Raul are nevoie de un masaj 

Raul are nevoie de un masaj 

A răsfoit leneș revista locală, fără să citească nimic în special și a dat peste reclame despre localnici care făceau masaj. Avusese o săptămână lungă; avea nevoie să se relaxeze și s-a întrebat cum ar fi să facă un masaj. Așa că a decis să încerce unul. A găsit un salon de masaj aproape de el, a sunat și a stabilit o întâlnire pentru a doua zi.

În timp ce conducea spre salonul de masaj, era oarecum nervos. Nu știa la ce să se aștepte, dar apoi și-a amintit poveștile pe care le-a auzit de la prietenii și cunoscuții săi. Masajul relaxează corpul, iar alții cred că ți se restabilește cumva echilibrul și armonia cu pământul. Asta i-a calmat nervii și i-a alungat emoțiile.

O fată în vârstă de douăzeci de ani a răspuns la uşă. Purta o rochie de vară care ajungea până la genunchi. 

–  Bună, Raul! a salutat ea, zâmbind călduros.

Asta chiar l-a liniștit. El a intrat în salon în timp ce ea l-a invitat să intre. Ea a zâmbit și i-a făcut semn să o urmeze. L-a condus pe hol până la o cameră la capătul casei. În cameră era o masă de masaj situată în partea îndepărtată a camerei. Lângă ea era o masă unde erau așezate diferite sticle de ulei de masaj. La un colț era un scaun, exact vizavi de masă. Ea făcu ocolul mesei și stătea cu fața la el, în timp ce el se așeză pe scaun.

– Este drăguț din partea ta să suni și să încerci masajul, a început ea să spună.

– Ei bine, am auzit că este foarte plăcut să faci un masaj, așa că am decis să încerc.

– Oh, nu vei fi dezamăgit. Ea a zâmbit. O fac de un an, și ofer și masaj la domiciliu.

Au vorbit vreo zece minute despre nimic anume. Conversația lor nu a fost deloc incomodă. Amândoi se bucurau de asta.

– Deci să începem? întrebă ea deodată.

– Da, a răspuns el și a început să-și dezlege pantofii, doar aplecându-se pentru că era deja așezat.

El a crezut că va pleca în timp ce el se dezbracă, dar și-a dat seama că nu a făcut-o când a ridicat privirea și a văzut-o încă stând la masă. S-a ridicat, nesigur ce să facă în continuare, așa că a început să-și descheie cămașa. Acest lucru nu părea să o tulbure și ea a început conversația de unde au lăsat-o. Odată ce și-a scos cămașa, tot vorbind, și-a descheiat pantalonii și și-a tras fermoarul, de parcă ar fi făcut-o în fiecare zi cu ea în preajmă. Și-a dat pantalonii jos pe picioare, s-a aplecat și i-a dat jos. S-a ridicat cu pantalonii în mâna dreaptă și doar în slip. Poate că arăta confuz, așa că ea i-a zâmbit.

– Îți poți agăța hainele în cârligul ăla, spuse ea în timp ce arăta către un un cuier proeminent pe perete, chiar dincolo de capul lui.

A făcut ce i-a spus ea și a terminat de dezbracat. Și-a luat cămașa de pe scaun cu cealaltă mână și s-a întors și le-a agățat. Cu spatele la ea și fără să se gândească la asta, își puse degetele mari în părțile laterale ale slipului și își coborî încet lenjeria. Se aștepta ca ea să spună să lase lenjeria, dar nu a auzit nimic, așa că a continuat să-și coboare slipul și, în cele din urmă, să-l scoată. L-a atârnat și pe el, realizând priveliștea pe care trebuie să o afișeze pentru ca ea să o vadă. Din nou, nu a spus nimic. Se întoarse și observă că ea se aplecă peste masă cu brațele pe ea și mâinile pe bărbie. Ea zâmbea și a început conversația de unde o lăsaseră. El stătea acolo, complet gol în fața acestei fete pe care o cunoscuse acum cincisprezece minute și purtau o conversație obișnuită ca și cum nimic nu ar fi fost ieșit din comun.

Ea i-a făcut semn să se întindă pe masa de masaj și el a urmat-o în tăcere. A simțit-o mișcându-se. Câteva minute mai târziu, el a simțit un prosop așezat în jurul fundului său, ceea ce l-a făcut să zâmbească în interior la ironia lui, iar mâinile ei calde pe spatele lui, aplicând ulei de masaj. A simțit mirosul aromat al uleiului care îi amintea de natura tropicală.

– Relaxează-te, ești încordat. Nu te gândi la nimic. Doar eliberează-ți mintea. Fără gânduri. Fără griji, a șoptit ea. 

A dat din cap și a încercat să se relaxeze.

Pe măsură ce masajul progresa, încet, el și-a simțit mușchii relaxați de la îngrijirea ei. Se simțea ușurat de parcă i s-ar fi luat o greutate de pe umeri. Se simțea mulțumit într-un fel pe care nu-l putea explica și oftă cât de bine se simțea. Cât și-ar fi dorit să fi mers mai devreme la salonul de masaj pentru a experimenta acest sentiment. A închis ochii pentru a se concentra mai mult pe senzațiile care îi erau familiare, dar oarecum noi pentru el.

Ea terminase cu masajul în urmă cu zece minute și clientul ei încă dormea. Ea a ezitat să-l trezească pentru că dormea ​​atât de liniștit. Avea o ușoară cută în frunte, ceea ce indica faptul că își făcea griji prea mult și de prea multe ori, dar, totuși, părea liniștit de parcă nu ar fi dormit atât de mult. Din când în când ofta indicând că îi place masajul. Pe când dormea, ea își trecu cu îndrăzneală un deget spre spate, minunându-se cât de tonifiat era corpul lui. Sigur se antrena. L-a auzit oftând sau a fost un geamăt? Ea se uită la fața lui. Ochii îi erau încă închiși și respirația lui părea ca a unui bărbat adormit. Cu asta a continuat să-i exploreze corpul, nu doar cu curiozitatea unui terapeut de masaj, ci cu curiozitatea unei fete.

Mâinile ei i-au găsit fundul acoperit cu un prosop. Ea a zâmbit la acest gând; îl văzuse gol în timp ce se pregătea pentru masaj și acum a avut îndrăzneala să-l acopere cu un prosop peste fund. Ei bine, vorbim de profesionalism. Părea destul de ciudat dacă nu ar fi fost acoperit cu prosopul acela. Ea scoase încet prosopul, expunându-i carnea centimetru cu centimetru. Și-a mușcat buzele pentru a se împiedica să-i prindă fundul și să îl strângă. Pe lângă ochi și zâmbet, ea are o slăbiciune pentru fundul bărbaților atunci când sunt goi. Cu toate acestea, tentația a câștigat și încet mâinile ei s-au întins pentru a-i urmări ușor fesele, apoi le-au strâns.

– Frumos acolo jos, nu?

Ea a țipat de emoție:

– Eu… îmi pare… scuze, se bâlbâi ea și se înroși din cap până în picioare. 

Se uita peste umeri, cu ochii sclipind de amuzament. 

– De cât timp ești treaz? întrebă ea nervoasă.

– Ce crezi? a răspuns el în timp ce stătea și se uita la ea.

Ea rămăsese blocată și nu se mișcase nici un centimetru, așa că picioarele lui îi atingeau coapsele. 

– Eu… eu… era pe cale să te trezesc, dar…

– Dar mi-ai hărțuit fundul în schimb, interveni el.

– Sigur că nu, spuse ea indignată. A fost doar… a fost doar… 

Ea îi văzu sprânceana ridicată. Era pe cale să spună masaj, dar se răzgîndi. Ea a oftat și a sfârșit prin a șopti. 

– …îți admiram fundul. 

Ea roșea abundent.

El a zâmbit și ea și-a dat seama după acel zâmbet că se stăpânește să nu râdă în hohote. Era clar că se bucura de situație, punând-o într-o situație stânjenitoare. 

– Îți place ce ai văzut? a întrebat el și s-a aplecat astfel încât fețele lor să fie la doar câțiva centimetri distanță.

– Eu… eu.. 

Nu putea să spună ce era în mintea ei când i-a văzut ochii călătorind până la buzele ei și înapoi la ochii ei.

– Eu… eu…, a imitat-o el.

Ca cu o singură minte, amândoi s-au mișcat simultan pentru a-și pecetlui conversația cu un sărut. Ea s-a trezit așezată la masa de masaj în timp ce el se poziționa între picioarele ei. Ea a simțit excitarea lui furioasă izbindu-i burta. Gemend de plăcerea ei în timp ce el i-a luat sânul, ea și-a arcuit spatele pentru a-i oferi un acces mai bun și a lăsat capul să cadă pe spate, în timp ce sărutările lui au călătorit până la gâtul ei. El i-a desfăcut nasturii rochiei în timp ce i și-a coborât gura. Când sânii ei erau descoperiți, el i-a sipt pe fiecare dintre ei, acordând fiecărui sân o atenție egală. Mâinile lui au continuat să-i descheie rochia. A tras aer în piept când mâinile lui au aflat că ea nu purta chiloți.

I-a luat ridicătura și a aflat că era bărbierită. El a explorat mai jos și a dat peste păsărica ei udă și a continuat să-i mângâie interiorul coapselor, făcând mici mișcări circulare. A făcut cale întoarsă și mâinile lui s-au oprit pe șoldurile ei. De data aceasta buzele lui au făcut călătoria și, din când în când, i-au zdrobit pielea cu dinții lui. Pe măsură ce buzele lui se apropiau de abdomenul ei, picioarele ei s-au deschis mai larg, expunându-se mai mult la el. Când a ajuns la ridicătura ei, limba lui și-a început explorările.

Ea gemea, iar șoldurile au început să se unduiască. El a continuat, gustând-o și savurându-i mirosul. Își făcu magia folosindu-și limba, intrând în deschiderea ei umedă cât de departe avea să ajungă limba lui, gustînd-o ca și cum ar fi o delicatesă. Pe baza respirației ei, se apropia de un orgasm minor. Mâinile ei erau încurcate în părul lui, împingându-l mai adânc. Cu fiecare împingere a limbii lui, ea și-a arcuit simultan șoldurile pentru a-l întâlni. Sucul ei îi inundă fața. Ea îl strângea cu coapsele și el abia mai putea respira. Dar nu contează. Se bucura enorm.

El a vrut să prelungească preludiul, dar abia aștepta să o simtă învăluindu-i penisul tare. Pe lângă faptul că era foarte umedă și, judecând după acțiunile ei, nu i-ar fi deranjat dacă el ar fi pompat-o acum.

Ea s-a ridicat și i-a cuprins penisul cu mâinile. Putea simți fiecare alunecare, putea simți lungimea penisului alunecând în sus și în jos. Stătea întins acum și putea să-și vadă penisul alunecând pe mâinile ei pline de ulei de masaj. Ea a grăbit ritmul, iar el a început să se împingă în mâinile ei. 

Încă câteva împingeri și ea a simțit că penisul lui se umfla și mai mult și înainte ca el să ejacule, el a alunecat din mâna ei. Ea a simțit cum cum îi inunda sânii. El a deschis ochii pentru a-și vedea penisul odihnindu-se pe abdomen, cum curgea spermă din el.

Ea a zâmbit la priveliștea pe care o vedea. Părea atât de vulnerabil, avea gura deschisă și gâfâia. Ea a observat că era frumos într-un fel. S-a relaxat și și-a îndreptat privirea către ea. Ochii îi erau oarecum adormiți. 

– Pot să dorm puțin înainte să merg acasă? a intrebat el.

Ea a zâmbit. 

– Desigur. Nu mai vrei o rundă de masaj eotic? 

– Hmmm, bună idee, dar… 

Se uită la penisul său, moale și obosit. Nu a putut continua, deoarece dormea ​​deja.

Ea a chicotit. 

– Ei bine, te vei întoarce. Îți promit asta.