Tot ce voiam era un masaj thailandez – continuare

Tot ce voiam era un masaj thailandez – continuare

 

După cum se dovedește că am fost prea ocupat săptămâna următoare și apoi săptămâna următoare trebuia să plec din oraș, nu am mai făcut masaj, dar așteptam cu nerăbdare să mă întorc. Oricât de ciudat pare, aveam o nuanță de regret. Căutam un masaj și nimic altceva. Mă întrebam dacă ar trebui să găsesc un alt loc cu o femeie față de care nu aveam nicio atracție. Chiar nu căutam nicio dramă.

Când am sunat săptămâna următoare pentru a face o programare, fata părea să știe cine sunt când am cerut-o pe Katie și i-am dat numele.

– Ok Greg. Mă voi asigura că ea știe. Mulțumesc.

Eram încântat de următoarea mea întâlnire pe măsură ce zilele treceau. Când am intrat în salon, Katie și alte două erau în față și Katie mi-a zâmbit larg. Celelalte două fete au fugit zâmbind.

Așteptând în cameră și sub prosop, eram încântat să o văd pe mica mea prietenă. Katie și-a făcut intrarea rapidă obișnuită. De data aceasta a coborât luminile și mai mult.

– Bună Greg. Ce mai faci? în timp ce ea îngenunchea lângă mine. Mi-ai fost dor de tine, a spus Katie într-un mod simulat de tachinare în timp ce mă freca atât de ușor pe spate și apoi se lăsa să se odihnească pe fundul meu acoperit.

– Oh, ce drăguț din partea ta să spui asta. Am fost ocupat și a trebuit să plec câteva zile din oraș.

– Chiar mi-a fost dor de masajele noastre. Ești un bărbat drăguț și îmi place să-ți fac masaj.

M-am întărit instantaneu și, din fericire, stăteam întins pe burtă. Katie a început ca întotdeauna și în curând m-a înnebunit cu masarea fundului meu. După aproximativ 30 de minute, mi-a tachinat ușor testiculele cu unghiile din spate, în timp ce îmi ridicam puțin șoldurile.

Curând m-am hotărât să văd unde putea să ducă asta și, în timp ce stăteam cu fața în jos, m-am întins orbește pe spate și i-am găsit coapsa și am pornit în sus, până când am fost la un centimetru de păsărica ei. Ea nu a tresărit și nici nu mi-a îndepărtat mâna, așa că am ajuns mai departe până mi-am îndeplinit obiectivul de a avea mâna pe păsărica ei. Am început să mă frec și am putut simți căldură prin pantalonii ei subțiri de yoga. Ea a început curând să-și strângă păsărica în mâna mea și chiar a început să direcționeze unde dorea ea presiune. După câteva minute, ea respira greu și și-a împins păsărica pe mâna mea și s-a prăbușit înainte. A avut un orgasm fierbinte, dar destul de mult.

– Mulțumesc, Greg. A trecut peste un an de când m-am despărțit de iubitul meu. A fost prima dată aici. Nu-mi place să mă ating.

M-am întors și ea mi-a dat din nou un handjob remarcabil și ne-am sărutat de câteva ori în timpul acesta. Mi-am dat seama că era agitată și s-a uitat peste umăr de câteva ori când auzea un zgomot sau o voce pe hol.

Săptămâna următoare am venit la masaj și mi-am dat seama că era la fel de fericită ca și mine. Era atât de modestă la recepție, dar se vedea că în spatele acelui chip dulce se ascundea o mică tigroaică.

În timp ce așteptam ca ea să vină, tot ce mă puteam gândi era să gust acea păsărică dulce. Aceasta a fost prima mea dorință – orice altceva putea aștepta. Dar cum s-ar putea întâmpla asta aici? De asemenea, mă întrebam dacă are un fel de agendă.

Katie a intrat și mi-a început masajul și mi-am dat seama că era ceva tensiune și nu puteam spune dacă era sexuală sau altceva pentru că eram cu fața în jos. De asemenea, am putut simți că a fost puțin rezervată la atingere în comparație cu masajele anterioare. Regreta pentru că cu siguranță nu era o maseuză care lucra pentru tipsuri rapide cu final fericit?

După un timp, ea stătea în genunchi în fața capului meu și i-am văzut ambii genunchi aproximativ la nivel cu urechile mele. Am decis să-mi ridic mâinile peste cap și i-am frecat ușor fundul, apoi a întins mâna mai jos și a început să-mi maseze fundul. Ea se întindea mai departe și simțeam că păsărica ei era chiar deasupra capului meu, așa că am împins în sus și am folosit-o ușor pentru a-i freca păsărica. Curând, ea a călărit pe capul meu și s-a împins în mine.

Am decis să mă întorc, ceea ce a surprins-o puțin, dar a rămas pe loc. Am prins acel fund frumos și i-am apăsat păsărica în fața mea și am mâncat-o prin pantalonii ei de yoga. La început s-a îndepărtat puțin, dar apoi am simțit-o că se încălzește și i-am auzit respirația în timp ce își mișca păsărica acoperită peste fața mea.

Apoi i-am dat pantalonii jos de pe fund și ea a opus rezistență, dar i-am tras mai jos și ea a cedat. Curând și-a coborât păsărica umedă peste gura mea. Am încep să mănânc păsărică ca și cum aș fi murit de foame. Era udă leoarcă. Am băgat unul și apoi două degete în ea și ea se zvâcnea înainte și înapoi. Avea un gust minunat și nu mă săturam. După câteva minute i-am simțit limba pe penisul meu, urmată de ea înghițindu-mă complet. Curând ne-am făcut sex oral reciproc și a fost uimitor. Ea îmi picura literalmente pe față. După alte câteva minute, mi-am dat seama că Katie se apropia cu încă o culoare de nectar de la păsărica ei frumoasă și că se măcina în mine. Ea era cu siguranță o femeie căreia îi plăcea să i se lingă păsărica agresiv – fără acțiune blândă. Imediat ce a coborât, s-a îndepărtat și și-a tras pantalonii în sus. Mă gândesc unde este orgasmul meu? Speram să mă descarc în gura ei dulce.

Am tras-o pe spate. Ea a clătinat din cap, dar apoi a dat repede din cap. Am pus-o pe spate și i-am tras pantalonii de yoga și chiloții ei negri minusculi și sexy, dar numai până la genunchi. Apoi i-am împins picioarele spre cap, ceea ce mi-a expus păsărica ei. Chiar și în lumina slabă i-am văzut deschiderea umedă. Pasarica ei era rasă complet si arata grozav. Ea a opus din nou rezistență, dar când am introdus un deget și apoi două, a început să-mi împingă degetele. Și-a pus degetul peste buze de parcă ar fi vrut să-mi spună că bine, dar fă liniște.

Cu acordul ei am început să-mi iau capul penisului și să-i frec buzele umede în sus și în jos. Chiar și cu genunchii împreunați, am alunecat destul de ușor pentru că era atât de udă și pregătită. Era umedă, caldă și se potrivea grozav pentru penisul meu tare. Eram nemișcați și penisul meu era adânc în ea. Ne bucuram de moment.

Am început să i-o trag încet. Curând a început să-și rotească șoldurile înainte ca să mă întâlnească.

În acest moment, eram atât de bucuros că am fost tăiat cu ani mai devreme, deoarece această păsărică avea să-mi ia încărcătura fierbinte în timp ce pompam în ea.

Ea s-a rostogolit mai în sus, astfel încât doar mijlocul spatelui și umerii să atingă suportul. Eram în genunchi în fața ei, dar mi-am desfășurat picioarele ca să mă cobor. Pasarica ei mi-a intampinat eforturile in timp ce i-am tras-o din ce in ce mai tare. Ea îți dorea acest penis tare la fel de mult cum voiam eu păsărica ei. Curând, clătină din cap înainte și înapoi în poftă și își întinse mâna sub cămașă pe care a tras-o curând în sus. Ea își răsucea și strângea sfârcurile tari sexy, oferind un mic spectacol pofticios.

După încă câteva secunde am putut auzi sunetul zgomot din păsărica ei și a fost uimitor să-l aud și să-l simt. Sunetul m-a făcut să încetinesc pentru că voiam să-l aud mai mult înainte de a ejacula. Katie a început să se împingă mai mult în mine și așa că am luat din nou ritmul.

Aceste momente au fost pură poftă. M-am apucat de coapsele ei și acum îmi trânteam cu adevărat penisul în cutia ei frumoasă care se contracta și mă strângea în timp ce îmi pompam penisul în ea.

Am simțit că căldura se adună în testiculele mele și câteva secunde mai târziu mi-am vărsat sperma fierbinte în interiorul ei cu un orgasm intens. I-am tot pompat păsărica pentru că era atât de aproape. S-a resimțit curând de trei sau patru ori, deoarece a avut cel mai liniștit, dar cel mai puternic orgasm pe care l-am văzut la o femeie. Am rămas în ea simțindu-i contracțiile în timp ce cobora din orgasm. Privind pieptul ei urcând și coborând în respirații aproape tăcute a fost o priveliște uimitoare.

Când mi-am scos penisul din ea, a revărsat o combinație de sperma și umezeală. Ea s-a întins în jos și s-a atins cu degetele, apoi le-a lins. A întins rapid mâna după un prosop de lângă noi și s-a curățat. Apoi mi-a spus să mă întind pe spate pentru ceea ce mi-am imaginat că este puțină curățare și mai mult masaj. În schimb, ea mi-a lins complet penisul și testiculele. Apoi a făcut ceva la care nu mă așteptam, ea a început să-mi facă un rimming entuziast și mi-a dat fundul cu limba. Curând eram pe cale să ejaculez din nou și ea și-a dat seama și mi-a înghițit penisul într-un efort de a obține fiecare picătură. După cum se dovedește, dulce Katie era o mică curvă și mă refer la asta ca o completare.

– Pot spune că ești sănătos. Sperma ta are un gust bun, a spus ea, dar apoi a părut jenată de comentariu.

Cele nouăzeci de minute s-au terminat practic, în timp ce stăteam întins acolo drenat complet. Katie s-a ridicat și s-a întors curând cu câteva prosoape calde umede. M-a curățat cu o dulce tandrețe.

– Nu-mi da prea mult bacșiș cu cardul tău de credit, va părea suspect. Nu am făcut dragoste cu tine pentru bani. Îmi placi foarte mult.

În timp ce plăteam și îmi savuram ceaiul, o altă fată a venit în față. S-a uitat la Katie și apoi la mine. În timp ce Katie privea în jos, încărcându-mi cardul de credit, cealaltă fată s-a uitat puțin în sus și s-a comportat ca și cum ar fi adulmecat aerul. Apoi s-a uitat la mine de parcă ar spune: 

– Iți simt mirosul de sex, și a zâmbit din nou când a părăsit partea din față.