Prieteni de masaj

 Prieteni de masaj la salonul de masaj erotic București VIP ZONE

 Prieteni de masaj

 Prieteni de masaj Fiecare stațiune pentru nudiști este un loc unic. Unele sunt complet destinate vizitatorilor trecători și toate facilitățile sunt comune. La cealaltă extremă, unele sunt aproape în întregime orientate către rezidenții pe termen lung și pot fi puține, dacă există, facilități tranzitorii. Acest din urmă stil de stațiune devine în mare parte o unitate de pensionare opțională de îmbrăcăminte, de obicei plină de case mobile. Multe stațiuni, inclusiv Broke Oak, se află între extreme.

 Prieteni de masaj Broke Oak are zeci de locuințe cu normă întreagă, constând din case mobile sau case modulare cu proprietăți aproape de dimensiunile unui cartier de oraș. Aproape. Există zeci de spații tranzitorii pe termen scurt, orientate spre „conexiuni” pentru călători, și altele. Dar există și un grup de zeci de conexiuni pe termen scurt care, prin natura rezidenților persistenti, au devenit site-uri „conectate” de lungime medie. Comunitatea Broke Oak trăiește aproape împreună, atât fizic, cât și social. Trăiesc mai ales în remorci de călătorie, platforme cu roți sau Winnebagos, etc. În mare parte, platformele nu au fost mutate în ultimul timp și, posibil, nu au putut. Aproape toate sunt deținute de cineva care nu a mutat vehiculul aici și nu îl va scoate de aici.

 Prieteni de masajDar rezultatul tuturor acestor lucruri este că toți oamenii din acel continuum de sferturi găsesc cumva o modalitate de a deveni un fel de comunitate. Da, există o oarecare măsură, dar este destul de fluidă și permite multă diversitate și incluziune.

Dintre oaspeții de weekend și rezidenții cu normă întreagă, Broke Oak are o populație între 40 și 150, în funcție de… orice! Dintre acea populație avem aproximativ 4 persoane care fac un masaj rezonabil. Doi dintre noi suntem autorizați corespunzător; doi dintre noi suntem libertari radicali care resping licențele. Toți oferim un masaj decent. Sunt unul dintre radicalii care mi-au învățat abilitățile OJT și fiind victima din când în când.

M-am cam îndrăgostit cu unul dintre terapeuții autorizați, Faye. Nu sunt pregătit pentru o mutare, pentru o căsătorie sau chiar pentru o relație „exclusivă”. Dar sunt gata să mă apropii suficient de mult încât să ne putem crește unul pe celălalt. Locuiesc într-o casă mobilă într-un cerc care se învecinează direct cu zona călătorilor „pe termen lung” (citiți că era odinioară a călătorilor, acum rămân aici pe termen lung!) Faye locuiește în această secțiune.

Iată-mă la șaizeci de ani și trăiesc gol cu ​​zeci de alți oameni goi. Și devin nervos și mă bâlbâi vorbind cu o femeie singură de vârsta mea. Este penibil. Bărbat sau femeie, un străin virtual din cafenea îmi poate cere părerea despre punctele fine ale îngrijirii pubiene și ne descurcăm bine cu conversația noastră. Dar încercarea de a-ți găsi o bază socială cu o femeie singură este complet înspăimântătoare — înfricoșătoare până la oase. Ei bine, nu OSUL Acela.

Faye este o femeie destul de uimitoare. Ea și cu mine schimbăm masaje săptămânal sau mai des de aproape trei luni. Azi dimineață, după micul dejun, am plecat împreună spre casele noastre. Este aproximativ 2 blocuri, dar cu motivație se poate face destul de lent și acordă aproximativ 5 minute pentru a vorbi fără ca întreaga masă să asculte. Aceasta a fost după-amiaza pentru masajul nostru și a fost rândul meu să vin la ea și să o masez. Amândoi sărim peste prânz în zilele de masaj și apoi împărțim o gustare ușoară sau o salată după masaj și o răcire de aproximativ 30 de minute.

În timp ce mergeam, Faye i-a spus: 

– Gus, împărtășim masaje de luni de zile și am făcut întotdeauna lucruri foarte corecte și conform cărții. Dar cred că trebuie să ne intensificăm masajele.

 Prieteni de masaj Presupunând că are nevoie de două ori pe săptămână, am ghicit: 

– Vrei să spui să le facem de două zile pe săptămână?

– Nu, nu mai des; mă refer la mai multă „acoperire”, ca să spun așa. Ceea ce vreau să spun este „dacă nu este acoperit, masează – și poate și unele părți care nu sunt atât de ușor de văzut.

Ei bine, am prins-o în derivă și am privit-o pieziș în timp ce mergeam. 

– Sunt în regulă cu asta, dar nu sunt gata să fiu exclusivist. Nu că am pe altcineva. Nu am fost cu o femeie de când a murit soția mea. Cel puțin nu „complet” dacă știi ce vreau să spun.

– Gus, sunt văduvă de șase ani și am avut prieteni bărbați din când în când, dar știu ce vrei să spui. Și, nici nu vorbesc despre o relație exclusivă, dar ne-am apropiat suficient de mult încât am aș dori să fim mai intimi, dacă ești de acord.

– Faye, cred că sunt, și te voi anunța sigur când voi veni mai târziu, dar oricum, vreau ca prietenia noastră să continue.

– Mai bine, sau va trebui să mergi la George pentru toate masajele tale și el îți va oferi un final fericit, indiferent dacă îți place sau nu! Faye chicoti.

Am lăsat-o pe Faye la ușa ei și am plecat acasă. În restul dimineții m-am asigurat în mintea mea de ceea ce făceam, în cele din urmă am lăsat totul în seama a ceea ce a spus Faye, ea voia doar să fim mai intimi. Mi-am pregătit lucrurile  ca să preiau controlul și apoi am intrat în casă făcând lucruri pe care trebuie să le fac pentru a nu deveni prea înfricoșător chiar și pentru mine.

Chiar la timp, la prânz, m-am dus la Faye. Locuința ei este suficient de mare pentru a-și pune masa de masaj în zona de sufragerie și pentru a putea lucra în continuare. Ne place să fie aproximativ 25 de grade pentru un masaj și cu ferestrele și ușa de la intrare deschise a fost perfect. Ca de obicei, am intrat și am strigat-o pe Faye. Ea a ieșit din zona dormitorului și mi-a dat obișnuita noastră îmbrățișare, dar când a terminat, am ridicat-o la nivelul meu, am sărutat-o ​​și i-am spus că totul va merge bine. Faye doar a zâmbit.

Ne-am pus muzica obișnuită și Faye s-a pus pe masă cu fața în jos. Am început de la gâtul și umerii ei și am văzut-o cu „ochi noi”, ca să spun așa, pielea ei era suplă, ca întotdeauna, dar părea mai plăcută la atingere. I-am coborât pe spate și apoi m-am dus într-o parte, apoi pe cealaltă, pentru a-i îngriji umerii și brațele.

Am făcut ocolul mesei și am început cu picioarele și tălpile ei. Începând cu grijă cu degetele de la picioare, am continuat cu glezna și gambele ei. Mai întâi, un picior și apoi celălalt. Faye s-a simțit întotdeauna foarte confortabil cu coapsele ei care nu trebuiau să fie închise și eu am avut întotdeauna vederi minunate ale vulvei ei și astăzi nu a fost diferit, încă. După partea inferioară a  Prieteni de masaj  picioarelor, am ocolit masa și, pornind de la o gleznă, m-am mișcat pe gambe și apoi pe coapsă.  Prieteni de masaj  Am repetat acest lucru mergând mai sus de fiecare dată până când treceam pe lângă locul în care mă opresc și în cursa în sus, îi treceam buzele exterioare. Faye a gemut și picioarele ei s-au deschis puțin mai mult și am repetat asta de mai multe ori înainte de a merge la celălalt picior.

După ce am terminat ambele picioare, i-am șoptit să se întoarcă pe spate.  Prieteni de masaj  Am ajutat-o ​​cu blândețe și, de asemenea, am ajutat-o ​​să se așeze și să se liniștească.

Am început din nou la umerii ei, apoi fiecare braț și umăr. Am masat întotdeauna în jurul sânilor lui Faye, inclusiv marginile sânilor, dar nu sfârcurile și nu centrul. Ea are o cupă D și la 60 de ani, evident că slăbesc destul de mult, dar întinsă pe spate, au fost fantastici. Areolele ei au aproximativ 5 cm în diametru și sfarcurile ei sunt cam de dimensiunea capătului degetelor ei mici. Desigur, nu are linie de bronzare, iar sânii ei sunt doar puțin mai puțin bronzați decât restul pielii din jur.

I-am masat ușor sânii complet și apoi, cu adaos de ulei, i-am dat un tratament ferm, dar totuși blând fiecărui mamelon și apoi ambelor în același timp. Respirația lui Faye s-a adâncit și ea a oftat deschis și și-a șoptit plăcerea. Deveneam extrem de tare prin toate astea și brațul lui Faye era adesea deasupra penisului meu. Uneori, își mișca ușor brațul pentru a menține contactul.

După sânii ei, am început de la picioarele ei și i-am făcut același tratament pe care l-am făcut pe spate fiecărui picior, glezne, gambe și apoi coapse. La sfârșitul masajului coapsei, am acordat o atenție mai mare și evidentă păsăricii ei. Ea are buzele bărbierite, cu un petic oval, foarte scurt de păr deasupra fantei. Buzele interioare ale lui Faye nu ies foarte mult în afară, doar când buzele ei exterioare se deschid și se deschideau la fiecare atingere pe care am făcut-o.

În cele din urmă, cu ulei, i-am deschis buzele cu o mână și am folosit degetul mijlociu pentru a intra în vagin, căutându-i punctul G. Degetul care avea buzele deschise s-a dus la vârful fantei ei și a început să-i învârtească clitorisul.

Picioarele lui Faye s-au deschis destul de mult și i-am simțit brațul mergând în spatele meu. Mâna ei era pe fundul meu și mi-a șoptit să ajung deasupra ei. Am întrebat-o dacă vrea să se închidă ușa de la intrare și mi-a spus, nu, doar urcă-te deasupra ei.

 

După un minut, m-am coborât cu grijă și m-am clătinat pe scaun și m-am așezat pe prosop. Faye s-a adunat în timp ce era încă întinsă pe masa de masaj. În cele din urmă, m-am ridicat și am udat una dintre cârpele de spălat cu apă fierbinte și am adus-o pentru a ajuta la curățarea păsăricii lui Faye. Stătea întinsă acolo cu picioarele încă desfăcute și ce priveliște minunată era.

Apoi, am ajutat-o ​​să se ridice și am condus-o la canapea și ne-am așezat amândoi.

– Gus, asta a fost perfect. A fost exact ceea ce speram. Nu ne datorăm unul altuia și nici nu ne deținem unul pe altul, să fim întotdeauna speciali unul pentru celălalt și va fi perfect.”

– Destul de cinstit, drăguță doamnă. Și eu o voi găzdui pe următoarea, desigur!  Prieteni de masaj 

Acesta a fost începutul când prietenii de masaj au devenit „Massage Buddies” și este ceea ce am continuat până astăzi, cu câteva aventuri suplimentare pe care le voi povesti pe măsură ce continuăm.