Salonul nostru de masaj – continuare

 

Salonul nostru de masaj – continuare

 

Săptămâna următoare, m-am întors la salonul de masaj. Eram singur de data asta. Katelyn avea să mă întâlnească pentru a bea un ceai într-o oră, ca să se poată informa, dar aveam să fiu singur în salon. Am tras adânc aer în piept și am intrat. Aceeași femeie era la birou, dar Mei era jos, frecând scalpul cuiva. Ea a ridicat privirea, m-a văzut și a zâmbit.

– Te-ai întors…, a spus ea, înainte de a-i spune ceva rapid femeii de la birou.

– Îți recomandăm un duș la masă urmat de un masaj suedez. E în regulă pentru tine, domnule? a întrebat ea.

– Uh, sigur. Sunt sigur că ea știe ce are de făcut.

– Perfect. Du-te sus în camera 5 și ea va fi cu tine în scurt timp, m-a instruit ea. 

Am plătit, mi-am scos pantofii și am urcat la etaj. Am găsit camera 5 după câteva căutări și am intrat înăuntru, unde m-am dezbrăcat și am urcat pe masă. Am decis să nu mă obosesc să mă acoper de data asta, ci doar să aștept gol și fără prosop.

M-am întrebat ce se va întâmpla astăzi. Eram doar un client? Era măgulită că m-a făcut să mi se scoale ultima dată? Speriată? Ce era un duș de masă? Ei bine, cel puțin o să aflu asta destul de curând; tipul de la birou a spus că așa începem astăzi.

După un timp, s-a auzit o bătaie la uşă şi Mei a intrat. M-am întors şi am salutat-o. Părul ei lung era prins în coadă astăzi și purta o cămașă roz. Ea a zâmbit la vederea mea și mi-a dat o palmă blândă pe fund. 

– Pune-ți prosopul, Jonathan. E timpul pentru dușul tău la masă.

M-am ridicat și m-am înfășurat cu prosopul. 

– Ce este un duș la masă?

– O să vezi, m-a tachinat ea, conducându-mă afară din cameră. Ea m-a dus la o ușă marcată „Table Shows” și m-a condus înăuntru. Pereții și podelele erau placate cu gresie în albastru și verde. În centru era o scurgere mare, spre care podeaua era ușor înclinată. Deasupra lui era un pat mare de masaj, înconjurat de un jgheab care se golea pe podea, iar pe peretele de lângă acesta era un cap de duș mare, detașabil. Lângă uşă era un raft plin cu săpunuri şi alte borcane şi sticle misterioase.

Mei mi-a tras prosopul de pe mine cu bucurie și m-a așezat pe masă cu fața în jos. Ea a ieșit din șlapi și și-a scos pantalonii de trening, atârnându-i de un cârlig din apropiere, înainte de a-și pune încălțămintea la loc. Picioarele ei erau lungi și bronzate, ducând până la un tanga roșu. S-a întors, ridicându-și cămașa și oferindu-mi o vedere perfectă asupra fundului ei tonifiat și rotund. S-a întors și mi-am ascuns capul în pernă, sperând că nu-și dăduse seama că mă uitam.

Apa fierbinte mi-a pulverizat pe spate înainte de a începe să frece săpun lichid pe spatele meu, mișcându-și mâinile în mișcări largi și lungi pe spatele meu. Mirosul de căpșuni umplea încăperea. După ce a frecat săpunul pe mine, a apucat din nou capul de duș, folosind apa lui puternică și fierbinte pe carnea mea, masându-mi gâtul, făcându-mă să gem încet.

– Întoarce-te. 

M-am conformat cu nerăbdare. S-a urcat pe masă cu mine, călare pe coapsele mele. Mâinile ei îmi mângâiau pieptul în timp ce mă spuma. Nu a fost nicio tachinare de data asta. Ea mi-a prins ferm penisul și a pompat, în timp ce a continuat să mă frece cu mâna ei liberă. Era iute ca fulgerul. Îmi făceam griji că aveam să ejaculez, dar chiar înainte să trec de punctul fără întoarcere, ea s-a oprit brusc.

– Mă tachinezi, m-am sufocat.

Ea și-a lipit corpul de al meu. Sfârcurile ei s-au înfipt ferm de pieptul meu și păsărica ei s-a clătinat de penisul meu tare. 

– O să mă revanșez. Promit, șopti ea, trăgând în jos capul de duș și spălându-mi corpul. 

Am stat acolo, paralizat. Apa curgea pe sânii ei mici. Sfarcurile ei tari și întunecate i-au ieșit cu îndrăzneală.

– Ești un băiat bun, Jonathan. Cei mai mulți băieți doar mă bâjbâie și pipăie. Ai un bun autocontrol. De obicei, până acum, băieții ar fi încercat să mă apuce de fund, așa, a spus ea, luându-mi mâna în a ei și sprijinind-o pe fundul ei. 

Am strâns ușor, testându-i fermitatea. 

– Sau m-ar fi apucat de piept, așa, a spus ea, punându-mi palma pe sânul ei. 

Îi simțeam carnea fragedă, îi simțeam duritatea…

– Dar ești bun. N-ai făcut niciunul dintre aceste lucruri. Cred că meriți o recompensă specială, nu-i așa?

– Da, am spus, beat de speranţă.

S-a lăsat de lângă mine și m-a ajutat să mă ridic. 

– Îți vrei prosopul înapoi?

– Nu va trebui să trecem pe lângă toți ceilalți?

– Au mai văzut băieți goi, Jonathan. Nu ar trebui să fii timid. Nu cu asta, băiete mare, a spus ea, făcând un semn din cap spre picioarele mele.

Am roșit. 

– Ei bine, dacă crezi că e în regulă…, nu i-am putut rezista.

Ea deschise ușa, purtând încă doar tanga și șlapi. Fundul ei se legăna ca un metronom în timp ce mergea, iar ochii mei erau lipiți de el. Am trecut pe lângă camera principală, unde grămada de maseuzele chicotea și arăta cu degetul. Fețele lor prezentau un amestec de amuzament și invidie. Mi-a plăcut atenția. Mi-am încetinit ușor ritmul, dându-le mai mult timp să se uite. Mei, cu falsă exasperare, m-a tras în cameră, a închis ușa și a încuiat-o. 

– Urcă-te pe masă, gâfâi ea. 

Am început să mă poziționez cu fața în jos, dar ea m-a oprit. 

– Pe spate. 

M-am pus pe spate. Un fulger roșu a trecut peste mine. M-am întors să o văd pe Mei acum complet nud. Pasarica ei era goala si intunecata, cu buzele umflate. Deja strălucea de rouă. Ea a luat o sticlă de ulei, i-a deschis capacul și a turnat-o luxuriant peste tot în față. Uleiul auriu i-a coborât pe corp. Se frecă, masând uleiul pe sâni, abdomen, coapse… Strălucea un bronz auriu, apoi practic a sărit pe masă.

S-a alunecat peste mine, folosindu-și propriul corp pentru a mă masa. Ea a alunecat peste mine ușor, datorită uleiului. A fost un extaz să-i simt întregul corp mângâindu-mă. I-am simțit sfârcurile zdrobindu-se de lungimea pieptului meu. Întregul ei trup a alunecat peste penisul meu, tachinandu-l, chinuindu-l. S-a mișcat peste mine înainte și înapoi, iar și iar. Ea și-a răscolit corpul peste mine, gemând tare în timp ce își mângâia păsărica udă de penisul meu tare. Felul în care s-a răsucit și s-a întins peste mine a fost aproape felin, ca o pisică sălbatică. Am vrut să explodez.

M-a sărutat adânc și s-a așezat pe talie mea. 

– Nu glumeam că ești un băiat cuminte, mai devreme, a spus ea, în timp ce îmi ajusta penisul de buzele de așteptare ale păsăricii ei. Ești primul tip de aici care mi-a arătat vreun respect.

– Ești frumoasă, ce tip nu te-ar respecta?

– Este mai ușor decât ai crede. Dar nu mai vorbi. 

Ea a prins baza penisului meu și m-a ghidat în interiorul ei.

Pasarica ei mi-a prins strans penisul. Fără să se îndepărteze, s-a aplecat ușor înainte, zgâriindu-și vârfurile degetelor pe toată lungimea frontului meu. Încet, atât de încet, atât de chinuitor, unghiile ei mă tachinau, mergând de la gât în ​​jos, în jos, până la coapse și spate. Am prins-o de șolduri brusc și am ghidat-o. Ea a chicotit de încântare și a început să mă călărească, apăsându-mi pieptul pentru a avea pârghie. Sânii ei tremurau. Capul ei s-a întors pe spate în timp ce gemea numele meu tare. Știam că toată lumea din clădire o putea auzi. Doamne, ce excitare…

Șoldurile mi s-au frământat în timp ce încercam să-mi fac drum din ce în ce mai adânc în interiorul păsăricii ei strâmte. Mi-am înfipt penisul în ea. M-a călărit ca un animal, gemând, țipând. Nu voiam să ne despărțim. Am simțit ca și cum am fi un singur trup, că plăcerea și trupurile noastre sunt unul. Plăcerea a crescut, izbindu-mă ca un tsunami și am fost neputincios să rezist când am simțit că orgasmul mă cuprinde.

Mei și cu mine am ajuns la punctul culminant împreună. I-am putut simți păsărica strângându-se în jurul penisului meu în timp ce mi-a dat spasme, aruncându-mi sperma fierbinte în ea. Din nou și din nou, mi-am eliberat sarcina în ea. Spermă albă sidefată i-a căzut din păsărică. Gâfâind, am rămas acolo în tăcere o clipă, recăpătându-ne răsuflarea și puterea.

Mei s-a aplecat și m-a sărutat pe buze, pentru scurt timp. 

– Mulțumesc, John. M-am simțit grozav. Întoarce-te oricând…

– Serios?

– Mmmm, serios. Nu am avut un astfel de orgasm de multă vreme, băiete mare. Îmbracă-te, nu vrei să intre cineva pe lângă noi, a spus ea cu un cu ochiul conspirativ. 

M-am înroșit și am șters cât de mult ulei am putut înainte de a mă îmbrăca, în timp ce Mei a făcut același lucru.

M-a condus până la uşă, m-a îmbrăţişat strâns şi un ultim sărut pe obraz mi-a spus:

– Promiți că te vei întoarce la mine? 

– Îți promit, am spus, întorcându-i sărutul. Încruntarea ei s-a topit într-un zâmbet larg și m-a lăsat să plec fericit, stând în prag în timp ce mă îndepărtam, privindu-mă plecând.

M-am întâlnit cu Katelyn la cafenea. 

– Cum a fost? a întrebat ea.

– Incredibil. Lasă-mă să-ți povestesc…