Un masaj surprinzător

. Un masaj surprinzător

 

În calitate de terapeut de masaj, am învățat să iau orice clienți pe care îi pot obține, așa că am răspuns la apelul de ultimă oră pe care l-am primit. A pus întrebările obișnuite, dar apoi părea să fie interesat în mod special să se asigure că confidențialitatea sa va fi bine acoperită. Având în vedere că majoritatea băieților par să simtă un fior din șansa de a fi expuși, a fost o schimbare plăcută să știu că nu avea să se dea la mine.

În ciuda faptului că își făcuse programarea din scurt, a apărut la timp. Era mai înalt decât mine, cu un zâmbet încrezător și un rânjet îngâmfat, ceea ce m-a făcut să fiu puțin emoționată, dar mi-am amintit de întrebările lui de la telefon și sentimentul a trecut. Nu am întâlnit niciodată un client pe care să nu-l suport.

Camerele mele de masaj sunt mici, dar mă descurc foarte bine. Există loc pentru masa mea și o bancă pe care să o folosească clienții când se dezbracă. Fiecare cameră are un sistem muzical și o selecție mare de loțiuni și uleiuri, astfel încât să pot adapta experiența la dorințele clientului. O combinație specială de lumini face camerele bine iluminate, dar totuși relaxante și intime. Am ieșit câteva minute să-l las să se dezbrace și când m-am întors era întins cu fața în jos pe masă.

Conform rutinei mele obișnuite, l-am asigurat că nu trebuie să avem o conversație decât dacă el alege asta și am început să lucrez constant la gât și umerii lui. Era destul de încordat și trebuie să fi scos un fel de sunet pentru că a menționat că a fost puțin încordat în ultima vreme.

Vorbeam din când în când, doar despre lucruri simple, apoi i-am spus că am nevoie ca el să se întoarcă. El a ezitat și l-am asigurat că voi închide ochii. Asta a părut să-l liniștească și s-a întors și am început să lucrez din nou la el. A început să vorbească despre ultima fată cu care se întâlnise și despre cum s-au despărțit recent. Nu se întâlniseră mult timp, dar el crezuse că ea era ceva special. Am mutat un pic cearșaful din cale și el a tresărit.

– Pentru ce a fost aia? l-am întrebat când am început să-i lucrez brațele.

– Îmi pare rău, a chicotit el nervos, sunt un pic paranoic în privința a fi văzut, uh, de femei în ultimul timp. Nud, vreau să spun.

Ezitarea lui era cam drăguță și nu-mi puteam imagina ce ar fi putut să facă ca să alunge o fată. Probabil că și-a dres glasul de trei ori înainte de a recunoaște că fata spusese că viața lor sexuală nu era suficient de interesantă.

– O, dragă, nu-ți face griji pentru asta, unele fete sunt doar puțin sălbatice când vine vorba de asta. Nu toate fetele vor dori să o facă atârnând de un par, crede-mă, l-am asigurat.

– Ei bine, nu a fost chiar asta, spuse el, mișcându-se puțin pe pat. Singurul mod în care o făcea era dacă stătea deasupra. Ea a spus, la naiba, … a spus că sunt mult mai mic decât era obișnuită, că doar așa putea să simtă ceva.

Am auzit multe de la clienți, dar asta era ceva nou. Majoritatea băieților, pe sau în afara mesei, le place să se laude cu cât de uriași sunt sau cât de bine își satisfac femeile. Nu m-am putut abține să nu fiu intrigată, deoarece, ca mulți bărbați, începea să facă din cearșaf un cort.

– Oh, haide acum, nu poți fi atât de mic. Chiar și eu văd cortul ăla pe care îl faci acolo sub cearșaf, am încercat să ușuresc puțin starea de spirit, deoarece părea puțin supărat de mărturisirea lui.

El a ridicat din umeri: 

– Tot ce știu este ce a spus ea. Nu am avut niciodată o altă femeie care să se plângă, dar poate de aceea nici una dintre relații nu a funcționat.

-Nu se știe, noi, femeile, putem fi volubile, știi.

I-am lucrat piciorul, încercând să-i ușurez mușchii uneia dintre coapsele lui. Când degetele mele au ajuns până la coapsa lui, el s-a încordat și a tresărit din nou. Puțin iritat de ceea ce eram sigur că era nesiguranța lui prostească masculină, am decis să iau taurul de coarne.

– Ok, dragule, doar ca să te relaxezi pentru mine, o să întorc acest cearșaf și o să-ți dau o părere sinceră, ok?

 Și-a ridicat capul să se uite la mine, probabil crezând că glumesc. N-a spus un cuvânt, ci doar și-a lăsat capul pe spate și s-a întins acolo liniștit, ceea ce l-am luat ca pe un da. Am întins mâna după cearșaf, abia atunci văzând pata mai întunecată de lichid seminal care se scursese pe el. L-am lăsat înapoi încet, nesigură dacă m-ar lăsa să o fac sau o să sară de pe masă. Am crezut că cortul cu cearșaf era un indiciu a ceea ce voi găsi, dar spre șocul meu, micul cort cu cearșaf spusese totul.

– Oh, nu pot să cred, mi-a scăpat, regretând imediat. Îmi pare rău, îmi pare atât de rău, pur și simplu am fost surprinsă, asta e tot.

A oftat adânc, evident că nu era total surprins de reacția mea.

Nu m-am putut abține să nu mă apropii puțin, de parcă asta ar schimba ceea ce vedeam. Stând cu mândrie în cuibul de păr roșu era cel mai mic penis pe care l-am văzut vreodată. În timp ce era evident tare ca piatra și strălucea de la lichidul seminal care curgea, a spune că avea trei centimetri ar fi fost generos.

– Deci? întrebă el încet.

– Ei bine, este, um, mai mic… 

Mi-am șters mâinile de blugi, muşcându-mi buzele şi căutând ceva diplomat de spus. Mi-am sprijinit mâinile pe șoldul lui, contemplând situația. Când mi-am văzut mâna întinzându-se să-l atingă, cred că am fost la fel de șocată ca și el. Când mâna mea s-a încolțit în jurul lui, i-a acoperit întreg penisul și aproape că am sărit înapoi surprinsă când mâna lui m-a prins de braț, șoldurile lui s-au zguduit și dintr-o dată un flux gros de spermă a țâșnit din el și peste mâna mea.

– Oh, la naiba!

 Am sărit înapoi, ținându-mi mâna peste el, uitându-mă cum sperma lui picura de pe mâna mea și pe coapsa lui.

– Oh, la naiba, oh, la naiba, îmi pare atât de rău. A fost un accident, jur. Oh, la dracu’, se ridică și aproape sări de pe masă, dând cu piciorul cearsafului de pe cealaltă parte în graba lui. 

A alergat practic în jurul mesei, cu mâinile în fața penisului său minuscul, apoi s-a ascuns în spatele ei, cerându-și constant scuze pentru ceea ce se întâmplase. Nu m-am putut abține să nu chicotesc la el, stând acolo gol, încercând să ascundă ceva atât de mic în spatele mesei.

– Este în regulă, dragule. Este o premieră și pentru mine, dar este în regulă.

 M-am întors și am folosit chiuveta mică pentru a-mi curăța mâinile. 

– Vino aici, nu poți pleca așa, i-am făcut semn să vină la mine.

– Nu! Eu… um… nu, e bine. O să mă îmbrac și o să plec, se bâlbâi el.

Întinzându-mi mâna, am înconjurat masa și l-am luat de braț, conducându-l ferm, dar blând, în jurul mesei și spre vanitate. Stătea acolo, mișcându-și câte un picior pe rând, nervos. Am băgat mâna în dulap, luând o cârpă de spălat și udând-o cu apă caldă.

– Hai, ghemuindu-mă, nu-mi venea să cred ce făceam, dar mă simțeam responsabilă. 

Ar fi trebuit să știu că, cu un penis ca ăsta, nu ar fi capabil să suporte prea multă emoție. Am încercat să fiu cât mai profesionistă posibil în timp ce îl curățam, dar îmi dădeam seama că, în ciuda ejaculării lui asupra mea, era încă foarte excitat și încerca să nu reacționeze la atingerea mea.

– Știi, nu e chiar așa de rău. Nu o să mint și să spun că este uriaș, dragă, dar e… drăguț… în felul ei. Și la naiba, ești un tip drăguț, am încercat să-l consoleze.

După ce l-am curățat, am aruncat cârpa în chiuvetă și am întins mâna în dulap să-i iau un prosop, pe care l-a înfășurat rapid în jurul lui. M-am ridicat și m-am hotărât să merg spre ușă, spunându-i să se îmbrace și să iasă oricând este gata.

Când mă îndreptam spre recepție, asistenta mea m-a văzut venind și m-a întâlnit la ghișeu. M-a întrebat cum este noul meu client și am cedat. Hohotele au izbucnit din mine și înainte să-mi dau seama, îi spuneam ce s-a întâmplat. Ea a rămas acolo, cu ochii mari, neîncrezătoare și apoi m-a acuzat că făceam mișto de ea.

– Aș glumi despre asta? Îți spun, el a spus că ea simțea ceva doar dacă stătea deasupra, așa că m-am gândit să-l relaxez aruncând o privire, spunându-i că este uriaș și asta va fi tot. Apoi trag cearceaful de pe el și nu e nici măcar cât un deget! Și, în plus, âși dă drumul peste tot după ce abia îl ating.

După ce am trecut din nou peste asta, mi-am dat seama că în sfârșit m-a crezut.

– Sigur glumești. Nu poate fi atât de mic, el este un tip de mărime normală. L-am văzut intrând, a declarat ea.

– Ai încredere în mine, mi-am strâns pumnul, ăsta l-a acoperit complet și mai rămăsese loc.

Slavă Domnului că am auzit scârțâitul ușii, altfel ar fi ieșit în mijlocul conversației noastre. Așa cum a fost, abia am avut timp să ne îndreptăm și să nu mai chicotim înainte ca el să vină spre noi. Asistental meu nu s-a putut opri din rânjit, așa că i-am spus să meargă să verifice un alt client, ca să nu fie jenat.

Am încercat să elimin o parte din cât l-am taxat inițial, deoarece întreaga întâlnire nu a durat o oră, dar când am menționat asta, a devenit roșu aprins și părea îngrozit. M-am dat înapoi imediat și i-am luat banii și i-am dat restul. Am încercat să returnez bacșișul, spunându-i că e prea mult, dar el a refuzat categoric să-l ia și și-a cerut scuze din nou. I-am spus că îl voi lua, doar dacă încetează să-și mai ceară scuze și zâmbi timid, înainte să-și pună portofelul în buzunar și să iasă pe ușă.

Slavă Domnului că l-am ascultat pe acel expert în securitate și am conectat toate camerele pentru imagine și sunet.

Prietenele mele nu o să creadă asta niciodată!