Un final fericit neașteptat – primul meu masaj erotic

Un final fericit neașteptat – primul meu masaj erotic

Când aveam 18 ani, m-am dus la București la un curs de trei săptămâni. Am stat la vreo cinci minute de mers pe jos de școala la care se țineau cursurile, într-un apartament cu niște colegi de cameră care erau și ei în același program. Dar i-am văzut rar; probabil petreceau constant. Nu știu cum este acum, dar la acea vreme Bucureștiul se dezvolta într-un ritm incredibil de rapid – la fel ca în restul orașului, viața de noapte era vibrantă și în continuă evoluție. 

Mergând la școală în fiecare zi, treceam pe lângă un salon de masaj numit Vip Zone. La un moment dat, după o zi lungă de cursuri și studii, am decis să merg să fac un masaj. Nu primisem niciodată un masaj în viața mea, dar Bucureștiul a fost un loc cu multe premiere pentru mine. Mi-am dorit să încerc cât de mult puteam în timp ce eram departe de părinții mei pentru prima dată în viața mea. 

Eram obișnuită să mă masturbez în fiecare zi, chiar și de două ori pe zi, dar de data aceasta, din moment ce eram deosebit de obosit, îmi doream să mă relaxez. Vibe-ul s-a schimbat când am intrat în recepția slab luminată din salonul de masaj. Deoarece aceasta era prima dată pentru mine, un pic de adrenalină a început să curgă prin mine. M-am simțit agitat, dar în largul meu. 

Recepția la salonul de masaj era luxoasă, dar mică. M-a întâmpinat o fată drăguță și m-a întrebat ce tip de serviciu vreau. Am ales cel mai popular serviciu, neștiind cu adevărat ce presupune, și m-am așezat pe scaunele de catifea de pluș ale sălii de așteptare.

După aproximativ cinci minute, o tânără de 20 de ani a venit să mă vadă. Era foarte drăguță. Avea aproximativ 160 cm și curbe minunate. Partea cea mai surprinzătoare a fost că avea sânii cel puțin cupa C și erau încântători. Desigur, nu mă gândeam cu adevărat la asta în acel moment, deoarece nu era obișnuit să evalueze înfățișarea femeilor.

Ea mi-a urat bun venit și m-a condus sus într-o cameră privată care era decorată în stil feng shui. Un parfum de iasomie a pătruns în cameră dintr-un mic difuzor de uleiuri esențiale din colț.

– Vino să-ți dai jos hainele și să-ți pui chiloții de masaj.

Am rugat-o să repete din nou încet. Prin gesturi cu mâinile și prin niște puzzle-uri, mi-am dat seama că ea voia să-mi dau jos hainele și să-mi pun lenjerie de masaj, care era o îmbrăcăminte albă de unică folosință, din țesătură foarte ușoară. Din moment ce nu am primit niciodată un masaj, habar n-aveam că era ceva ieșit din comun.

Am așteptat să plece, dar nu s-a mișcat.

– Nu mă deranjează, doar îți schimbi hainele aici.

Mi-a zâmbit timidă, apoi s-a întors cu spatele. Desigur, fiind un băiat de 18 ani cu testosteron furibund, acest lucru era deja stimulant pentru mine și am simțit cum sângele îmi năvălește în penis. Rușinat, mi-am schimbat hainele și m-am întins pe masa de masaj, cu fața în jos, vârându-mi penisul moale, dar în creștere, sub mine. Din fericire, m-am gândit, era încă ascuns de lenjeria de masaj. Ea a întrebat dacă sunt gata să încep, iar eu i-am răspuns afirmativ.

Ea a scos o masă plină cu diferite uleiuri și loțiuni de masaj. Când a început să aplice prima loțiune, am început să mă relaxez.

– Câți ani ai? întrebă ea.

Avea o voce blândă și plăcută. I-am răspuns că am 20 de ani. Părea surprinsă că sunt atât de tânăr, dar mi s-a părut că interesul ei a crescut. 

– Îți place meseria ta? am întrebat.

Până atunci, mă relaxasem, iar penisul meu era moale. Ea a răspuns că îi place foarte mult jobul ei. Am ajuns să o cunosc puțin. Ea venise dintr-un oraș mic din România. Îi plăcea Bucureștiul și locuia într-un apartament mic. În timp ce vorbeam, mâinile ei au migrat de la gâtul meu, până la partea superioară a spatelui meu și au terminat pe partea inferioară a spatelui meu. A fost un masaj grozav, mai ales cu uleiul de masaj catifelat. De când l-a folosit prima dată, am simțit că plutesc.

În cele din urmă a terminat cu spatele și a început să lucreze la picioarele mele. A început cu picioarele, care se simțeau puțin ciudate, dar plăcut totuși. În timp ce s-a mutat de la gambe până la coapse, discuțiile noastre s-au oprit. Mâinile ei au netezit firele de păr de pe coapsele mele și mi-au frământat mușchii. O senzație electrizantă mi-a străbătut tot corpul. Am simțit sângele curgându-mi înapoi în penis. Fața mi s-a înroșit și nu știam ce să fac.

Ea mi-a simțit excitarea și a început să mă atingă pasional pe coapse. Când am crezut că se va opri, mâinile ei au migrat și mai mult în sus – până la fese. Mâna ei s-a strecurat sub lenjeria de masaj și a început să-mi frământe mușchii fesieri, încă încordați.

În acest moment, am început să devin agitat. Dar a început să-mi vină prin minte că era ceva diferit – poate, doar poate, exista șansa ca acest salon de masaj să ofere și un alt serviciu. Acest gând m-a încântat și mai mult, iar penisul s-a încordat pentru a fi eliberat de greutatea corpului meu. Dar în acel moment încă credeam că este puțin probabil, așa că eram prins între rușine și poftă.

În timp ce îmi masa fundul, mâna ei s-a atins de vârful penisului meu erect. Mâna ei s-a oprit pentru o secundă, apoi a început să-mi maseze fundul mai energic. Când a completat un cerc pe fundul meu, a existat o mică șansă ca ea să mă atingă din nou de penis. Habar n-aveam ce să cred. Nu-mi venea să cred ce se întâmplă și am încercat să mă conving că nu a fost intenționat. În mintea mea, era încă plauzibil că ea nu era conștientă de gest.

– Te poți întoarce?

După gesturile ei cu mâinile, îmi puteam da seama că îmi cerea să mă întorc pe spate, ceea ce ar însemna că nu mai puteam să-mi ascund erecția. Am decis să risc. Dacă aș fi greșit intenția ei, atunci mi-ar fi fost rușine. Dar la urma urmei, m-am gândit, nu era vina mea că o tipă fierbinte care îmi masează fundul mă excita. Așa că am decis să văd cum va reacționa.

Întins pe spate, erecția în lenjeria intimă era evidentă. Dar, pe lângă un zâmbet ușor, ea s-a prefăcut ca și cum nimic nu era în neregulă. M-am întrebat dacă asta era strategia ei: să ademenească clientul, ca apoi să îl lase așa și să plece. Dar, în timp ce îmi masa bustul și sfarcurile, mi-am dat seama că poate ar fi dispusă să mă ajute într-un mod mai obraznic.

Ea a coborât până la abdomenul meu. În acest moment, respiram greu și eram plin de dorință. Dar având 18 ani, tot nu am îndrăznit să abordez subiectul. Era clar mulțumită de erecția mea, iar mișcările ei au devenit mai pasionale. În cele din urmă, a coborât până la lenjerie. Cu mâinile ei deasupra lenjeriei, m-a masat, înmuiând lenjeria în ulei de masaj. Materialul alb era atât de subțire încât a devenit rapid translucid și a putut să-mi vadă conturul penisului.

Sunt destul de bine înzestrat și era evident că nu obișnuiește să vadă penisuri mari. În plus, erecția mea puternică era probabil o schimbare binevenită față de bătrânii pe care era ea obișnuită să-i întreGiullia. În cele din urmă, nu s-a mai putut abține.

– Uau, penisul tău e imens!

Inițial mi s-a părut că nu am auzit bine. În cele din urmă, s-a înțeles că asta se transforma în ceva mai mult și mi-am făcut curajul să-mi pun mâna pe mâna ei. Fața ei s-a înroșit și mi-a făcut cu ochiul drăguț.

– Vrei să fac masaj aici?

Ea a arătat spre penisul meu palpitant sub lenjeria înmuiată. Am dat din cap energic. E a zâmbit timid. Apoi, după o pauză de o clipă, și-a trecut mâinile de-a lungul taliei mele și mi-a scos încet lenjeria.

Penisul meu a sărit în sus, în cele din urmă eliberat, iar gura ei s-a contorsionat surprinsă de toată gloria pachetului meu. Și-a scos topul, eliberându-și sânii la fel de impresionanți în aer. Sfârcurile ei erau mici și drăguțe și m-am entuziasmat și mai mult. Ea a mai luat puțin ulei de masaj pentru a-și freca mâinile. Arătând spre pieptul ei, mi-a cerut să o ating în timp ce lucra la mine. M-am supus cu bucurie. Mâinile ei s-au ghidat în sus și în jos cu pricepere, tachinandu-mi capul penisului de fiecare dată.

I-am simțit bătăile inimii accelerate sub sânii ei supli, iar inima mea bătea și mai tare. Penisul meu s-a întărit până la ceea ce trebuie să fi fost una dintre cele mai impresionante erecții din viața mea. În timp ce trecea cu dibăcie de la ax la cap, cu un deget tachinandu-mi testiculele, frisoane mi-au străbătut corpul. A fost o senzație puternică, electrică, pe care nu o mai simțisem niciodată. La urma urmei, făcusem sex doar o dată, iar propria mea masturbare nu se putea compara cu tehnica ei expertă.

Am vrut să savurez pentru totdeauna momentul: mâinile ei moi, acoperite cu ulei, frecându-mi penisul și testiculele. Dar la 18 ani, nu mă puteam controla și am început să simt un val umflandu-se în regiunea mea sacră. Eram plin de o poftă carnală pe care nu o mai simțisem niciodată în viața mea. Am vrut să o duc acolo și să i-o trag chiar pe masă și să ignor etica, siguranța sau riscurile legale. Era la fel de absorbită, din moment ce știa că trăiesc un moment special. Parcă nu ar fi avut niciodată un client atât de tânăr și plin de energie senzuală.

Din păcate, eram tânăr și pofta mea era de necontrolat. Pe măsură ce venele se umflau pe penisul meu erect și penisul mi s-a umflat și mai mult, nu am mai putut opri valul. Un val de spermă fierbinte a ejaculat din penisul meu și s-a pulverizat pe tot corpul meu. Cantitatea prodigioasă de spermă albă a făcut-o să zâmbească și mai mult, iar de data aceasta nu și-a putut ascunde încântarea. Dar s-a terminat. Ea m-a ajutat cu tandrețe să mă curăț și m-a îndrumat către dușul din salonul de masaj. I-am mulțumit, am plătit și am plecat. Cu toate acestea, nu voi uita niciodată privirea pe jumătate nebună și pasională din ochii ei când ne-am despărțit.

Nu pot să știu niciodată dacă i-a plăcut cu adevărat atât de mult pe cât credeam eu, dar la sfârșitul sesiunii mi-a cerut informațiile de contact și mai târziu a încercat să mă întrebe despre o întâlnire. Desigur, pe măsură ce se întâmplă aceste lucruri, nu am ajuns să o mai văd niciodată. Și când am încercat să reproduc experiența în alte saloane de masaj erotic, nu a fost niciodată la fel. Dar aroma de iasomie, curbele corpului ei și mâinile ei moi și pline de ulei care se freacă de penisul meu furios vor rămâne mereu în memoria mea.