Primul masaj nu se uită niciodată

 Primul masaj nu se uită niciodată

 Primul masaj nu se uită niciodată De cand am făcut primul masaj în urma cu 3 ani am rămas cucerit. Aș spune că în medie fac un masaj o dată pe lună acum. De cele mai multe ori incerc locuri diferite în căutarea celui mai bun masaj. Cu toate acestea, cred că primul meu masaj va fi destul de greu de egalat.

 Primul masaj nu se uită niciodată Mă antrenez atât cardio, cât și cu greutăți în mod destul de regulat. Picioarele mele erau foarte dureroase și pur și simplu obosite. Unul dintre prietenii mei mi-a spus că ori de câte ori picioarele lui încep să simtă așa, merge la un masaj și se pare că chiar ajută. De fapt, mi-a dat numele locului în care merge de obicei și numele terapeutului. Am făcut o programare, dar a trebuit să merg la un alt terapeut, deoarece cel la care mergea el nu era disponibil timp de câteva săptămâni.

Aveam idee la ce să mă aștept când mă voi prezenta la masaj. Când am făcut programarea, doamna mi-a spus să mă prezint cu 15 până la 20 de minute mai devreme pentru a completa documentele. Când am intrat, am fost oarecum surprins să descopăr că acest loc era un salon de coafură drăguț cu un serviciu de spa. După ce m-am înregistrat la recepție, am completat un fel de chestionar medical și i l-am dat. La scurt timp după aceasta, o tânără doamnă atrăgătoare a ieșit și mi s-a prezentat. M-a condus înapoi în camera în care aveam să ne aflăm și mi-a pus câteva întrebări. I-am spus că nu am făcut niciodată un masaj, așa că nu știam la ce să mă aștept. A fost foarte drăguță și mi-a spus să mă relaxez și să nu ezit să-i pun orice întrebări pe măsură ce mergeam mai departe.

După interviu, m-a scos din cameră într-un dressing care avea un dulap și un duș chiar acolo, în cameră. Am fost uimit de cât de frumos era totul. Ea mi-a spus să continui și să-mi scot hainele și apoi să-mi pun halatul și când am terminat ne întâlnim în camera de lângă dressing. M-a dus acolo și am văzut niște scaune confortabile foarte drăguțe și fiecare dintre ele avea o cadă pentru picioare lângă ele.

M-a întrebat dacă am nelămuriri. Am spus că de fapt am o întrebare. I-am spus că poate fi o întrebare stupidă, dar voiam să mă asigur. Când mi-a spus să-mi scot toate hainele, voia să-mi las boxerii pe mine? Ea a spus că le spune mereu oamenilor că vor primi un masaj mai bun dacă sunt complet nud. Cu toate acestea, depinde în totalitate de fiecare individ cu ce se simte confortabil. Cu asta am intrat în dressing și terapeutami-a spus că mă va vedea în câteva minute.

Când am început să mă dezbrac, începeam să fiu destul de entuziasmat. Întotdeauna am fost un tip căruia, dintr-un motiv oarecare, îi place gândul că o fată îmi vede penisul. Nu vreau să fiu prins făcând ceva ce nu ar trebui să fac, motiv pentru care am întrebat-o pe terapeută despre boxeri. Când mi-am scos boxerii și am pășit în halat, am simțit brusc ceva în penis. Începeam să fiu puțin emoționat. Nu m-am gândit prea mult la asta, așa că am deschis ușa și am intrat în cameră și m-am așezat pe scaunul pe care terapeuta mi-a spus să mă așez. Mi-am băgat picioarele în apă și am început să mă relaxez.

După câteva minute Kim, terapeuta a intrat în cameră. După cum am spus mai devreme, Kim era o doamnă foarte atrăgătoare. Aș spune că avea, probabil, douăzeci și ceva de ani și avea un corp foarte activ. Sâni de mărime medie și un fund grozav. Nu că m-aș fi uitat.  Primul masaj nu se uită niciodată 

 Primul masaj nu se uită niciodată M-a întrebat cum mă simt și i-am spus că sunt bine. Apoi s-a așezat în genunchi și a început să-mi frece picioarele în timp ce erau în cada pentru picioare. S-a simțit grozav, chiar m-a lăsat fără cuvinte. După cum am spus, nu am avut niciodată așa ceva înainte. Unde stătea ea făcea ca ochii ei să fie în linie dreaptă cu penisul. Purtam halat și îmi scosesem boxerii. Ea îmi mișca puțin picioarele și tălpile, iar picioarele mele erau puțin desfăcute. Halatul se desfăcuse puțin la mijloc. Pe măsură ce Kim continua să lucreze la picioarele mele, am început să fiu puțin emoționat. Am început să-mi mai deschid picioarele. Ea vorbea cu mine și din când în când își ridica privirea spre mine. Masajul picioarelor a durat aproximativ 10 minute până la sfârșit, picioarele mele au fost desfăcute suficient pentru ca ea să-mi arunce o privire pe penis. Chiar înainte să-mi spună să o urmez în camera de masaj, am observat că a aruncat o privire foarte rapidă între picioarele mele înainte de a se ridica. Primul masaj nu se uită niciodată 

 Primul masaj nu se uită niciodată Când m-am ridicat și am intrat în cameră, m-am bucurat când mi-a spus că îmi va acorda un minut să mă dezbrac și să intru sub prosop. Mi-a spus să încep cu fața în jos. După ce a părăsit camera, mi-am luat o secundă pentru a-mi readuce penisul sub control, astfel încât să mă pot culca. Eram foarte încântat de faptul că urma să mă întind gol cu o doamnă foarte atrăgătoare frecându-mi tot corpul și singurul lucru care mă acoperă ar fi un prosop. Când m-am întins, m-am asigurat că penisul meu era între picioare. Nu eram sigur la ce să mă aștept la întoarcerea Kim. Primul masaj nu se uită niciodată 

Câteva secunde mai târziu, Kim bate la uşă şi apoi intră. A întrebat dacă temperatura din cameră este OK și i-am spus că este perfectă.

Apoi a început pe spatele meu și pe umeri. De îndată ce mâinile ei mi-au atins spatele, am fost instantaneu dur. Știu că asta nu trebuia să fie o atingere sexuală, dar nu m-am putut abține să nu o simt. În timp ce se deplasa pe spatele meu, a împins prosopul mai jos. Făcând asta, mi-am putut da seama că prosopul era acum chiar la fundul meu. Ea a continuat să lucreze la partea inferioară a spatelui meu și, de asemenea, a continuat să vorbească. Conversația noastră a fost foarte plăcută și, de asemenea, foarte profesionistă. I-am spus în timp ce lucra că totul se simte grozav.

Ce s-a întâmplat în continuare cred că este ceea ce mă face să mă întorc pentru a primi masaje (am aflat mai târziu că nu toate masajele sunt atât de bune).

Cu spatele terminat, acum a împăturit prosopul pentru a-mi expune fundul și piciorul stâng. Nu pot sa cred. Prosopul îmi acoperea acum doar fesa dreaptă și partea superioară a piciorului drept. Când a început să mă frece în fund, am scos un geamăt blând. Eram în rai. Mă freca în fund și m-am simțit grozav. Nu-mi venea să cred că ea chiar îmi despărțea puțin fesele. Probabil că era la mai puțin de doi centimetri de anusul meu. În timp ce făcea asta, am început să mă gândesc la penisul meu. Penisul meu în acest moment era împins în sus de piciorul meu drept. Mi-am dat seama că prosopul îl acoperea acum. Totuși, dacă ea ar fi făcut același lucru de cealaltă parte, nu ar exista nicio posibilitate să nu-l vadă. Asta era grozav.

Ea a terminat cu fundul meu și s-a mutat la coapsa stângă. În timp ce făcea asta, l-a cam îndepărtat de corpul meu pentru a-mi desfășura picioarele. S-a simțit grozav frecarea cu coapsa și apoi ea a început să maseze interiorul coapsei. Nu-mi venea să cred cât de aproape era de testiculele mele. Ea continuă să se apropie din ce în ce mai mult până când în sfârșit am simțit că partea exterioară a mâinilor ei le atinge. Cu toate acestea, pe măsură ce le-a atins, a continuat să lucreze partea interioară a piciorului meu. Probabil că mi-a atins testiculele de 10 ori în următorul minut. În cele din urmă, ea a terminat cu coapsa și s-a mutat la gambele mele și a terminat. Abia așteptam să văd ce s-a întâmplat cu celălalt picior când a mutat prosopul. După ce s-a terminat gamba, mi-a făcut câteva ultime mișcări lungi ale piciorului de la gambe până la fund și mi-a atins din nou testiculele cu exteriorul degetelor ei. Apoi m-a acoperit și s-a mutat pe partea cealaltă.

Trebuia să știe că penisul meu era apăsat pe partea interioară a piciorului meu drept. Întrebarea era dacă ar face și ea același lucru cu prosopul. Dacă ar fi făcut-o, ar avea o vedere perfectă asupra penisului meu. Dacă mi-ar freca piciorul drept în același mod în care mi-a făcut piciorul stâng, mi-ar atinge constant penisul.

În timp ce s-a mutat pe cealaltă parte, a mișcat încet prosopul pentru a-mi dezvălui fundul. Cu toate acestea, de data aceasta nu mi-a dezvăluit tot piciorul, așa că nu mi-a putut vedea încă penisul. Ea a făcut același lucru cu fesa dreaptă ca și cu stânga. În ultimele minute nu vorbisem deloc. Eram prea ocupat să mă gândesc la ea că îmi atinge testiculele și dacă îmi va atinge penisul. În timp ce mă freca în fund, mi-a spus:

– Cum ți se pare până acum? Totul este ok? 

Am răspuns instantaneu cu:

– Este absolut grozav. Ești foarte bună în ceea ce faci.

Cred că a întrebat asta pentru a se asigura că ceea ce făcea nu era prea mult pentru mine. Pentru că de îndată ce am răspuns la întrebare, ea a mutat prosopul care era în jurul piciorului meu drept. Știu că penisul meu era acum chiar acolo pentru ca ea să vadă perfect. A început ca înainte pe exteriorul piciorului meu și apoi s-a deplasat spre interior. Penisul meu era probabil 3/4 din dimensiunea sa și probabil cât de mare putea ajunge în poziția în care eram întins. Avea de gând să-mi atingă penisul? Dacă ar fi vrut să-mi maseze interiorul piciorului ar trebui să o facă. Desigur, s-a deplasat spre interiorul piciorului meu, iar partea exterioară a mâinilor ei era acum în contact constant cu penisul meu. Ea freca partea interioară a ligii mele și se mișca sus și mai sus. Mâinile ei erau acum atât de departe în interiorul piciorului meu, încât dosul mâinii ei îmi atingea penisul, iar dosul degetelor ei îmi atingea acum testiculele. Respirația mea devenea puțin mai intensă, mi-am dat seama. Acest lucru a durat câteva minute înainte ca ea să se mute la gamba mea. Ea a terminat ca cu piciorul stâng cu câteva mișcări lungi ale piciorului de la gambe la fund și mi-a mai atins penisul de câteva ori. Apoi m-a acoperit și mi-a spus că e timpul să mă întorc.

Penisul meu era încă destul de tare, așa că, în timp ce m-am Întors pe spate, încercam să-mi dau seama unde să-mi pun penisul. A fost greu de făcut, dar am putut să-l împing între picioare deocamdată. Abia așteptam să văd ce se va întâmpla cu mine întins pe spate. Kim s-a mutat în partea dreaptă a corpului meu și a îndoit prosopul. Penisul meu era cam între picioare, cu capul sub piciorul stâng. Mi-am dat seama când a mutat prosopul că nu a fost deloc o problemă pentru ea să-mi vadă testiculele în acest moment.

Poate ar trebui să spun asta acum. Eu sunt foarte curat ras acolo jos. Am început să-mi rad părul pubian cu mașina de tuns în urmă cu aproximativ 3 ani și apoi am decis că voi încerca să-l rad anul trecut. Îmi place cum îmi arătau penisul și testiculele fără păr.

Deci revenim la masaj. Mi-a lucrat partea superioară a piciorului și, să fiu sincer, a lucrat între picioarele mele. Nu-mi venea să cred că făcea aproape orice, în afară de a-mi apuca penisul. Pe acest picior nici măcar nu s-a deplasat dincolo de genunchi. După câteva minute, mi-a întors prosopul și apoi s-a mutat pe celălalt picior al meu.

Acum a mutat prosopul înapoi și cu unghiul în care penisul meu era în jos spre partea de dedesubt a piciorului meu stâng, a putut vedea totul. Ea a continuat să lucreze partea superioară și interioară a piciorului meu. La un moment dat, mâna ei stângă freca partea superioară a piciorului meu cu dosul mâinii peste tot penisul meu, iar mâna ei dreaptă freca chiar deasupra penisului meu pe abdomenul meu inferior. Mă uit la ea de câteva ori în timp ce făcea asta și avea un zâmbet pe buze.

Ea a terminat cu partea superioară a piciorului meu, dar chiar înainte de a pune prosopul înapoi peste mine, a făcut trei ultime mișcări între picioarele mele. Înainte să-mi frece piciorul, iar dosul mâinii ei îmi atingea penisul. Cu toate acestea, în ultimele mișcări, mi-a frecat penisul cu interiorul mâinii și nu mi-a atins deloc piciorul. 

Apoi a pus prosopul înapoi peste piciorul meu și s-a mutat la pieptul meu și la față. Nimic prea interesant cu pieptul meu, cu excepția faptului că acum aș putea să o privesc față în față. Ea zâmbea constant la fel ca și mine. Când s-a mutat la fața mea și a început să o frece, a spus ceva care m-a încântat cu adevărat.

– Chiar ai un bărbierit frumos. În timp ce făcea asta, s-a uitat direct în jos spre penisul meu și a zâmbit.

I-am spus: 

– Încerc să-l mențin neted, știind că ea nu vorbea deloc despre față.

Ea a spus apoi: 

– Și eu. Cred că voi încerca să-mi fac iubitul să lucreze la bărbierit.

Cu asta, a spus OK, ți-au expirat cele 90 de minute. Mi-a spus să îmi iau timp să mă trezesc și apoi să mă întorc în dressing. Dacă voiam să fac un duș, era bine și ea mă aștepta chiar în fața dressingului cu niște apă când terminam.

Mi-am pus halatul la loc și m-am întors la dressing, care se afla la doar 3 metri de camera în care am făcut masajul. Este un lucru bun pentru că aveam o durere furioasă care ieșea direct. Când am intrat în dressing, am făcut un duș și am tras cea mai mare încărcătură de spermă pe care am făcut-o vreodată peste tot la duș.

M-am îmbrăcat apoi și am deschis ușa de la dressing. Desigur, Kim stătea chiar în fața ușii din dressing cu un pahar cu apă pentru mine. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, dar când am deschis ușa și Kim mi-a dat acel pahar cu apă, am observat că sfarcurile ei erau cât se poate de tari. Sunt destul de sigur că și-a dat jos sutienul pentru a-mi oferi o ultimă bucată de rai. I-am dat un bacșiș foarte frumos și mi-a dat cardul și mi-a arătat în față unde trebuia să plătesc.

Mi-a spus să o sun în curând pentru un alt masaj.

După ce am plătit, am continuat și am rezervat o altă întâlnire cu Kim pentru o lună mai târziu. Am fost foarte trist când m-au sunat cu câteva zile înainte de programare și mi-au spus că Kim nu mai lucrează acolo. Am întrebat-o unde lucrează și nu mi-au oferit aceste informații. Am continuat și am avut un alt terapeut, dar nu semăna cu masajul lui Kim.

De la primul meu masaj am avut probabil 25 de masaje și niciunul nu s-a apropiat de această experiență. Cu toate acestea, nu mă împiedică să continui să caut masajul perfect.