Primul masaj erotic la hotel al lui Marius

Masaj erotic in bucureti! Vip-zone.

Primul masaj erotic la hotel al lui Marius

Marius a coborât din avion pe pământul Bucureștiului. Îi venea să sărute pământul după un zbor atât de groaznic. Turbulențele a fost masive și a trebuit să stea lângă un set de gemeni nou-născuți tot timpul. Urechile îi țiuiau încă. S-a uitat în jur, a tras adânc aer în piept și s-a îndreptat spre terminal pentru a-și lua bagajele. Odată ce și-a găsit valiza mică din piele, a chemat un taxi.

— Te rog, du-mă la hotelul Hilton Garden Inn de pe strada Doamnei, Marius închise ușa taxiului și încercă să se relaxeze. 

Bucureștiul era doar prima oprire a itinerariului său. La douăzeci și trei de ani, Marius era șeful companiei de îmbrăcăminte a familiei sale. Era multă muncă, uneori prea multă, dar Marius  a simțit că îi datorează mamei sale, după ce tatăl său a murit în urmă cu două ierni. Trebuia să discute despre afaceri cu alte companii în următoarele câteva săptămâni.

– Se pare că ai nevoie de băutură, puștiule, șoferul de taxi se uită la Marius prin oglinda retrovizoare și zâmbi. 

Marius se întrebă dacă era atât de evident. Oftă zgomotos, uitându-se în jurul interiorului taxiului și observă câteva cărți de vizită elegante, gri, în relief argintiu, pe scaunul de lângă el. Pe ele scria „Vip Zone București –  salon de masaj erotic tantric”. A luat una și a băgat-o în buzunar, pentru orice eventualitate.

Marius se întrebă dacă de asta avea cu adevărat nevoie; un masaj de relaxare. Câteva minute mai târziu, au ajuns la hotel. Arăta frumos și scump, un lucru de care Marius nu s-a săturat niciodată. L-a plătit pe șofer, și-a luat valiza și a urcat în fugă treptele. S-a simțit brusc entuziasmat gândindu-se la o baie fierbinte și la cearșafuri curate.

După ce s-a cazat, o cameristă l-a condus în camera lui, la ultimul etaj. Era enormă și luxuriantă. Marius a luat o ciocolată de pe fața de pernă și s-a gândit la masaj. Nu avea nicio întâlnire în noaptea aceea. În plus, își dorea și chiar îi putea fi de folos ceva companie. A scos cartea de vizită din buzunar și a format numărul.

– Bună ziua, aș dori să programez o ședintă de masaj erotic la hotel în București.

– Unde ești situat? o voce senzuală de femeie îi umplea urechea. Nu se gândise la maseuza care va veni la el.

– Sunt la hotelul Hilton Garden Inn de pe Doamnei, camera numărul 876.

Maseuza urma să ajungă acolo în exact treizeci de minute. Era nouă seara. Asta i-a lăsat suficient timp să facă duș și să mănânce ceva.

În timp ce se dezbracă, se gândi la dimineața lungă pe care o avusese în Franța. Șase întâlniri de afaceri și un brunch cu CEO-ul unui mare lanț de retailer. Apa fierbinte i-a lovit corpul și a început să aștepte cu nerăbdare acest masaj.

La nouă și jumătate, Marius a auzit o bătaie în ușa camerei sale de hotel. Nu s-a obosit să se uite pe vizor. I-a deschis ușa unei tinere frumoase. Părul ei castaniu îi cădea pe lângă umeri. Purta o rochie de lucru neagră și purta o valiză mică, neagră.

– Te rog intră. Eu sunt Marius. 

Ținu ușa deschisă. Femeia a intrat și și-a lăsat valiza.

– Eu sunt Antonia, îi întinse ea mâna. A scuturat-o cu nerăbdare.

– Nu sunt prea sigur cum funcționează asta, s-a înroșit Marius și și-a frecat o mână pe ceafa.

– Ei bine, ar trebui să începi prin a te dezbrăca”, Antonia și-a deschis valiza și a început să despacheteze diferite lumânări, esențe și o sticlă de ulei neagră frumos ambalată.

A pus lumânările prin cameră și le-a aprins, apoi a aprins un bețișor parfumat. În curând, camera a fost infuzată cu cel mai delicios parfum. Ea a luat pernele de pe pat și a așezat un prosop. Marius a fost surprins cât de profesionistă părea, totuși abordabilă și incredibil de sexy.

– Oh, bine, ai ceva ce ar trebui să mă îmbrac atunci? se uită agitat prin cameră. Era atât de frumoasă. Nu-i venea să creadă cât de norocos era că ea va fi cea care îl va atinge.

– Oh, nu porți nimic dragule… acesta este un masaj naturist până la urmă. Bine? se uită amuzată la Marius. 

S-a înroșit din nou și și-a desfăcut blugii. În câteva minute, cei doi au fost complet nud. Marius nu se putea abține să se uite cu dor la corpul ei statuar. A încercat să-și ascundă erecția cu mâinile, dar a fost inutil.

– Putem începe prin a sta în picioare dacă vrei, a rânjit Antonia și i-a făcut semn să se așeze la capătul patului. 

Și-a adus uleiul încălzit și a pornit pe partea superioară a spatelui lui. Marius îi simțea sânii atingându-i pielea. Nu era ceea ce se așteptase, dar avea să se bucure oricum. Și-a lăsat mâinile să se relaxeze pe lângă el. Simțindu-l relaxat, Antonia l-a ghidat pe burtă. Ea a stat lângă el și a început să se frece chiar deasupra fundului lui strâns. Își trecu mâinile în sus și în jos pe trunchiul lui lung, frecându-i uleiul fierbinte pe piele. După un timp, ea și-a folosit corpul în schimb. Atingerea pielii ei moale alunecând în sus și în jos pe corpul lui Marius era aproape mai mult decât putea suporta. Apoi a început să-l sărute încet pe gât.

Buzele pline ale Antoniei i-au dat fiori pe spatele lui Marius. A încercat să-și imagineze cum arăta ea acum și și-a dorit instantaneu să se afle în fața unei oglinzi. Acum îi simțea sfârcurile dure și buzele moi pe tot corpul. El a zâmbit pentru sine și a închis ochii. Câteva minute mai târziu, ea îl îndruma să se întindă pe spate. Erecția lui era orientată spre tavan și a surprins-o pe Antonia privind. Nu a stricat că avea un pachet frumos.

Antonia a început la picioarele lui, masându-și tălpile. A continuat pe picioarele lui atletice și spre exteriorul coapselor lui. Își trecu mâinile în sus și în jos prin mușchii încordați, făcându-l pe Marius să scoată un geamăt. Ea a luat-o ca pe un semn bun și a pornit pe interiorul moale al coapselor lui. S-a apropiat periculos de mult de masa lui mare, stropind cu ulei. Marius închise strâns ochii, simțindu-se ușor stânjenit. Curând, el a putut simți întregul ei trup alunecând în sus și în jos, sânii ei alunecând peste penisul lui incredibil de tare. Își înfășura mâinile în jurul ei. El a deschis ochii și a privit-o pe frumoasa maseuză model care folosea două mâini pentru a-i masa părțile intime. Sânii ei mari săreau în sus și în jos în timp ce mergea din ce în ce mai repede.

Marius s-a uitat la stomacul ei strâns și la păsărica ei netedă, fără păr. Antonia l-a îndemnat să își dea picioarele jos din pat, până când a revenit să se ridice. Ea a îngenuncheat în fața lui, i-a luat testiculele într-o mână și penisul gros în cealaltă mână. Marius gemu și lăsă să se întâmple. Nu putea spune nu. Se simțea prea uimitor. Își folosea mâinile în moduri pe care nu le simțise niciodată înainte. El și-a ținut ochii deschiși, privind-o mângâindu-i penisul cu experiență. S-a uitat la fundul ei rotund și drăguț și a știut că era pe cale să ejaculeze. S-a prins de marginea patului și a privit-o pe maseuza lui smucindu-l cu putere, până când orgasmul a pus stăpânire pe el. Antonia s-a tras înapoi exact la timp și el a lejaculat peste sânii ei uimitori. Marius a privit cum picura pe pieptul și pe stomacul ei. Ea s-a ridicat și a zâmbit.

– Asta va fi tot, Marius? ea făcu o scurtă pauză: Adică, te simți relaxat?

– Mulțumesc, a fost tot ce a putut să spună Marius. I se tăiase răsuflarea. Poate că va găsi o modalitate de a rămâne la București pentru încă câteva nopți.