Primul masaj erotic

 Primul masaj erotic

 

– Ce caut aici? m-am întrebat. 

Stăteam în fața unei clădiri în care era un salon de masaj erotic. Aceasta avea să fie a doua mea încercare de a face un masaj erotic, iar prima încercare era mortificantă. Au existat două tentative cu masaje non-clasice în trecut, dar acestea sunt povești pentru o altă zi.

Prima încercare a fost săptămâna precedentă. Eram în București pentru afaceri și plănuiam să fac un masaj erotic. Nu căutam de fapt sex, (sunt un bărbat fericit căsătorit cu o viață sexuală grozavă) mi-au plăcut foarte mult masajele și începeam să îmi dau seama că îmi plăcea ideea de a fi nud și neacoperit pentru un masaj. Mă așteptam la un final fericit, dar cam atât. Asta nu poate fi considerat înșelat, nu-i așa?

Timp de aproximativ o săptămână am navigat pe internet pentru a găsi o locație potrivită. Multe dintre aceste locuri păreau a fi doar bordeluri. Am găsit site-uri care au evaluat aceste locuri și am început să-mi dau seama că cele cu o taxă redusă la ușă erau cele în care plăteai direct maseuza pentru sex odată ce intrai în cameră. Odată ce ești gol într-o cameră și o fată drăguță se ține de penisul tău, pârghia ta de negociere dispare și vei fi de acord să plătești oricât.

Nu credeam că sunt pregătit pentru asta așa că am încercat să fiu atent unde aleg. Am ales un spa care era situat în casa unei femei. Tariful a fost de 150 USD pentru o oră. Ea a inclus un masaj de prostată fără costuri suplimentare. Am stabilit programarea și m-am prezentat la ora stabilită.

Este sigur să spun că am fost destul de emoționat. Am găsit casa femeii fără nicio problemă și când am bătut o femeie de vârstă mijlocie perfect drăguță, pe nume Maria, m-a lăsat să intru. Avea un ușor accent străin și era cam de vârsta mea, sau puțin mai în vârstă. Am 45 de ani în formă relativ bună, ea avea aproximativ 50 de ani și era puțin plinuță. Părea să aibă un set mare de sâni care erau ținuți lejer într-un top tricot pe gât – i-am apreciat. Dar, pentru că nu aveam de gând să facem sex, faptul că avea câteva kilograme în plus nu m-a deranjat.

Maria m-a condus într-o cameră din spate slab luminată a casei ei și m-a întrebat dacă aleg sau nu masajul de prostată. Am spus nu. Am descoperit recent cât de puternic ar putea fi sentimentul la cabinetul medicului meu, dar mă durea o zi sau două după aceea. S-a dovedit că am o problemă de sănătate și de aceea durerea a persistat.

Mi-a explicat că nu folosește drapaj pentru a nu „deranja fluxul masajului”. Știam asta de pe site și de aceea am ales-o. M-a lăsat să mă dezbrac și să mă întind cu fața în jos pe masă și mi-a dat o mască pe care să o port dacă mi se pare că camera era prea luminată. Ea prefera lumina soarelui pentru a vedea ce face și, astfel, oferea măști de față pentru a ajuta clientul să se relaxeze. Am refuzat oferta, crezând că voi ține ochii închiși.

De fapt, începusem să mă dezbrac în timp ce ea era în cameră discutând despre masaj. M-am gândit că o să mă vadă gol și să mi-o frece, de ce să nu mă vadă în timp ce mă dezbrac. Dar ea m-a oprit, am terminat discuția și a părăsit camera. Mi-am lăsat hainele pe bancă conform instrucțiunilor.

Când a intrat, mi-a făcut un masaj de o oră la fel de bun ca orice masaj profesional pe care l-am făcut vreodată. Am fost de multe ori la spa-uri tradiționale legitime în vacanțe și acasă. Până acum, singura diferență dintre acest masaj și oricare altul a fost că stăteam întins în ceea ce ar trebui să fie sufrageria acestei femei, camera era relativ luminoasă pentru un spa, iar eu eram întins neacoperit. Îmi plăcea. Totuși, în timp ce stăteam acolo, mi-am dat seama că nu există nicio componentă sexuală, așa că nu aveam o erecție. Presupusesem că eram în această poziție cu o femeie ciudată cu care va trebui să mă contrazic. Chiar începeam să regret că nu am ales și stimularea prostatei. Ar fi greu să nu ai o erecție cu degetul ei în fund.

Și, bineînțeles, cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atât devenea o problemă. După patruzeci de minute, m-a pus să mă întorc pe spate. Aceasta ar fi prima dată când m-am expus la ea. Bineînțeles că asta m-ar face să devin tare, m-am gândit. Dar nu. Mișcările ei încă nu erau în mod deschis sexuale, ci doar profesionale. Dacă aș fi purtat masca, m-aș fi putut preface că este o tânără maseuza fierbinte, dar am deschis puțin ochii și am văzut că nu este așa.

Masajul până în acest moment a fost excelent. Eram atât de relaxat încât abia simțeam că am oase în corpul meu. După 10 minute pe spate, în sfârșit a ajuns la penisul meu. Și-a spumat mâinile și chiar a început să mă mângâie. Mă așteptam să sară în atenție, dar acum creierul meu țipa atât de tare penisului să se ridice, încât nu avea cum să asculte. Ea a ajuns să-mi mângâie penisul moale timp de trei minute lungi și umilitoare până am ejaculat. Ulterior, am auzit că termenul pentru asta este spaghetti dick – de către cei din comerț.

Am fost surprins că am putut ejacula totuși. Nu credeam că se va întâmpla fără erecție.

După asta, m-a curățat și a părăsit camera fără să spună nimic. M-am ridicat și m-am îmbrăcat și m-am furișat pe ușa din față simțindu-mă învins.

De fapt, masajul m-a făcut să mă simt grozav; Pur și simplu nu-mi venea să cred că nu am reușit să o ridic.

Așa că asta mă readuce la momentul în care mă aflam în fața unei clădiri din București. Îmi adun nervii și intru. Înăuntru era un hol mohorât și întunecat. Pereții, podeaua și tavanul erau din beton negru și erau iluminate doar cu o lumină slabă. Părea o intrare într-o casă de distracție de carnaval. Holul avea o fereastră de sticlă și o ușă foarte solidă care îți permitea să intri mai departe în spa odată ce ai plătit.

După un minut, cinci fete au venit la fereastră. Toate erau îmbrăcate în diferite tipuri de teddy, lenjerie sau pur și simplu chiloți și sutiene. Acesta era un mediu foarte diferit față de săptămâna trecută. Penisul mi se agita deja în pantaloni. Una dintre ele mi-a vorbit. Numele ei era Li. Era foarte drăguță, în jur de 23 de ani, cu un corp frumos tonifiat. M-a întrebat dacă vreau 30 sau 60 de minute. Am spus 60 și am plătit. Apoi mi-a spus să-mi aleg maseuza.

A fost puțin ciudat, așa că am ales-o pe ea, pentru că îmi vorbea și părea drăguță. Apoi a venit la ușa interioară și a deschis și m-a lăsat să intru. Apoi a încuiat după mine. M-a adus pe un hol cu ​​o serie de camere. Toate păreau puțin țipătoare, de parcă ar fi fost decorate în anii 70. Locul era destul de întunecat, cu muzică rock din anii 70.

Li m-a condus în camera ei. Am intrat; ea a închis ușa și apoi a venit la mine. Zâmbetul ei era molipsitor și m-a tras repede pe canapea și a început să mă dezbrace. Mi-a descheiat cămașa și mânecile cămășii și mi-a scos-o. Mi s-a părut grozav, așa că am stat acolo, așteptând ca ea să-mi dea pantalonii jos. Presupun că am citit greșit, pentru că ea doar s-a uitat la mine cu o privire de genul „hei, vino aici și ajută”. Așa că am început să-mi dau pantalonii jos și ea mi-a scos pantofii.

În câteva secunde eram gol în fața acestei frumoase fete de 25 de ani. Mi se învârtea capul. Ea a mers în partea cealaltă a camerei și mi-a adus un prosop pe care să-l înfășor în jurul taliei. Nu sunt un tip atât de mare, dar acest prosop nu era făcut pentru modestie. Puteai doar să-l ții închis, nu era suficient de lung pentru a se înfășura complet.

Mi-a dat papuci și m-a condus din cameră și pe hol. Nu am văzut pe nimeni altcineva pe holuri; Presupun că sunt atenți la asta. Primul tratament a fost de 10 minute în baia de aburi, ea m-a lăsat să intru și am stat acolo singur. Inițial mi-am ținut prosopul acoperind penisul doar pentru a păstra puțină modestie, dar apoi am început să devin mai curajos și m-am descoperit și m-am așezat pe prosop. Mi-a plăcut libertatea și am început să am o semierectie stând aici singur.

În 10 minute a venit să mă scoată. Nu am încercat să mă acoper. Până în acest moment, mă văzuse pentru scurt timp gol. Nu știam cât de mult vedea ea.

Am împachetat prosopul în jurul meu și ea m-a dus în camera alăturată unde era o cadă cu hidromasaj pentru 8 persoane. Odată ajuns în această cameră, mi-a luat prosopul și m-a condus în cada cu hidromasaj. M-a lăsat aici 10 minute să mă înmoi.

După zece minute, a venit din nou după mine. Începuse repede să-mi placă să fiu gol în preajma acestei fete semi-îmbrăcate. Li m-a dus apoi în camera alăturată, unde era un duș de masă. Aceasta a fost o premieră pentru mine. M-a pus întins cu fața în jos și a început să mă spele cu o mănușă de burete cu săpun și un pulverizator de mână. Ea a petrecut mult timp pe fundul meu și m-am simțit grozav. După 3 minute, m-a pus să mă întorc. Eram cu ușurință în catarg până acum și ea a ajutat la asta, asigurându-se că penisul și testiculele mele erau complet săpunite, spălate și clătite. Să stau întins acolo cu ea privindu-mă în ochi în timp ce mă mângâia a fost incredibil

Odată ce a terminat, Li m-a pus să mă ridic și a început să mă usuce. Ea a terminat acest proces îngenunchind direct în fața mea pentru a mă usca de la brâu în jos. Fața ei se afla la câțiva centimetri de un penis dur și ea s-a asigurat că îi acordă puțină atenție suplimentară în timp ce îl usca.

Odată ce m-am uscat, m-a lăsat să păstrez prosopul mare pe care să-l înfășor și să mă întorc în camera ei. Fiind mic, nu mi-a permis să-mi acopăr penisul. Nu m-aș fi plâns dacă mi-ar fi apucat penisul și m-ar fi condus în cameră în acest moment.

Odată ajunși în cameră, m-a pus să stau pe acest scaun de masaj. Am crezut că era dezamăgitor, dar a fost doar pentru câteva minute în timp ce ea se pregătea. În timp ce stăteam aici, penisul meu s-a dezumflat puțin, deoarece nu a primit nicio atenție. Aș fi putut să-l mângâi pentru a continua, dar nu știam dacă era acceptabil.

După câteva minute, Li m-a condus la masa de masaj și m-a pus întins cu fața în jos. Apoi a continuat să-mi facă un masaj mediocru relativ lipsit de entuziasm. Acest lucru m-a surprins și dezamăgit puțin. Ea a început de la umerii mei și a coborât până în vârful fundului meu. Tocmai când credeam că va deveni interesant, ea s-a oprit și a început cu picioarele mele. De data aceasta, când a ajuns la fundul meu, a devenit mai agresivă cu niște masaj la fund și a început să se întindă dedesubt să-mi apuce penisul. Era aproximativ jumătate din potențial în acest moment și a început să revină la viață. După un minut sau două din asta, m-a pus să mă întorc.

Când am făcut-o, am fost șocat. Acolo stătea în genunchi la capătul mesei de masaj complet goală spunând „Taa Daaa”! Nu știu când s-a dezbrăcat, dar nu mă plângeam. Era slabă, cu sâni cupa A sau B, care se potriveau perfect corpului ei.

Masajul se terminase. De aici încolo a fost doar sex. S-a urcat între picioarele mele, m-a mângâiat până la o duritate maximă și a început să-mi facă un blowjob. Am crezut sincer că m-ar fi terminat așa. Din nou, am ales acest loc cu un cost inițial mai mare, pentru că nu căutam o fată care să îmi ceară în plus. Până în acest moment nu a fost menționat niciun cost suplimentar. După un minut sau două, s-a urcat și a început să mi-o tragă. Eram puțin dezorientat pentru că nu vedeam un prezervativ. Dar nu am putut protesta. Am mers cu ea pentru câteva minute de o plimbare sălbatică. Trecuseră 20 de ani de când nu mai fusesem cu o fată de douăzeci de ani și m-am simțit la fel de bine pe cât îmi aminteam. M-a călărit din greu și repede, nu se putea pretinde că facem dragoste, asta era o partidă de sex tare și rapid.

Odată ce am ajuns la punctul culminant, ea a coborât și m-a curățat. S-a dovedit că era un prezervativ subțire. Îl pusese cu gura. Ea m-a ajutat să ies de la masă și m-a ajutat să mă îmbrac. De acolo a plecat spre ușa din față. Nu a cerut bani, așa că i-am dat doar ceea ce am crezut că este un bacșiș decent.

Acum, înapoi în mașina mea, am simțit revanșa față de programarea eșuată din săptămânile anterioare. Cu toate acestea, începeam să învăț lecția că, cu cât este mai bun masajul, cu atât e mai puțin sex. Dacă maseuza este foarte pricepută și entuziastă, vei obține cel mult un handjob. Cu toate acestea, dacă masajul este slab, aveți grijă. Probabil ți se va propune sex, sau dacă ai norocul să o vizitezi pe Li, ea va urca pe vârf.