Relaxare-Senzații chinuitor de erotice

Relaxare la salonul vip zone. Vino la noi

Senzații chinuitor de erotice

 

Incursiunile mele anterioare în masaj au constat în încercarea de a-mi echilibra nevoia de a obține un masaj în țesut profund pentru a elimina toate tensiunile musculare legate de sport și experimentarea mea cu masajul erotic. Fiind în oraș, locația a fost și ea o considerație. Adesea încercam să fac o programare la sfârșitul zilei de lucru și nu voiam să mă lupt cu traficul din oraș în drum spre un masaj de relaxare. Traficul bară la bară era mai propice pentru a adăuga și mai multă tensiune pe umeri. Nu este cel mai bun mod de a ajunge la o programare pentru masaj.

 

Dacă aș putea găsi combinația dintre o fată care avea abilitatea de a elibera mușchii împreună cu o atingere erotică, ar fi ca un vis devenit realitate.

Ming făcea reclamă pentru masaj terapeutic tradițional chinezesc, presopunctură și cupping. Locația era aproape de munca mea și, deși engleza nu era limba ei primară, conversația noastră telefonică m-a făcut să cred că ea știe să facă masajul profund al țesuturilor. Am verificat anunțul, dar nu am găsit recenzii pentru serviciile ei online pe forumul de masaj erotic. Prețul anunțat a sugerat, de asemenea, că acesta era un masaj tradițional, nimic mai mult.

Era în regulă. Incursiunile mele obișnuite în activități sportive mi-au provocat o mulțime de dureri musculare. Aproape fiecare tratament de masaj la care am fost a fost benefic într-un fel. Am rezervat o întâlnire la patru seara cu Ming. Detensionarea și decomprimarea săptămânii de lucru însemna că vineri era ziua mea preferată pentru un masaj

Am făcut câteva întoarceri în jurul blocului pentru a găsi parcare, dar am fost încă la timp. Era o casă rezidențială pe două niveluri. O curte bine întreținută, dar nimic deosebit. Fără sonerie, am ocolit combinația de ciocănitoare a ușii din fontă și am bătut pur și simplu pe partea de lemn a ușii din față.

Ming era o doamnă chineză cu un aspect plăcut. Nu avea prea mult machiaj, dar fața ei ovală avea un ten perfect. Am estimat să aibă vreo patruzeci de ani. Avea ochi buni și era îmbrăcată într-o rochie conservatoare, cu pantaloni de culoare crem. Am bănuit că ar fi putut fi unul dintre acele tipuri de oameni care practică medicina tradițională. Acest lucru a fost întărit când m-a lăsat să intru. Un domn în vârstă tocmai termina o ceașcă de ceai chinezesc din plante și îi mulțumea lui Ming pentru tratament.

Ar trebui să fie interesant, m-am gândit. Un masaj tradițional chinezesc complet direct. Mi-am amintit să verific tavanul pentru mânere. Nu am vrut ca ea sau altcineva să meargă pe spatele meu.

Rafturile din cameră conțineau mai multe obiecte aranjate Feng Shui și farmece de noroc. Pereții din camera de tratament erau decorați cu diagrame de anatomie de Presopunctură și Acupunctură. Am zâmbit când m-am uitat la punctele de interes reprezentate grafic marcate la organele genitale masculine. M-am întrebat dacă cineva chiar a făcut asta? Poate ar trebui să-l pun pe lista mea de lucruri de făcut.

Ming spuse: 

– Dezbracă-te și lasă totul aici. 

Apoi arătă spre un scaun de lemn din colț.

– Sigur. 

Ming părăsi camera. Nu era prima dată când eram nud pentru un masaj. Abia când m-am dus să mă întind pe masă am observat că nu era nimic de acoperit. Fără cearșaf, fără prosop, nimic!

Din punct de vedere al temperaturii, camera cu parfum de tămâie era confortabilă. Oh bine. Cred că aș putea afla dacă a uitat să-mi dea un prosop sau nu. Nu am vrut să fiu prins gol cu ​​un penis semi-erect, așa că nu am mai pierdut timpul căutând ceva cu care să mă acopăr. M-am ridicat pe masă și m-am târât până când fața mea a fost în gaura mesei. Nici erotismul nu era departe de mintea mea, așa că am decis să-mi împing membrul în jos între coapse și să testez potențiale oportunități. În mod conștient, nu mi-am despărțit picioarele și nu m-am expus, dar penisul meu era acolo în cazul în care Ming era senzuală la atingerea ei.

– Gata? 

Ciocănitul lui Ming abia se auzea.

– Uh-huh, da.

 Vocea mea, ca de obicei, a fost înăbușită de masa de masaj.

Aproape în tăcere, se mișcă prin cameră. Urechile mele erau alerte, încercând să detecteze sunetele oricărui lucru din ceea ce făcea ea. În afară de câteva clicuri ușoare, nu am auzit nimic. Am asteptat si aplicarea unui drapaj.

Nu era niciunul. Bine, asta avea să fie interesant mai ales când mă întorceam.

Cu manierismele anticipate de Presopunctură chinezească, Ming și-a mișcat mâinile mici peste spatele meu, identificând cu pricepere mușchii strânși. 

– Faci sport?

– Oh, da,ridic greutăți și fac exerciții.

– Arăți foarte bine.

 Ferm, Ming și-a mutat mâinile peste partea inferioară a spatelui meu, apoi pe fesieri, dându-mi feselor o strângere bună de frământare. Se simțea ca o tachinare.

Atingerea a fost trezirea penisului. Intuitiv am știut că acesta va fi un masaj bun. Nu știam cât de bine, dar simțurile mele furnicau.

– Mulțumesc.

 

Cu delicatețe, mâinile ei mi-au trasat simetric pe spatele picioarelor, de la coapse până la glezne. Apăsându-și degetele mari în picioarele mele, Ming a eliberat ceva tensiune de acolo, fără să mă facă să tresar prea mult înainte de a-mi frământa mușchii gambei. Nu a fost ca masajul tipic pentru țesuturi profunde care provoacă durere. În schimb, ea punea presiune în diferite locuri. Ceva suna adevărat despre masajul tradițional prin Presopunctură. Ming cunoștea punctele precise pentru a declanșa eliberarea tensiunii în mulți dintre mușchi.

 

Strângerea s-a topit rapid în partea inferioară a picioarelor. Nu mă așteptam la ce s-a întâmplat în continuare. Autoritatară, Ming mi-a împins gleznele. Se simțea de parcă le depărtase foarte mult. În realitate, probabil că erau destul de aproape unul de celălalt, dar picioarele mele nu mai erau susținute de masă.

 

Ei bine, echipamentul este expus acum! m-am gândit.

 

Ming a combinat punctele de presiune cu o mișcare neobișnuită de zgomot cu mâinile ei. Fiecare mișcare a mâinii s-a încheiat cu o pocnire a încheieturii mâinii. Nu sunt sigur dacă aveam de-a face cu un masaj tradițional sau doar cu stilul lui Ming, dar mi-a plăcut.

 

Ajungând în partea superioară a coapselor mele interioare, vârfurile degetelor ei doar au atins partea expusă a scrotului meu. 

 

– Ohhhh, am scos un oftat de aprobare.

 

Speram la mai mult din această atingere. Mult mai mult.

 

Ming m-a dezamăgit și s-a întors la masajul spatelui.

– Vrei să încerci cupele? 

Vocea lui Ming era îmbietoare la întrebarea ei.

– Da, o să încerc. M-am sprijinit să văd cupele de sticlă cu formă neobișnuită. Aveau un capăt bulbos și un gât îngust. Ming aplica abur sau ceva care se vaporiza în interiorul sticlei transparente.

Așezându-mi fața înapoi în jos, am așteptat senzația de aplicare a cupelor.

Jantele încălzite ale fiecărui pahar au fost așezate pe spate și au alunecat în poziție. Fără să văd, nu pot spune, dar mi s-a părut că cel puțin opt până la zece cupe mi-au fost puse pe partea superioară și la mijlocul spatelui. Sincer să fiu în afară de așezarea cupelor, nu am simțit nimic cât timp mi-au rămas pe spate.

Îmbunătățindu-mi corpul cu abilitățile ei de masaj, Ming și-a folosit ușor vârfurile degetelor pe spatele meu, mergând mai jos până a ajuns la fundul meu. Senzual, a înconjurat cele două globuri. Penisul mi-a pulsat până la un cilindru cu carne care apăsa în salteaua de masaj. Ea s-a învârtit și s-a învârtit până când, în sfârșit, a venit timpul pentru îndepărtarea cupelor.

Atingerea mâinilor ei ca o pană a fost reluată de-a lungul spatelui meu, mișcându-se din nou din ce în ce mai jos, până când ea mi-a atins din nou fesele. Nu-mi venea să cred cât de excitant era. Mâinile ei s-au oprit, una apăsându-mi mușchii feselor și una pe omoplați.

– Ești un bărbat puternic.

 Ținându-și mâinile într-o presiune constantă, ea m-a complimentat din nou.

– Mulțumesc. 

Exact când i-am răspuns, mâna lui Ming a alunecat prin mijlocul feselor mele, spre testicule.

 

Am gâfâit din nou plăcut „Ohh”. Nu mi-a venit să cred când mi-a capturat și mi-a ridicat testiculele în degete.

 

– Foarte puternic. 

 

Vocea lui Ming era complimentară, dar am simțit o întrebare sau altceva în vocea ei.

 

– E bine? a întrebat ea.

 

Nu știam ce întreabă, dar oricum am aprobat.

 

– E bine, da.

 

Ming și-a îndepărtat mâinile, apoi a mers la masă. 

 

– Piatră, piatră fierbinte.

 

Mi-am ridicat și mi-am răsucit gâtul și am văzut-o jucându-se cu pietre negre închise cam de dimensiunea unui ou turtit, alături de ceea ce am dedus ca fiind un dispozitiv de încălzire. Semăna mai degrabă cu o oală mică.

Fiecare dintre pietre era foarte caldă când ea m-a atins pe spate, întorcându-mă încet înainte de a le așeza într-un singur rând de-a lungul coloanei mele.

Ca un soare tropical, căldura radia profund din rândul de pietre fierbinți. A fost prima mea experiență cu asta și mi-a plăcut efectul relaxant.

– Bine? Ming mi-a cerut părerea în timp ce a luat mai multe pietre.

– Da, bie. 

Mi-am relaxat respirația.

Ming a pus următoarele două pietre, câte una pe fesele mele. Se simțeau ca niște pietre mai mari, mai grele și radiau căldură și mai profund. “Wow!” A fost, de asemenea, mai emoționant decât pietrele de pe spatele meu. Aproape ca și când aș fi tachinat din nou.

Cu două pietre de formă ovală, ea a făcut elipse mari pe spatele coapselor mele, înainte de a echilibra una pe spatele fiecăruia dintre picioarele mele. Acest lucru, împreună cu pietrele de pe fesieri, a amplificat sentimentele erotice. În câteva secunde, una dintre pietre a alunecat și a căzut între picioarele mele, alunecând peste testiculele mele.

– Oh. 

A fost o senzație foarte neobișnuită.

Ming a chicotit și mi-a ridicat piatra de pe testicule, așezând-o înapoi pe ischiogambier. 

– A alunecat.

Încă două pietre pe fiecare dintre mușchii gambei și am presupus că sunt acoperit. L-am auzit pe Ming spunând ceva indiscernibil. 

– Nu am înțeles ce ai zis. Nu îndrăznesc să-mi mișc capul cu toate pietrele echilibrate pe corp.

 

– Asta e pentru un om puternic, sănătos.

 

Apoi am simțit-o. Căldura erotică nebunește de adâncă și bruscă de la o piatră care a fost presată în spatele testiculelor mele. Trebuie să fi fost o piatră de formă ciudată pentru a rămâne pe loc. 

– Oh, naiba! 

Exclamația mea a fost sinceră, piatra se simțea mai fierbinte decât celelalte. Poate pentru că era într-o zonă mai sensibilă, sau poate era mai caldă. Am făcut tot posibilul să nu mă întorc.

– Wow.

Penisul i s-a extins într-o erecție rapidă ultra-dură. Încă orientat în jos spre picioarele mele, m-am întrebat cum nu a dislocat piatra fierbinte de pe testicule. Era pe cale să devină și mai șocant.

Căldura pietrelor lungi s-a odihnit de fiecare parte a arborelui meu, deja erect, când Ming le-a așezat acolo, m-a făcut să gemu tare. “Mmm.” Am pulsat și am simțit că penisul meu era într-o baie fierbinte.

Nu voi uita niciodată când Ming a ținut ultima piatră de partea inferioară a penisului meu.

– Bărbat puternic. 

Ea mișcă piatra din mână foarte încet în sus și în jos.

Mi s-a părut ca și cum aș fi fost masat de o păsărică fierbinte. Pietrele erau atât de netede, aproape alunecoase. Odată cu mișcarea corpului, una câte una, pietrele de pe picioare și fund au început să-mi cadă.

– Doamne mmm.

 Ea nu mișca piatra suficient de repede, dar m-am simțit aproape. Aproape ca și cum m-aș putea mișca mai mult, sau ea ar mișca piatra mai repede, mai aproape de capul penisului meu, încât chiar aș putea să ejaculez.

Ejacularea prin masaj cu pietre fierbinți ar fi o premieră

– Puternic.

Știam ce sugerează ea. Că acest tip de masaj era menit să-mi ajute virilitatea. Fie că avea o bază de fapt sau nu, nu-mi păsa. A fost dificil și rafinat în același timp.

Încetul cu încetul, pietrele s-au răcit, dar stimularea nu s-a diminuat. Aveam această nevoie nesățioasă de a fi stimulat. Sunt sigur că penisul meu era suficient de fierbinte pentru a menține pietrele calde de la sine.

Pentru moment am fost dezamăgit când Ming a scos piatra pe care o manipula pe penisul meu și le-a adunat pe celelalte. În cele din urmă, mi-a îndepărtat pietrele de pe coloana vertebrală.

–  Întoarce-te? 

Atât spunând cât și solicitând, vocea lui Ming mă invita să mă întorc. Ce fel de chin magic va urma? Penisul meu era dur și tare, arătând aproape rău, când mi-a căzut pe picior când m-am întors pe spate.

Ming a poziționat o pernă sub capul meu. Ignorând complet penisul meu încălzit, ea s-a apucat să-mi maseze mușchii pectorali. 

– Foarte frumos, mă lăuda ea. 

Poate că clienții ei nu erau întotdeauna apți.

– Bărbat foarte drăguț.

– Mulțumesc. 

Deși apăsând adânc în mușchi, mâinile ei care se învârteau erau mai mult senzuale decât terapeutice. Întinzându-mi bărbia în jos la sfarcurile mele ridicate, fiecare până la punctul în care penisul îmi tremura cu fiecare alunecare a mâinii ei mici.

Ming nu se terminase acolo. Adunând două pietre de culoare neagră ca o palmă, ea a ovalizat pietrele în cercuri concentric mai mici, până s-au sprijinit pe sfarcurile mele întărite. Căldura radiantă a pătruns atât de adânc în mușchi încât a avut ca efect să fac din pieptul meu punctul focal al oricărei senzații. Minute de căldură profundă și excitare sporită m-au făcut să râvnesc mai mult la această stimulare cu influență chineză. Fie că era propria versiune a lui Ming sau ceva despre Decadența Shanghai, nu a contat. Îmi sporise conștientizarea sfârcurilor ca nicio altă femeie.

Aerul ca de iarnă mi-a întâmpinat sfârcurile când mi-a ridicat pietrele din mușchii pectorali. Desigur, nu era frig, dar a existat un contrast atât de puternic la temperaturi. Micile mele aureole erau pline de denivelări și trezite. Sfarcurile mi-au ieșit ca niște vârfuri tocite de creion.

Ming s-a întors de la masă cu două căni transparente, aburinde, de mărimea unui pahar. Știind unde erau destinate, penisul meu s-a ridicat din pelvis ca un șarpe treaz anticipând cu nerăbdare plasarea lor.

Mișcându-mi inelul fierbinte de sticlă pe pieptul meu, mi-a cuprins aureolele de mărimea unei  monede și a rotit cupele într-un sigiliu ermetic. Încet, aburul de condensare le-a aspirat în umflături extrudate, mărite, asemănătoare pubescentelor.

– Wow! 

Vizualizarea sfârcurilor mele îmbunătățite în acest fel a fost mai excitantă decât senzația. Adânc înăuntru am avut acest impuls să le ating. Pentru a o experimenta pe deplin.

Cupele nu mi-au rămas mult timp pe piept. A avea sâni mari nu era scopul meu, așa că era probabil un lucru bun.

– Plăcut? 

Captându-mi și ridicându-mi testiculele cu o mână, vârfurile degetelor ei au dansat peste sfarcurile mele în retragere până au devenit puncte sensibilizate.

 

– Foarte plăcut! 

 

Mi-am legănat pelvisul pentru a-mi rostogoli testiculele în mâna în formă de cupă a lui Ming și mi-am rostogolit pieptul în degetele ei. Era delicios de erotic.

 

Rulându-și degetele mari peste rotunjimea testiculelor mele, ea a zâmbit. 

 

– Puternic.

 

Am bănuit că a vrut să spună viril. Am gâfâit „Ahh”. Presiunea a fost pe măsură.

 

Eliberându-le, se întoarse la masă.

 

Înainte să se întoarcă, nările mele au detectat mirosul a ceva asemănător cu Tiger Balm.

 

Avea de gând să mă pârjolească cu un unguent fierbinte înfricoșător acum? Am ridicat privirea cu o expresie îngrijorată.

– Plăcut a promis Ming atingându-mi sfarcul cu un deget.

O căldură efervescentă cu bule mi-a întâlnit areola și mi-a întărit mamelonul până la un punct solid. 

– Doamne, ce plăcut! 

Deși era aromat, nu a ardea. Din fericire, nu era Tigre Balm! Cu ea înconjurându-mi sfârcul, mi-am împins celălalt mamelon în degetul ei.

Zâmbind de parcă ar fi avut ceva în mânecă, Ming a dus sticla de unguent până la mijlocul meu.

– Oh, la naiba! 

Ridicându-mi testiculele, Ming aplica amestecul pe partea de dedesubt cea mai sensibilă a testiculelor mele. Prin baza scrotului meu emanau niște înțepături înflăcărate, asemănătoare cu sifonul carbogazos.

– Un moment.

Penisul meu a dansat pentru atenție. Unguentul radiant mi-a încălzit testiculele în timp ce Ming și-a spălat mâinile.

Ea s-a apropiat și a bătut din palme în mod ritualic.

În mod neașteptat, ea a început să-mi gâdile partea din față a testiculelor peste cordoanele spermatozoide. Mi-am putut simți trezirea fabricii de sperma! Contradicția dintre testiculele mele încălzite cu unguent și vârfurile degetelor lui Ming care îmi masează canalele deferente era de altă lume. Această chinezoaică cânta la testiculele mele ca la un instrument sexual.

– Ughmmm, m-am plâns ca un cățeluș singur.

Voiam mai mult din asta, orice ar fi fost. Fiecare mișcare a degetelor ei pe anatomia mea masculină a făcut ca testiculele mele să devină din ce în ce mai strânse până când au devenit ferme și rotunde.

– Puternic! 

Această doamnă chineză de patruzeci și ceva de ani părea foarte mândră de manipularea ei a testiculelor mele. Faptul că era într-un halat medical terapeutic a jucat și mai mult într-una dintre acele fantezii cu o doctoriță. Mi-ar face un handjob așa cum ar trebui ca să finalizeze examenul?

Relaxare

Mi-am ridicat sprâncenele când Ming s-a întors de la masă cu două pietre plate de onix fierbinți. Avea o expresie serioasă. De parcă ar fi vrut să spună afaceri.

Relaxare

Curbând fiecare mână, astfel încât pietrele să nu cadă, le-a apăsat pe părțile opuse ale erecției mele. Simțind că am fost brusc împins într-o păsărică netedă fierbinte, ea a tras pietrele în sus și în jos pe părțile laterale ale penisului meu mult prea încet. Am băgat-o în mâinile ei, dar ea a contracara ajustându-și poziția, nepermițându-mi să mă mișc mai repede.

Relaxare

Frustrant de lentă, ea mă învingea intenționat sau neintenționat. În loc de o strângere plăcută, era ca o urcare treptată și departe de prăpastie. În ciuda faptului că punctul culminant era atât de departe, penisul meu era solid.

– Uimitor! am complimentat-o.

Ming a îndepărtat pietrele răcite, punându-le înapoi în oala de încălzire, adunând încă o piatră neagră de mărimea unei castane. Habar n-aveam unde se duce piatra aia.

Acea privire concentrată a revenit când Ming a apăsat piatra fierbinte pe despicătura capului penisului meu, prinzând-o pe abdomenul meu. Scoțând un sunet din palme, cealaltă mână a început să-mi lovească testiculele rotunde strânse pe bază. Ritmul era continuu și neclintit. Pălmuire – palmă – palmă.

Doar cu degetele ei mișcându-se, palmele ca de pendul erau ușoare, cu un ritm chinuitor. Capul penisului mi-a furnicat într-o sensibilitate arzătoare. La naiba cu ceva până la punctul culminant. Piatra încălzită și lovitul perpetuu pe testicule m-au adus la marginea prăpastiei. Trebuia doar să mă ridic puțin mai sus. Penisul meu erat înfipt frustrant sub piatră.

Strângându-se ca niște mingi dure de lacrosse, testiculele mele s-au tras în globuri ferme de mărimea unui ou. Erau strânse și gata să tragă cu această atenție neobișnuită.

Penisul meu a pulsat ireversibil de tare în aerul rece când Ming mi-a ridicat piatra fierbinte de pe gland.

Doamne ce chin. Oare chiar mi-ar face un handjob în sfârșit?

Greu, Ming mi-a pus o mână pe pieptul meu, cu cealaltă, mi-a înconjurat penisul suprasensibilizat și a început să-l scuture. De parcă ar fi fost o solniță uriașă, ea mi-a scuturat ușor penisul, de parcă ar fi încercat să o golească pentru cineva cu o dietă fără sodiu.

Cu blândețe, cu atenție, într-o manieră atât de calculată, Ming mi-a mărginit penisul până la o stare de ejaculare aproape de vârf. Cum s-ar putea întâmpla asta?

– Ahh, Am gâfâit cu valul de sensibilitate mișcându-mi pe penis.

Schimbând tempo-ul cu mâna ei, Ming a scos o singură picătură de lichid seminal la uretra mea acum căscată.

Acest lucru în sine a fost uluitor, deoarece a avea lichid seminal pentru mine era atât de rar.

Stimulîndu-mi capul penisului picurându-mi lichidul seminal, expresia lui Ming s-a schimbat într-un zâmbet strâns curbat în sus. Era mulțumită de slujirile ei chinuitoare.

– Dumnezeule! 

Părea că eram vizual aproape de ejaculate, dar disperat să fiu împins peste margine. Am vrut să cerșesc, dar m-am reținut. Ar înțelege ea măcar nevoia mea lacomă? Nevoia mea de a ejacula.

O lovitură rapidă rapidă a mâinii ar fi un punct culminant delicios al tratamentului ei.

Nu, se părea că nu ar fi făcut-o. Variindu-și ritmul tremurător până când corpul meu s-a zvârcolit, am îndurat în tăcere tehnica fericită, dar sinuoasă de tăiere. Cumva, am putut simți exugurarea lentă a furnicăturilor lichidului seminal și a urcat pe penis până când o altă picătură prețioasă s-a adunat acolo la vârf.

– Trebuie să ejaculez.

 Vocea mea era o cerere liniștită, disperată. 

Relaxare

– Te rog, stai! 

Relaxare

Am extins vocala într-un scâncet.

Relaxare

Scuturându-mi vibrant din nou penisul din strânsoarea ei de mijloc, ea a adus o stare erectă asemănătoare oțelului. Strălucind ca o cască de pompier violet, despicătura din glandul meu bulbos umflat a fost definită în starea de apogeu iminent.

Relaxare

În mod frustrant, senzația care s-a creat înăuntru a fost din nou cea a lichidului seminal care curge lent.

Relaxare

– La dracu! 

Relaxare

M-am plâns cu voce tare, în timp ce a treia picătură de lichid seminal lăptos mi-a umplut fanta. Corpul meu s-a cutremurat în tremurături pre-orgasmice.

– Foarte puternic! Ming a comentat întinzând lichidul seminal în cercuri clinice intenționate cu degetul mare. Aproape medicală prin natura sa, ea mi-a negat orgasmul.

Ming se ridică și luă un prosop de baie alb de mărime medie. 

– Duș?

Perpetuu pulsatil, m-am sprijinit. Fără să fiu atins, tot simțeam că Ming mă învinge. Observând respirația mea rapidă, senzația era totuși aceea de a fi bucurat sau tachinat. În ciuda întregului chin și negare, mi-a plăcut asta.

– Bine, da sigur. 

M-am ridicat în picioare gol, cu o erecție completă tremurând. Abținându-mă să mă acoper, am mers pe hol până la duș. Înăuntru am plănuit cel mai dur și mai rapid jack-off.

De îndată ce m-am lăsat cu spatele la apa fierbinte stropitoare, m-am uns cu un balsam de păr și m-am dus pe penis. Mi-am mângâiat penisul de parcă ar fi fost un fel de armă medievală cu vene, în mișcări dure și abrupte. Cu disperare m-am frecat de creasta din capul penisului meu. În condiții normale, asta m-ar face întotdeauna să ejaculez.

Nimic! 

– La dracu! 

Nu am putut trece de punctul de neîntoarcere. Lubrifiind din nou, am mers din ce în ce mai repede.

Penisul mi s-a umflat de parcă tocmai ar fi fost scos dintr-o pompă pentru penis, dar niciun handjob nu m-a dus până la punctul de ejaculare.

– Doamne nu! 

Mă dorea brațul și apa se răcise. Nu știu cât timp am stat la duș, dar în afară de un penis înroșit și plin de sânge, nimic nu funcționa.

Semiuscat, am îndesat prosopul într-un buchet peste vintre și m-am întors în camera de masaj.

– Ceai? 

Ming aștepta cu o cană tradițională din ceramică fără mâner, plină cu ceai.

Fără rușine, nud, m-am așezat pe masă, lăsând testiculele mele încălzite mai libere să atârne între picioare. Erecția mea a fost atât de grea încât s-a lăsat și ea.

– Bărbat foarte puternic! a complimentat Ming.

– Mulțumesc.

 Am sorbit ceaiul călduț, neîndulcit. Penisul meu încă furnică în dorință sensibilă. Am respirat adânc. În ciuda faptului că nu am putut să ejaculez, o parte din mine sa bucurat de acest chin. Această negare.

– Te ajut?

Ridicându-și sprâncenele, Ming ținea un borcan de sticlă în miniatură care conținea un lichid chihlimbariu.

Era ulei, avea să mă elibereze în sfârșit? Slava Domnului. În sfârșit, ușurare!

– Da. 

Aveam nevoie. Eram disperat!

Mi-am lăsat picioarele să se depărteze, anticipând mâinile grase și uleioase care îmi lucrează penisul. În schimb, Ming a ridicat ceea ce părea ca o perie evantai sau o perie de caligrafie, cu un singur rând de peri fini.

Ce naiba? Speranțele mele pentru ejaculare s-au redus. De neconceput adânc în interior a apărut dorința de a fi întârziat în continuare. Fie că era vorba de penisul meu umflat, de senzația continuă, de lichidul seminal sau de un nou fetiș neexplorat, niciodată nu am simțit dorința de a-mi respinge orgasmul.

Scufundând peria cu evantai în borcan, Ming a vopsit lichidul limpede cu parfum de mentă pe partea superioară a penisului, la mijlocul tijei mele. Odată cu atingerea, evaporarea sa s-a răcit la fel ca un after-shave accentuat. Furnicăturile răcoritoare au persistat după ce peria mi-a părăsit penisul.

Încă o dată, a înmuiat peria. Minunat, Ming mi-a pictat partea inferioară a penisului cu pensula. Tremurând în sus și în jos ca o baghetă magică fluturând, perii fini împreună cu unguentul răcoritor erau prea mult.

– Doamne… La naiba! 

Penisul mi-a pulsat într-o strângere pre-ejaculatoare.

Ming a privit vârful penisului meu pentru lichid seminal. Apoi s-a întors la borcan.

De parcă peria ar fi desenat forma crestei mele, Ming mi-a rotit-o peste circumferința capului penisului meu, terminând cu o lovitură la frenul. O senzație de fior a radiat în jurul marginii glandului meu.

– Mmmmph.

 Comunicarea mea a recurs la gâfâituri chinuite. Eram și mai aproape de ejaculare. Nu chiar acolo, dar aproape. Atât de aproape. M-am uitat în jos și o văd pe Ming aplicând peria cu evantai pe fanta penisului meu.

Ea a răsucit-o repede. Doar în locul potrivit. Voiam să mi- tragă cu peria aia pentru a ajunge la punctul culminant!

– Mmmm te rog, am implorat din nou. Îmi tremura stomacul. A fost aproape. Atât de aproape. Inca putin. Poate mâna ei acum.

Ming strânse peria încă de vreo câteva ori.

– Ugnnn nuuu. 

Ochii mei simțeau că se vor întoarce înapoi și apoi ea s-a oprit din nou!

– La naiba, la naiba! Penisul mi s-a zvâcnit în sus și în jos.

Ming a zâmbit 

– Om puternic!

Asta e. Am decis să mă termin chiar acolo. Fără lubrifiere sau nu, m-am întins să-mi prind penisul și să-l ridic până la punctul culminant.

Imediat Ming m-a prins de încheietura mâinii și a tras-o. 

– Puternic.

La naiba, nu am înțeles. Nu trebuia să ejaculez?

Ming mi-a legănat penisul în mâna ei. Presupun că asta a fost pentru a opri încercările ulterioare de a mă masturba.

Am respirat adânc, zguduitor. 

– Bine.

– Te ajut. 

Ming mi-a întins hainele pe rând. Ea a tras centura elastică înainte pe boxerii mei și pe fermoarul blugilor, ajutând să-mi rețin penisul întins, astfel încât să mă pot îmbrăca.

Înainte de a pleca cordial, Ming s-a asigurat că aveam numărul ei de telefon trecut corect în telefonul meu mobil, uitându-se la ecran cu atenție.

– Mai vii?

 Ea a zâmbit timid, dar cu bună știință.

– Da, sigur. 

Nu eram sigur, dar i-am spus ce voia să audă.

relaxare Gândurile despre chin nu mi-au părăsit mintea pe drumul înapoi acasă.

Fără intimitate, au mai trecut două ore până am putut să mă întorc să-mi lucrez penisul. Încuind ușa toaletei, penisul meu arăta ca un cârnaț roșu mare parțial dezumflat, erecția mea nu se retrăsese prea mult.

relaxare Am vărsat ulei lubrifiant peste tot până când a picurat pe podeaua băii. Îngrozit până la o stare semi-erectă, penisul meu era greu în mână. Plenitudinea m-a surprins deoarece a răspuns într-o inflație rapidă. Trezind monstrul de oțel, mi-am pompat turbat peste gland. Relaxare Lacom mi-am dorit să ejaculez atât de tare. Aveam nevoie. Eram disperat!

Nu știu ce mi-a făcut Ming, dar eforturile mele au fost zadarnice. Relaxare  Tulburările mi-au întâlnit mișcările în timp ce alternam cu mâna stângă. Indiferent ce am făcut, eram pe margine și nu mai departe.

– La dracu! am înjurat în liniște. 

relaxare A fost un blestem reținut. Mișcările rapide ale mâinii mele au încetinit până la un muls. Relaxare Plinătatea delicioasă și sensibilitatea reveniseră.

– Mmm.

Am gemut încet, nu vreau să alertez pe nimeni care trecea pe lângă baia familiei. Relaxare. Continuând să stau în baie ar duce la curiozitatea celorlalți. Resemnat cu un punct culminant eșuat, m-am oprit.

Noaptea nu a fost mai bună. Împiedicând somnul în continuare, m-am trezit la trei dimineața cu un înțepenit care putea să bată cuiele. Trebuia să se oprească!

relaxare Ridicându-mă din pat în tăcere, m-am îndreptat spre baie și apoi spre canapeaua din sufragerie.

Cu porno-ul meu preferat de pe internet pe mute jucându-se ca un film mut, degetele mele lubrifiate s-au târât încet și s-au strâns peste capul penisului meu. Concentrarea de vis se simțea aproape ca o experiență în afara corpului, în timp ce îmi mângâiam încet glandul.

Încetul cu încetul a început un tremur în corpul meu. Relaxare. M-am apropiat, încă muncindu-mi capul penisului. Tragându-mi testiculele, mi-a făcut picioarele să se înghesuie. Răsucindu-mi și rotindu-mi gleznele, mi-am întins tensiunea piciorului. Lăsându-mă pe spate pe canapea și strângându-mi coapsele și abdomenul, mi-am împins penisul în sus. Iluminat doar de pe ecranul computerului, penisul meu arăta extraordinar de imens.

Această dragoste de sine urma să fie una care să rămână istorie. Agitat în pre-orgasm, cvadricepsul meu muscular s-a încordat și s-a eliberat. Urmărind un val în tot corpul, din ce în ce mai repede s-au încordat și s-au eliberat până tremuram necontrolat. Cu abdomenul în sus și în jos, mi-am întins ochii spre uretra larg deschisă. Decadent, mi-am lăsat gura întredeschisă.

Se întâmpla. În sfârșit se întâmplă! Ca o mașină de curse care schimbă vitezele din ce în ce mai aproape de viteza maximă, am gâfâit ca să-mi trag răsuflarea.

Pervers am deschis gura mai larg și mi-am îndreptat penisul lucrând rapid creasta capului meu gras. Nimic nu m-ar opri.

– Uggh dracu! 

Neputând să mă liniștesc, am gemut prea tare.

Sfâșiind în împingeri violente mi-am condus penisul în sus. Relaxare Odată cu primul spasm din adâncul meu, nimic nu s-a eliberat. A doua lovitură a fost perfectă cu jet direct în cerul gurii mele. Papilele gustative mi-au întâmpinat ca o budincă, cremoasă, în timp ce a treia suflare mi-a acoperit limba și bărbia. Spre deosebire de sperma mea adesea dulce, de data aceasta ejaculatul meu a fost mult mai savuros, carnal, bărbătesc.

Anusul mi s-a strâns și, în mod neașteptat, următorul jet de Relaxare esperma mi-a împușcat capul pe spătarul canapelei și pe păr. Următorul m-a lovit pe umăr, pe măsură ce distanța s-a redus, cantități nepotrivite de cremă pentru bărbați s-au vărsat pe pieptul și abdomenul meu epilat cu ceară. Lingându-mi buzele, apoi sifonându-mi propriul sperma, mi-am văzut punctul culminant slăbind până când a devenit o fântână de spermă care curgea, întinzându-mi părul pubian cu pete de fildeș.

Odată cu normalizarea respirației, mă așteptam să-mi scadă punctul culminant. Nu a făcut-o. Mângâindu-mi penisul într-un post-orgasm delicios, corpul meu a mocnit de parcă aș fi avut un înalt de alergare. A fost o fericire.

Iazuri de spermă se strângeau îmbietor în crevasele pieptului și ale abdomenului meu. Abandonând inhibițiile mele normale, am învârtit cu vârful degetelor, am adunat materialul seminal strălucitor și mi-am închis buzele după Relaxare propriul meu gust. A fost o dragoste de sine complet scandaloasă. Linsul părea să adauge vârfuri blânde de plăcere strălucirii mele.

Trecându-mi limba de-a lungul buzei inferioare pline de spermă, mi-am zâmbit în sinea mea. În plus, adusesem doar trei șervețele! M-am șters până când șervețelele au fost lipicioase, mărunțite, am mers în vârful picioarelor la baie și am făcut duș.

Ming mă învățase ceva nou. Ceva chinuitor, dar uimitor. Masându-mă senzual în dușul care se spuma, m-am resemnat să mă asigur că voi încerca să o sun din nou pe Ming. A experimenta din nou negarea orgasmului ar însemna renunțarea la o putere. Predarea controlului. Trebuie să experimentez asta din nou!

Epilog

Am intrat din nou în contact cu Ming și am vizitat încă o dată. O altă vizită cu încă o mână de trucuri noi și unice și negare. Ming s-a mutat înapoi în provincia Hubei din China. Cel puțin asta a susținut când i-am trimis un mesaj. Lucrurile s-au schimbat și nu am mai luat niciodată legătura după aceea.

A fost păcat pentru că este ceva special pe care încă nu l-am repetat.