Senzații la salon

Senzații la salon

Numele meu este Ranya și sunt maseuză la Vip Zone. Pentru început, aș vrea să mă descriu. Am 28 de ani, sunt blondă, draguță, am 53 kg si 160 cm și sâni naturali 90C. Iubitul meu crede că am un fund grozav, dar calitatea meu numărul unu sunt sânii.

Astăzi vă voi povesti una dintre experiențele mele de la salon. S-a întâmplat în urmă cu 2 luni. Robert, unul dintre clienții fideli ai salonului a sunat și a rezervat un masaj de oră, iar când a sosit, l-am îmbrățișat și l-am condus într-o cameră. Știam că vreau să-l fac să se simtă extraordinar astazi, așa că m-am asigurat că primește tratamentul regal. Am rămas în cameră cu el și l-am ajutat să se dezbrace. La început a fost puțin îngrijorat și a întrebat ce se întâmplă și i-am spus că astăzi fac lucruri puțin diferit pentru clienții mei speciali. Așa că s-a relaxat și m-a lăsat să-l ajut cu hainele lui. Când am început să-i scot pantalonii, m-am asigurat să-mi înfig degetele în lenjeria lui, astfel încât să coboare odată cu pantalonii. Când i-am tras pantalonii în jos și m-am aplecat, penisul lui superb era în fața mea.

Nu m-am putut abține să nu-i observ parfumul îmbătător de mosc și am inspirat adânc pe nas, iar tanga mi s-a udat instantaneu. Am rămas ghemuit cu penisul lui moale și gros în față și m-am uitat la el și i-am spus: „Wow, acesta este un penis superb, domnule.” M-am ridicat și m-am asigurat că sânii mei îi freacă penisul până în punctul în care penisul lui s-a ridicat cu sânii mei în timp ce mă ridicam. L-am îndrumat spre masă și el s-a întins prima dată cu fața în jos. L-am întrebat dacă vrea un prosop cu care să se acopere și mi-a spus că doar dacă vreau să-l acoper. I-am spus că niciodată nu voi putea acoperi un exemplar atât de frumos ca el. El a zâmbit și mi-a mulțumit.

I-am început masajul și i-am masat bine mușchii din cap până în picioare pentru o vreme. Când masam mușchii din spatele genunchilor, nu m-am putut abține și am început să-mi mișc mâinile până la vintre. Robert gemu și începu să devină tare imediat. Am zâmbit și l-am întrebat dacă îi place masajul și, desigur, a gemut mmm hmm.  Am continuat să masez partea superioară a picioarelor și m-am asigurat că îi frec testiculele mari și penisul de fiecare dată când mă îndepărtam de la vintre. După ce am terminat, l-am rugat să se întoarcă. S-a întors și penisul său era țintuit drept în sus și încă mai avea prepuțul care acoperea penisul său uriaș. I-am zâmbit și i-am acoperit ochii cu un prosop fierbinte, apoi am început să-i masez umerii în timp ce mă uitam la penisul lui uriaș.

Când am ajuns la picioarele lui, el era din ce în ce mai excitat și după sunetul gemetelor lui m-am gândit că s-ar putea să ejaculeze în orice moment. 

– Doamne, a fost uimitor! Te deranjează să mă termini, te rog, iubire? a întrebat el.

Nu a durat mult pentru a-i oferi ceea ce și-a dorit. Era la fel de respectuos și politicos pe cât poate fi un bărbat în acele circumstanțe. Și-a ținut mâinile pentru el și a tăcut pe tot parcursul minutului care mi-a trebuit să-l aduc la orgasm. Când a terminat, s-a șters pe un prosop și s-a îmbrăcat repede. Mi-a zâmbit călduros și mi-a mulțumit, înainte de a se întoarce la recepție pentru a plăti.