Primul meu masaj erotic în camera de hotel

Primul meu masaj erotic în camera de hotel

Tocmai m-am întors din București, unde am făcut pentru prima dată un masaj erotic în camera mea de hotel.

În timpul ultimei noastre călătorii aici, am fost cu un coleg de muncă căruia i s-a propus de mai multe ori, ceea ce el a descris drept femei frumoase, în timp ce se plimba prin hotel. Era mult prea religios ca să accepte aceste fete cu oferta lor – sau cel puțin să o recunoască.

Așa că de data aceasta m-am făcut disponibil în fiecare seară stând singur în barul hotelului, sau la barul de vinuri din hol și nu numai că nu m-a solicitat nimeni, dar n-am văzut niciodată pe cineva care să presupun că ar fi o prostituată.

În cele din urmă, îmi iau soarta în mâini și intru în București, căutând un salon de masaj. Am mers aproximativ o oră. Am văzut un loc care putea fi unul, dar nu eram sigur și nu m-am simțit confortabil să intru și să aflu. Așa că m-am întors la hotel.

Când am ajuns la hotel, am văzut o femeie care mă striga înainte să intru în clădire.

– Masaj?

Mă întorc să o găsesc pe Amy. Arăta ca o femeie de 35 de ani. Avea un corp destul de bun și un set grozav de sâni. M-am oprit din mers și am dat puțin înapoi. Ea a făcut un pas și mi-a spus care e prețul pentru un masaj în camera mea.

Apoi a spus:

– Ce zici de două fete? în timp ce îşi chema partenera. 

Cealaltă fată nu era la fel de drăguță, dar nici urâtă, așa că odată ce am făcut-o să accepte să fie topless, am spus „ok”.

Au mers cu doar o jumătate de pas în spatele meu în hotel. M-am gândit că acest lucru este suficient de aproape pentru a nu fi dat afară din hotel pentru plăcere și suficient de departe pentru a refuza în cazul în care dăm de un coleg de muncă.

Am ajuns în sfârșit în camera mea și acum mă aflam pe un teritoriu neexplorat. Am făcut doar un masaj în camera mea de hotel o singură dată, iar acesta a fost foarte atent și potrivit.

Am spus că eram destul de transpirat, iar Amy a spus:

– Atunci fă un duș. 

S-au așezat la capătul patului să aștepte.

Am stat acolo și mi-am dat jos cămașa, pantofii, șosetele și pantalonii până când am rămas doar în boxeri. Mi-am suflecat pantalonii și i-am luat cu mine în baie. Amy părea destul de drăguță, dar nu îmi lăsam portofelul sau pașaportul cu ea. Am intrat în baie și am lăsat ușa deschisă în timp ce m-am dezbrăcat și am intrat în duș.

Două minute mai târziu, eram din nou în cameră, gol, și acoperit doar cu prosopul. Mi-au spus să mă întind cu fața în jos pe pat. Am încercat să le provoc și le-am spus:

– Dar voi, fetelor, trebuie să fiți mai întâi topless.

Au fost de acord că vor ajunge topless, dar nu încă. Așa că nu ajunsesem acolo.

M-am întins pe pat și Amy a început să mă maseze. Cealaltă fată – al cărei nume nu l-am aflat niciodată – a intrat în baie să facă pipi. Ea a fost în timpul lor destul de lung și nu a închis niciodată ușa. Am crezut că se simte confortabil foarte repede.

Ea s-a întors în cele din urmă și s-a alăturat masajului. A fost un masaj ciudat. Nu au folosit ulei sau cremă. Amy era destul de viguroasă și pricepută. Partenera ei mai puțin. Nu mă așteptam cu adevărat la un masaj grozav, dar voiam să mă distrez dezbrăcându-mă cu aceste fete și să văd unde se va ajunge.

După aproximativ 15 minute m-au pus să mă întorc. În acest moment și-au scos tricourile. Am fost surprins când le-am văzut sutienele. Erau identice între ele – în afară de cupele lui Amy care erau mai mari – și arătau ca ceea ce probabil purta mama mea în anii ’50. Un adevărat ucigaș al pasiunii.

Erecția mea a perseverat și în cele din urmă și-au dat jos sutienele și eram gata să începem. 

M-am întins lateral pe patul meu king-size. Amy stătea în genunchi lângă talia mea și-mi masează partea de sus a pieptului. De asemenea, îmi dădea acces deplin la sânii ei. Partenera ei a îngenuncheat de cealaltă parte a taliei mele, cu spatele întors spre mine. Ea era în fața penisului meu.

A început să îmi facă un handjob. Nu avea absolut nici un stil, cu excepția cazului în care te poți referi la un pile driver ca stil. M-a uns și m-a mângâiat atât de repede încât am crezut că îmi va smulge penisul. Între timp, mă bucuram destul de mult de sânii lui Amy.

M-am întins în jos și i-am luat mâinile de pe penisul meu o dată, ca să pot să respir și i-am cerut să încetinească. Un minut mai târziu i-am luat din nou mâinile și m-am ridicat în fața ei în genunchi. I-am luat sânii în mâinile mele și am început să le simt și să le sug, aveam nevoie doar de o pauză în acțiune, nu voiam să termin atât de repede. I-am luat mâinile și le-am așezat pe penisul meu și i-am arătat cum să o facă mai încet. Am rugat să mă lase să rezist încă un minut. M-am întins pe spate, iar ea m-a prins și m-a mângâiat și mai repede decât înainte.

Se simțea grozav, foarte grozav, dar mergea atât de repede încât avea să se termine prea devreme. Am lăsat-o să continuie încă 30 de secunde și i-am îndepărtat mâinile de pe penis. Am pus-o în fața mea și am început să mă joc din nou cu sânii ei. Nu erau la fel de drăguți ca ai lui Amy, dar erau totuși țâțe. Și îmi întârziam orgasmul. După treizeci de secunde am luat mâinile lui Amy și le-am pus pe penis și am lăsat-o să mă mângâie.

Din păcate, eram destul de departe și, deși ea avea un stil mult mai bun, am fost prea departe și am terminat în aproximativ 30 de secunde. Dar când am terminat am terminat în forță. Era peste tot pe piept și aproape că m-a lovit pe față.

Încerc din răsputeri să fiu la fel de priceput pe cât îmi permit fetele când mă mângâie, dar de obicei, odată ce ejaculez, mă întind pe spate și le las să mă curețe. Așa că m-am relaxat când au luat niște cârpe calde și m-au curățat. Am stat gol în timp ce ele s-au îmbrăcat. Amy mi-a dat cartea ei de vizită, fiecare m-a îmbrățișat și a plecat.

Am crezut că a fost o experiență destul de bună, dar m-am gândit că ar fi fost mai bine dacă Amy ar fi fost singură.

În ultima mea noapte în București, am văzut-o pe Amy din nou în parcare. I-am luat cartea de vizită și am mers la barul de vinuri și am început să-i trimit mesaje. Prima dată când ne-am întâlnit, ea m-a constrâns să plătesc puțin mai mult, așa că în seara asta am vrut să încerc să obțin un preț final doar pentru serviciile ei.

I-am trimis un mesaj și i-am spus:

– Amy, sunt Dave, de marți seara. Văd că ești din nou la hotelul meu, ai timp pentru un masaj?

Ea a răspuns: 

– Ce număr de cameră?

Nu am vrut doar să vină în camera mea, pentru că voiam să vină singură, nu cu partenera ei. În loc să-i dau numărul camerei mele, i-am spus:

– Sunt interesat de un masaj de la tine, nu de un masaj cu patru mâini, cât costă asta?

Răspunsul ei:

– Ce număr de cameră?

Am spus: 

– Nu, să ne întâlnim în bar, dar doar tu, ok?

Ea a răspuns:

– Ești supărat pe mine?

Nu am înțeles acest răspuns, dar am spus:

– Nu, doar îți ofeream o băutură în barul de la etajul doi.

Ea a spus:

– Bine, voi fi acolo în 5 minute.

Așa că am părăsit barul de vinuri și am mers la banca liftului de la etajul doi. Acest lucru mi-a oferit o vedere asupra ușii din față, a scărilor către etajul doi și a barului de la etajul doi. În cele din urmă a intrat pe ușa din față. Am observat trei lucruri. În primul rând, mergea și părea foarte inconfortabil, presupun că poate fi dată afară dacă nu este cu un client. În al doilea rând, purta exact aceeași ținută pe care a avut-o acum două zile. Și-a arătat foarte bine pieptul, așa că nu m-am plâns. În al treilea rând, era singură.

S-a îndreptat foarte repede spre lift. Ai putea face liftul să meargă la etajul doi fără cheia camerei. Am întâlnit-o când a coborât din lift. Am decis să mergem pur și simplu în camera mea și să nu mergem la bar.

Ne-am întors în lift și am dus-o în camera mea de la etajul 14. A fost mult mai intim doar cu noi doi în loc să avem partenera ei acolo. Odată ce ușa s-a închis, a început să mă ajute să mă dezbrac. În treizeci de secunde eram gol. De asemenea, am început să-i scot hainele și ea a fost de acord să fie topless pentru masaj, nu doar la sfârșit ca în noaptea trecută.

M-a pus să mă culc pe burtă și a început imediat. Am vorbit puțin, dar nu prea multe. Îmi plac masajele cu patru mâini, dar numai dacă ambele fete se pricep la asta. Partenera lui Amy nu se pricepea, așa că acest masaj a fost de fapt mai bun. Ea a început cu umerii mei și a trecut la un masaj al scalpului. Acest lucru a fost foarte relaxant. Apoi a început să lucreze pe spatele meu. În cinci minute lucra la fundul meu.

Ea a stat pe fund o vreme devenind destul de intimă. În fiecare minut și ceva, ea ajungea dedesubt și îmi mângâia penisul și testiculele. Apoi s-a mutat pe picioarele mele și a început să lucreze în sus fiecare picior. Încă o dată, când ajungea în vârf, își lăsa mâinile să alunece în picioarele mele pentru o lovitură.

Ca masaj, acesta nu a fost unul grozav. Ea nu a folosit ulei sau cremă de masaj, așa că contactul direct pielea cu pielea nu curgea așa cum se întâmplă de obicei într-un spa. Cu toate acestea, partea bună a fost că eram doar noi doi, în camera mea privată de hotel. Asta a adăugat un grad de entuziasm.

Când m-a făcut să mă întorc, a fost un proces complet diferit față de data trecută. Era deja topless și stătea în genunchi lângă umărul meu, masându-mi pieptul. Ea își lăsa mâinile să alunece în jos pe burta mea și îmi dădea o lovitură sau două la fiecare câteva treceri. Când a început să-mi mângâie penisul, era mult mai intima decât era partenera ei.

La rândul meu, apropierea ei mi-a permis să-mi folosesc ambele mâini și gura pe pieptul ei de dimensiuni generoase. Mi-a permis să-i simt fundul. Băiete, a avut un fund ferm. Era tare.

Am încercat de câteva ori să-i scot pantalonii scurți de blugi, dar nu m-a lăsat. Ea a continuat să spună:

– Nu facem sex. 

De fapt nu căutam asta, dar ok.

Ea a menținut un ritm relativ constant mângâindu-mi penisul. Pauză la fiecare minut sau două când eram aproape să termin. Mi-a mai luat câteva minute și apoi am început să-i trag șiruri peste mâinile ei și pe burta mea. S-a dat jos din pat și și-a luat un prosop cald să mă curețe.

Când s-a terminat, ea a coborât din pat, iar eu m-am așezat, încă gol, la picioarele patului. În acest moment, a vrut să vorbească, nu se grăbea să plece. Ea a întrebat:

– Cât de des vii în București?

I-am răspuns că mă voi întoarce peste două luni. În acest moment, a fugit și și-a luat telefonul mobil. S-a întors și s-a așezat în poala mea și a început să mă întrebe dacă pot să-i aduc niște machiaj specific când mă întorc. Ea a promis că îmi va plăti pentru asta. Am continuat conversația, lăsând-o să-mi arate tot ce voia să-mi arate. La un moment dat am pus-o să coboare din poală și am mers la minibar și ne-a luat de băut.

Când m-am așezat pe pat, ea a venit să se așeze în poala mea, dar înainte să alunece, i-am dat jos pantalonii. Ea nu s-a opus. Acum stătea în poală mea și vorbea despre asta și asta, am putut înțelege doar jumătate. Tot ce purta ea era o simplă pereche de chiloți albi. Am lăsat-o să stea în poala mea cât a vrut ea și mi-am ținut mâinile ocupate simțindu-i sânii și fundul. Ea a încetat să vorbească de câteva ori și s-a aplecat pentru a săruturi scurte.

La un moment dat, s-a uitat în jos și a văzut că eram la mai mult de jumătate din drumul către o erecție completă. Ea a început să exclame: 

– O, Doamne, penisul tău este grozav! 

I-am luat mâna și am pus-o pe penis în timp ce am pus gura pe un sân, o mână pe cealaltă și cu cealaltă mână încercând să-i scot chiloții. Ajunsesem la jumătatea drumului înainte ca ea să-și dea seama că pierde avantajul aici. S-a pus în genunchi și s-a jucat cu penisul meu pentru un minut sau cam așa ceva, dar vraja a fost ruptă.

Am mai vorbit un minut sau două și apoi a început să se îmbrace. La urma urmei, sunt sigur că își dorea și alți clienți pentru acea seară. I-am promis că o voi anunța când mă voi întoarce și i-am spus că voi încerca să găsesc machiajul pe care și-o dorește. Cred că voi merge și la mall și voi căuta să-i iau niște lenjerie sexy.