Prima mea vizită la un salon de masaj

Prima mea vizită la un salon de masaj

 

Numele meu este Kevin. Aceasta este povestea adevărată despre cum am început o poveste de dragoste de un deceniu cu masaj senzual. A fost un accident, dar unul norocos pentru mine pentru că nu îmi pot imagina viața fără vizita ocazională la salonul de masaj acum.

Aveam 21 de ani. Locuiam cu câțiva prieteni într-o casă închiriată. Abandonasem cursurile de la universitate, mai preocupat să mă fac mangă și să petrec decât de viitor, iar prietenii mei erau la fel. Am crescut cu toții împreună și am decis să luăm un an de vacanță și să lucrăm la orice slujbă ca să ne descurcăm. Eram cu toții din mediul rural și a trăi în capitală pentru noi era ca și cum ai trăi pe Lună, doar mai bine. Era cea mai bună experiență din viața noastră în acel moment.

Mergeam acasă cel puțin o dată la 3 luni. Eram tânăr și îmi plăcea să fiu pe drum. Locuitul în București se dovedea a fi o adaptare destul de dificilă pentru mama mea, așa că făceam drumul până acolo și înapoi pentru a o face fericită. În plus, de fiecare dată când plecam, ea mi-a dat suficienți bani pentru a-mi acoperi gazul în ambele sensuri și niște bani în plus. Într-una dintre aceste călătorii de întoarcere am descoperit primul meu salon de masaj. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Încă este una dintre cele mai erotice experiențe din viața mea.

Era pe la ora 18:00. Cu o seară înainte, am stat treaz jucând poker cu niște prieteni și nu m-am culcat până aproape de 2 dimineața. Nu este foarte inteligent, având în vedere că am plecat la drum la 6 dimineața, dar când suntem tineri suntem plini de energie și putem face acele lucruri. Cel puțin așa credeam eu atunci. În realitate, fiecare parte a corpului era dureroasă, transpiram, mă usturau ochii și mă înnebunea gândul la încă 5 ore până la București. Atunci am văzut panoul de pe autostradă. Da, un panou publicitar. În retrospectivă, este destul de șocant.

Semnul scria salon de masaj erotic și conținea un număr de telefon. Nu văzusem niciodată un centru spa care făcea reclamă pe un panou publicitar. Nu primisem niciodată un masaj profesional și, în starea mea actuală, mi-a părut că acum este momentul să încerc unul. Așa că mi-am luat telefonul mobil, pe vremea când încă mai puteai să folosești un telefon în timp ce conduceai, și am format numărul.

– Buna ziua? a fost răspunsul pe care l-am primit

– Bună, tocmai am văzut anunțul  pentru masaj și mă întrebam cât costă.

Mi-a spus cât costă.

– Bine, sunt destul de aproape, ești disponibilă acum? am spus.

– Da dragă, vino.

Am primit indicații de la ea și, cu asta, am condus următorii km plin de entuziasm și anticipare pentru ceea ce urma să se întâmple în curând. Un masaj. Ce palpitant. Exact ceea ce am nevoie.

Locul a fost foarte ușor de găsit. Era la doar câteva străzi de autostradă și se afla într-un mall. Am tras până la ușa din față și ferestrele aveau draperii care ascundeau ceea ce era înăuntru. Nu m-am gândit la asta și am intrat și m-am trezit într-un mic hol cu ​​o fereastră asemănătoare cabinetului unui doctor. Ciudat, m-am gândit, dar ce contează. Când am intrat, s-a auzit o mic sonerie electronică și în câteva secunde a apărut o femeie în spatele tejghelei de la fereastră și a spus:

– Bună, te ajut?

– Bună, tocmai am sunat pentru un masaj.

– Bine ai venit, dragă, a spus ea și am băgat mâna în portofel și am scos bancnotele și i le-am dat. 

Ea a luat banii și a dispărut după colț și apoi s-a deschis ușa și a apărut și mi-a spus să o urmez. Am urmat-o pe un hol lung până la ultima uşă din stânga şi când am intrat, ea m-a întrebat dacă vreau să fac un duş. M-am gândit în sinea mea că, evident, vin de pe drum o mulțime de oameni care probabil nu sunt atât de curați, pentru asta e dușul pe care îl oferă. Așa că am spus sigur. Ea a luat ceea ce părea a fi un halat alb și curat și mi l-a întins și mi-a spus să-mi dau jos hainele și să-mi pun halatul și cineva va fi cu mine, apoi a închis ușa și a plecat.

Erau niște cârlige pentru haine pe perete, așa că mi-am scos hainele și le-am atârnat acolo. A fost foarte ciudat să fiu gol într-un loc în care nu mai fusesem niciodată. Aveam doar 21 de ani și chiar și atunci când făceam sex cu prietenele mele nu defilam gol înainte sau după fapt și asta a fost oarecum stimulant pentru mine. De fapt, am început să devin tare la gândul la ceea ce făceam, dar am revenit imediat la realitate pentru că nu voiam să par ca un pervers la primul meu masaj. După ce mi-am îmbrăcat halatul, m-am așezat pe masa de masaj și am așteptat și câteva clipe mai târziu s-a auzit o bătaie la ușă.

– Pot să întru? a spus vocea de cealaltă parte și i-am răspuns:

– Da.

Ușa s-a deschis și a intrat una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut vreodată. Avea aproximativ 1.70, zveltă, avea părul negru, lung, des, drept, până la jumătatea spatelui și sânii drăguți. Ea nu ar fi putut cântări mai mult de 60 kg, dar nu eram un judecător bun al greutății atunci sau acum, dar era cu siguranță într-o formă excelentă și trebuia să aibă vreo 30 – 40 de ani. Purta pantaloni scurți negri foarte scurti și un maiou negru care se potrivea foarte bine și îi accentua sânii și mă lăsa să văd ce abdomen plat avea. Femeia asta era sexy și am simțit că îmi crește penisul din nou.

– Bună. Ești gata de duș? a spus ea.

– Da, a fost răspunsul meu și ea m-a luat de mână așa cum ar lua o mamă de mâna fiului ei și a spus:

– Urmează-mă.

M-a condus afară din camera cu masa de masaj și m-a luat de mână în timp ce mergeam pe hol spre altă cameră. Am intrat și nu a fost ca nimic din ce am mai văzusem până atunci. Toată această cameră era un duș mare. Avea un cap de duș pe perete și unul dintre acele capete de duș cu un tub de metal ca o țeavă în lateral. Genul pe care îl folosești în mână, astfel încât să poți pulveriza pe tot corpul. În cameră erau o masă și un taburet, iar pe masă se aflau o varietate de șampoane și săpunuri. La ce s-a întâmplat mai departe mă gândesc încă și astăzi.

Stăteam amândoi acolo, sub duș, când brusc a început să-mi ia halatul de pe mine. Nu fusesem niciodată gol în preajma nimănui, în afară de prietenele mele. Eram atât de șocat încât nu am făcut nimic s-o opresc. Ea mi-a luat halatul și am rămas acolo. După ce a pus halatul în cuier, a întors capul de duș de pe perete și a spus:

– Te simți bine? în timp ce a lăsat apa să mă atingă și i-am spus:

– Da.

M-a înghiontat puțin mai aproape de apă și următorul lucru pe care îl știu e că stăteam sub capul de duș complet gol, în timp ce apa îmi curgea pe corp și această străină, o femeie mai în vârstă sexy în pantaloni scurți și maieu, stătea lângă mine, în timp ce și-a pus șampon în mână și apoi m-a tras înapoi din apă în timp ce stătea în spatele meu și a continuat să-mi săpunească părul. M-am bucurat că era în spatele meu pentru că penisul meu a început să crească foarte repede. Nu știam ce să fac. Iată-mă la duș, un tânăr fără experiență, cu o femeie mai în vârstă și atrăgătoare care îmi face baie. Fiecare moment era plin de așteptare, neștiind ce să fac.

După ce mi-a masat scalpul timp de un minut, a clătit tot șamponul și a început să-mi spumeze spatele. Eram încă recunoscător că era în spatele meu și nu putea să-mi vadă penisul tare.

Ea a început să lucreze pe spatele meu și apoi a venit la talia mea chiar deasupra crăpăturii fundului meu. Următorul lucru pe care îl știu e că îmi face spumă în fund și mâinile ei și-au făcut loc între fesele mele și s-a frecat energic pentru câteva secunde, ca și cum toate acestea ar fi fost normale. Din cate stiam eu era normal. Ce experiență până acum. Când a terminat de curățat spatele și fundul meu, a luat pulverizatorul de mână și a clătit tot săpunul de pe mine. Apoi a venit momentul adevărului.

– Întoarce-te, iubitule, mi-a spus ea. 

Fără ezitare și aruncând prudența în vânt, m-am întors cu penisul meu tare ca stâncă ieșit drept înafară. Ea nu a privit în jos. Pur și simplu a început să mă spele pe gât și pe piept și să mă spele de parcă nici nu ar fi observat penisul tare îndreptat spre ea. Aveam apă care curgea pe spate din capul de duș și întreaga experiență a fost stimulatoare și distractivă. Ea a mers încet pe pieptul meu și, când s-a apropiat de linia taliei mele, s-a oprit.

S-a dus de cealaltă parte a dușului și a apucat scaunul și s-a așezat pe el în fața mea. Penisul meu se uita fix la fața și pieptul ei și simțeam sperma limpede curgând din mine din cauza a ceea ce am perceput ca fiind una dintre cele mai erotice experiențe din viața mea de până acum. Eram emoționat și nu știam ce se întâmplă. 

– Care e numele tău? i-am spus ca să rup tăcerea.

– Kim.

– Eu sunt Kevin.

Ea doar a zâmbit și apoi și-a reluat spălarea pe burta mea și apoi pe talia mea, comportându-se tot timpul normal, ca și cum penisul meu nu ar fi fost în aer liber și tare ca o piatră. După aproximativ 30 de secunde de când mi-a spălat talia, a mai pus niște săpun lichid în mâini și apoi a început să-mi spele penisul și testiculele de parcă ar fi fost strict o afacere. Am fost socat. Am crezut că voi ejacula în orice secundă. Pur și simplu a petrecut aproximativ cincisprezece secunde mângâindu-mi testiculele și apoi a dat penisului câteva mișcări bune, apoi a apucat dușul și m-a clătit. Am fost șocat. Apoi a început să-mi spele picioarele și tălpile și în câteva minute dușul s-a terminat. Întreaga experiență a durat mai puțin de 10 minute.

Apoi, Kim a luat un prosop de pe unul dintre cârlige și m-a uscat ca și cum aș fi fost un copil și incapabil să mă curăț. Mi-a atins din nou penisul și testiculele, dar prin prosop și nu cu mâinile ei. Penisul meu era încă tare. După ce a văzut că eram uscat, mi-a pus halatul înapoi și m-a luat din nou de mână și m-a condus înapoi în camera în care erau hainele mele și masa de masaj.

– Bine, te pui pe burtă, mă întorc imediat, a spus Kim în timp ce îmi lua halatul de pe mine și îl arunca într-un coș.

Am făcut cum mi s-a spus. M-am întins pe burtă și penisul meu tare era acum apăsat, așa că m-am întins în spate și mi-am scos testiculele mai mult între picioare, sperând că mi-ar fi de ajutor puțin. Ca să nu mai spun că voiam să-mi vadă testiculele. Mă încânta enorm. A fi gol și a fi răsfățat era ceva la care nu m-am gândit niciodată înainte. După cum tot spun, aveam 21 de ani și nu aveam experiență. După ce a așteptat câteva minute, Kim s-a întors și a redus luminile și a pus niște muzică liniștitoare, pe un mic CD player care se afla în colțul camerei, pe o masă. Fața mea era într-o gaură privind în jos pe podea și nu puteam vedea nimic decât podeaua.

Kim a început de sus. Ea a stat în fața mea și i-am putut vedea picioarele și tălpile ei sexy în timp ce începea să-mi maseze umerii și spatele din fața mea. Am simțit că uleiul cald este turnat pe tot corpul meu foarte generos. Se simțea grozav împreună cu mâinile ei și faptul că era sexy a făcut totul mult mai bine. După aproximativ cinci minute, s-a mutat pe brațele mele și le-a masat unul câte unul și apoi a făcut ceva în care mi-a tras toate degetele unul câte unul, făcând un zgomot pocnit în timp ce îmi trăgea degetele. Spatele și brațele mi le-a terminat în alte cinci minute și apoi s-a mutat la celălalt capăt al mesei. Kim a început să-mi maseze picioarele și apoi s-a îndreptat încet spre gambele mele, petrecând câteva minute pe fiecare și apoi a mers în cele din urmă spre partea din spate a coapselor mele.

Kim freca și masa coapsele mele. Făcea mișcări lungi și netede în sus și în jos pe lungimea interioară a coapsei și de fiecare dată când se apropia de testicule, mă furnica din ce în ce mai mult. Voiam să-mi atingă testiculele atât de rău. Mi-am spus că înainte de a pleca de aici o să folosesc baia și să mă eliberez de toată emoția. Habar n-aveam ce ar putea oferi un masaj. Înnebuneam și penisul a început să-mi palpiteze sub greutatea corpului și din nou m-am trezit întrebându-mă dacă o să ejaculez chiar acolo.

Ce mizerie ar fi asta. Cum ar reacționa ea dacă aș începe să ejeculez doar după ce ea îmi atinge piciorul? Ar fi chemat poliția? Mi-ar fi fost rușine? Aceste întrebări mi-au trecut prin minte, dar le-am lăsat repede deoparte și doar m-am bucurat de atingerile mâinilor ei pe tot corpul meu. Ea a continuat să facă mișcări în sus și în jos și, după aproximativ 2 minute de asta, i-am simțit vârfurile degetelor care îmi ating testiculele și aproape că am ejaculat.

Kim s-a mutat apoi la fundul meu și a început să-l frământe și să-mi maseze fesele. Ea a pus atât de mult ulei pe mine încât îmi curgea pe crăpătura fundului și cădea pe testicule. Mi-a plăcut.

– Bine, întoarce-te acum, a spus Kim. 

Am ezitat pentru o secundă și apoi am spus la naiba. M-am întors. Penisul meu era în aer și cât se putea de tare. Din nou, ea l-a ignorat și și-a început masajul stând lângă capul meu și masându-mi pieptul. Ea a început încet să coboare pe piept până la burtă în timp ce stătea deasupra mea și în spatele meu. Pe măsură ce cobora, a trebuit să se aplece mai mult. Când a ajuns la talia mea, sânii ei mi se împingeau în față și în acel moment am știut că nu mai era un masaj normal. Penisul îmi pulsa și tremura și nu era nicio cale să nu-l vadă. Dar ea nu a recunoscut asta.

După ce a ajuns la talia mea și i-a acordat atenția pe care o merita, a mers la celălalt capăt al mesei și a început să-mi aplice mai mult ulei pe picioare. Ea îmi masa picioarele în același mod ca înainte doar din față de data aceasta. Apoi ea s-a apropiat de picioarele mele și emoția a crescut în mine.

Kim a început să-mi maseze picioarele fără să-mi atingă penisul sau testiculele. Ea a început să-mi toarne ulei direct pe picioare și pur și simplu să-și folosească palmele pentru a face mișcări circulare în jurul vârfului coapselor și pe interior, cu exteriorul mâinii ei atingându-mi testiculele și atingându-mi ocazional penisul. Se întâmpla asta cu adevărat? O să mi-o frece? Rahat, trebuie să ejaculez. Muream. Asta era prea mult.

Dar Kim a continuat să maseze de parcă toate acestea ar fi normale.

Deodată și-a pus mâna în jurul penisului meu și am scos un oftat, „Ohhhhh”, deși foarte liniștit și atunci am făcut contact vizual. Eram întins gol pe o masă de masaj și o femeie mai în vârstă avea acum penisul meu în mână.

– BINE? întrebă ea ca o fetiță nevinovată.

– Da, a fost tot ce am putut să adun și a început să mă mângâie foarte încet cu mâna stângă în timp ce stătea pe partea dreaptă. Apoi și-a luat mâna dreaptă și mi-a luat testiculele și a început să le maseze foarte delicat. Eram pe cale să ejaculez și am prins-o de mână ca să o fac să nu mai mângâie. S-a oprit o secundă și și-a dat seama că vreau să fac asta să dureze mai mult. Cine știa când voi putea să fac asta din nou?

Kim s-a oprit din ceea ce făcea și și-a scos foarte calm maioul și apoi și-a scos sutienul. Acum stătea în fața mea complet topless și în acel moment nu văzusem niciodată sâni mai frumoși sau nu fusesem mai excitat în viața mea. Asta se întâmpla cu adevărat.

Apoi mi-a prins mâna dreaptă și a tras-o la sân. L-am luat fără ezitare și am început să-l frământ și apoi să mă joc cu sfârcul ei și, în același timp, mi-a apucat din nou penisul și a început să mă mângâie în timp ce-și folosea cealaltă mână pentru a-mi mângâia testiculele.

– Frumos, a spus ea arătând spre penisul meu.

Fusesem tachinat timp de 45 de minute și eram pe punctul de a ejacula mai tare decât o făcusem vreodată înainte.

Kim mi-a masat testiculele și îmi mângâia încet penisul în sus și în jos în timp ce eu mă jucam cu sânii ei și apoi am început să-i iau fundul și să-l masez. Am decis să arunc prudența în vânt și să o duc la următorul nivel. Mi-am pus mâna pe interiorul pantalonilor ei și abia i-am simțit buzele păsăricii. Ea nu m-a oprit. Am început să-i frec păsărică cât am putut de bine în poziția în care mă aflam și ea a continuat să-și treacă mâinile peste penis și testicule. Nu am mai suportat.

– Ohhhhhhhh, o să îmi dau drumul, am spus frenetic, dar cât mai liniștit posibil, astfel încât nimeni altcineva să nu poată auzi și ea a început să mângâie mai repede și apoi s-a întâmplat.

– Ohhhhhh ohhhhh ohhhhh.

 Am început să trag flux după flux de sperma din penisul meu în timp ce ea mă mângâia. N-am mai ejaculat așa în viața mea! Am împușcat pe lângă capul meu și pe podea și a ajuns peste tot.

Ejaculam pe abdomen și pe piept și o parte chiar mi-a lovit părul și partea feței. Trageam râu după râu și țâșneam de parcă nu era și mâine o zi. Am ejaculat timp de aproape 10 secunde! În tot acest timp, Kim a continuat să mă mângâie și când am început să ejaculez, a făcut-o mai intensă când a spus:

– Ahhhh băiat bun, foarte drăguț! ceea ce m-a făcut să ejaculez și mai tare.

În cele din urmă, am terminat de ejaculat și mi-am dat seama că eram acoperit cu propria mea sperma pe piept, pe abdomen, lângă ureche, pe față și ceva în păr. Kim a încetat să mă mângâie și a părăsit camera.

Ce m-am gândit acum?

S-a întors repede cu un prosop umed fierbinte și a început să mă curețe. Mi-a șters toată sperma de pe corp cu prosopul umed fierbinte și apoi a folosit un alt prosop pentru a mă usca.

Am stat acolo șocat, încercând să-mi trag răsuflarea, deoarece penisul încă se mișca.

M-a uscat și apoi mi-a spus:

– OK, masajul e gata,

Apoi m-am ridicat și mi-am pus repede boxerii care atârnau pe perete cu celelalte haine ale mele. Am avut acel sentiment de rușine pe care îl ai când ești mai tânăr și tocmai te-ai masturbat. Mi-am luat portofelul și am scos niște bani pentru a-i da bacșiș pe Kim, iar ea m-a îmbrățișat și mi-a spus:

– Să mai vii, ok? Întreabă de Kim. 

Am spus că o voi face și apoi ea a plecat.

Mi-am îmbrăcat hainele și am mers pe hol până la ieșire și, în timp ce plecam, era Kim, femeia mai în vârstă care m-a întâmpinat și o altă fată fierbinte, stăteau toate pe o canapea într-o altă cameră și au strigat la revedere în timp ce am trecut pe lângă ele. Am urcat în mașină simțindu-mă de milioane și din nou plin de energie. M-am întors pe autostradă și m-am îndreptat spre București.

Nu știam că această vizită îmi va schimba viața. Nu m-am eliberat atât de tare în viața mea. Am învățat ceva despre saloanele de masaj și despre mine. Era timpul să ne ramificăm sexual. Gata cu misionarul și cu sexul ocazional plictisitor în stil cățeluș pentru mine. Tocmai am deschis o ușă și eram nerăbdător să intru.

A fost prima mea vizită la un salon de masaj asiatic și nu ultima.