Salonul de masaj erotic – prima vizită

Salonul de masaj erotic – prima vizită

 

Prima femeie care mi-a frecat-o vreodată a fost o maseuză. Nu sunt deosebit de mândru să recunosc asta, dar aveam 18 ani, eram un pic timid, fără perspective imediate și aveam nevoie de puțină eliberare.

Experiența a fost probabil similară cu ceea ce au pățit mulți în acea situație. Am vizitat un salon de masaj erotic binecunoscut pentru care se știa că oferă servicii suplimentare. Am intrat într-un hol gol și am auzit un bâzâit când am deschis ușa. Am stat acolo stânjenit. Poate vreo douăzeci de secunde am fost întâmpinat de o fată foarte atrăgătoare, despre care am bănuit că este cu un an sau doi mai în vârstă decât eram eu atunci. M-a condus într-o cameră laterală, mi-a spus să-mi scot toate hainele și a plecat imediat. Revenind cam un minut mai târziu, am vorbit despre prețuri la care am fost de acord fără protest. Era prima dată când eram dezbrăcat în fața unei femei, așa că eram puțin nervos, dar maseuza mea era surprinzător de jovială.

După ce mi-a masat spatele, picioarele, brațele și fundul timp de aproximativ 10 minute, ea a întrebat: 

– Ești aici pentru altceva, nu-i așa?

– …da, am răspuns oarecum timid.

Ea a întins mâna între picioarele mele și mi-a atins ușor scrotul înainte de a întreba: 

– Vrei să te frec și aici?

Când am răspuns afirmativ, mi s-a spus că serviciul va costa în plus. Și această sumă a fost plătită fără protest. Mi-a spus să mă întorc și din nou a părăsit camera înainte să mă pot conforma. Trebuie să recunosc, a fost puțin ciudat să stau întins singur, gol, într-un loc ciudat, cu o erecție scăpată de sub control, știind că în scurt timp o femeie îmi va atinge penisul pentru prima dată și mă va aduce la orgasm.

Un minut sau două mai târziu, ea s-a întors și, observând erecția mea, a zâmbit și a glumit cu un rânjet: 

– Oh, ești deja pregătit!

Dintr-un motiv oarecare, spusele ei m-au încântat și mai tare. Ea a început să-mi maseze umerii, pieptul, abdomenul, sărind peste penisul meu până la coapsele mele. Îmi amintesc că penisul mi s-a zvâcnit involuntar când a făcut asta.

– Haha, nu-ți face griji, m-a asigurat ea, uitându-se jucăuș la penisul meu tremurând și dur. O să-l fac să se simtă foarte bine în curând.

Ea nu mințea. Doar câteva secunde mai târziu, ea a turnat o porție generoasă de ulei cald pe partea inferioară a penisului meu, a aplicat mai mult pe mâini și a început să mângâie.

Plăcerea mi-a străbătut corpul ca un fulger. Pentru prima dată în viața mea, mâna moale și caldă a unei femei îmi alerga în sus și în jos. Mi-a pus o mână în jurul bazei penisului și m-a mângâiat cu cealaltă.

– Oh, Doamne! am strigat involuntar în timp ce ea îmi strângea ușor vârful penisului și apoi își glisa mâna înapoi în jos, făcând un inel strâns în jurul axului meu cu două degete.

– Hmm, da, te fac să te simți bine, spuse ea. Da, îți place.

A fost atât de simplu și s-a simțit atât de minunat. Știam că nu voi rezista mult. La naiba, am vrut ca asta să continue pentru totdeauna, dar poate câteva secunde mai târziu, șoldurile mi s-au curbat vizibil când am simțit orgasmul; a observat și ea asta.

– Mmmm, e timpul să ejaculezi, spuse ea pe un ton ceva mai scăzut. 

– Oh, Doamne! am scapat eu. 

Câteva secunde mai târziu, am suflat cea mai mare încărcătură din viața mea de până acum, cu mai mulți stropi uriași izbucnind la câțiva metri în aer.

– Haha, oh wow!

 Îmi amintesc că chicotea în timp ce continua să mă mângâie în timp ce ejaculam. În cele din urmă, după ce mâinile ei și o mare parte din abdomenul meu au fost ude cu spermă, orgasmul meu a început să scadă. Încă mângâindu-mi încet penisul, ea a spus: 

– Ah, ești puțin prea emoționat! O mulțime de spermă!

În cele din urmă, ea a întrebat: 

– Am primit toată sperma, nu? pe un ton atât de clinic încât era sexy în sine, dând penisului meu câteva mișcări finale, punând o presiune suplimentară cu degetul mare pe frenul. Priveliștea ei ținându-mi penisul tare cu sperma picurând și curgând între vârfurile degetelor ei a fost aproape suficientă pentru a mă face să ejaculez din nou imediat.

Apoi s-a spălat pe mâini, m-a curățat cu un prosop cald și ne-am luat rămas bun.

– Ah, multă mizerie, a observat ea în timp ce mi-a curățat sperma de pe abdomen și penis cu un prosop fierbinte și umed. Și asta mi s-a părut incredibil, iar când a terminat, am avut încă o erecție dură.

– Mmm, ți-o frec din nou pentru mai puțin de data asta, a spus ea, dar, vai, mi-am cheltuit toți banii în runda întâi. Ea mi-a mulțumit, m-a îmbrățișat și m-a rugat să vin din nou.

Am plecat, uimit de ceea ce tocmai s-a întâmplat și parțial rușinat. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să obțin primul meu handjob, dar m-am simțit atât de bine.

 

  1. Un masaj din rai

 

Ejaculezi când spun eu

Imagineaza-ti. Îți țin penisul, picurând ulei cald peste glandul tău umflat, iar tu pur și simplu absorbi senzația de căldură care curge peste partea inferioară sensibilă. O mangaiere lină care iti taie respirația. Ești întins pe spate pe masa mea de masaj, cu capul sprijinit de un prosop, concentrat în întregime pe scena din fața ta. Ai uitat de lume și toate grijile sunt lăsate deoparte, în timp ce mâna mea liberă alunecă acum peste capătul tău umflat, strângând cu putere în timp ce mângâi și ambele mâini se întâlnesc la baza penisului tău, care stă mândru și complet drept. O lacrimă de lichid seminal iese ușor din vârful tău și apuc tare cu ambele mâini pentru a potoli orice îndemnuri pe care le-ai putea avea de a-ți împușca încărcătura.

Încă nu am terminat cu tine.

O cerere foarte nepoliticoasă

Ai fost un client fidel de-al meu în ultimele luni, venind pentru un masaj al spatelui la fiecare două săptămâni și ne înțelegem bine. Ne aflăm în acel stadiu relaxat pe care îl aduce contactul regulat, iar la ultimele două întâlniri conversația a devenit mai familiară. Știu că ești destul de fericit acasă, dar îți place să flirtezi și mai calci strâmb uneori. Știi că sunt într-o situație similară. Am spus clar că nu merg niciodată până la capăt cu altcineva, iar tu îmi respecți limitele. Acestea fiind spuse, nu te-a împiedicat să flirtezi scandalos, iar la ultima noastră întâlnire m-ai întrebat dacă am auzit vreodată despre masajul erotic.

Adevărul este că știu totul despre masajul erotic. Pe vremea când eram singură și eram fără responsabilități, un prieten de-al meu m-a băgat în asta ca o modalitate de a câștiga niște bani rapid (și foarte ușor). S-a dovedit că aveam un talent natural pentru asta și aveam un flux regulat de clienți fericiți, atât bărbați, cât și femei. Dar apoi am ajuns în atenția poliției locale. Deși am avut întotdeauna grijă să nu merg până la capăt cu clienții mei și am rămas în limitele legii, taxând doar pentru masaj și niciodată acceptând bacșișuri pentru servicii suplimentare, precauția din partea polițistului local m-a deranjat suficient încât să trag linie, să mă mut într-un oraș nou și să o iau de la capăt.

Dar nu ți-am împărtășit asta. M-am prefăcut că nu știu nimic despre asta.

Așa că, când ai ajuns astăzi, te așteptai doar la un masaj obișnuit. De aceea mi-aș fi dorit să fi putut face o poză cu expresia ta când alunecai pe masă și ți-am spus să stai cu fața în sus pentru o schimbare.

În timp ce te acomodai pe jumătate confuz, jumătate în așteptare, uitându-mă la fața ta, ți-am spus că mă gândisem la ceea ce ai spus. Adevărul este că o făcusem, dar nu așa cum ți-am spus. După ce am ajuns acasă de la serviciu în acea noapte, stăteam întinsă în pat, simțindu-mă mai mult decât puțin excitată, dar partenerul meu nu era interesat. Este în mijlocul unui proiect mare la serviciu și pleacă devreme, vine acasă târziu, epuizat și aproape că se prăbușește. Mai are câteva zile din asta și trebuie doar să accept situația până se termină. Deci, trebuie să mă gândesc la tine și la întrebarea ta.

Apoi am ajuns să mă gândesc la toate penisurile și păsăricile pe care obișnuiam să le aduc la orgasm zi de zi și la sentimentul de satisfacție pe care l-am avut când sperma și sucul de păsărică începeau să zboare, totul pentru că aveam atingerea magică. Cu acele imagini în minte am început să mă întreb cum o fi penisul tău. Știam că ai un corp frumos. Nu ca un adolescent dependent de sală, ci bărbătesc și atrăgător, iar eu observasem umflătura de sub prosop ori de câte ori te cățărai pe și de pe masă. Un indiciu clar că erai mai mult decât puțin interesat de mine.

Înainte să-mi dau seama, o mână aluneca între picioarele mele, iar cealaltă îmi strângea sânii în timp ce mă răsfățam cu o masturbare lungă și pe furiș, având grijă să nu gem sau să zgâlțâi patul și să-mi trezesc partenerul. Când am avut orgasm, cu gura strâns închisă pentru a încerca să-mi controlez gâfâiturile, imaginea din mintea mea era așa cum credeam că va fi penisul tău tare ca piatra. În timp ce m-am relaxat într-un somn fericit, am decis că nu ar face rău să mă distrez puțin cu tine.

Ceea ce ți-am spus în timp ce te așezai pe masă a fost că m-am gândit la ceea ce ai spus și am făcut câteva cercetări online despre ce era vorba. M-am gândit la idee și, cu condiția să o păstrăm absolut între noi, eram dispusă să încerc. Când m-ai întrebat ce m-a convins, ți-am spus că urmărind clipuri cu fete care masturbeau băieți în saloane m-au udat atât de mult încât îmi petrecusem seara masturbându-mă. Știam exact ce efect va avea acel comentariu asupra ta și, desigur, prosopul s-a ridicat rapid pe măsură ce penisul tău a trecut la catarg dintr-o singură mișcare lină.

Nu m-am putut abține să chicotesc când m-am întins și am smuls prosopul de la talie, expunându-te în toată gloria ta, și nu neimpresionantă. Ai început să te ridici, dar te-am împins ușor înapoi pe masă, cu capul sprijinit de prosop, ca să poți privi în jos și să mă privești.

Atingerea limitei tale

Asta s-a întâmplat acum cincisprezece minute și de atunci am tachinat și tentat, mângâiat și amăgit. Ți-am mângâiat penisul, ți-am stors testiculele și ți-am masat anusul. Mișcările mele au variat de la lungi și lente la scurte și rapide, fără să ajungă niciodată într-un ritm suficient pentru a o lua până la capăt. Capul meu a plutit atrăgător de aproape, așa că respirația mea ți-a atins pielea, dar niciodată nu ți-a sărutat penisul. Îți poți imagina doar cât de bine s-ar simți gura mea, buzele alunecând pe lungimea ta, dinții zgâriindu-ți testiculele. Mi-am scos hainele una câte una, pentru că am ajuns să fiu încântată de ceea ce facem. Mai întâi topul meu, apoi pantalonii, iar în urmă cu câteva minute mi-am trimis sutienul să traverseze camera, lăsându-mi sânii să cadă liberi, sfârcurile la fel de tari ca penisul tău.

Acum mă urc pe picioarele tale, uleiul curgând liber peste și în jurul penisului tău și în jos pe masă, udându-ți crăpătura și fundul. Degetele mele se prind cu putere de baza penisului tău, un inel strâns pentru a-ți ușura dorința de a ejacula, împiedicând orice strop să călătorească în sus. Stau nemișcată un moment, asigurându-mă că te relaxezi și momentul a trecut. Te-am dus la limită, dar vreau să te duc înapoi pentru ultima dată. Ai ochii mari și gâfâi greu, sfâșiat între nevoia de a simți eliberarea și dorința de a prelungi cât mai mult acest extaz. Mă urc pe masă și îmi alunec păsărica în sus pe testiculele tale, întinzându-mi mâna pentru a-mi da chiloții jos, astfel încât buzele păsăricii să apese puternic pe pielea ta moale, despărțindu-se pentru a permite clitorisul meu să alunece pe tine. Îți eliberez penisul și îl las liber pentru o clipă, în timp ce încep să-mi iau propria plăcere de la tine, frecându-mă de testiculele  tale. Mă întind să-ți strâng sfârcurile, cu putere, făcându-te să tresari. Îmi trec apoi unghiile pe părțile laterale și pe abdomenul tău, iar tu te înclini spre mine, durerea și plăcerea amestecându-se în egală măsură. Penisul stă liber, disperat după atenție, dar simțind doar aer, testiculele tale fierbinți și umede sub păsărica mea în timp ce îmi rotesc șoldurile, luând un moment pentru propria mea satisfacție. Clitorisul meu este tare și umflat, pe măsură ce uleiul din penisul tău se amestecă cu propriile mele sucuri, acum începând să curgă liber.

E timpul pentru punctul culminant. Ești atât de pregătit. Alunec înainte peste tine, fixându-ți penisul de burtă, păsărica mea alunecând pe lungimea lui. Mă apuci instinctiv de șolduri, încercând să-ți strecori capul penisul în mine, dar nu asta e jocul. Nu asta primești astăzi. Îți apuc încheieturile și le țin cu forță pe piept, ținându-te jos și privindu-te în ochi, scutur ușor din cap. Te relaxezi înapoi pe masă, ținut sub controlul meu.

Ferm din nou la conducere, mă întorc la muncă. Acum te folosesc pentru propria mea plăcere și poți să mergi în ritmul meu. Îmi apăs păsărica pe capul penisului tău, apăsându-mi tare clitorisul, apoi alunec înapoi pe lungimea ta, buzele mele deschizându-se peste testiculele tale și apăs cu greutatea mea. Testiculele tale simt presiunea și tocmai când crezi că nu mai poți suporta, alunec înapoi în sus, cu buzele păsăricii largi în jurul lungimii tale până când capul tău este din nou la intrarea mea și mânerul tău intră ușor în mine. Dar exact când începi să împingi, sperând să mai mult, mă cobor înapoi, clitorisul meu frecându-se puternic de partea inferioară a întregului tău penis. Îți fac asta din nou, și din nou, și din nou. De fiecare dată doar puțin mai repede.

Respirația ta se accelerează, gura ți se usucă și simți cum presiunea crește pe măsură ce încep să gem ușor, fiecare alunecare a șoldurilor mele apropiindu-mă de orgasm. Îți ridic încheieturile și aduc mâinile la sânii mei. Cu un reflex necontrolat strângi puternic, zdrobind sfârcurile și sânii într-o strângere frenetică. Durerea declanșează un răspuns adânc în păsărica mea și, în timp ce strig încet, mă încordez, penisul tău ferm în păsărică. Fără să mă gândesc că conduc în jos greu, penisul tău lovindu-se adânc în mine. Căldura și umezeala te înghit, iar mâinile tale coboară în lateral. Eliberarea bruscă a durerii este tot ceea ce este nevoie pentru ca orgasmul meu să se prăbușească prin mine ca un tren de marfă, buzele păsăricii strângându-mi tare în timp ce sucurile mele stropesc în jurul penisului tău și îți acoperă testiculele și se sparg în valuri fierbinți. Și apoi ai ejaculat. Fluxul rapid de senzații ajunge din urmă cu nevoia ta subconștientă de eliberare, iar tortura din ultimele douăzeci de minute izbucnește într-un tsunami furibund care îmi împușcă adânc în păsărică. Jet după jet se îndreaptă spre mine și abia rezist, deoarece propriul meu punct culminant se potrivește cu al tău, doar axul solid al erecției tale mă împiedică să alunec pe podea.

Ne ia un minut să ne reglămrespirația, eu sprijinindu-mă pe pieptul tău, ascultându-ți bătăile inimii revenind la normal, încetinind pentru a se potrivi calmului care revine. Mă liniștesc și mă dau jos de pe penisul tău care se înmoaie, pășind amețită pe podea. Simt că lichidul cald se revarsă pe interiorul piciorului meu și mă întind spre sertarul pentru prosoape, gata să începem să ne curățăm.

Strălucirea caldă abia începe să scadă când îmi arunci o privire, mă lovești cu acel zâmbet obraznic și îmi spui:

– Deci, la aceeași oră săptămâna viitoare?