Un masaj special

Un masaj special

 

Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, probabil că am stat prea mult ca un măgar leneș, dar aveam această durere ciudată în vintre. Aceasta este o scuză grozavă pentru a rezerva o întâlnire cu terapeuta meu de mesaj!

Merg la această terapeută de mesaj de aproape 10 ani. Nimic sexual nu s-a întâmplat vreodată. Discutăm mult și ne înțelegem foarte bine, dar niciodată nu flirtăm. Dar nu voi minți, aș vrea să meargă mai departe. Arată extrem de bine, cu un corp grozav. Ea poartă adesea un tricou strâmt și jambiere în timpul masajelor.

Din fericire am reușit sa fac o programare pentru un masaj de 1 ora cu ea a doua zi, deci doar 1 noapte nedormita de durere! Lucrează la subsol, așa că, atunci când am ajuns la ea acasă, a răspuns la ușă doar cu un sutien sport și jambiere și mi-a spus că întârzie puțin. Nu mă săturam să mă uit la ea, dar aceasta era prima dată când o vedeam doar într-un sutien. La fel ca majoritatea bărbaților, mă excit în timpul unui masaj, dar de data aceasta începea chiar înainte să dau de masă!

Când am rezervat programarea, i-am spus că am o problemă în zona inghinală, pe lângă problemele mele persistente ale gâtului. De obicei îmi țin lenjeria pe mine, dar de data aceasta ea mi-a spus că ar fi mai ușor dacă aș scoate-o. Așa că eram nud pentru prima dată. M-am simțit ciudat și părea să-mi alimenteze excitarea. Am ajuns pe masă, sub cearșafuri, cu fața în jos. A auzit bătăi în uşă şi a intrat.

După cum sunt sigur că majoritatea dintre voi știți, terapeuții de masaj nu trebuie să atingă organele genitale, și-ar putea pierde licența. Nu că aș pârî-o dacă ar face-o vreodată! Și cu siguranță am fanteziat cu ea să facă asta și mai mult! Dar am avut senzația că ea nu era interesată de mine în felul ăsta.

Ea s-a apucat să-mi lucreze fesierii, a mers pe spatele meu și a terminat pe gâtul meu înainte de a mă face să mă întorc pe spate. Atunci am observat că încă purta doar sutien sport și jambiere!

În acest moment, cearșafurile mă acopereau complet până la piept. Ea a întrebat dacă este în regulă să mă descopere suficient pentru a avea acces în zona inghinală. Nu-mi amintesc sigur, dar cred că am spus da cu o voce nervoasă și stânjenită. Ea mi-a zâmbit într-un fel râzând și a început să mă descopere. Acum m-am gândit că va descoperi doar cât să-și bage mâna, dar mi-a dezvăluit de tot picioarele. Eram deja în mare parte tare în acest moment și, din neatenție, mi-am zvâcnit penisul când a fost expus la aer mai rece. Eram foarte conștient în acest moment, deoarece ea nu a văzut niciodată această parte din mine până acum. 

Stătea în dreapta mea, cu spatele la mine, în timp ce își aplica mai mult ulei de masaj pe mâini. Ea a început de la șoldul meu și și-a mișcat încet mâinile spre vintre. Cu cât se apropia mai mult, cu atât creștea mai mult excitarea mea. Este greu să descriu drumul pe care l-au parcurs mâinile ei moi, dar a mers de la șoldul meu până la vintre până la interiorul coapsei. La început a fost moale și încet ea a adăugat din ce în ce mai multă presiune. Cu siguranță ea a lovit problema inghinală, deoarece a fost destul de dureros, la început. Cu timpul durerea a început să dispară și a fost pură plăcere.

După un timp, a început să-și repoziționeze brațul cu cotul mișcându-se mai spre interior, peste burta mea. Am presupus că făcea asta pentru a obține un unghi de masaj mai bun. Următorul lucru pe care îl știu e că antebrațul ei se freca de penisul meu. Pielea moale a brațului ei îmi mângâia vârful în timp ce devenisem extrem de tare sub brațul ei. Din nou, nu a spus absolut nimic.

În această fericire pură, ea s-a oprit. Dezamăgit, am presupus că s-a terminat. Dar apoi am văzut-o cum a luat uleiul de masaj și a aplicat mai mult pe mâini. Părea mult mai mult de data asta. M-am entuziasmat presupunând că primesc mai mult masaj inghinal. Apoi am observat că își aplica uleiul din mână pe antebraț!

Mi-a pus antebrațul lubrifiat înapoi pe penis și și-a reluat masajul inghinal. De data aceasta a aplicat mult mai multă presiune cu antebrațul. Brațul ei mișcându-se în sus și în jos peste erecția mea s-a simțit uimitor! Ea se asigura în mod clar că vârful meu primește un masaj amplu. Și poate îmi imaginez asta pentru că eram în momentul de față, dar jur că stătea mai aproape de capul meu, ușor îndoită în talie, cu fundul strâns în jambiere lângă fața mea! Sunt o iubitor de fete în jambiere și poate știa asta din toate conversațiile pe care le-am avut de-a lungul anilor.

M-am uitat la ceas și am observat că 1 oră aproape s-a terminat. Moment bun, pentru că eram aproape de ejaculare și cred că și-a dat seama după respirația mea intensă. Ea apăsa mai tare și mergea mai repede. Nici măcar nu sunt sigur că îmi mai masează zona inghinală. Apoi am văzut-o folosind cealaltă mână și trăgându-și jambierele strâmte expunându-i fundul uimitor. Era întuneric, dar ea s-a aplecat mai mult pentru a-și expune păsărica rasă proaspăt. Și asta a fost pentru mine. Am început să ejeculez pe tot antebrațul ei.

Ea și-a ușurat presiunea asupra penisului meu, dar a continuat să frece până când am fost complet drenat. Și-a lăsat brațul pe mine până când respirația mi s-a calmat și am început să devin moale. După ce ne-a curățat rapid pe amândoi, și-a tras pantalonii în sus, m-a acoperit și a părăsit camera.

Nu știu dacă a fost cel mai intens orgasm al meu, dar cu siguranță se situează pe acolo.

M-am îmbrăcat și am observat că durerea inghinală a dispărut. M-am dus sus să o plătesc. Ea m-a întrebat cum mă simt și i-am răspuns cu obișnuitul meu „Bine!”. Ea a zâmbit și mi-a întins nota de plată. Cu siguranță i-am dat un bacșiș mai mare decât de obicei de data aceasta, dar nu am discutat niciodată despre ce s-a întâmplat. Ne-am comportat amândoi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic niciodată, totuși am rezervat imediat o altă întâlnire pentru săptămâna viitoare. Va fi cea mai lungă săptămână din viața mea!

Ca să fie clar, NU am atins-o deloc.