălare, eram excitat. Dar încă o dată Angie m-a liniștit. 

– Ah, îți place până acum, și mie, a spus ea. 

Curățarea a fost reluată cu o atenție deosebită asupra penisului și testiculelor mele. Apoi a venit din nou apa fierbinte. Corpul meu simțea că m-am rătăcit într-o spălătorie auto. Angie m-a așezat pe marginea mesei și a început să mă mângâie pe trup cu prosopul. 

– Stai, Angie, am spus. Ce este locul asta? O să facem sex sau am terminat acum?

– Acesta este locul dorințelor, a răspuns Angie. Noi facem dorințele să devină realitate. Dacă este dorința ta să faci sex, atunci asta vom face. 

M-a tras în picioare și a continuat uscarea. Când a terminat, m-a dus înapoi în hol și înapoi în camera inițială de „masaj”. M-a întins cu fața în jos pe masă și a început să-mi toarne ulei cald pe spate. Masajul care a urmat a fost remarcabil și minuțios. Din cap până în picioare, Angie mi-a manipulat cu experiență mușchii dureroși, apoi m-a întors în mod obișnuit pentru a face partea din față. Penisul meu a pulsat și a picurat lichid seminal în timp ce Angie își făcea magia. Periodic, ștergea lichidul care picura din penisul meu cu un șervețel, apoi relua masajul. În cele din urmă, cu o cârpă moale, mi-a șters tot uleiul de pe corp, apoi a spus:

– Vrei să vezi chiloți acum? 

Ceea ce îmi doream cu adevărat să fac era să o arunc pe masă și să i-o trag tare, dar era atât de dulce și atât de amabilă.

– Da, a fost tot ce am putut spune. 

M-a tras în picioare și m-a așezat pe șezlongul de la picioarele mesei. Ea a sărit pe masă și s-a întors pe spate. Angie era o femeie foarte mică, probabil nu peste 1.60 m și probabil vreo 50 kg. Și-a descheiat kimonoul scurt, dezvăluind sânii ei mici. Purta bikini albi de mătase care căpătau o strălucire roz în lumina umbrită. Am privit-o cu atenție cum își destindea picioarele. Materialul mătăsos contrasta puternic cu tonurile măslinii ale picioarelor ei. Primele mele instincte au fost să-mi apuc penisul care pulsa, dar m-am abținut. Angie a întrebat încet: 

– Ai vreo dorință?

– Da, am spus cu nerăbdare. Joacă-te cu tine prin chiloți. Atinge-te cu degetul prin chiloți. Fă-te să ai orgasm cu chiloții pe tine. 

Mi-am aruncat dorința atât de tare și de hotărât, încât Angie a tresărit pentru o clipă. Dar ea a început imediat să-mi îndeplinească dorințele. Mâna ei minusculă a început să-și frece ușor păsărica. Cu picioarele întinse, movila ei de păsărică s-a ridicat sus și pe măsură ce se freca, materialul părea să se lipească mai mult de carnea ei. Cu degetul și-a trasat lungimea fantei, încrețindu-și încet chiloții în păsărică. În timp ce ea și-a introdus ușor degetul în păsărică, chiloții s-au încrețit și i-au tras din interiorul coapselor. Buzele ei exterioare au devenit din ce în ce mai vizibile pe măsură ce degetul ei pătrundea mai adânc. Când și-a retras degetul, materialul fragil a rămas în interiorul ei. Am privit cu uimire cum Angie se apropia de orgasm. Cu o mână se freca cu putere, în timp ce cealaltă mână apăsa și se învârtea peste clitorisul ei. M-am ridicat la picioarele mesei pentru o vedere mai bună în timp ce Angie și-a tras călcâiele până la fund. Femeia asta era atât de micuță și nu m-am putut abține să nu mă întreb cât de strâmtă este păsărica aceea mică. Angie și-a împins șoldurile în aer în timp ce corpul ei tremura de orgasmul ei. Mâna mi-a mers pe penis și în trei lovituri mi-am împușcat încărcătura pe podea în fața mesei. În propria ei plăcere, Angie nu a observat ce se întâmplase. Șoldurile i s-au întors la masă și Angie s-a ridicat. Sfioasă, ea a spus: 

– Vrei sex acum, te rog?

– Mi-ar plăcea, dar am avut oarecum un accident, am spus din nou jenat.

– Bine, rezolvăm, a spus ea, în timp ce a sărit de pe masă. Vino aici, a adăugat ea în timp ce mângâia masa.

M-am așezat pe masă și am privit-o pe Angie cum curăța mizeria de pe podea. Când a terminat, a venit în fața mea și-a scos chiloții, întinzându-mi-i. Am fost surprins să îi găsesc moi și umezi de propriile ei sucuri. Ea nu se prefăcuse. M-a așezat înapoi pe masă, apoi s-a urcat pe mine. Pasarica ei era mai ademenitoare decat chilotii. Un flux îngust de păr negru moale era afișat în vârful movilei ei. Dincolo de asta, era naturală fără păr. Pielea și pliurile păsăricii ei erau netede și strânse și simțeam umezeala pe pieptul meu. Ea a început să-și strângă păsărica de pieptul meu și în jos peste abdomenul meu, apoi s-a ridicat complet în genunchi și mi-a pus mâna pe păsărica ei. Am împins instinctiv un deget în ea. Gaura ei a fost inundată cu sucuri fierbinți și m-a prins degetul când am intrat în ea. S-a aplecat pe spate și și-a frecat sânii mici de ai mei. Ea a coborât și mi-a „masat” penisul slăbit cu același sân ferm, apoi a mai coborât până când fața ei a fost peste penisul meu. Apoi, fără nicio notificare, se ridică și părăsi camera. Am presupus că noaptea s-a terminat, dar înainte să mă pot da jos de la masă, ea s-a întors. De data aceasta ea a avut o cârpă caldă de spălat și a curățat rămășițele de spermă din penisul meu. A fost foarte blândă și am răspuns rapid. Următorul lucru pe care îl știu, ea deschidea un prezervativ. Mi-a pus cauciucul pe capul penisului, apoi, cu gura ei, l-a împins la loc… până la capăt, într-o singură mișcare. Eram absolut uimit. Apoi, poate ca să se asigure că sunt complet pregătit, mi-a tras penisul cu gura, ducându-l până la gât și l-a scos încet, până când a simțit că eram aproape. Apoi s-a cățărat înapoi pe lângă mine și s-a aruncat peste penisul meu. 

– Vrei sex acum, te rog? 

Angie a zâmbit în timp ce vorbea, iar eu am avut sentimentul că vrea să mi-o tragă la fel de rău ca și eu ei. Înainte să pot răspunde, Angie s-a coborât pe penisul meu de așteptare. A fost atât de bine! Și la fel de strâns pe cât mi-am imaginat. Angie mi-a privit fața în timp ce se ridica și cădea încet, erotic, pe penisul meu. Ea a simțit perfect nevoia mea și, pe măsură ce am început să ejaculez, s-a trântit cu putere și și-a lipit șoldurile de mine. S-a terminat prea devreme și m-am simțit complet epuizat. Angie a scos cauciucul și m-a curățat din nou cu cârpa de spălat caldă. M-a ajutat să mă îmbrac, chiar punându-mi șosetele. Aveam toată intenția să-i dau un bacșiș uriaș, dar ea a refuzat. Tot ce a spus ea a fost: 

– Să te întorci.

Eram gata să plec, dar simțeam, din curtoazie, să o aștept. Când s-a întors era îmbrăcată complet, hanorac, blugi și pantofi sport. Și ea avea o geantă mică. Curios, am întrebat: 

– Ce se întâmplă?

Angie a spus: 

– Dl. Jake a plecat. El a spus să te duc acasă.

Șocat am spus: 

– Vrei să spui că m-a lăsat aici? Nenorocitul. Nu trebuie să mă duci acasă, Angie, doar cheamă-mi un taxi.

— Nu înțelegi, spuse ea. Domnul Jake spune să merg cu tine în seara asta. Mai am mulți chiloți.

 Ea mângâie geanta. 

– El a lăsat și un mesaj pe care nu îl înțeleg. Spune să reconsiderăm beneficiile noului loc de muncă.

 Angie m-a condus la mașina ei.